Илхан Андай: Ердоган вижда правителство с премиер от ГЕРБ, а Карадайъ - вицепремиер

Най-потърпевши от санкциите на САЩ ще бъдат не ГЕРБ, а ДПС, ако не се вземат мерки, и това е водещата причина за срещата между Ердоган и Карадайъ, смята журналистът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е,щом Ердоган е казал ....

при тгакова изказване на мръсния и гаден тгурчин дпс тгрябва да се ЗАБРАНИ катго партия

Русофобите-потурнаци трябва да са доволни. нека ритуалното обрязване да започне сега.

За да спре всичко ГЕРБ,ДПС и БСП не трябва да имат и 3%, те са толкова обвързани заедно ,не го ли виждате, ламята е триглава . Това трябва да се спре завинаги.!!!!!

БОКЛУК!НЕ ГО ПУСКАЙТЕ ,ЗА ДА СИ СТОИ В РОДИНАТА,ДА ГО ХАКА ЕРДО!

Ердоган виждал правителство на ГЕРБ с вицепремиер - Карадайъ! Това щяло да му бъде изгодно, и на него и на Турция!!!! Абе мършо, България не е Нагорни Карабах да казваш какво да става, и да разрушаваш православни църкви и да избиваш мирно християнско население, бе, псе!

Карадайъ плюс ГРОБ.

Какво по-голямо доказателство от това, че Б.М.Б и ГЕРБ са Турски подлоги и продажници??? КАКВО-ООООООО?

Илхане Илхане нещо май гледате към БЪЛГАРИЯ през кривата цев на рязаната карабина!!! Народа се събуди и ще тъси сметка и на бюфетчика дето разпределя порциите !!!

Тоя па!

КАК Е ВЪЗМОЖНО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА ГЛЕДА КАК ТУРЦИЯ СИ СЛАГА УПРАВЛЕНИЕТО. В БГ. ОТ ЕДНА СТРАНА ГЕРБ,И ДПС.АМИ ТО ПО_ДОБРЕ ДА НИ НАРИЧАТ НА 12.07.2021 БУЛГАРИСТАН.ШОК И УЖАС.АЗ ОБЯВЯВАМ ГЛАДНА СТАЧКА .НЕ Е РЕАЛНО ТОВА КОЕТО СТАВА.Е ДА НИ НАТРАПВА ДПС ПЛЮС ГЕРБ.НЯМА ТАКАВА ...ДЪРЖАВА.А ИМА ТАКЪВ НАРОД НОРМАЛНИ ЛИ СА ИЗОБЩО,ТЕ СЪЩО СЛУЖАТ НА ДПС

Не ми харесва тази среща. Договарят нещо тайно .

Съвсем не случайно, в конституцията е записано - етническите партии са ЗАБРАНЕНИ!!!

И защо трябва да ни развеселявате с фантасмагориите на някой си дето и от името на някой друг говори сякаш Ердоган е няма????? Значи законите на сащ ще изпълняваме, кабинети от Турия ще ни слагат та се питам защо тогава се водим още ''суверенна държава''...

Времената се менят, време е някои от ДПС:ПЕЕВСКИ,ДОГАН и КАРАДАЙА да бъдат забърсани за престъпления и ще стане. Не зависи от България само! Карадайа построи 5-6 къщи на родата си , шамари трябват. Доганя е резидент на руската мафия у нас над 30 г./ палежи обири, лоши проекти от русия, загуби за българите/. Пеевски и на-големия крадсц и трябва да се турят на място! И ще стане независимо Ердоган!

И от кой друг зависи освен от българския народ? Някй ще се спусне от небето и ще оправи нещата, които ни е страх или ни мързи да оправим? над 30 години не беше понесена истинска наказателна отговорност от никой голям политик или мафиот (което е почти едно и също).

Добре са се наредили до стената, трябва само някой да ги тропоса с един шев 7.62х39! Който е служил в казарма ще знае как се шие.

до Д-р ZZ(нерегистриран) Казва се : "да ги задраскат"... Пояснение: "Задрасква се" под формата на буквата Х...само,че не с молив, а с "Калашников"...:)

Карадаиъ е за затвора.ГЕРБ никога няма да направи правителство с гледащото винаги собственият си интерес, ДПС

Боко като видя накъде отиват нещата, първата му работа беше да предложи на Трифонов 10 държанки от неговите. После се опита да състави правителство с ИТН, хи хи хи!

