Коментари - Нападението близо до офиса на Ердоган било срещу полицията | Днес.dir.bg

Нападението близо до офиса на Ердоган било срещу полицията

Въоръжен човек беше арестуван, след като хвърли две гранати, които не се взривиха, срещу дежурни полицаи пред двореца "Долмабахче" в Истанбул.

Обратно в новината

Коментари - Нападението близо до офиса на Ердоган било срещу полицията | Днес.dir.bg

Коментари

Извършителят е бил член на терористична организация ,лежал в турски затвор който е бил пуснат на свобода ,затова че е бил болен от раково заболяване. Cъщият е бил в Гърция ,където се е обучил за подривна и терористична дейност . TR не вярва на балканските страни особено на GR , където има бази за обучение на терористи , след което се пращат в TR.

През последните 10 години TR прави впечатление с независимата външна политика която не се харесва на EO и USA . Bъншна политика която специалистите наричат Aлакарт политика и ще е пример за повече страни където все още се забелязва хегемонията на USA. Г-н Ердоган е голяма политическа фигура която в близките 10 години често ще се споменава. Дай боже и бг политици станат като него.

Ердоган е мъжага. За това хвърлят гранати срещу него. Не му пука от Обамата или от Путин. Още по-малко от от съседите ... Щастие е за българите, че Турция има проблеми с арабските държви в Близкия изток, с кюрдите и даже с Гърция.

е, да. има малко повече комплекси, отколкото са нужни на един мъжага, по-самовлюбен е от самия нарцис, но и толкова ли да не е за най-новоизпечения демократично избран султан.

Очаквах подобна сплашителна реакция, но не толкоз бързо от страна на ЦРУ. Е, сега поне Ердоган ще мисли по въпроса за Турския Поток идващ от Русия.

Ердоган изгони Байдън и Нуланката. ЦРУ-то вече започна да прави мръсотии. Има ли мерзост по света, винаги там има минимум едно американско пръстче.Разбира се с голям нокът, защото говедарят си е кравар.нищо повече..

Туй БЪЛГАРИНА е най големият паразит на земята....

Българина ли? Турция мина от арабски на латински букви, през1913 можеше да пропише на кирилица! ;) В цял свят знаят Стоичков, за турчин едва ли знаят...

REUTERS- THOMPSON HİGLY CİTED REASEACHES обяви списъка на най престижните учени в различните дялове на науката като тук са 18 турски учени.

parazit e typiq sin na maika ti.

Турция ще запада, а България ще върви нагоре! Турция е исторически обременена и има много проблеми. Исляма е опасен...

затова исляма трябва да бъде заличен.

Просперитета на Турция е очевиден: преди 5 години бе на 92 място в класацията на ООН - РРР, сега е на 69... скоро ще стигне Босна. Преди 5 години по над 800 момичета бяха убивани всяка година в семействата си за "неморално" поведение, сега под 500... далеч по-напред от Пакистан. Погледнете истината в очите, прогреса е налице.

Tрябва да те поканим за да видиш че не си прав . Cигурен съм че твоята баба и твоят дядо имат протеинов недоимък и нямат пари да си платят тока и водата , даже не си лекуват хроничните си заболявания защото лекарствата не са безплатни както в TR . Знаеш ли че в TR тежкоболните имат специален здравен сервиз който обслужва болните от дома им до болницата и обратно.

Затова ли се хранят по градинките на бензиностанциите в европа.

Major Payne

Продължителността на живота в България е по-висока от тази в Турция. Не зная от протеиновия недостатък ли е, от хроничните болежки или от нещо друго...

Верно ли нямат акъл да измислят нещо ново? Тази претоплена манджа сме я сърбали още при "атентата" над Доган. Аман от турски сапунки.

А, тез от мойта дружина, бееее...

Ти ли си онзи, дето бухна самолета в кулата близнак ? Да не те е върнал аллах пак да мърсиш земята. А ние, ей сега още тръгваме да работим за повече пари в поганската ти прародина. Скрий се в дупката си, бе смрад !

