Коментари - Герджиков за Гарелов: Не е важно дали имам SMS от Борисов | Днес.dir.bg

Герджиков за Гарелов: Не е важно дали имам SMS от Борисов

В условията на предизборна кампания е абсолютно недопустимо да се нарушават правилата, така служебният премиер Огнян Герджиков обясни защо уволни Иван Гарелов.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков за Гарелов: Не е важно дали имам SMS от Борисов | Днес.dir.bg

Коментари

Не е важно дали имам SMS от Борисов - Напротив, това е същественото в случая! С това ми паднахте в очите г-н мижитурко, по недоразумение премиер!!!

Нито Герджиков, нито Борисов са се нас.... от страх. А БСП се насра, защото вижда, че въпреки соц.машинациите, народът не й се вързва. И сега се чуди какво да извади от нафталина и да ни го сервира като истина. Я вижте какви злобни физиономии имат всички БС П-ари, които се явяват по разните телевизии и крещейки с изцъклени от бяс и злоба очи се опитват да ни накарат да повярваме на техните несъстоятелни измислени версии.

Каквото и да ви казват знайте, че става дума за кой ще гласувате на 26 март. Затова всеки глас за герб, реформатори, марешки и дост отива за управление пак на ББ! И понеже мнозинството са срещу ББ-гласувайте за останалите повече от 20 партии!

Генерал Радев, Аз съм един от избирателите който гласуваха за вас, защото повярвах, че България може от държава на мафията да се превърне в държава на гражданите и да се управлява, не чрез SMS-си, а от лигитимни органи за управление , въз основа на Конституцията и другите закони и наредби. Защо мълчите сега генерал Радев ? Нима съм се излъгал ?

Напълно съм съгласен с Вас г-н Петров. Мога да кажа същото за себе си. Аз също вярвах на г-н Президента, но с някои свои действия вече леко ме разочарова! Например - отказа да публикува стенограмата за КТБ !!!

За вас професоре може да не е важно, но ние гласоподавателите бихме искали да знаем дали това е така? А то ще се разбере рано или късно!

НЕ Е ВИДЯЛ sms -SA НО БОРИСОВ НЕ ГО ОТРИЧА А ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ГО Е ИЗПРАТИЛ! Интересно е при пряк въпрос- изпратехте ли sms да го накарат д отговори само със ДА или НЕ какъв ще е отговора или ще върти и шикалкави.

Прав си Братле, и Румен Радев и Герджиков се насраха пред Бойко Борисов от страх и страхопочитание към тази Мутра на Герб и Сик! Защото видяхте, какво стана-единствения, които скочи и се опълчи срещу Бойко Борисов и мафията в цялата страна се казваше Волен Сидеров, но видяхте какво стана 2015 полицаите вместо да го пазят те го биха и направиха опит за убийство на Волен и цялата държава, която е собственост на Мутрата от Герб Бойко, скочи срещу Волен с дела!

Не е важно Герджиков уволнил ли е Гарелов. Важно е получил ли е СМС от Бойко. Все пак професор е, би трябвало да е наясно какво интересуве а хората.

Герджиков е човек на Радев, Радев е човек на Нинова, Нинова и Борисов не се понасят, защо Герджиков да ходи по гайдата на Борисов? Замислете се малко това няма смисъл!

Задача за 2-ри клас, но като гледам никой не мисли, а всеки слуша своя си господ!

Защото Боци беше главсек ма МВР, а Герджика Председател НС по едно и също време и дедо Цар ги тактуваше. А сега по различни пътища пак си контактуват,

Тогава шефа им е бил един и са играли в един отбор, а сега на Герджиков шеф е Нинова. Защо да уволнява човек плюл Борисов?

