Патриархът: На Задушница - демонстрация на хомосексуализма

В централната част на столицата ни отново ще станем свидетели на открита, натрапвана пропаганда и публична демонстрация на хомосексуализма като начин на живот.

Обратно в новината

Коментари - Патриархът: На Задушница - демонстрация на хомосексуализма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Обикновено "София прайд" се провежда в някоя от последните съботи на месец юни, така че със сигурност не е нарочно. Целта му е чисто правозащитна. Трябва да ни вземат насериозно - хората смятат, че това е нещо екзотично и затова смятат, че е това е един вид подигравка с този ден", коментира Филипова. Аз пък смятам, че това си е истинска провокация, госпожо или господине Филипова. Защо не погледнахте религиозния календар за 2016 г?. Там много ясно са отразени всички религиозни събития. Още повече, че става въпрос за денят, в който хората отдават почит на своите починали близки. КАК НЕ ВИ Е СРАМ!!!

Не мога да разбера от какво са толкова горди участващите в тази безвкусна дразнеща проява? На кой му пука каква е сексуалната ориентация на този и онзи. Самото парадиране с това е вече отвратително, дразнещо и предизвикателно. Всеки да си прави каквото си иска в интимния живот, но да не го демонстрира. Смея да твърдя, че хомосексуалистите така настройват обществото и много повече хора срещу себе си, отколкото ако тихо и кротко си живеят както им харесва.

Чадата не са на ПЦ ана Бог алоооооооооооууууууууууууууууууууууууууууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! какви заопокойни молитви какви 5лв при положение че в Библията ясно пише че е дадено на човека веднъж да живее и след това настава съд?!?! Или някой си мислят че за тях ще има 2-3 пъти съд?

Защо нашите велики журналисти не направят едно допитване сред гражданите по софийските улици, като кой (коя сила) стои зад тези провокационни гей паради?! Ами то е казано в Светото Писание: Дяволът и неговите слуги! А кои са те?...

До Глория Филипова Датата била планирана преди повече от месец? Ами още по-зле, скъпа Глория. Защото църковни календари се предлагат още от началото на годината, и можете да съобразите всичко това, а не да дразните хората. И стига вече с тези права, защото права нямат вече нормалните хора, а не вие.

че доста хора научиха за Задушница покрай тоз парад...не че ги интересува Господ или обратните

Тази задушница като цяло няма нищо общо с Господ, това ясно се доказва и с организацията на това парадче !

на колко попове им викат попадии бе дедо попе ?? къде си седнал да говориш бе и да съдиш бе дедо попе ??

не е само начин на живот, поведение е , безполезност,горделивост, парад и суета, който го разрешава е съучасник

точно на задушница, неуважително нито към живите, нито към мъртвите,

Благословен Бог наш О, мой боже, правий боже! Не ти, що си в небесата, а ти, що си в мене, боже мен в сърцето и в душата Не ти, комуто се кланят калугери и попове и комуто свещи палят православните скотове; не ти, който си направил от кал мъжът и жената, а човекът си оставил роб да бъде на земята; не ти, който си помазал царе, папи, патриарси, а в неволя си зарязал мойте братя сиромаси; не ти, който учиш робът да търпи и да се моли и храниш го дор до гробът само със надежди голи; не ти, боже, на лъжците, на безчестните тирани, не ти, идол на глупците, на човешките душмани! А ти, боже, на разумът, защитниче на робите, на когото щат празнуват денят скоро народите! Вдъхни секиму, о, боже! любов жива за свобода да се бори кой как може с душманите на народа. Подкрепи и мен ръката, та кога въстане робът, в редовете на борбата да си найда и аз гробът! Не оставай да изстине буйно сърце на чужбина, и гласът ми да премине тихо като през пустиня!

Демек стихче за дявола си написал?

Много добре, ще си го запиша.