TR няма нужда от смърдящи боклуци

В ТУРЦИЯ ИМА САМО ЕДНА СВЕТОВНО ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ - ИДИЛ ... ОБАЧЕ ТЕ- ДЖИХАДИСТИТЕ СА БЛИЗКИ ДО ЕРДОГАН - НЕ ВИЖДАМ ЩО ЩЕ МУ ХВЪРЛЯТ ГРАНАТИ ?:))

Миризливите комундета използват всяка една новина , за да напишат нещо антибългарско.Това им е хоби!

Сега безработните са над 5 млн. души и още толкова са извън обхват! Да не говорим за беднотията на кюрдите. В момента мин. работна заплата е 306 евро, но удръжки и данъци са над 150 евро, а цените на стоките са почти 2 пъти по-скъпи от България! Ха-ха! Страшно развитие... 1 хляб е 2 евро.

Ами 1 литър бензин е 2 евро.

а, та то е страшна беднотия в Турция! Ние сме цвете в сравнение с тяхното критично положение, ако е така! Как не са изпукали от глад, завалийте?

Мин. заплата в Турция ще стане през 2015 г. 949 лири, което е 335 евро., но стоките са на по-високи цени от БГ и с много съмнително качество!

Извинявам се за минималната заплата, нето е толкова 335 евро, изчислил съм по курса на долара. но и това е много повече в сравнение с българската мин заплата.

Cтоки със съмнителни качества, да ако пазаруваш от съмнителни места, но средният турчин пазарува от молове , където има всички световни марки. За цените на стоките, може да са по високи от BG , но заплатите също са в пъти по високи от българските. Cтандарта на живот е по висок от BG.

Как е по-висок стандарта при срив на лирата с 42 % за 1 година? Стоките от потребителската кошница /от първа необходимост/ са средно с 68 % по-високи цени от българските! Винаги България, макар и зле в състава на ЕС, е била по-добре от Турция. Това се отчита във всички класации. Минимум 15-20 места сме пред Азиатска Турция! Нища лично!

Дворецът Долмъ Бахчъ е Летният Султански палат и е отворен за населението и туристи.Намира се на брега на морето/Босфор. От другата страна е стадион Бешикташ Каменната люлка. Това с кьорфишек-гранатите таман мяза, както вече някой спомена на театрото на Октай Ени Махмудов. Сега ще бъде подгонен някой набелязан.

ей... за малко да си отиде първата дружка на Путин.... после с кой щеше да се мляска и да прави гЪзопроводи.

Mного завистливи балкански селяни , заедно с техните господари от EO им се иска да премахнат г-н Eрдоган но уви човека има още доста работа в близките 5 години за увеличаване на просперитета на Hова Tурция. Hова Tурция със минимална заплата 500 евро, новозапочващ учител 1000 евро , новозавършил лекар 2,500 евро , лекар специалист 4,600 евро, всичкото това благодарение на 10 годишното управление с партията на г-н Eрдоган.

Изглежда скоро кръв ще се лее, за жалост и на балканите, заради тоталитаризма на Ердоган.

В кой свят живееш! Може да ти се иска, но... Турция изживява криза, това се вижда от цял свят. -Инфлация и дефицит по текущата сметка. -Обезценявяне на лирата-40%. -Драстичен спад на инвестиции. -Безработица и несигурност. -Връщане на гастарбайтерите от ЕС. -Липса на демокрация и свободи. -Доминация на религията. ....1 л.бензин= 3.50 лв.

Г-н АТА, илюстрирате една нереална картина - "новозапочващ учител 1000 евро "- глупости на търкалета. Аз съм 10 годишен учител и получавам 740 евро. А относно "Hова Tурция " - има само една РЕПУБЛИКА Tурция създадена от Мустафа Кемал АТАТЮРК. Точка.

Tогава защо не се преместиш да работиш като учител в селата на Kрумовград там може би ще получаваш повече. Имам познати които работят в Aнкара, които с извънредните часове получават повече от вас. Hикога не опровергавам това което е направил Aтатюрк , но се вижда че имаме различни политически възгледи г-н Aхмет.

Гранатите ги е правила същата фабрика, както пищова и патроните на Октай.

Къде е новината? Театър навсякъде се играе с бутафорни оръжия.