ИСТИНАТА Е ЧЕ БОЙКО КОГАТО ГУБИ ВЛАС - ГУБИ И РАЗЪДЪКА СИ. ИЗПУСКА СИ НЕРВИТЕ И РЪСИ ГЛУПОСТ, СЛЕД ГЛУПОСТ И БЕЗКРАЙНА ЗЛОБА. АЗ ОБАЧЕ СЕ ПИТАМ ЗАЩО ВСИЧКИТЕ ГИ Е СТРАХ - ОНЕМЯХА И ГЕРДЖИКОВ И РАДЕВ ПОНЕ ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ПОСТОВЕТЕ СИ ЗА ДА НЕ СЕ ПОДИГРАВАТ ХОРАТА С ТЯХ

Какво съм виновен? Аз изпратих СМС-а на Герджиков и се представих за Бойко Борисов, за да му пробвам простия, акъл, а той Марионетката на Шофиора на самолет КЛЪВНА! Какво съм виновен?

Един президент на място (аз за такъв се надявах, че гласувам), няма да търпи някой, който целува зад.иците на Царя и на Пъдаря.

Цялата дандания тръгва от поредния тъп гаф на Боко страхливото.

Остават му 10-тина дена до поредния позор!

От източници пожелали анонимност, стана известно, че с SMS - са който Борисов е пратил на Герджиков , не иска уволнението на Гарелов, а го уведомява кога ще прати сигнала до Специализираната прокуратура по случая с Е.Йончева.

Нинова май ще се окаже права, че това правителство е на ГЕРБ. Това, че Борисов не иска да сменят областните означава, че те са техни хора. Номера от селски вечеринки. Гледали сме ги.

Герджиков ни направи на 18 стотинки!!! Този е престъпник и трябва с ритници да го изгонят , не ми е за Горелов -Негорелов , а за СМС от Мутра , която казва на Подлогата си какво да прави !

И какво друго може да очакваме от провалени "политици", може и да са добри специалисти в своята област , кой в академичните ,друг в пожарната? Разбра се поне че , и тук е валидна поговорката - гарван, гарвна око не ваде, та нали са от едно котило - царско.

Сикаджията пак се е осрл.

С помощта на "Дуфалака".

ЕДНО ЗНАМ ОТ БОЙКО 3 НЯМА ОТЪРВАНЕ ИМА ОЩЕ МНОГО ГЛУПАЦИ КОЙТО МУ СЕ ВРЪЗВАТ И МУ ЦЕЛУВАТ РЪКАТА

Тук всички коментирате SMS на Борисов до Герджиков. А някой видял ли го е? А Герджиков каза ли че има SMS? В България явно има болест Попоулизмозависимост!

Видял го е Герджиков !!!

А ти видя ли че го е видял?

Чакахме теб да го видиш!

А докато всички са тарикати като теб все така ще е още 27 години преход!

То стана малко като с извънземните - всички говорят за тях но никой не ги е виждал!

Именно

НЕ Е ВИДЯЛ sms -SA НО БОРИСОВ НЕ ГО ОТРИЧА А ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ГО Е ИЗПРАТИЛ! Интересно е при пряк въпрос- изпратехте ли sms да го накарат д отговори само със ДА или НЕ какъв ще е отговора или ще върти и шикалкави

След този случай на жалката картинка Герджиков , който за 16 ст. унижи Българския Народ ! Ще гласувам за смелата и непоклатима Корнелия Нинова и най-вече за Елена Йончева една достойна жена истинска Българка !

Не било важно дали е имало sms, така ли, Герджиков?! Жалко...

Трябва да се забрани на бивши Политици да заемат повече управленчески длъжности !

Наш Бойко - първосигналний, пак как си знае - с смс-сите.

ГОЛЯМИЯТ ВЪПРОС, ВЪПРОС НА ВЪПРОСИТЕ - кой ще вземе на сериозно България след като държавните постовете не са следствие на професионализъм и конкурсно начало, а са функция на СМС.Резултата е повсеместен мизерия, мизерия и бедност.

Г-н Герджиков, не зная как се чувстваш сега, но аз се чувствам отвратително. Започвам да разбирам, защо навремето, точно твоите съпартийци те свалиха от председателският пост в НС.