Патриарха е абсолютно прав, че да се прави такава демонстрация на съмнителни "ценности" на Задушница неприемливо и срамно! Можеше да се избере друг ден за подобна демонстрация. Другия момент, на който не се обръща внимание и нещата се замазват е, че не само, че обществото е болно, но и населението - т.е. все по голям брой хора са с отклонения в ендокринната система, който се проявяват като "обратно" влечение - травестити, педали, лизбийки и други! Индустриализацията на производството на храни и всички видове замърсявания оказват пагубно влияние върху човешкия организъм, водещи до множество отклонения, болести и смърт. Химията, оцветителите, консервантите, подобрителите и още един куп глупости, с който са пълни храните оказват своето влияние върху хормоналната и ендокринната системи, като едно от последствията е именно влиянието върху пола и потентността! Абсолютно доказано е, че при заърсяване на водоемите рибите и жабите имат промени и развиват двойно полови органи или единия пол преобладава над другия. Извода е, че тия хора са БОЛНИ, без да го знаят или някой да им го каже и трябва да се ЛЕКУВАТ, а не да се променят нормите в обществото!

Ах, горкият патриарх видимо се е уплашил, че всичките му владици ще се наредят като първи кипри на парада

Ето една идея как да промотирате гей парада. Съберете "най-видните" ви представители, съберете кафяв материал от тях и с него напишете I сърчице U. Снимайте рекламното си послание преди да са го накацали мухите, че и те, като вас, обичат такива работи.

Как да си изведа аз детето на разходка, питам малоумните ни общинари? Какво да му кажа? Че мама и тате са тате и тати или мама и мами? Този форум се чете - моля да ми отговорите! Гей обществото в БГ е доста многочислено и силно, мили братя и сестри във вярата Христова, но НИЕ сме повече! Педалите да си знаят, че НИЕ, верующите си траем и смирено чакаме АРМАГЕДОН! Ще повърна!

Ти аско си вярващ, аз съм трамвай. Вярващите хора ОБИЧАТ! А ти си изпълнен с омраза!

i_iskren@mail.bg

Вярващите хора обичат хората, но мразят греха. Вие, содомитите станахте големи спецове по библейските въпроси. Искаш ли да ти дам някое друго изречение от Библията - да ни го разясниш на всички?

Ми иди да протестираш пред общинарите. То и цената на билетчето я вдигнаха, щото всички си траеха.

Това "и какво да кажа на детето" е толкова изтъркано. Годината е 2016-та, алоооо!

i_iskren@mail.bg

От коя година насам л. не миришат и са полезни за здравето?

кажи му истината, че това парадиран е грях

Ами като си траеш защо сега се обаждаш?

тука е пълно с обратни

За религиозните ли говориш?

само трима- четирима са

Аха, явно ги познаваш всичките.

Искрене, ти не си ли изпи хапчето вече?

Думата "обратни" ми е любима. Не знам какво точно искат да кажат с нея, но масово я употребяват тъпанари.

Ми така бре попе!! Нали требе да сме в крак..С евроепдалски ценности като педерастия, либерастия,толерастия, педокрация, и прочие гняс!!!

Леле, в този форум е пълно с луди.

За първи път Патриарх Неофит прави значимо и отговорно изказване! Най-малко е неморално да се прави такъв фарс на такава дата. България е православна държава и това е записано в конституцията. Следва датите с православни събития да бъдат уважавани от всички. Кмета на София, г-жа Фандъкова би трябвало най-малко от морална гледна точка да промени дата на това т.нар. събитие. И да се забрани, няма да липсва на никой нормален човек.

Нека някой от тук събралите се хомосексуалисти да отговори: нормално ли е, или не е нормално да се ближат кафеви човешки отпадъци?

Никой не разбира какво имаш предвид.

i_iskren@mail.bg

Не разбираш, нали? Освен , че страдаш от хомосексуализъм, явно имаш и когнитивни проблеми. Тъй като гледам и още няколко покрай тебе. Ами като имате проблеми и не разбирате някои очевидни работи - или се лекувайте или не ни пълнете главите с глупостите си, че това вашето било любов. Имаме една българска поговорка: хем насран, хем голям.

Който е за традиционните сексуални отношение нека цъкне едно плюсче.Който е за хомото да процъфтява и по всякакви поводи да се излага на показ по разни прайдове - минус.

Който е за традиционните сексуални отношение нека цъкне едно плюсче.Който е за хомосексуализма да процъфтява и по всякакви поводи да се излага на показ - минус.

Който е за традиционните сексуални отношение нека цъкне едно плюсче.Който е за педерастията да процъфтява и по всякакви поводи да се излага на показ - минус.

Който е за традиционните сексуални отношения нека сложи едно плюсче.Който държи педерастията да процъфтява и да се излага на показ - минус.