в региона наоколо това с е наблюдава от десетина и повече години. принудени да спрат традиционни лечебни средства к ато ракия и сланина и да поемат опасни вредни тн лекарства постепенно се обсебват от мъртъвци починали преди хиляди години .жертвите са неадекватни и се разпознават по силно бледия цвят на лицето

активизирани мъртви /грамови обемно опасни обсебват хора поени с с нарко спец обсебващи тн лекарства и атакуват ..да се провери веднага какви лекарства е поле нападатела

По случая липсва достоверна информация. На пръв поглед изглежда, че Ердоган възприема похватите на А. Доган :) Та ДПС може да се гордее, че големият брат се учи от малкия :)

val55

ЧНГ на всички! Това, което има да се случва, ще се случи независимо от това, което мислим било то за добро или лошо. Повече положително мислене от всеки един от нас независимо от моментната конюктура в страната ни, и за света като цяло. Да правим добро на всичи около нас, и да не чакаме задължително да ни се връща. Пожелавам на всички Ви преди всичко здраве, щастие, и успех през Новата Година, която ще бъде изпълнена с много емоции, изпитания за много от нас, и страната ни като цяло. Преди всичко вяра в доброто, и вземане на правилните решения независимо от ситуациите, които ни очакват. Много повече вяра в собствените сили за постигане на целите, които, ще ни направят една просперираща държава с нормален жизнен стандарт. Нормално е след толкова беди да дойде едно по-добро време за всички нас, но това зависи много, какви решения, ще бъдат взети от нашите политици. Те тря,бва коренно да променят своето мислене за себе си и тяхната отговорност за държавата тоест, за всички нас. Да вземат много бързо правилните решения за реформи, и възраждане на икономиката ни, образованието, науката, съдебната система, здравеопазването, националната сигурност?!..., като използват свои собствени сили, а не под натиск отвън.... Успех на всички!!!!!

тържествено декларирам че ще се променя и ще стана по-добър в усвояването на еврофондовете,а също така ще си завиша и постъпленията от рушвети

Твърде аматьорско изпълнение за това много прилича на инсцинировка .Удобен повод за натагане обръчите на едноличната власт.

Като исценировката срещу Ахмед Доган ли?

Ако ислямистите опукат Ердоган, Турция се разпада моментално! България ще си вземе Източна Тракия и аз веднага си събирам чуковете и идвам в България.

Ердоган е ислямист бе златен! Та той помага на Ислямска държава в борбата им с кюрдите в Сирия. Ердоган бута страната към шериата, Ердоган е источен сатрап.

Мотивите са ясни - този е диктатор, смазва всяка про-демократична инициатива, бута страната към шериата, а мнозина от турците са вече европейци и не искат в азиатската тъмнина и безпросветност.

Еднан Мендерес се пънеше на военните и те го обесиха на остров Имралъ през 1961 г. Тургут Йозал, който плещеше много срещу България предизвика наши агенти да го накарат да получи инфаркт 1993 год. Сега е ред на тоя хубосник, дето се има за голем политик, диктатор и непукист! 5 г. олово и е пътник.

А кога ще гръмнат тиквата?????

че що не го гръмнеш ти смелчаго ?

Че защо да отнемам удоволствието на Сретан?

2015! ТУРЦИЯ ЩЕ СЕ РАЗТВОРИ И ХОМОГЕНИЗИРА В ИСЛЯМСКА ДРЖАВА ТАКА КАКТО СТАВА С ЕФЕРВЕСЦЕНТНА ТАБЛЕТКА В ЧАША С ВОДА. ПРОБЛЕМА НИ Е ОГРОМЕН. ДАНО ЛОВЦИТЕ СА ПОЧИСТИЛИ ОРАЖИЕТО ЗА ДА ПОЕМАТ УДАРА ОТ ЮГ!!!!!!!!!

Наскоро се биха за парк с дървета... Не всички са мюсюлмани и обсебени от пингвини!

На соросоидалните не им ли дадоха почивен ден за Нова година? Ако победят у нас ще ни принудят и ние да работим без почивен ден.

Те сега на вас "червените" и "атакаджиите" всеки ден ви е почивен ! Вие нямате работни дни - чакате тръбътъ с гъзтъ

Много вероятно е да е инсценировка, за да може султан Ердоган да се разправи с още някои неудобни за него...