А КОЕ Е ВАЖНО Г-Н ГЕРДЖИКОВ НЕ Е ЛИ КОЙ Е КАЗАЛ ИСТИНАТА - НОВА ТВ ПО ТОЧНО СУТРИШНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ СКРОИХА НОМЕР ПОКАНИХА ТОЧНО ТОЗИ ЖУРНАЛИСТ ОТ "КАНАЛ 3" КОЙТО ИМА ПРЕДАВАНЕ И ГОВОРИ САМО ПРОТИВ БСП А СЕГА СЕ МЪЧИ ДА НАПРАВИ МРЪСНО НА ЙОНЧЕВА И ГАРЕЛОВ ЗАЩОТО СЕ СТРАХУВАТ ЧЕ АКО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ СА НА ТЕЗИ МЕСТА НО НАЛИ ИМ СЕ ПЛАЩА ОТ .......ПОЗНАЙТЕ КОЙ ТЕ ПРОСТО ПРАВЯТ ПРЕДИЗБОРНА НА ГЕРБ

Този журналист е на гербаджийска хранилка, той е толкова посредствен, че даже не може да го скрие...

Подавай оставка , щом те управляват с СМС за 16 ст. Ти си живата мина на Гробарите ! За това децата ни не искат да се върнат в Държавата на Мафията ! До кога мафията ще управлява Държавата ? Да напишем писмо на Доналд Тръмп че не искаме повече Американския Дипломат и ДД на САЩ да ни задължава и да избира кой да ни Управлява , искаме сами да си избираме управници !!!

Тиквата отново показа колко е нагъл! Вживява се в бос на държавата, все едно той изкарва парите в бюджета, а не гражданите, които плащаме данъци. Уникален наглец!

Ама този служебен служител бил много авторитарен."Толкоз" може би е удачно да обявява на внуците си,но едва ли е задоволителен отговор на въпрос какви директиви му се изпращат сутрин преди работа по телефона.И от КОЙ.

Бях решил да гласувам за някоя малка партия, но след този инцидент, напук ще гласувам за тая смела жена, а не за банкянската страхлива мишка!

За доносника Гарелов няма да му мислим. Той е верен на партията майка. От години и помага като манипулира простолюдието по всички телевизии. От години пък Партията майка хрантутница му намира работа къде по телевизиите, къде държавна такава. Не знам защо депутат не го направиха, но ще го сложат пак на хранилката някъде!! Не го мислете!!

Боко с какво е по-добър от Гарелов? Да праща есемеси на жена си, а не на настоящия премиер!

А за лъжеца Борисов може ли да мислим ??

Как да не е важно има ли смс?! Да се управлява така държава в тон ли е с правото? Това е много по-важно и съществено от това да защитиш колега, което няма нищо общо с предизборната борба. Ако според вас това противоречи с правото, защо не забраните на телевизиите да канят хора, които да изразяват свободно мнение?! Все едно представители на правителство, области и общини не са участвали в предизборни кампании и не са взимали страна и то въз основа на политическа принадлежност ?!

В България "върховенството" е на ББ-вия SMS!!!

Достойният отговор на Президента е да назначи Гарелов в своя Екип.

ГЛУПОСТИ ПРЕЗИДЕНТА РАБОТИ ЗА БОЙКО ВСИЧКИ СА НА ДИСТАНЦИОННОТО SMS ОПРАВЛВНИЕ ГЕРДЖИКОВ И ТОЙ РОБОТ НЕ ЗНАЕ КАКВО СТАВА

Вие наистина сте дебили и олигофрени - Герджиков е сложен за СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР от Радев. Герджиков уволнява мръсникът, доносник и интигнат Гарелов. И сега искаш Радев да вземе мръсника Гарелов в своя екип. Ще стане голям резил и комуноидните шизофреници ще берат голям срам!!

В СЛУЧАЯ НЕ ВЯДЯХ НИЩО НЕРЕДНО ОТ ГАРЕЛОВ ПРОСТО КАЗА НЕЩО ЗА НЕГОВА КОЛЕЖКА ЗА МИНАЛОТО НА БОЙКО ЗАЩО НЕ ВИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ А НА ГАРЕЛОВ ВИ ПРАВИ ЕТО ТОВА Е ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИНА И БОЙКО Е ПРАВ ТАКЪВ Е МАТЕРИАЛА

Бойко върти каналите за бежанци и цигари! Това го знаят и малките деца, че работи с Ердоган!

