Сблъсъци между ДОСТ и ДПС в Джебел

Сблъсъци и размяна на удари между представители на ДПС и ДОСТ.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци между ДОСТ и ДПС в Джебел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук е БЪЛГАРИЯ, а НЕ ТУРЦИЯ.

Направи ли ви впечатление преди време,че българските турци не подкрепят ЕРДОГАН,т.е.те са кемалисти.Затова подкрепят ДПС всъщност.Нашите турци са много,много по-различни от тези в Турция.Зная го от първа ръка български турци,върнали се оттам.В този смисъл според мен,сега палачинката се обръща-ДПС си връща влиянието в няколко района,където го изгуби преди 6 месеца.Затова сега се получават сблъсъци.Просто Доган изтласква ДОСТ от Джебел.Това е.Обратното броене за Местан започна...

Руските петоколонници се млатят с турските петоколонници... Ми избийте се взаимно бре

На 19/05/1989 г на площада в Джебел имаше митинг и турски знамена с надписи от рода на " Турция е нашата родина" Лютви Местан е завършил местната гимназия след като е изключен от училището в Момчилград. лидерите на майските протести отдавна не са в България. Живеят в Швеция Холандия и др европейски държави.ДПС беше нелегално движение и много от активистите тогава си бяха агенти на ДС , след като вдигнаха народа милицята си ги прибра на топло за алиби. Тези подкладени от ДС бунтове послужиха за мотив за изселването на над 300 000 в Турция. Тогава Турция се усети , че губи влияние в България и на 22/08/1989 затвори границата си и прекрати голямата екскурзия.Най-хубавото в цялата ситуация е , че корпорацията ДПС се оказа с политически противник в лицето на подкрепяната от Ердоганова Турция партия ДОСТ и си нанасят едни на други удари под кръста. А когато турците си гонят карез , т.е намразят се едни други - жална ти майка.

Много права им дадохме на турците , вие сте български граждани точка!!!! който не му харесва да отива в турцуя

репортаж в който се води агитация на турски език, а всички държавни институции спят и не предприемат мерки срещу това нагло нарушаване на основния закон на страната ни - Конституцията! До кога Местан и всички останали "български и евроатлантически" партии ще нарушават Конституцията, а държавните институции ще спят и няма да ги вкарат в затвора за нарушаването й?! Продължавайте да спите, уважаеми управляващи и както е потръгнало със скандали на това правителство скоро отново ще ни изправите пред урните, но тогова гласуването ни ще бъде друго, по друг начин и с друг краен резултат!

Много добро дело прави Турция за България, Америка за България, Фондация Фридрих Науман, за да отделят колабораторите на Сатаната - мекеретата на НЕВЕЖЕСТВОТО, от СЪРАБОТНИЦИТЕ НА СВЕТЛИНАТА-ЗНАНИЕТО. Времето РАЗДЕЛНО е факт, за хората със събудено съзнание, които са избрали ПЪТЯ КЪМ БОГА и тези избрали да останат в СТАТУКВОТО.

корпоративни групировки заедно с чуждия консул трябва да се екстрадират завинаги

Статията е още един бисер на грамотност и правопис, който можем да видим тук! А, тези всичките май много ги търпим да си разиграват коня! Половин век били потистнати - а петте века!?!

Какво прави турския консул там, нали Джебел е български град, населен с български граждани. Това е намеса на Турция в нашите дела.

Какво прави консулът ли? Ами подкрепя евроатлантизма на ДОСТ и се бори с русофилството на ДПС. Кемал или Ердоган - изберете сами!

абе тия мазни и вонящи на лои индивиди като толкова им е било зле през комунизма и сега защо не сезатирят веднаж за винаги в анадола

И аз питам боко Паша какъв го дири консулът на Турция там? Народе, народе , почна се. Сблъсъци между ДПС и ДОСТ. Загуби ли ДПС позиции, да отписваме Кърджалийско от Майка България. А тук из форумите се джафкат, че Русия и Путин им били виновни , че 30 години след комунизма вървим само назад. Чакай ЕС да те защити , ако стане напечено. Вече им знам реакцията- ще излязат с декларация.

Е, така е :ЕС правят декларации при това страшно агресивни! Друго си е Путин да ти изпрати "усмихнати зелени човечена" в отпуск от поделенията си. Миролюбиви едни такива, незлобливи да си го вземеш в къщи за украса!

Тези човечета си взимат само собствената земя. Има ли българска земя на територията на Турция. Има. Е взимай я, като си толкова знаещ.

Предателче евро*ейско, което за няколко гроша и възможността да лиже обувките на Юнкеровци, Марии Габриеловци, Тиквовци и Кристалинки (бивши Сталинки) ще си продаде родината, знай че болшинството българи не са на същото мнение като теб. Не знам къде е влизал Путин със зелени човечета , ама знам как изгониха и изклаха гърците в Северен Кипър. И знам как ЕС излиза с декларации за Македония. И това не мисля, че устройва интересите на Родината ми. Капиши? ЕС е абсолютно импотентен политически играч дори и на собствената си територия, някаква безкрайна смешка , гледай пияния Юнкер и не питай повече. Той обобщава всичко в себе си. И една кокошка като Нюланд инм го каза, а ония стояха като попикани. Нали помнищ какво каза Нюланд?

Ей, не се дават и аркадашите! Аха някой да направи по-голяма простотия от тях, например БСП срещу Патриотите, и те веднага го захлупват с нова. Еваллата!

ТИЯ САМИ СИ ТЪРСЯТ ОМРАЗАТА ...ПОСЛЕ ИМАЛО В БЪЛГАРИЯ ФАШИЗЪМ...

Борбата е кой да държи дистанционното управление на електората и в чии сметки да влизат средствата от Турция. Ашколсун, патриоти-хидролози и целувачи на Станишев!

години издържа на напъна,че крадна,крадна,но е добър политик. Не знам само как се излъга с Местан....изглежда му е показвал жълти картони и накрая червен:)) Получава се противоборство между ДПС и ДОСТ....може би е добре за България.

Да се избиват взаимно, това идеално устройва България.

Драги сънародници с небългарско самосъзнание, моля пазете гражданския мир!

боко паша защо-На място пристигна консулът на Република Турция в Пловдив Хюсейин Ергани.? А гълъбче Ердоганово, докога турски държавни представители ще ни определят как да живеем? Или не смееш да си кажеш, а?

идиотът, който ти е дал минус е не е българин явно. Въпосът е повече от резонен.

на митинга има хора с двойно гражданство и консула е желателно да е там където има много граждани на Република Турция

Кенефи, слагай една бурка мила и марш към Анадола.Ердо да ти защитава правата. Няма какъв да го дириш тук. Само да те светна обаче, че според последните промени въведени от идейния бащица на Местан, ако си кадъна, не можеш да ходиш на гинеколог без мъжа ти. А ако случайно отидеш в някое селце из Анадола и нямаш кърма (при родилките), свекърва ти ще те води да пасеш. И за други местни обичаи мога да те светна да си подготвена