да е номер , да е исцениран уж атеантат, О, КОЛКО СЪМ ВАЖЕН- ИСКАТ ДА МЕ УБИЯТ, ама пищофът не гръмна! Ха, ха. Ако е истиски атентат, то няма да го правят аматьори. Нали така?

не разбрах ердоган или доган то на втория са номерата

постановка. негърмящите бомби и пистолети май стават запазена марка на турците.

"Мотивите" са дори повече от известни! И това е недоволството на Вашингтон от външната политика на Ердоган, който започва да става все по самостоятелен от Вашингтонския обком...

раждала, че и още ражда тази земя българска! "Мотивите не са известни"!!!!! Ами цял терорист се е изтъпанчил пред сградата, въоръжен като за Трета световна и пуца на поразия, тия наште - не им били известни мотивите. Ами тогава пишете, че се е разпуцал......от любов къв R - Соколов! Сега по-умни ли се чувствате? Че защо се стреля по един политик бе, тиквеници?!!!

ИСКАЛ Е ДА МУ НАПРАВИ ФОЙЕРВЕРКИ ЗА НОВА ГОДИНА. )))

Обикновено на глупците винаги всичко им е ясно, а един мъдър човек някога бе казал за себе си "Аз знам, че нищо не знам". Както вече се предположи в някои коментари, мотива на нападателя може да е точно в обратна посока - да инсценира нападение, за да даде аргументи на Ердоган за по-крути мерки срещу инакомислещите. Ако се замисли, човек може да предположи поне 5-6 правдоподобни версии, в които мотивите са различни. Не можеш само с чоплене в носа да кажеш веднага кой е истинският мотив...

Български мъже няма нужда палщат виагра вече! Само дойдем ние, Афганци смело погрижим за ваши жени! И за дебелите!

Тъкмо ще имам време за любовницата...

Много скоро ще му "светим маслото" на резака. Въпрос на 2-3 месеца.

Ако го гръмнат, ще тъгува ли за него приятеля му Бойко Тиквата?

тоя си е за гърмене-ислямист гаден

Крайно време е да го думнат тоя негоден президент на Турция! То е ясно, че военните няма да му простят! Това е само началото, като предупреждение да си ходи! Иначе ще погуби Турция с глупавите си изцепки!

Коментари - Нападението близо до офиса на Ердоган било срещу полицията | Днес.dir.bg

Нападението близо до офиса на Ердоган било срещу полицията

Въоръжен човек беше арестуван, след като хвърли две гранати, които не се взривиха, срещу дежурни полицаи пред двореца "Долмабахче" в Истанбул.

Обратно в новината

Коментари - Нападението близо до офиса на Ердоган било срещу полицията | Днес.dir.bg

Коментари

Извършителят е бил член на терористична организация ,лежал в турски затвор който е бил пуснат на свобода ,затова че е бил болен от раково заболяване. Cъщият е бил в Гърция ,където се е обучил за подривна и терористична дейност . TR не вярва на балканските страни особено на GR , където има бази за обучение на терористи , след което се пращат в TR.

През последните 10 години TR прави впечатление с независимата външна политика която не се харесва на EO и USA . Bъншна политика която специалистите наричат Aлакарт политика и ще е пример за повече страни където все още се забелязва хегемонията на USA. Г-н Ердоган е голяма политическа фигура която в близките 10 години често ще се споменава. Дай боже и бг политици станат като него.

Ердоган е мъжага. За това хвърлят гранати срещу него. Не му пука от Обамата или от Путин. Още по-малко от от съседите ... Щастие е за българите, че Турция има проблеми с арабските държви в Близкия изток, с кюрдите и даже с Гърция.

е, да. има малко повече комплекси, отколкото са нужни на един мъжага, по-самовлюбен е от самия нарцис, но и толкова ли да не е за най-новоизпечения демократично избран султан.

Очаквах подобна сплашителна реакция, но не толкоз бързо от страна на ЦРУ. Е, сега поне Ердоган ще мисли по въпроса за Турския Поток идващ от Русия.

Ердоган изгони Байдън и Нуланката. ЦРУ-то вече започна да прави мръсотии. Има ли мерзост по света, винаги там има минимум едно американско пръстче.Разбира се с голям нокът, защото говедарят си е кравар.нищо повече..

Туй БЪЛГАРИНА е най големият паразит на земята....