Господа политици спрете да крадете, лъжете и манипулирате. После като гласуват синовете и дъщерите ни с еднопосочен билет в изборна секция Терминал 2 всички са много учудени защо населението застарява, защо се циганизираме и България обезлюдява. Предстоящите избори не са толкова важни за мен, за мен е по-важен предстоящия избор на моите деца, а към момента това което се очертава никак не ми харесва.

Мръсникът Гарелов говорел в лично качество!? Ами то всяко комунистическо ченге може да клевети хората в лично качество и държавата да му плаща за това!

АЛООООО ХАПЧЕТАТА МНОГО ДАЛЕЧ СИ ОТ ТЕМАТА ПОНЕ ПРОЧЕТИ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА БЕ Б....К

А есемесът на комуниста Борисов и агент Буда, в какво качество е....ъъъ?

Комунистическата наглост няма граници и когато все пак се случи някой червен нахалник все пак да бъде поставен на място, цялата им сган се втурва да го защитава, погазвайки правила, закони и принципи, които по правило не важат за тях понеже са някакъв друг биологичен вид, хомо комунистикус, който няма нищо общо с хомо сапиенс.

За Б.Б. пишеш, нали?!

Камарадите от БСП,дс-доносника Гарелов и мъжката попадия Дърева,като гламави матросовци се хвърлиха взащита на пропадналата интригантка с противно нациско изражение и изкривено от злоба лице!Смешни са!

Както винаги тези от БСП взимат избирателите им за идиоти. Представям си смс-а от Борисов към Герджиков - "Уволни Гарелов" и онзи веднага го уволнява. Само идиоти може да се вържат на подобен сценарий!

Вярва ли някой на Борисов. Вероятно да. И на Гьобелс вярваха.

Алоооооо, Радев, сменяй го тоя, че вече ти бутна рейтинга 10 пункта!

НО ако не се състави правителство след изборите...В НИКАКЪВ случай Герджиков премиер.

Най-бездарен и мекотело мин.председател!След предишният президент, тоя ще вземе първо място по нагаждане!

Щом не е за комунистите и мързеливите трябва да го махнем! Не разбрахте ли че това ще докара страната ни да се махнат и малкото които са останали и искат да работят тук.

Герджиков си е купил , Професорската титла ! Това животно е Герберска подлога , как се управлява Държава от Виваком с едно малко СМС за 16 ст. Този трябва с ритници да бъде изгонен преди изборите , ще направи Герберунгелите да спечелят ! Ако трябва хора да съберем по 1лв. и да дадем на Герджиков , щом Борисов му е обещал 1 милион за да се върне на зелен кон в Министерския съвет ! Спомняте ли си Герджиков защитаваше един Депутат от НДСВ който убил с колата си един пенсионер и Герджиков да потули случая дал на близките на убития на ръка пари!

Герберска подлога!? Кои го назначи за премиер? А кой издигна този, който го назначи за премиер? Ха така, ако си хванал нишката ще разбереш кой седи зад всичко което прави Герджиков!

За съжаление е много ВАЖНО дали има SMS. Жалко е ако продължаваме да живеем в държава управлявана по този начин.

Я-а, колко червени олигофрени има пак в дира!

простакът се учудва с отворени уста- може да ти влезе нещо!

Аве , за крадливата Поптодорова някой няма ли да изпрати SMS ?

Паси-то, вече си я прибра в Атлантическия клуб.

Дано тия от клуба са се сетили да си сложат ключалки по чекмеджетата и тоалетките ...

И на тоя гащите му отзад вонят на корупция.

Много е важно и дали изобще е важно не определяш ти! А това, че мислиш така, показва, че принадлежиш на една друга цивилизация от 50-те на миналия век. Ужасно несполучлив избор на служебен премиер!

да уволни Елена Йончева, Уволни Гарелов.

Ти кьорав ли си, глух ли си? Цял свят разбра, че Гарелата е бил слушалка на "шестаците", от всякъде го изритаха мръсника - фурнаджийска лопата, само ти не разбра! Да те * у професора.

