17-11-2017 20-11-2018

Коментари

обзалагам се че са черни и араби повечета..това е безобразие

Демокрацията, Съвременното образование и Холивуд не прощават на никого ...

Не са празнували Хелоуин, а са се упражнявали за Свещенна война. Властите се опитват да замажат очите, но реалността е ясна на всички.

Франция трябва спешно с "чистката" точно на тези иначе яко го е закъсала.

Абе какъв сълзотворен газ? Срещу тая сган трябва да се ползва само и единствено бойно оръжие. Гаранция, че втори път никой няма да си помисли да направи нещо такова.

А в раССия на дребния педал Путя Шеломов само спокойствие и благоденствие!

Мангусти, сър!

кви са тия боклуци - леви, печки, чифутиери или бъркоч от всякакви такива морални уроди?!

DIVACI ... NASHITE KUKERI MAKAR I PIANI SA 100 PYTI PO CHOVECI !

STRAHLIV ZASRANEC :)

До къде водят американските бози.Приискало им се 1 ден,за да вършат престъпления. И точно на сатаниския празник.-

Африканците се крият под маските на Хелоуин, за да разграбват магазините. Ние ги поканихме, а сега се тюхкаме и оплакваме. Нека да благодарим на мама Меркел, че ни обзаведе с тази сган, крадлива и миризлива.

Те францетата си ги имат отдавна.

La droga restaura la reacción perdida a la excitación sexual. La erección normal no es posible sin la excreción de óxido nítrico en el cuerpo cavernoso del pene, que activa la enzima guanilatciclasa. Comprar kamagra jelly

Не знам защо тия с колите бягат. Газете ги тия маймуни, търкаляйте ги по капаците. Все пак колата е 2 тона оръжие. Газ до ламарината и маймуните под гумите !!!

Не знам защо тия с колите бягат. Газете ги тия маймуни, търкаляйте ги по капаците. Все пак колата е 2 тона оръжие. Газ до ламарината и маймуните под гумите !!!

Запада започва да си сърба попарата...

Има закон за толерастия. Ако някой започне да реже и да яде от ръката ти, трябва да бъдеш търпелив и да чакаш полицията... ако желае да отнеме автомобила ти, трябва да му го предадеш доброволно, без агресия.... ако те изнасилят, може да бъдеш съден ако си с къса пола...

Gezungen

Ако бяха нападнали полицай в щатите, съобщението щеше да изглежда така: “... бе арестуван по-рано тази седмица, а във вторник бе освободен. Погребението му е насрочено за 28 ноември.”

Аха и после ще ги лежат като за хора. Че бокл.уците от тамошните нпо-та и расисти ще ги изкарат, по-лоши от оня с мустачките.

Полицаите в сащ си носят палки, тазери, големи патлаци 44-45 калибър, пушки-помпи и още квото се сетиш. На еврогейската бяла популация само носенето на вазелин е разрешено. Политиците си се возят в бронирани лимузини с по дузина нискочели пазванти с автомати. А народа кучета го яли.

То май целия живот отива към някакви сцени от филми. Имаше не един филм, в които една малка частот населението, а именно висшата привилегирована каста живее зад железни стени в своя луксозен рай. А отвън са градовете джунгли, в които останалите водят нескончаема война за оцеляване без закони, защита и правила. Това развитие кара все-повече хора да гледат с носталгия и упование към времето, когато на власт са били едни личности с мустаци. А когато е назряла някаква необходимост, то тя по един или друг начин се получава. Нищо чудно скоро да имаме възраждане и тогава...

мръсните цигани бият полицаи когато си поискат и си трае цялата политическа класа добре дошли в зоопарка

Трябва чистка за тези изверги!!!!! Извратена работа и винаги във Франция. Защо ченгетата не трътнат на лов и да ги самоубият?!?!! И после защо Люк Бесон се бъзика с тяхната полиция... тея трябва направо с разстрел да се изчистят

Филмът хубав ли е? Да знам дали да отделям време да го гледам. Обаче прави впечатление че филмът е американски и май не му се кефят френските управници. И празника е американски и пак не му се кефят, а тъкмо навлизал във Франция. Като се замисля французите или не се кефят на американските филми и празници или тия просто не струват. Вие какво мислите?

Чистка е необходима,като се почне от Доган костов ДПС,БСП,ГЕРБ,ПФ,АТАКА,И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ и се свърши с махалите като столипиново факултети университети и т.н.!

''аргумент'': ''А в раССия''! И мноооого ''убедителен''!!!

Второто видео е пропаганда. Не е от Франция снощи, ами от Швейцария преди повече от 10 г. - футболни хулигани след мач. Спрете да нажежавате - сами ще ревете скоро, като ви принудят да носите оръжие и да убивате. Децата ви ще им се наложи да растат с убийци в къщи (ако оживеят). Нищо хубаво не носи крещенето и омразата.

Мале ами ако бяха играли GTA какво ли щяхме да правим. Някой хора започват да изкуфяват. Игрите са игри филмите филми и толкова.