Фандъкова стана за смях ,резил !!! Столична община налага английския за официален език и въвеждат еднополовите извратени бракове като задължителна норма на поведение в българското общество и се подигра с българската църква и традиции !!!!

Всеки говори за правата на обратните. Но аз не искам моето дете да гледа извратени и болни хора, парадиращи със своите извратености. Къде са моите права? Прав е патриарха. И защо властта не слуша духовният водач, а слуша разни болни хора.

Ами, в твоя случай не става ясно за какви твои права говориш. Споменаваш някакви болни хора, неща,които не се отнасят към темата. Спокойно, никой не ти засяга или отмена правата.

ЗАЩО ПРАЙД ,непреведима ли е тази дума или английският стана ОФИЦИАЛЕН ЗА БЪЛГАРИЯ И ХОМОСЕКСУАЛИЗМЪТ СЪЩО , а кмете ?????????????????????

симо

Има и друга подигравка.ПРАЙД е зоологически термин обозначаващ съвкупност от няколко семейства ЛЪВОВЕ.С децата им.Та гейоевте емоционално се изживяват като ЛЪВОВЕ и ЛЪВИЦИ ЕДНОВРЕМЕННО......Язък за лъвовете....и за демокрацията,разбира се.

"..Датата на парада е планирана преди повече от месец и на него не трябва да се гледа като на провокация, каза за БНР Глория Филипова от фондация "Ресурсен център-Билитис". " ... А датата на Задушницата се знае от години, не от месец ... Всичко е целенасочено , с главна цел - Православието !

Признавам правата на всеки. Нека който иска да е с жена, който иска с мъж, който иска със слон. Който иска да се облича с дрехи, който иска с парцали и обеци по носа и задника и т.н. Но и аз искам правото на мнение и никой да не ме закача, когато считам, че това са болни, ненормални, педали и т.н. Защо с тях да се съобразява цялото общество, а ние да не можем даже мнението си за тях да кажем, че ни грози съд. Интересно държавата какви ценности защитава - семейство, стабилност, ред, християнство или педерастия, гейщина, наркотици, разврат и т.н. Нека всеки си избира ценностите сам, но да не ги завира в лицето на другите, та даже и да съди тези, които не са като него и не приемат тези извращения.

Имай си мнение, разбира се, но не обиждай и не спирай останалите да правят каквото искат, щом закон не го забранява или ограничава!

Попе, за случая с Баба Гуси забрави ли, или лицемерно не забелязваш гредата в твоето си око, та си дръгнал на други да четеш морал по тая тема?

Проблемът не е толкова, че имат тежки психически отклонения. Проблемът е, че с тези паради се опитват да се наложат като нещо нормално, като един от приемливите модели за обществено поведение и да деформират други след тях. В нета има документиран случай на 2 обратни жени, които са убедили 7-годишния им осиновен син да си смени пола. Представяте ли си само за какви сериозни психически отклонения става въпрос? Ако убийството не беше смятано за нещо зло - хората щяха да се избиват под път и над път. Същото е и с техния грях. Ако го оставим да се разпространява - ще стане като чумна епидемия.

То е документиран случай, и то не един, в който хетеросексуални типове организират масови самоубийства или убиват зверски други човеци. И изнасилват жени! А едно време пък някакви вярващи са горели на клада живи хора! Представяш ли си докъде води тая сексуална ориентация и тая религия!? Ако ги оставим да се разпространяват, ще стане като чумна епидемия!

Аха, щом в манастирите в влязъл някой хомо-хомосапиенс, значи патриарха няма право да казва, че такава деградирала проява не е допустима. Ясно.

А, не, имаш право, разбира се - това, което казвам, е, че изказването на попа (дори според библията) се нарича лицемерие. Апропо, тоя хомо-хомосапсиен не беше просто някой си тип, влязъл в манастирите, а цял официално ръкоположен поп с ранг. И не беше само един. И не беше само в манастирите. И не само в България дори.

Предлагам гей-парада в събота да се отмени, а спестените средства (стотици хиляди) да се дарят за лечението на Цвети гимнастичката.

Предлагам Митьо Очите да бъде отменен и средствата за неговото лечение да бъдат пренасочени за лечението на Цвети гимнастичката.