Борисов - също е бил

"Върховенство на закона или на телефона"/фрог нюз

Коментари - Герджиков за Гарелов: Не е важно дали имам SMS от Борисов | Днес.dir.bg

Герджиков за Гарелов: Не е важно дали имам SMS от Борисов

В условията на предизборна кампания е абсолютно недопустимо да се нарушават правилата, така служебният премиер Огнян Герджиков обясни защо уволни Иван Гарелов.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков за Гарелов: Не е важно дали имам SMS от Борисов | Днес.dir.bg

Коментари

Не е важно дали имам SMS от Борисов - Напротив, това е същественото в случая! С това ми паднахте в очите г-н мижитурко, по недоразумение премиер!!!

Нито Герджиков, нито Борисов са се нас.... от страх. А БСП се насра, защото вижда, че въпреки соц.машинациите, народът не й се вързва. И сега се чуди какво да извади от нафталина и да ни го сервира като истина. Я вижте какви злобни физиономии имат всички БС П-ари, които се явяват по разните телевизии и крещейки с изцъклени от бяс и злоба очи се опитват да ни накарат да повярваме на техните несъстоятелни измислени версии.

Каквото и да ви казват знайте, че става дума за кой ще гласувате на 26 март. Затова всеки глас за герб, реформатори, марешки и дост отива за управление пак на ББ! И понеже мнозинството са срещу ББ-гласувайте за останалите повече от 20 партии!

Генерал Радев, Аз съм един от избирателите който гласуваха за вас, защото повярвах, че България може от държава на мафията да се превърне в държава на гражданите и да се управлява, не чрез SMS-си, а от лигитимни органи за управление , въз основа на Конституцията и другите закони и наредби. Защо мълчите сега генерал Радев ? Нима съм се излъгал ?

Напълно съм съгласен с Вас г-н Петров. Мога да кажа същото за себе си. Аз също вярвах на г-н Президента, но с някои свои действия вече леко ме разочарова! Например - отказа да публикува стенограмата за КТБ !!!

За вас професоре може да не е важно, но ние гласоподавателите бихме искали да знаем дали това е така? А то ще се разбере рано или късно!

НЕ Е ВИДЯЛ sms -SA НО БОРИСОВ НЕ ГО ОТРИЧА А ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ГО Е ИЗПРАТИЛ! Интересно е при пряк въпрос- изпратехте ли sms да го накарат д отговори само със ДА или НЕ какъв ще е отговора или ще върти и шикалкави.

Прав си Братле, и Румен Радев и Герджиков се насраха пред Бойко Борисов от страх и страхопочитание към тази Мутра на Герб и Сик! Защото видяхте, какво стана-единствения, които скочи и се опълчи срещу Бойко Борисов и мафията в цялата страна се казваше Волен Сидеров, но видяхте какво стана 2015 полицаите вместо да го пазят те го биха и направиха опит за убийство на Волен и цялата държава, която е собственост на Мутрата от Герб Бойко, скочи срещу Волен с дела!

Не е важно Герджиков уволнил ли е Гарелов. Важно е получил ли е СМС от Бойко. Все пак професор е, би трябвало да е наясно какво интересуве а хората.

Герджиков е човек на Радев, Радев е човек на Нинова, Нинова и Борисов не се понасят, защо Герджиков да ходи по гайдата на Борисов? Замислете се малко това няма смисъл!

Задача за 2-ри клас, но като гледам никой не мисли, а всеки слуша своя си господ!

Защото Боци беше главсек ма МВР, а Герджика Председател НС по едно и също време и дедо Цар ги тактуваше. А сега по различни пътища пак си контактуват,

Тогава шефа им е бил един и са играли в един отбор, а сега на Герджиков шеф е Нинова. Защо да уволнява човек плюл Борисов?

