Христо Иванов с едно наум за предсрочни избори: Не съм врачка, но такова ми е усещането

Лидерът на партията в оставка се съгласил да бъде отново номиниран, за да си довърши работата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Usa marionetki

Усещането е, че ще разкарат простото.

Христо Иванов- Бойкикев с усещане за нови избори ! А има ли усещане, че след изборите ще бъде отново протестиращ на улицата ? Чака те мамая пред парламента отвън !

Много завижда, че другите успяват, а той все се издънва и затовя за трети път в рамките на една година ще провали управлението.

Ти ли мижитурка такава ще казваш кога ще има нови избори. Само, че тогава и теб , и подкупната ти партия може да я няма.

9 млд. за 9 дена-Изчезнаха!

Да, бе, знаем, че с машините трябва да си докарате конституционно мнозинство, за да чегъртате Гешев, да направите Радев цар и всичко друго, което сте си намислили.

Христино със сигурност не си врачка но със сигурност си въшлив педераст, мъша и буклук

Ще има Ице, ще има предсрочно машинно гласуване, ама дали ще ви огрее зависи изцяло от списъка с партийните класации на другарката Мустафа до софтуераджиите. Ама спокойно, сега джендъри и гейове сте на мода и сте навсякъде с приоритет. Нали видя как стана с Кирето!

Това не е избор, а рестарт заповядан от Сорос. Държавата ни обаче нито има време, нито следва да се занимава повече с обсесиите и поръчките, които изпълнява тази партийка. Преди три парламента бяха на три процента. Сега са на 6.5 и въпреки това вдигат шум за 300 процента. Имат медиен комфорт и никой не ги проверява за нищо - откъде им се плаща и защо. А работа за 5 стотинки не са свършили. Време е българите да го осъзнаят още по-категорично!

Връткалник

Няма нужда да си врачка. Само ни съобщаваш какво са намислили менторите ти.

Хахахаха Ма то тва се знаеше още Киро като "спечели" изборите. Даже аз бях първата, която написа "Оставка" в деня на встъпване в длъжност. Малеиее егаати бавния реотан. И ся ко? На нови избори ще гледат парламента през крив макарон, понеже и малкото, които се излъгаха да гласуват за тях ги виждат колко са нефелни.

Иван Гешев - враг номер едни на тутраканската (и не само) селищна состема.

да си довърши работата,тоест да досъсипе партията

То не е нужно да сме врачки за скорошни избори отново, то и децата са наясно , че от тия нищо хубаво не ни очаква! ПЪЛНИ БЕЗХАБЕРНО И !

Да го изберат за почетна патерица на БС(К)П...

Жалко за Лодкьо. Откак се появи Кирчо, стана нумбер 2 в класацията на палячовците в Бг

Българите не са дорасли да излязат от блатото, рано им е за такова правителство. Като слушаш коментарите на 'работодателите' за дребното увеличение на осигурителния праг (какъвто в повечето европейски държави изобщо няма) ти става ясно, че желание за промяна няма. Още българи трябва да отидат да живеят в чужбина, че да видят друг модел и да излязат от габровската си затънтеност.

Чиба , грозен ,брадат комундел

Мухльо Иванов бил преизбран за подлога отново, who cares!?

Kenn1111

Винаги съм казвал че тоя е скритат бомба на болисов и при удобен случай ще я взриви

Но здраво обменя флуиди с Нинова.

Бомба е ама на Мунчо. Не прикрита.

Сори, аз нямам апартамент в Брюксел, където да бегам от ракетите. Иначе, много хубава реч, бравос!

Политичеси труп като Баце.Нали най-много говореха срещу доган и пеевски.Сега са на власт,защо един път не го чух тоя

ДБ и БСП и ИТН и ПП са политически трупове. С всеки изминал ден все по-ясно става, колко по-високо е ГЕРБ от тези озурпатори. Защо след изборите млъкнаха и никой вече дума не обелва за допълнителните машини хванати преди изборите? Хванахме 600, а колко бяха? Останалите в Македония ли бяха? Тишина. Защо никой европейски лидер не поздрави Радев с преизбирането му? Може би знаят повече отколкото знаем ние - българския народ.

