Хамас изстреля стотици ракети, Израел отвърна с масирани атаки

"Червените зони" на местата на напрежение са в и около Стария град на Ерусалим, Източен Ерусалим, Лод, Витлеем, Ивицата Газа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен да убиват, тия друго не могат!

В Близкия Изток се води Гражданска война. Демократичния запад кога точно смята да се намеси? Алоу, световния жандарм, очакваме да въдворите демокрация в Израел. Кога?

Е те това е. Едно хора решават да си направят държава. Завземат една територия. Тъжното е че тези хора окупатори, цял свят ги подкрепя. В случая изкарват палестинците виновни. Те просто се опитват да си върнат отнетото. Все едно ние като сме били под турско робство.

а още по демократичната Раша , кога ще се намеси в тази Близкоизточна каша ?

В тази изкуствено създадена държава ?

А точно този конфликт в момента пак е продиктуван он същите тези хора с новосъздадената държава. Само че удобно го пропускат в статиите.

Йерусалимците живеят на таз земя от над 5000 г , мюсюлманите идват там неканени преди около 1000 години ! прочети Библията ..Стария Завет и виж кой от кога живее на тази земя !

Американските евреи създадоха израел, но кой ги пита арабите... Като не питат е така. Сигурен съм, че дори да изгонят всички араби от палестина, пак ще се стрелят с околните. Все едно единствените фесове в европа албания или косово да изселват денонощно християни??!?!! От съседни държави! Ма решение на оон за Палестинска държава от 1947!

Хамас ли? Да прав си, освен да убиват, друго не могат, затова е и мизерията в Газа под тяхното управление.

Ердо много остро се произнесе и каза,че ще ги ударят Израелците.

Радвайте се че нямаме петрол, инак и нас да бяха опукали. То и сега ни завладяха без бой де. А младежта се продава за един смартфон. Думичките, Родина, Национална гордост, История за жалост не им говорят НИЩО.

ей тука е пълно с пенсионирани мурзилки дет лижат задника на Лавров Вий са молте да не ви спрат 50 лева дет бат Бойко ви ги даваше, те еврейте някакси ки са оправят и без вас 5 000 години са се оправяли без вас, и ся се някак ки успеят

Все едно ние да претендираме за Волжка България, гърците за цялата ни територия до Дунав и т. н. 1000 години са много време, а и Господ наказва евреите и ги години от земите им, чети Библията в нейната цялост! Аз чета Новия завет също, влезте в правата вяра и ще ви се оправят нещата! Убихте божия син и сте проклет от Господ!

Спорят вече над 3300 години

"Американските евреи създадоха" създадоха и Косово. А Що касае евреите, не се стрелят с Йордания и Египет, както и с никой, който не стреля срещу тях!

ама арабите владеят целио Близък Изток брабар с част от Африка , кво им пречи да приютят паленстинците ..които са една шепа хора ..а братята арабишмюсю;амани им владеят милиони квадратни колометри земя , кво си се втренчил в Израеля ?

Колко трябва да си тъп и да ти е ерозирал мозъка, за да защитаваш Хамас и обстрелваното им на мирни израелски градове и селища. И същата тази напаст, ако имаха военния потенциал на Израел, отдавна щяха да ги изпепелят. Няма оправия с циганията, няма. Тях докато не ги изтребиш докрай, други решения не са възможни.

Бе то в Ивицата Газа и Ерусалим петрола направо тече от чешмите. Тъпак.

Ех, мъка... Четеш полуграмотни мнения тук и се чудиш, в християнска България ли сме или в ислямски шериат??? Защо бе, мушмороци, защо сте против демокрацията, прогреса и мира, които са налице в свръх модерната държава Израел, а подкрепяте радикалния ислям? И вие ли искате да се дупите по 5-6 пъти дневно в джамия? Забравихте ли 500 години ислямско робство? Евреите са от 5779 години на територията си, а арабите едва от 275 години преди Н.Е. Четете история, невежи прошляци!!!