ИСТИНАТА Е ЧЕ БОЙКО КОГАТО ГУБИ ВЛАС - ГУБИ И РАЗЪДЪКА СИ. ИЗПУСКА СИ НЕРВИТЕ И РЪСИ ГЛУПОСТ, СЛЕД ГЛУПОСТ И БЕЗКРАЙНА ЗЛОБА. АЗ ОБАЧЕ СЕ ПИТАМ ЗАЩО ВСИЧКИТЕ ГИ Е СТРАХ - ОНЕМЯХА И ГЕРДЖИКОВ И РАДЕВ ПОНЕ ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ПОСТОВЕТЕ СИ ЗА ДА НЕ СЕ ПОДИГРАВАТ ХОРАТА С ТЯХ

Какво съм виновен? Аз изпратих СМС-а на Герджиков и се представих за Бойко Борисов, за да му пробвам простия, акъл, а той Марионетката на Шофиора на самолет КЛЪВНА! Какво съм виновен?

Един президент на място (аз за такъв се надявах, че гласувам), няма да търпи някой, който целува зад.иците на Царя и на Пъдаря.

Цялата дандания тръгва от поредния тъп гаф на Боко страхливото.

Остават му 10-тина дена до поредния позор!

От източници пожелали анонимност, стана известно, че с SMS - са който Борисов е пратил на Герджиков , не иска уволнението на Гарелов, а го уведомява кога ще прати сигнала до Специализираната прокуратура по случая с Е.Йончева.

Нинова май ще се окаже права, че това правителство е на ГЕРБ. Това, че Борисов не иска да сменят областните означава, че те са техни хора. Номера от селски вечеринки. Гледали сме ги.

Герджиков ни направи на 18 стотинки!!! Този е престъпник и трябва с ритници да го изгонят , не ми е за Горелов -Негорелов , а за СМС от Мутра , която казва на Подлогата си какво да прави !

И какво друго може да очакваме от провалени "политици", може и да са добри специалисти в своята област , кой в академичните ,друг в пожарната? Разбра се поне че , и тук е валидна поговорката - гарван, гарвна око не ваде, та нали са от едно котило - царско.

Сикаджията пак се е осрл.

С помощта на "Дуфалака".

ЕДНО ЗНАМ ОТ БОЙКО 3 НЯМА ОТЪРВАНЕ ИМА ОЩЕ МНОГО ГЛУПАЦИ КОЙТО МУ СЕ ВРЪЗВАТ И МУ ЦЕЛУВАТ РЪКАТА

Тук всички коментирате SMS на Борисов до Герджиков. А някой видял ли го е? А Герджиков каза ли че има SMS? В България явно има болест Попоулизмозависимост!

Видял го е Герджиков !!!

А ти видя ли че го е видял?

Чакахме теб да го видиш!

А докато всички са тарикати като теб все така ще е още 27 години преход!

То стана малко като с извънземните - всички говорят за тях но никой не ги е виждал!

Именно

НЕ Е ВИДЯЛ sms -SA НО БОРИСОВ НЕ ГО ОТРИЧА А ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ГО Е ИЗПРАТИЛ! Интересно е при пряк въпрос- изпратехте ли sms да го накарат д отговори само със ДА или НЕ какъв ще е отговора или ще върти и шикалкави

След този случай на жалката картинка Герджиков , който за 16 ст. унижи Българския Народ ! Ще гласувам за смелата и непоклатима Корнелия Нинова и най-вече за Елена Йончева една достойна жена истинска Българка !

Не било важно дали е имало sms, така ли, Герджиков?! Жалко...

Трябва да се забрани на бивши Политици да заемат повече управленчески длъжности !

Наш Бойко - първосигналний, пак как си знае - с смс-сите.

ГОЛЯМИЯТ ВЪПРОС, ВЪПРОС НА ВЪПРОСИТЕ - кой ще вземе на сериозно България след като държавните постовете не са следствие на професионализъм и конкурсно начало, а са функция на СМС.Резултата е повсеместен мизерия, мизерия и бедност.

Г-н Герджиков, не зная как се чувстваш сега, но аз се чувствам отвратително. Започвам да разбирам, защо навремето, точно твоите съпартийци те свалиха от председателският пост в НС.