Българина ли? Турция мина от арабски на латински букви, през1913 можеше да пропише на кирилица! ;) В цял свят знаят Стоичков, за турчин едва ли знаят...

REUTERS- THOMPSON HİGLY CİTED REASEACHES обяви списъка на най престижните учени в различните дялове на науката като тук са 18 турски учени.

parazit e typiq sin na maika ti.

Турция ще запада, а България ще върви нагоре! Турция е исторически обременена и има много проблеми. Исляма е опасен...

затова исляма трябва да бъде заличен.

Просперитета на Турция е очевиден: преди 5 години бе на 92 място в класацията на ООН - РРР, сега е на 69... скоро ще стигне Босна. Преди 5 години по над 800 момичета бяха убивани всяка година в семействата си за "неморално" поведение, сега под 500... далеч по-напред от Пакистан. Погледнете истината в очите, прогреса е налице.

Tрябва да те поканим за да видиш че не си прав . Cигурен съм че твоята баба и твоят дядо имат протеинов недоимък и нямат пари да си платят тока и водата , даже не си лекуват хроничните си заболявания защото лекарствата не са безплатни както в TR . Знаеш ли че в TR тежкоболните имат специален здравен сервиз който обслужва болните от дома им до болницата и обратно.

Затова ли се хранят по градинките на бензиностанциите в европа.

Major Payne

Продължителността на живота в България е по-висока от тази в Турция. Не зная от протеиновия недостатък ли е, от хроничните болежки или от нещо друго...

Верно ли нямат акъл да измислят нещо ново? Тази претоплена манджа сме я сърбали още при "атентата" над Доган. Аман от турски сапунки.

А, тез от мойта дружина, бееее...

Ти ли си онзи, дето бухна самолета в кулата близнак ? Да не те е върнал аллах пак да мърсиш земята. А ние, ей сега още тръгваме да работим за повече пари в поганската ти прародина. Скрий се в дупката си, бе смрад !

TR няма нужда от смърдящи боклуци

В ТУРЦИЯ ИМА САМО ЕДНА СВЕТОВНО ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ - ИДИЛ ... ОБАЧЕ ТЕ- ДЖИХАДИСТИТЕ СА БЛИЗКИ ДО ЕРДОГАН - НЕ ВИЖДАМ ЩО ЩЕ МУ ХВЪРЛЯТ ГРАНАТИ ?:))

Миризливите комундета използват всяка една новина , за да напишат нещо антибългарско.Това им е хоби!

Сега безработните са над 5 млн. души и още толкова са извън обхват! Да не говорим за беднотията на кюрдите. В момента мин. работна заплата е 306 евро, но удръжки и данъци са над 150 евро, а цените на стоките са почти 2 пъти по-скъпи от България! Ха-ха! Страшно развитие... 1 хляб е 2 евро.

Ами 1 литър бензин е 2 евро.

а, та то е страшна беднотия в Турция! Ние сме цвете в сравнение с тяхното критично положение, ако е така! Как не са изпукали от глад, завалийте?

Мин. заплата в Турция ще стане през 2015 г. 949 лири, което е 335 евро., но стоките са на по-високи цени от БГ и с много съмнително качество!

Извинявам се за минималната заплата, нето е толкова 335 евро, изчислил съм по курса на долара. но и това е много повече в сравнение с българската мин заплата.

Cтоки със съмнителни качества, да ако пазаруваш от съмнителни места, но средният турчин пазарува от молове , където има всички световни марки. За цените на стоките, може да са по високи от BG , но заплатите също са в пъти по високи от българските. Cтандарта на живот е по висок от BG.

Как е по-висок стандарта при срив на лирата с 42 % за 1 година? Стоките от потребителската кошница /от първа необходимост/ са средно с 68 % по-високи цени от българските! Винаги България, макар и зле в състава на ЕС, е била по-добре от Турция. Това се отчита във всички класации. Минимум 15-20 места сме пред Азиатска Турция! Нища лично!

Дворецът Долмъ Бахчъ е Летният Султански палат и е отворен за населението и туристи.Намира се на брега на морето/Босфор. От другата страна е стадион Бешикташ Каменната люлка. Това с кьорфишек-гранатите таман мяза, както вече някой спомена на театрото на Октай Ени Махмудов. Сега ще бъде подгонен някой набелязан.