а рушняците как претендират за Крим ..Украйна ..Беларус и още за сума ти територии , пък йерусалимците да не могат да претендират ?

Най-големият сеир ки е ако Хамас земи та улучи с ракета Синята Джамия

А ти колко трябва да си тъп, че да правиш разлика между генетично идентични примати, изповядващи различни религии, които се стрелят денонощно? И едните, и другите не са стока!

Всички държави в региона са 'новосъздадени", тъпако. Палестинци няма преди създаването на Изрел.

Те че хамаз са терористи в това няма спор, но дир трябваше да уточни, че те изстрелват рушняшки снаряди и ракети, ако не и самите ватници да правят това! Империя на злото, какво да ги правиш, освен да им пожелаеш груз 200!

Тя отдавна е намесена. Империята на злото въоръжава ислямските джихадисти, наричащи се палестинци.

Четем и научни статии, доказващи, че евреите и палестинците са един народ! Народ примитивен, който в името на една или друга войнстваща религия се избива ежедневно! Не искам нито дупещите се в джамията, нито мазнините в синагогата! Еднакво противни са, нека се трепят!

Пилищимите никой не ги иска защото не са точно араби. А и са нещо като нашите мургави братя...

Палестинците са продавали земя на евреите ,сега са без държава.

Хамас са борци за свобода,както Левски,Ботев, Стефан Караджа .

В Библията пише, че евреите са избили местното население, за да завладеят тази земя, както и че са убили Божия син, с което са разгневил Господ. Какво точно четеш не знам, но никъде не пише, че Господ им е простил и им е позволил да се върнат! В Корана пише други неща и те така диваците се избиват!

Моят въпрос е към РЕДАКТОРА на тази статия. Касае текстовете под снимките. Какво означава "обезопасителна сграда" и "ферма за петролни резервоари"?

точно така е но последното което можем да си пожелаем е да се избиват един друг. това са хора, които рушат и убиват заради идеите и вярванията си. Няма толкова велика идея или вяра, която да си заслужава човешки живот .. .чужд или свой.

Когато преди 5779 години юдейското племе идва на сегашните земи, там заварва палестинските племена и наистина живеят като братя над 2 хил. години заедно в мир и любов. После идват арабите, налагат исляма на палестинците, докато евреите запазване своята религия, Стария Завет в християнството. И до днес истинските палестинци не желаят да ги бъркат с араби!!! И болшинството от тях са достойни граждани на Държавата Израел!!!

Това е Чалева! От нея не се очаква да пише смислено или правилно. Просто трябва да напише нещо. Една от най-неграмотните в дир-а!

нито библията, нито коррана а още по малко тората се приемат за достоверни исторически източници, от друга страна се доказа, че евреите никога не са пътували от египет и че не са пристигнали на тази земя, както че са нация основана от сбора на местни племенс в региона, точно кскто и палестинците. За това свидетелстват както исторически находки, така и ДНК анализи и още и още. Всеки може да тълкува историята както си пожелае, но оза да я тълкуваш поне трябва да има налични данни за това, а не да си я съчиняваш.

Същият този "примитивен" еврейски народ е направил от пустинята нормално място за живеене и добив на храна. Една от технологично развитите нации. Докато палестинците са още 3-4 века назад.

Сериозно ли милсиш, че това, което пише в Библията се е случило?

Ами той и Ливан беше процъфтяваща държава до 1975 година, преди да се намесят Израел и САЩ. Израел получава в продължение на повече от 50 години огромни суми от САЩ, а палестинците получават само бомби и бежанци...

Представителят на Израел в ООН иска думата. Председателят му я дава с указание да бъде кратък. - Уважаеми г-н Председател, както знаете преди няколко хилядолетия народът на Израел е бил 400 години под робство в Египет. Мойсей, под давлението на Бог, е организирал бягството на народа ни от Египет, преминаването през Червено море и скитането 40 години в пустинята. Най- накрая, Господ е закарал народа ни на източния бряг на река Йордан и е посочил на Мойсей земята Ханаан- отвъд западния бряг на реката, която нашият народ трябвало да насели. Преди да прекосят реката праотците ни решили да се изкъпят в реката, но след като излезли от нея с ужас разбрали, че палестинците са им откраднали дрехите. Представителят на Палестина мигом скача и взима думата: - Уважаеми г-н Председател, това е инсинуация. Нас по това време ни е нямало по тези земи. - Уважаеми г-н Председател- казва представителят на Израел- това исках да докажа. Благодаря за вниманието!