"Карадайъ може да е полезен на АKP да завладее ДПС отвътре". Ердоган има близкосрочнa стратегия, "той вижда правителство с премиер от ГЕРБ, а Карадайъ като вицепремиер", казва Андай." ... а каква е ДЪЛГОСРОЧНАТА СТРАТЕГИЯ НА ТУРЦИЯ???

Доживотна власт за Боко, очевидно. Явно за Ердоган Боко е нещо като обществените поръчки у нас, хи хи хи!

Дуна вилает !

ГЕРБ-ерастите също ги лови закона Магнитски и по-специално Бойко...защото Бойковата ИПОН охранява Пазарджишката ЛАКРИМА,която е собственост на Шишкавия....

Aз ще гласувам за герб, щото дръпнаха килимчето на Доган . Ердоган иска много работи, но да си гледа обеднялата турция. Ако европейците и ние бяхме ербап, трябваше да им ударим ембарго като на руснаците и тогава лично неговите хора щяха да го обесят, ама онези шматки в Брюксел се мотаят, че ги е страх от мигранти, за които или се намира работа, или се връщат обратно. А пък тук чалгарите въртят гюбеци, с руски частушки.

Килимчето на Доган и Пеевски го дръпна Президентът, герберастчета. След което Каскета нахлу незабавно в президентството. Допреди Президентът да се намеси, ГРОБ си бяха повече от доволни да не докосват ДПС в продължение на повече от 10 години, хи хи хи!

Що бе и чалгарите на Гришата сега са навити за правителство.

И ако не стане плана на Ердоган, пуска мигрантите в България.

Сега ми се изясни защо хем на Боко многомилионната ограда все пада, хем мигрантите не са ни залели. Приятелчето на Боко ги е спирал, хи хи хи!

Тогава едно руско ембарго за Турция и тогава да видим , но се искат топки, а не руски подметки.

Имаше руско ембарго срещу Турция, герберастчета. Ердоган хукна тогава да се извинява и да прави метани. Сега пак чакате Русия да удари едно рамо, че както се видя, американците само го вадят голям, ама накрая клякат и те пред Русия, хи хи хи!

Гласуваш за ГЕРБ - получаваш Ердоган.

ТОВА ВНУШЕНИЕ Е ТЪКМО ОТ ДПС, КОИТО ПОЛУЧИХА ОГРОМНА ПОДКРЕПА ОТ ИТН !!! ФАКТ.

И от Ердоган. И от доскорошната дясна ръка на Боко Цвъки, който разказа интересни неща какво се случва в ГРОБ.

"Ердоган има близкосрочнa стратегия, "той вижда правителство с премиер от ГЕРБ, а Карадайъ като вицепремиер..." Без коментар!!!

КАПАДАЙЪ ГО ЛОВИ ЗАКОНА МАГНИТСКИ, ЗАЩОТО КАКТО ТОЙ, ТАКА И ЦЯЛОТО ДПС Е СВЪРЗАНО С ДЕЛЯНЧО И НЕГОНИТЕ ФИРМИ. СЪЩО ИМАТ И ПОСОЧЕН ЧОВЕК В ДАНС, ОТКЪДЕТО Е ИЗТИЧАЛО ИНФО ДИРЕКТНО КЪМ ДПС. АМА НЕЩО НЕ ГО СПОМЕНАВАТ МНОГО МНОГО В МЕДИИТЕ. А ХА ХА ХА! ЗАЩО ЛИ ПЪК?

... а сигурно има и дългосрочна, ... но тя после.

Гласуваш за ИТН - ПОЛУЧАВАШ НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ И КАРАДАЙЪ ЗА ПРЕМИЕР!!! ХА ХА ХА ХА!

Даже ива Митова беше от разград и отгредан кадър на ДПС! ФАКТ!

Митова кога точно е била "кадър" на ДПС?

И Ердоган остана изненадан, защо "приятеля" му Бойко не присъстваше в делегацията! За него специално беше приготвен любимият му "малък миндер".

Ще се намери ли поне един сред оскотялата българска журналистика да попита Карагъзъ : "Прателю, тва мигар среща на падишаха и поданиците му ли беше, че няма българско знаме на фотографията ?"