ей... за малко да си отиде първата дружка на Путин.... после с кой щеше да се мляска и да прави гЪзопроводи.

Mного завистливи балкански селяни , заедно с техните господари от EO им се иска да премахнат г-н Eрдоган но уви човека има още доста работа в близките 5 години за увеличаване на просперитета на Hова Tурция. Hова Tурция със минимална заплата 500 евро, новозапочващ учител 1000 евро , новозавършил лекар 2,500 евро , лекар специалист 4,600 евро, всичкото това благодарение на 10 годишното управление с партията на г-н Eрдоган.

Изглежда скоро кръв ще се лее, за жалост и на балканите, заради тоталитаризма на Ердоган.

В кой свят живееш! Може да ти се иска, но... Турция изживява криза, това се вижда от цял свят. -Инфлация и дефицит по текущата сметка. -Обезценявяне на лирата-40%. -Драстичен спад на инвестиции. -Безработица и несигурност. -Връщане на гастарбайтерите от ЕС. -Липса на демокрация и свободи. -Доминация на религията. ....1 л.бензин= 3.50 лв.

Г-н АТА, илюстрирате една нереална картина - "новозапочващ учител 1000 евро "- глупости на търкалета. Аз съм 10 годишен учител и получавам 740 евро. А относно "Hова Tурция " - има само една РЕПУБЛИКА Tурция създадена от Мустафа Кемал АТАТЮРК. Точка.

Tогава защо не се преместиш да работиш като учител в селата на Kрумовград там може би ще получаваш повече. Имам познати които работят в Aнкара, които с извънредните часове получават повече от вас. Hикога не опровергавам това което е направил Aтатюрк , но се вижда че имаме различни политически възгледи г-н Aхмет.

Гранатите ги е правила същата фабрика, както пищова и патроните на Октай.

Къде е новината? Театър навсякъде се играе с бутафорни оръжия.

в региона наоколо това с е наблюдава от десетина и повече години. принудени да спрат традиционни лечебни средства к ато ракия и сланина и да поемат опасни вредни тн лекарства постепенно се обсебват от мъртъвци починали преди хиляди години .жертвите са неадекватни и се разпознават по силно бледия цвят на лицето

активизирани мъртви /грамови обемно опасни обсебват хора поени с с нарко спец обсебващи тн лекарства и атакуват ..да се провери веднага какви лекарства е поле нападатела

По случая липсва достоверна информация. На пръв поглед изглежда, че Ердоган възприема похватите на А. Доган :) Та ДПС може да се гордее, че големият брат се учи от малкия :)

val55

ЧНГ на всички! Това, което има да се случва, ще се случи независимо от това, което мислим било то за добро или лошо. Повече положително мислене от всеки един от нас независимо от моментната конюктура в страната ни, и за света като цяло. Да правим добро на всичи около нас, и да не чакаме задължително да ни се връща. Пожелавам на всички Ви преди всичко здраве, щастие, и успех през Новата Година, която ще бъде изпълнена с много емоции, изпитания за много от нас, и страната ни като цяло. Преди всичко вяра в доброто, и вземане на правилните решения независимо от ситуациите, които ни очакват. Много повече вяра в собствените сили за постигане на целите, които, ще ни направят една просперираща държава с нормален жизнен стандарт. Нормално е след толкова беди да дойде едно по-добро време за всички нас, но това зависи много, какви решения, ще бъдат взети от нашите политици. Те тря,бва коренно да променят своето мислене за себе си и тяхната отговорност за държавата тоест, за всички нас. Да вземат много бързо правилните решения за реформи, и възраждане на икономиката ни, образованието, науката, съдебната система, здравеопазването, националната сигурност?!..., като използват свои собствени сили, а не под натиск отвън.... Успех на всички!!!!!

тържествено декларирам че ще се променя и ще стана по-добър в усвояването на еврофондовете,а също така ще си завиша и постъпленията от рушвети

Твърде аматьорско изпълнение за това много прилича на инсцинировка .Удобен повод за натагане обръчите на едноличната власт.

Като исценировката срещу Ахмед Доган ли?

Ако ислямистите опукат Ердоган, Турция се разпада моментално! България ще си вземе Източна Тракия и аз веднага си събирам чуковете и идвам в България.