А КОЕ Е ВАЖНО Г-Н ГЕРДЖИКОВ НЕ Е ЛИ КОЙ Е КАЗАЛ ИСТИНАТА - НОВА ТВ ПО ТОЧНО СУТРИШНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ СКРОИХА НОМЕР ПОКАНИХА ТОЧНО ТОЗИ ЖУРНАЛИСТ ОТ "КАНАЛ 3" КОЙТО ИМА ПРЕДАВАНЕ И ГОВОРИ САМО ПРОТИВ БСП А СЕГА СЕ МЪЧИ ДА НАПРАВИ МРЪСНО НА ЙОНЧЕВА И ГАРЕЛОВ ЗАЩОТО СЕ СТРАХУВАТ ЧЕ АКО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ЩЕ СА НА ТЕЗИ МЕСТА НО НАЛИ ИМ СЕ ПЛАЩА ОТ .......ПОЗНАЙТЕ КОЙ ТЕ ПРОСТО ПРАВЯТ ПРЕДИЗБОРНА НА ГЕРБ

Този журналист е на гербаджийска хранилка, той е толкова посредствен, че даже не може да го скрие...

Подавай оставка , щом те управляват с СМС за 16 ст. Ти си живата мина на Гробарите ! За това децата ни не искат да се върнат в Държавата на Мафията ! До кога мафията ще управлява Държавата ? Да напишем писмо на Доналд Тръмп че не искаме повече Американския Дипломат и ДД на САЩ да ни задължава и да избира кой да ни Управлява , искаме сами да си избираме управници !!!

Тиквата отново показа колко е нагъл! Вживява се в бос на държавата, все едно той изкарва парите в бюджета, а не гражданите, които плащаме данъци. Уникален наглец!

Ама този служебен служител бил много авторитарен."Толкоз" може би е удачно да обявява на внуците си,но едва ли е задоволителен отговор на въпрос какви директиви му се изпращат сутрин преди работа по телефона.И от КОЙ.

Бях решил да гласувам за някоя малка партия, но след този инцидент, напук ще гласувам за тая смела жена, а не за банкянската страхлива мишка!

За доносника Гарелов няма да му мислим. Той е верен на партията майка. От години и помага като манипулира простолюдието по всички телевизии. От години пък Партията майка хрантутница му намира работа къде по телевизиите, къде държавна такава. Не знам защо депутат не го направиха, но ще го сложат пак на хранилката някъде!! Не го мислете!!

Боко с какво е по-добър от Гарелов? Да праща есемеси на жена си, а не на настоящия премиер!

А за лъжеца Борисов може ли да мислим ??

Как да не е важно има ли смс?! Да се управлява така държава в тон ли е с правото? Това е много по-важно и съществено от това да защитиш колега, което няма нищо общо с предизборната борба. Ако според вас това противоречи с правото, защо не забраните на телевизиите да канят хора, които да изразяват свободно мнение?! Все едно представители на правителство, области и общини не са участвали в предизборни кампании и не са взимали страна и то въз основа на политическа принадлежност ?!

В България "върховенството" е на ББ-вия SMS!!!

Достойният отговор на Президента е да назначи Гарелов в своя Екип.

ГЛУПОСТИ ПРЕЗИДЕНТА РАБОТИ ЗА БОЙКО ВСИЧКИ СА НА ДИСТАНЦИОННОТО SMS ОПРАВЛВНИЕ ГЕРДЖИКОВ И ТОЙ РОБОТ НЕ ЗНАЕ КАКВО СТАВА

Вие наистина сте дебили и олигофрени - Герджиков е сложен за СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР от Радев. Герджиков уволнява мръсникът, доносник и интигнат Гарелов. И сега искаш Радев да вземе мръсника Гарелов в своя екип. Ще стане голям резил и комуноидните шизофреници ще берат голям срам!!

В СЛУЧАЯ НЕ ВЯДЯХ НИЩО НЕРЕДНО ОТ ГАРЕЛОВ ПРОСТО КАЗА НЕЩО ЗА НЕГОВА КОЛЕЖКА ЗА МИНАЛОТО НА БОЙКО ЗАЩО НЕ ВИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ А НА ГАРЕЛОВ ВИ ПРАВИ ЕТО ТОВА Е ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИНА И БОЙКО Е ПРАВ ТАКЪВ Е МАТЕРИАЛА

Бойко върти каналите за бежанци и цигари! Това го знаят и малките деца, че работи с Ердоган!