При 112-то място по свобода на медиите след 12 години Тиква на власт, и при очевидно близките връзки между ГРОБ и Ердоган, едва ли.

И запек да ви хване пак Бойко ще е виновен! Аман от скудоумци...

Тези наглеци не са виновни, виновни са политическите ни малоумни негодници,нарекли се демократи, които позволиха да има етническа партия в противоречие с конституцията, за да си осигурят патерицата около казана с мед. Затова и те стават все по-нагли и нагли. А за ролята на дебелия продажник от Банкя, всеки вижда защо е аркадаш с Ердоган и целува турското знаме. Защо раждаме такива путьовци, алчни за пари и власт в такива големи количества, само социалантрополозите могат да кажат. Нямам предвид Хараланчо, той е от тази продажна порода.

ДПС БЕШЕ УЗАКОНЕНО КАТО ПАРТИЯ ХО ВРЕМЕТО НА БСП!!! КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД - ДОМИНИРАН ОТ ДС И БСП!!! ПОЗОР!!!!

И после 12 години на власт ГРОБ не направи нищо по въпроса. Докато не се намеси Президентът, тогава Гешефта незабавно хукна да нахлува с бухалките си в президенството.

Много аферим ,ашколсун,мархаба на Слави, Мая, Маджото на баджото и други дюмнете дето гласуваха за премахване на ограниченията за гласуване в Наш'тародина Турция.

И същото за Боко ефенди, дето Ердоган страстно желае да бъде премиер, хи хи хи!

Забрави Бройко, приятеля на ефендитата и ДПС А защо не коментираш симбиозата на ГЕРП и ДПС ? Не случайно пак говорят са исмбиозата

Ердоган + ГРОБ = ВНЛ, хи хи хи! "Гласуваш за ГЕРБ - получаваш ДПС!" - бившият втори в ГРОБ и дясна ръка на Боко, Цвъкьо Ухото.

Ердоган може всякакви полюции да го гонят, ама тая с Герб и дпс няма как да стане, нямат шанс да имат достатъчно места в парламента, а другите партии трудно ще им дадат подкрепа.

Защо не вземета да си обрежете и другите глави.

Щом публично защитиха шиши ,карадаята си отива при баце.Той турчина за тва го привика

Вие нямате на Балканите по верен поддръжник от партия Герб

Ердоган ви го каза в прав текст кои са турските подлоги в България.

Аз не мога да разбера, в миналия парламент всички бяха срещу ГЕРБ, но никой с ДПС. Дори всички си гукаха на ушенце и си правеха комисиите с ДПС. Този народ глух ли е, сляп ли е, тъп ли. Всеки ден излиза някой и тиражира поредните глупости. Медийната пропаганда е в пълна сила последните години!

Какво не можеш да разбереш? ДПС и ГРОБ управляват заедно от 2014г! Фирмите на шиши са получили 60% от поръчките за магистралите! Какво има да се разбира? горанов е "пездюк" на шиши и финансов министър на толупа. Чичак му и той е подлога мацна на толупа. И той финансов министър. Опоскали са всичко в момента. Кое не е ясно?

То там е проблема чоджум че не са против и не са всички.

С ТОВА ЗАГЛАВИЕ ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ, ЧЕ ГЕРБ И ДПС СА ОРТАЦИ!!! И ПОД ШАПКАТА НА ЕРДОГАН ЩЕ УПРАВЛЯВАТ БГ!!! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ??????!!! КОЙ ОТВОРИ НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ??? НЕ БЕШЕ ЛИ СЛАВИ И ИТН????? ГЛУ.ПАЦИ! ЕДИН АХМЕД ЩЕ НИ ЗАТРИЕ ДЪРЖАВАТА!!! СРАМ И ПОЗОР!!

А стига рИва! За да не ти затрие ДПС и султаня държавата, излизай и гласувай! Важи и за другите ревльовци тук - при масово гласуване гласовете от Турция намаляват тежестта си! И това е знайно от байгън време вече!

Гледай да не скъсаш менискус. Още бившият ортак на Боко каза, че ако гласуваш за ГРОБ, получаваш ДПС, хи хи хи!

Дано ме разберете правилно, защото не влагам и минимална пропаганда! Значи, Турция ни е владяла 500! години и си има даже и партия в България. За македонците - само злини от нас? Нашата държава е от около 140 години. Преди това 500 години се е провиквал пашата.Ми, ако продължаваме с тая криворазбрана толерантност към ДПС, нищо чудно Ердоган да предяви и териториални претенции, заради това, че Турция ни е владяла по дълго време.