Ердоган е ислямист бе златен! Та той помага на Ислямска държава в борбата им с кюрдите в Сирия. Ердоган бута страната към шериата, Ердоган е источен сатрап.

Мотивите са ясни - този е диктатор, смазва всяка про-демократична инициатива, бута страната към шериата, а мнозина от турците са вече европейци и не искат в азиатската тъмнина и безпросветност.

Еднан Мендерес се пънеше на военните и те го обесиха на остров Имралъ през 1961 г. Тургут Йозал, който плещеше много срещу България предизвика наши агенти да го накарат да получи инфаркт 1993 год. Сега е ред на тоя хубосник, дето се има за голем политик, диктатор и непукист! 5 г. олово и е пътник.

А кога ще гръмнат тиквата?????

че що не го гръмнеш ти смелчаго ?

Че защо да отнемам удоволствието на Сретан?

2015! ТУРЦИЯ ЩЕ СЕ РАЗТВОРИ И ХОМОГЕНИЗИРА В ИСЛЯМСКА ДРЖАВА ТАКА КАКТО СТАВА С ЕФЕРВЕСЦЕНТНА ТАБЛЕТКА В ЧАША С ВОДА. ПРОБЛЕМА НИ Е ОГРОМЕН. ДАНО ЛОВЦИТЕ СА ПОЧИСТИЛИ ОРАЖИЕТО ЗА ДА ПОЕМАТ УДАРА ОТ ЮГ!!!!!!!!!

Наскоро се биха за парк с дървета... Не всички са мюсюлмани и обсебени от пингвини!

На соросоидалните не им ли дадоха почивен ден за Нова година? Ако победят у нас ще ни принудят и ние да работим без почивен ден.

Те сега на вас "червените" и "атакаджиите" всеки ден ви е почивен ! Вие нямате работни дни - чакате тръбътъ с гъзтъ

Много вероятно е да е инсценировка, за да може султан Ердоган да се разправи с още някои неудобни за него...

да е номер , да е исцениран уж атеантат, О, КОЛКО СЪМ ВАЖЕН- ИСКАТ ДА МЕ УБИЯТ, ама пищофът не гръмна! Ха, ха. Ако е истиски атентат, то няма да го правят аматьори. Нали така?

не разбрах ердоган или доган то на втория са номерата

постановка. негърмящите бомби и пистолети май стават запазена марка на турците.

"Мотивите" са дори повече от известни! И това е недоволството на Вашингтон от външната политика на Ердоган, който започва да става все по самостоятелен от Вашингтонския обком...

раждала, че и още ражда тази земя българска! "Мотивите не са известни"!!!!! Ами цял терорист се е изтъпанчил пред сградата, въоръжен като за Трета световна и пуца на поразия, тия наште - не им били известни мотивите. Ами тогава пишете, че се е разпуцал......от любов къв R - Соколов! Сега по-умни ли се чувствате? Че защо се стреля по един политик бе, тиквеници?!!!

ИСКАЛ Е ДА МУ НАПРАВИ ФОЙЕРВЕРКИ ЗА НОВА ГОДИНА. )))

Обикновено на глупците винаги всичко им е ясно, а един мъдър човек някога бе казал за себе си "Аз знам, че нищо не знам". Както вече се предположи в някои коментари, мотива на нападателя може да е точно в обратна посока - да инсценира нападение, за да даде аргументи на Ердоган за по-крути мерки срещу инакомислещите. Ако се замисли, човек може да предположи поне 5-6 правдоподобни версии, в които мотивите са различни. Не можеш само с чоплене в носа да кажеш веднага кой е истинският мотив...

Български мъже няма нужда палщат виагра вече! Само дойдем ние, Афганци смело погрижим за ваши жени! И за дебелите!

Тъкмо ще имам време за любовницата...

Много скоро ще му "светим маслото" на резака. Въпрос на 2-3 месеца.

Ако го гръмнат, ще тъгува ли за него приятеля му Бойко Тиквата?

тоя си е за гърмене-ислямист гаден

Крайно време е да го думнат тоя негоден президент на Турция! То е ясно, че военните няма да му простят! Това е само началото, като предупреждение да си ходи! Иначе ще погуби Турция с глупавите си изцепки!