Германия ще дебне с електронни гривни заподозрени терористи

Берлин реши заподозрените екстремисти, които са пряка заплаха за сигурността на Германия, да бъдат следени с помощта на електронни гривни на глезените.

Обратно в новината

Коментари - Германия ще дебне с електронни гривни заподозрени терористи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следенето с електр. гривни е отчаян опит на полицията да увладее положението и да се демонстрира сила. Хората могат да бъдат следени, но не магат да бъдат мотивирани да станат европейци.

Боже, отърви ни от тая либерастка паплач докато не ни е затрила.

Юруш на бизнеса с електронни гривни точно както стана юроша с навлеци по меркелски:(((( И какво като ги следите предполагаемите като гривната не им пречи да си направят поразията ако са решили само дето ще ви покаже секунди по рано къде ще я направят..

предпазва ли гривната от взривяване? И какво - взривил 100-200 човека, а после го търсим. Не вярвах, че възрастни хора и то политици могат да бъдат по тъпи от децата. И на границата да им сложат гривни - това не предпазва ако е решил да взривява. Затворете границите - това е и депортация на останалите.

За кой ли път се убеждавам, че европейците са педераси. Снощи другарката от ЕС - Могерини, нарече орките ЛИЧНОСТИ. Утре като ги гръмнат пак дали ще мисли същото?

пускахте престъпници - без документи - абе какво е това, вие зомбирани ли сте - без документи - елета ни изяжте, а сега и гривни! Сложете на Мепкел гривна и я заключете.

Да сложите не една,а две гривни на Меркел,че тя е шеф на германската ИДИЛ.

Защо гривни, депортация или Освиенцим! Тези гадове не трябва да се разхождат в Европа!

И като отиде да се взриви накъде с гривната и избие сто човека...

Като оня виц: Двама правят секс и жената вика: - Ще ме пазиш нали. - Добре, няма проблем. Като наближил сюблимния момент мъжа извикал: - Пази сеее...