500 години плюс 140 става 640 години присъствие-набий си го в главата.

Те вече са предявени. Не случайно Бай Тошо ги нарита навън, защото организацията за отцепване от България си работи с пълна сила и до днес.

Масово гласуване, анти-ГЕРБ, анти-ДСП, анти-БСП.

Иване, никога няма да гласувам за ИТН и мутрите на Маями! Не съм толкова зле!!!

Ми що да не отиде Карадая на спявка в Турция? Нали там - Турция била РОДИНАТА ИМ, а България земята, която обитават? Да БЛАГОДАРИМ на всички депутати от 45 НС, които гласуваха ЗА увеличаване на изборните секции в чужбина!

Аз пък виждам Ердоганя в затвора прогонен от собственият си народ, а Карадайя ибричкия в някоя баня :)

Ако това се допусне, ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИ В ТУРЦИЯ, ТЕ ЛИ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ ДЪРЖАВНАТА ПОЛИТИКА??? КАРАДАЙА КАТО СИ БЪЛГАРИН КАКВО ПРАВИШ В ТУРЦИЯ ПРИ ЕРДУГАН???? ТОЙ ЛИ ТЕ РЪКОВОДИ??? НАГЛОСТ НЕВИЖДАНА И ПРОДАЖНА!!!

А КАКВО ЩЕ КАЖАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИБЕРАЛИ СЛЕД ОБЯВЯВАНЕТО НА ДЕЛЯН= ДПС ПО ЗАКОНА МАГНИТСКИ???? И КАКВО - СЛИД ИЗКАЗВАНЕТО НА КАРАДАЙЪ В ТУРЦИЯ????

КАРАДАЙЪ ПРЕД ЕРДОГАН:" ТУРЦИЯ Е НАШАТА РОДИНА. " !!!!! ЧЕТЕТЕ ОЩЕ. ЦИТИРАМ!!!!!

Хора, гласувайте! Защото ако не гласувате, желанията на Ердоган могат да станат истина! Има ли още някой , който се съмнява в това че ДПС е етническа и респективно непозволена от конститутицята партия!

щом дотам я докарахме - Ердоган да ни реди правителство...

Си останахме турски гяури

ДПС май не беше политиеска партия, до сега се разграничаваха с Турция, имаше закон който забранява агитацията на Турски език,..............и какво се случва в момента, а и преди година, агитация на Турски, ходене при пашата.........финансови инжекции от Турция , гласуващи които даже не знаят Български.......До кога? До кога ще се търпи . Аз не съм съгласен някакъв рязан джагал които даже не знае Български да ми определя живота.

Schilo

вероятно сте искал да кажете "етническа" партия. Да, такава е, въпреки, че през 1992 год., Конституционния съд взе политическо решение и не я обяви за етническа.

ДА. КОНСТИТУЦИОННИАТ СЪД НЕ ВЗЕ НИКАКВО РЕШЕНИЕ - ТОГАВА СЪСТАВЪТ МУ БЕШЕ ДОМИНИРАН ОТ БСП И ДС . И ВЪПРОСЪТ МАЙ ОЩЕ Е ВИСЯЩ. А И КАКВО ПРЕЧИ ТОЗИ ВЪПРОС ОТНОВО ДА СЕ ПОСТАВИ??? ОБАЧЕ ТОВА САМО ЩЕ ВТВЪРДИ РЕДОВЕТЕ ИМ. ЗАЩОТО ВСЯКО НЕЩО СЕ ПРАВИ Н А В Р Е М Е.

Сърди се на Майчето и другите мазници.

Аз пък искам кмета на Истанбул да е президент на Турция, а Ердоган да е в затвора за убийства на политически лица, военни и за съсирването на икономиката на държавата.

Schilo

А бе в Турция да се оправят турците. И да не ни се месят в държавата.

А дали не сте нагли? Сус, бре! Вицепремиер ще ми става!

Schilo

"Кажи му аго, да мустане драго"- ББ за отношенията си с Ердоган. Е, как феса няма да иска такъв лакей да е начело на България?

Иска му се. Авура му да пак начело и да продължава да си крадат. Нема да стане.