добреде пуснали сте я таз статия, що режете на хората това което пишат. Какво има да се каже, денят е задушница за умрялите. Изобщо цялата седмица трябва да бъде смирена и да има почит към починалите приятели и роднини. И накрая ми се изпраскван някакви откаченяци да се кълчат.

Куковица ли ти изкука мозъка! В този ден подобни гнусотии все едно играеш хоро върху гробовотена умрялите и мачкаш жалеещите! От как се появиха другарите от братството ГЕРБ с тесните панталонки, зализаните перчеми и постриганите веждички нещата не вървят никак добре.

Проблема е в личното решение на всеки- коя страна да вземе- на Светината или тъмнината. Но колко по-отговорни са онези, които дърпат конците на нещастните грешници.

Понеже много хора се чудят защо искат тези нещастници да правят паради, дамонстрации и т.н. Ами защото освен че са болни от хомосексуализъм(на български дупедавец, дупеебец-по Речник на чуждите думи-1947г), същите в големият си брой страдат и от ексхибиционизъм(показвачество-пак там)Обикновенно, това второто е първичното заболяване и винаги е в по-тежка форма от самата педерастия.

1947.....

Добре бе не може ли да се хванем и ние като едно общество с останал някакъв духовен живец и да ги изринем тея. С по една торба домати от моста, да защитим достойнството на българите и да покажем, че НЕ сме новия Содом и НЕ ПРИЕМАМЕ болното извращения като НОРМА за нас и нашите деца!!

Ами, като спомена нашите деца, да ти напомня, че ние раждаме хомосексуални деца.

Вие може би!!!Другите като гледам са о.к.

Добре бе не може ли да се хванем и ние като едно общество с останал някакъв духовен живец и да ги изринем тея. С по една торба домати от моста, да защитим достойнството на българите и да покажем, че НЕ сме новия Содом и НЕ ПРИЕМАМЕ болното извращения като НОРМА за нас и нашите деца!!

То в православния календар всеки ден има някакво събитие. То патриарха проговори.. но паз за разделение между хората! Чудя, така като чета коментари, духовници кога честват деня на педофилите, понеже с това са най-известни в последно време!

Ватикана, може би. Но не и православаната или пък протестантската църква.

За тези нещастни гейчета, трябва ни някой като тоя от Орландо, за да ги нарита яко!

Както и за теб.

Да развяваш НЕНОРМАЛНОСТТА си (независимо, че в най-общия случай това е природен феномен) е най-малкото неморално, а в такъв ден не само ГРЕХОВНО, но и скандално!! Още по-ненормално и скандално е разрешението, което столичната община е дала. НО връх на идиотизма е разрешението за "контра" шествието по същото време и място, НО с противоположна насоченост. Това ангажира и без друго недействащата адекватно полиция да ги пази от сблъсъци, вместо да лови крадци, бандити, нарушители на обществения ред, правилника за движението по пътищата и др. народополезни дейности!!

Сега LGBT напастта пак ще писне колко е лошо християнството и "the rasist white Christian supremacists". A Евангелието не призовава към насилие към никого - включително мъжеложците, защото християнският принцип е "мрази греха, обичай грешника". Св. ап. Павел само казва, че пияници, убийци, лъжи, мъжеложци и прочие няма да наследят Царството Небесно. Толкоз. Според светоотческите канони, т.е. църковното право, за хомосексуален акт се предвижда разкаяние и години строг пост - каквото е и наказанието за прелюбодеянието по принцип. Така ли стои обаче въпросът в исляма? Ислямското право (шариатът) е категорично, че доказан случай на хомосексуално прелюбодеяние се наказва със смърт по думите на (лъже)Пророка, че трябва да се убиват както активния, така и пасивния в акта мъж. Многобройни хадиси засвидетелстват този ислямски принцип. Споровете са само относно как да се извършва екзекуцията: обесване, рязане на глава, убийство с камъни или хвърляне от високо и доубиване с камъни (както е избрала да прави ИД). Къде са LGBT общността да протестира срещу, подчертавам, НОРМАТИВНАТА в исляма омраза към хомосексуалните, повеляваща убийството им?? Защо се чудим на атентата в Орландо? Защо се чудим и на убийството в "Шарли" - Мохамед също е убивал критиците си в това число и стогодишни старци...

Християнството не е лошо.