Господа политици спрете да крадете, лъжете и манипулирате. После като гласуват синовете и дъщерите ни с еднопосочен билет в изборна секция Терминал 2 всички са много учудени защо населението застарява, защо се циганизираме и България обезлюдява. Предстоящите избори не са толкова важни за мен, за мен е по-важен предстоящия избор на моите деца, а към момента това което се очертава никак не ми харесва.

Мръсникът Гарелов говорел в лично качество!? Ами то всяко комунистическо ченге може да клевети хората в лично качество и държавата да му плаща за това!

АЛООООО ХАПЧЕТАТА МНОГО ДАЛЕЧ СИ ОТ ТЕМАТА ПОНЕ ПРОЧЕТИ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА БЕ Б....К

А есемесът на комуниста Борисов и агент Буда, в какво качество е....ъъъ?

Комунистическата наглост няма граници и когато все пак се случи някой червен нахалник все пак да бъде поставен на място, цялата им сган се втурва да го защитава, погазвайки правила, закони и принципи, които по правило не важат за тях понеже са някакъв друг биологичен вид, хомо комунистикус, който няма нищо общо с хомо сапиенс.

За Б.Б. пишеш, нали?!

Камарадите от БСП,дс-доносника Гарелов и мъжката попадия Дърева,като гламави матросовци се хвърлиха взащита на пропадналата интригантка с противно нациско изражение и изкривено от злоба лице!Смешни са!

Както винаги тези от БСП взимат избирателите им за идиоти. Представям си смс-а от Борисов към Герджиков - "Уволни Гарелов" и онзи веднага го уволнява. Само идиоти може да се вържат на подобен сценарий!

Вярва ли някой на Борисов. Вероятно да. И на Гьобелс вярваха.

Алоооооо, Радев, сменяй го тоя, че вече ти бутна рейтинга 10 пункта!

НО ако не се състави правителство след изборите...В НИКАКЪВ случай Герджиков премиер.

Най-бездарен и мекотело мин.председател!След предишният президент, тоя ще вземе първо място по нагаждане!

Щом не е за комунистите и мързеливите трябва да го махнем! Не разбрахте ли че това ще докара страната ни да се махнат и малкото които са останали и искат да работят тук.

Герджиков си е купил , Професорската титла ! Това животно е Герберска подлога , как се управлява Държава от Виваком с едно малко СМС за 16 ст. Този трябва с ритници да бъде изгонен преди изборите , ще направи Герберунгелите да спечелят ! Ако трябва хора да съберем по 1лв. и да дадем на Герджиков , щом Борисов му е обещал 1 милион за да се върне на зелен кон в Министерския съвет ! Спомняте ли си Герджиков защитаваше един Депутат от НДСВ който убил с колата си един пенсионер и Герджиков да потули случая дал на близките на убития на ръка пари!

Герберска подлога!? Кои го назначи за премиер? А кой издигна този, който го назначи за премиер? Ха така, ако си хванал нишката ще разбереш кой седи зад всичко което прави Герджиков!

За съжаление е много ВАЖНО дали има SMS. Жалко е ако продължаваме да живеем в държава управлявана по този начин.

Я-а, колко червени олигофрени има пак в дира!

простакът се учудва с отворени уста- може да ти влезе нещо!

Аве , за крадливата Поптодорова някой няма ли да изпрати SMS ?

Паси-то, вече си я прибра в Атлантическия клуб.

Дано тия от клуба са се сетили да си сложат ключалки по чекмеджетата и тоалетките ...

И на тоя гащите му отзад вонят на корупция.

Много е важно и дали изобще е важно не определяш ти! А това, че мислиш така, показва, че принадлежиш на една друга цивилизация от 50-те на миналия век. Ужасно несполучлив избор на служебен премиер!

да уволни Елена Йончева, Уволни Гарелов.

Ти кьорав ли си, глух ли си? Цял свят разбра, че Гарелата е бил слушалка на "шестаците", от всякъде го изритаха мръсника - фурнаджийска лопата, само ти не разбра! Да те * у професора.

Борисов - също е бил

"Върховенство на закона или на телефона"/фрог нюз