17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мале ами ако бяха играли GTA какво ли щяхме да правим. Някой хора започват да изкуфяват. Игрите са игри филмите филми и толкова.

Второто видео е пропаганда. Не е от Франция снощи, ами от Швейцария преди повече от 10 г. - футболни хулигани след мач. Спрете да нажежавате - сами ще ревете скоро, като ви принудят да носите оръжие и да убивате. Децата ви ще им се наложи да растат с убийци в къщи (ако оживеят). Нищо хубаво не носи крещенето и омразата.

Чистка е необходима,като се почне от Доган костов ДПС,БСП,ГЕРБ,ПФ,АТАКА,И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ и се свърши с махалите като столипиново факултети университети и т.н.!

Филмът хубав ли е? Да знам дали да отделям време да го гледам. Обаче прави впечатление че филмът е американски и май не му се кефят френските управници. И празника е американски и пак не му се кефят, а тъкмо навлизал във Франция. Като се замисля французите или не се кефят на американските филми и празници или тия просто не струват. Вие какво мислите?

Трябва чистка за тези изверги!!!!! Извратена работа и винаги във Франция. Защо ченгетата не трътнат на лов и да ги самоубият?!?!! И после защо Люк Бесон се бъзика с тяхната полиция... тея трябва направо с разстрел да се изчистят

мръсните цигани бият полицаи когато си поискат и си трае цялата политическа класа добре дошли в зоопарка

То май целия живот отива към някакви сцени от филми. Имаше не един филм, в които една малка частот населението, а именно висшата привилегирована каста живее зад железни стени в своя луксозен рай. А отвън са градовете джунгли, в които останалите водят нескончаема война за оцеляване без закони, защита и правила. Това развитие кара все-повече хора да гледат с носталгия и упование към времето, когато на власт са били едни личности с мустаци. А когато е назряла някаква необходимост, то тя по един или друг начин се получава. Нищо чудно скоро да имаме възраждане и тогава...

Gezungen

Ако бяха нападнали полицай в щатите, съобщението щеше да изглежда така: “... бе арестуван по-рано тази седмица, а във вторник бе освободен. Погребението му е насрочено за 28 ноември.”

Полицаите в сащ си носят палки, тазери, големи патлаци 44-45 калибър, пушки-помпи и още квото се сетиш. На еврогейската бяла популация само носенето на вазелин е разрешено. Политиците си се возят в бронирани лимузини с по дузина нискочели пазванти с автомати. А народа кучета го яли.

Запада започва да си сърба попарата...

Не знам защо тия с колите бягат. Газете ги тия маймуни, търкаляйте ги по капаците. Все пак колата е 2 тона оръжие. Газ до ламарината и маймуните под гумите !!!

Има закон за толерастия. Ако някой започне да реже и да яде от ръката ти, трябва да бъдеш търпелив и да чакаш полицията... ако желае да отнеме автомобила ти, трябва да му го предадеш доброволно, без агресия.... ако те изнасилят, може да бъдеш съден ако си с къса пола...

Не знам защо тия с колите бягат. Газете ги тия маймуни, търкаляйте ги по капаците. Все пак колата е 2 тона оръжие. Газ до ламарината и маймуните под гумите !!!

Аха и после ще ги лежат като за хора. Че бокл.уците от тамошните нпо-та и расисти ще ги изкарат, по-лоши от оня с мустачките.

La droga restaura la reacción perdida a la excitación sexual. La erección normal no es posible sin la excreción de óxido nítrico en el cuerpo cavernoso del pene, que activa la enzima guanilatciclasa. Comprar kamagra jelly

Африканците се крият под маските на Хелоуин, за да разграбват магазините. Ние ги поканихме, а сега се тюхкаме и оплакваме. Нека да благодарим на мама Меркел, че ни обзаведе с тази сган, крадлива и миризлива.

Те францетата си ги имат отдавна.

До къде водят американските бози.Приискало им се 1 ден,за да вършат престъпления. И точно на сатаниския празник.-

DIVACI ... NASHITE KUKERI MAKAR I PIANI SA 100 PYTI PO CHOVECI !

кви са тия боклуци - леви, печки, чифутиери или бъркоч от всякакви такива морални уроди?!

Мангусти, сър!

А в раССия на дребния педал Путя Шеломов само спокойствие и благоденствие!

STRAHLIV ZASRANEC :)

''аргумент'': ''А в раССия''! И мноооого ''убедителен''!!!

Абе какъв сълзотворен газ? Срещу тая сган трябва да се ползва само и единствено бойно оръжие. Гаранция, че втори път никой няма да си помисли да направи нещо такова.

Франция трябва спешно с "чистката" точно на тези иначе яко го е закъсала.

Не са празнували Хелоуин, а са се упражнявали за Свещенна война. Властите се опитват да замажат очите, но реалността е ясна на всички.

Демокрацията, Съвременното образование и Холивуд не прощават на никого ...

обзалагам се че са черни и араби повечета..това е безобразие