А колко трябва да си тъп, за да поддържаш страна която с бойни самолети, обстрелва цивилни сгради и убива жени и деца.

Това е стар еврейски виц. Както вчера писах, няма значение кой е бил пръв или последен там. Има значение кой е по силен. Моите лични симпатии са към Израел. Другите викат само алахакбар! Стрелят по някого..алахакбар, стрелят по тях..алахакбар, убиват някого..алахакбар, убиват ги тях....алахакбар, свалят сграда...алахакбар. Всичко в живота на тези маймуни е алахакбар! Да, маймуни...защото тази шибана религия превръща хората в маймуни. А как можеш да се разбереш с маймуни? Исляма е най вредната религия в света и нейните последователи трябва да бъдат гонени и бити.

Не съм русофил и никога няма да застана на страната на ислямски фанатици живеещи в средновековието. Още повече, че ние като народ знаем какво е да ти налагат исляма 500 години. Мръсни, жалки, долни, мизерни нищожества, които намират смисъл в това да мразят и убиват друговерци за да им присвоявят имота. Типични средновековни комунисти. Какво си мислите че ще се случи с Балканския полуостров ако един ден Израел изчезне? Същото. Ердоган май се моли точно тези две неща да се случат в дните на неговото управление и да възкреси Османската империя в предишните граници.

хеле па у четата на Караджата сичките са били от Хамас То и на Шипка така да се каже Сюлейман се е борил за свободата За мюсулманската свобода де

Кой набута арабите в Европа? Ционистите. Целта им е война в Европа между християни и мюсюлмани, в която война мюсюлманите да изтребят християните. Като си изпълнят "мисията" ще ги избият или ще ги върнат отново в пясъците откъдето са дошли.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

хахаха, поредния американски -западен трол ръси глупости!! Пич между палестинците има също и християни!! А ти си бил там и знаеш колко са мюсулмани!?? Палестинците през Втората световна война са имали глупостта да допуснат евреите да се заселят в тяхните земи докато накрая се оказва че вече няма Палестина, а има Израел с помоща на САЩ и СССР в началото. Каквото повикало такова се обадило!! Ако не знаеш Израел също са анексирали сирийска територия че и египетска! Каквото повикало такова се обадило!! Ние сега вървим точно към това чужденци да купуват българска земя и накрая ще останем без!

и председателя е трябвало да попита кой бог че те са много и има доста по-стари от вашия и колко са вашите богове че им изгубихме дирята

Най-голямия майтап е че противовъздушната отбрана на Израел Стоманен калпак се оказа неспособна да се справи домашно приготвени ракети и още по-смешно бавно летящи!! АКО НЯКОЙ Е ЗАБРАВИЛ ЕДИН МИНИСТЪР ОТ ПОСЛЕДНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОРИСОВ ОБЕСНЯВАШЕ КОЛКО Е ВЕЛИКА ПВО ТЕХНИКАТА НА ИЗРАЕЛ!!

За какви "домашно приготвени ракети" пишеш? Няма такова нещо. Това са преносими установки за ракети от РСЗО, произведени в Иран. Такива са използвани от Червената армия още през ВСВ, особено при превземането на Берлин.В случая тези боеприпаси са с увеличена далекобойност.

Престанете вече все Израел и евреите да изкарвате ''жертви'' на тоз или онзи ....Няма как да рушиш убиваш заграбваш чужди територии и да се жалваш че си ''жертва''... Защо реално не направите сметка колко избити от израел има в Палестина и ивицата Газа и колко са в Израел от палестинците които си защитават правото на територията ...