Мъка ми е за излъганите парапитеци гласували за тях. Сега пак се чувстват електорално употребени и изоставени. Добре че са свикнали.

Христо Иванов - преизбран в ДБ - и той като нинова - първо с лъжлива оставка и нов избор само с един кандидат !!!!!! Нали същия пинокио се пенявеше, че избора на Гешев бил нелегитимен, защото бил един кандидат !!!!! Ами сега - що ще измъдри ВЕЛИКИЯ ЕКЗЕКУТОР НА ЕДИНСТВЕНИЯ КАНДИДАТ !!!!!!! нИЩО, ТОЙ Е КАТО "ПАРТИЯТА Е ПРАВА, ДОРИ КОГАТО СЪГРЕШИ " .От тук нататък бойкикев-Иванов да не си отворя устата , защото ще лапне нещо гадно!!!1

Не - не си врачка.Предсрочни избори няма да има. ПП спечели доверието на хората и ще продължи да работи за България.

Пълната Подмяна спечели благодарение на машинките на Мъдуро И показаха че са пълни неадекватници и безхаберници

Абе Пинокио , ти отдавна трябва да си ходиш и да не си повече политик! Най малкото заради "Ало Маджо" , още повече заради връзките ти с Прокопиев и другите олигарси! Да не говорим за секретарката ти с нулев потенциал като министър и изпълняваща повелята на съгражданина си Прокопиев за отстраняване на Гешев и поставяне на посслушко , който да изпълнява заповедите му! Избори ще има , но и ти безславно ще си отидеш като Мая!

Чегъркаме ли? Гот ли ви е още, или вече смърди?

Ще припадна!

И аз не съм врачка, но знакови тролски никове появяващи са само преди избори, от няколко дни са налазили отново форумите.....

Познайте минусите от кого са. Хахахахахаха

Я ручам мравки, а вие ще ядете на муньо к......

Не го харесвам, но в случая е прав Ще има предсрочни избори през пролетта, защото хората не могат вече да търпят това положение.

измет. тия са за еднополова любов, за високи цени, за война с русия, отпадъци.

Е то на другите избори не сте в парламента и пак ще правиш платени протести , всички знаем с чий пари

при пресрочни избори да България е извън парламента

Утюват на майка сиупутката.

Аз пък предвиждам как на следващите избори ще изчезнете напълно. С такива муцуни като Атанасов и пр.......

Когато Гешев беше единствен кандидат за поста си, това според Хр. Иванов това беше нещо много лошо и трябва да си подаде оставката, защото избора бил нелегитимен. А сега, когато той е единствен кандидат за поста в ДБ, това не е проблем, така ли?

Избори тази година чукат на главите на депутатите. ИЗБОРИ 3 в 1!!! За депутати, кметове ... и пРеЦидент.

Хора като Иванов, Радан и Атанасов, генерала убиха синята мечта ........................

Или какво стана точно???

Ако отново има парламентарни избори, по добре Е, "ДБ" изобщо де не влизат в следващият парламент!! Това е партия, която пречи на България!

Имам усещането че няма да станеш гл. прокурор. Имам усещането че ще духаш супата

Ицето има харизмата на картоф.

А бе Таранкольо, на нс Гешев никак не ни пречи. Пречи на тебе да му седнеш на стола.

Ицко мноого си проЗд, но по-проЗд е електУрата ти! Гешев ти го каза: настоящият закон е правен по твое време, докато беше ти министър. Въпреки беззъбият ти закон, Гешев пак успя да повдигне обвинения срещу твоите чорбаджии. Червена сган.

Дори да го питаш за историята няма и грам познание важното че е завършил харбарт и си мисли че това е българия някаква овшорна фирма.

Дебе, Трябваше да заемете позиция срещу задължителната ваксинация и дискриминационния зелен сертификат. Така, поне мен ме загубихте.

Ако има нови избори може да не им минат сметките, ако Възраждане постигне силен резултат, а по последните проучвания има такава тенденция.

Този е пълен нещастник!!!