Коментари - ООН: Масов глад върлува в части от Южен Судан | Днес.dir.bg

ООН: Масов глад върлува в части от Южен Судан

Ситуация на масов глад бе обявена в части от раздирания от насилие Южен Судан, където около 100 000 души са заплашени от гладна смърт.

Обратно в новината

Коментари - ООН: Масов глад върлува в части от Южен Судан | Днес.dir.bg

Коментари

Предлагам да им изпратим всичките бездомни кучета от България-поне една година ще са нахранени.

интересно е, че под такива новини "филантопите" от разните нпо, отворени общества, протестърски смени и др. подобни се разбягват, като дявол от тамян. не мога да си представя на конференцията за "сигурността" в мюмюнхен този въпрос да е разглеждан твърде сериозно. при това въпросът никак не се решава с редовното спускане от въздуха на поредната генно-манипулирана царевица и мухлясало нейде по складовете брашно, а до нарочно поддържане на това състояние. все пак един ден и тези хора ще бъдат поканени да дойдат при мама меркел... а концерните разграбват подземните богатства на Африка и оставят след себе си разрушена природа, при това абсолютно безнаказано. тук ги няма и устатите зелени, няма ги цоциалистите, няма ги никакви онез гласовитите... но и за това си се трайка и по медиите на "толерантните", щото нали...

И у нас има много гладуващи хора но никоя агенция няма да го отрази нито да изпрати хуманитарни помощи , ООН винаги мери с двоен аршин.

И като си помисля колко милиони се харчат за тракане на каски, като току що пристигналите у нас и колко нещастни хора можеха да се нахранят или облекат, а не да мрат в дрипи в Сахел ми идва да хвана тоягата и да.....!

2.5-3 милиона българи живеят от десетилетия под прага на бедността, ООН да си заврат в гъза "докладчетата". Тия европейски помощи за африка са и от данъците на умрелите българи...

Аз

Това не може да е вярно. Карл Билд каза, че глобализацията е нахранила гладните по света. Значи не може да има глдани. От ООН лъжат.

е хората от глат да мрат а ни е в бг алавери далавери с помощите в германия и по света в африка дали няма помощи ше емигрирам бе )))

В Африканските страни природата е такава, че може да се изкарват по две или три реколти годишно. Ама те разчитат на бананите, иначе трябва да се сее и копае. И, като някоя година не се родят банани, настъпва масов глад. Мързелът, обаче, е неизкореним. Интересно с какво се прехранваха миналата и по-миналата година, дето сега го няма?

Цитат - "Недохранените деца в Нигерия....са 450 хиляди" ! И това е в държавата на 6-то място в света по износ на петрол ! Ако някой се чуди какво предизвиква корупцията - ето това, СМЪРТ ОТ ГЛАД предизвиква!

А в същото време Николета си разхожда кичозния (дизайнерски?) бански насред Дубай........ Ше емигрирам бе

В почти цяла Африка винаги са царяли жестокост, насилие, бедност и глад и така ще бъде и занапред - това е начина на живот на тези хора, те никога не са искали да бъде различно. Тези бутафорни благотворителности обикновено са свързани с 'усвояване' на колосални суми пари без да имат нищо общо с целта.

Един завод голям у нас може да им прави хляб. Един самолет дневно да го извозва и готово. Дори малка бедна България може да спаси тези хора обаче май целта е да има сеир. Да има войни, глад, боища и т.н. Ами ЕС да нахрани тези хора. Много е просто. Едно време бай Тощо помагаше на Африка и даже Европа се намеси и не разреши да го съдят за това у нас. Имали сте, помагали сте.

Какъв е смисъла да се помага на тези хора? И 1млн. тона хляб да им изсипете - все тая. Техните единствени цели винаги ще си останат да се размножават и да се избиват.

НИЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ ЧУДИМ, КАКВО ДА ЯДЕМ, ТЕ МИ ПРЕДЛАГАТ ДА РЕШАВАМЕ ПРОБЛЕМИТЕ НА СУДАН? ВИЕ СТЕ ИЗВРАТЕНЯЦИ, УВАЖАЕМИ ЕВРОИДИОТИ!

Странно. Защо ли?!?!?! След като тук мурзилажа ни убеждава, че за всичко лошо е виновен боко, бехме останали со впечатление, че на всякъде другаде е толкова супер, че повече няма накъде!!! Брей, а то не било така май!

ТОВА Е ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И БЪЛГАРСКИ САЙТ, ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ДР.БГ! АКО НАПИШЕШ ИСТИНАТА ТИ ТРИЯТ КОМЕНТАРА! СЛУГИ НА СОРОС!

Проблема е, че като ги нахранят същите тези ще тръгнат към Европа.

Хем е тъжно, хем да си го кажем направо - А те защо се множат като въшки? Защо толкова години не се развиха, не започнаха да учат, за да знаят как да облагородят земята и да изградят инфраструктура позволяваща им по-сносен живот? Защо не направиха нещо за себе си, полагайки усилия, а още живеят като маймуняци? Не само по техните земи е имало мизерия и войни. Явно както и при животните, така и при Homo Sapiens има видове и някои от тях са паразитни (като племената по Африка, арабския свят, циганите, и подобни). Те не подлежат, не могат и не искат, а и очевидно биологично са неспособни (с много малки изключения) да напредват в наука, култура, здраве, ценности, взаимоотношения и т.н. В тях е неизкоренимо първобитното, ограниченото, изкривеното. Затова са така податливи на религиозен фанатизъм, агресия и егоизъм. И понеже са вид Homo Sapiens (уж), започват да искат права като на другите, да им завиждат, че са постигнали повече, да им го отнемат, да ги подтиснат и унищожат и да придобият всички блага, за които не са допринесли с нищо на готово. И ако това някой ден се случи, тъй като те нито могат да творят, нито да стопанисват, всичко ще бъде превърнато в кочина и изпотрошено, а те пак ще се свират в канавките.

Звучи ужасно, но според мен така стоят нещата. Очевидно трябва да се преразгледат характеристиките на Homo Sapiens и да се класифицират видовете му, от там и правата. Не може някой да е сериозно луд и да го пуснеш на свобода примерно или да разсъждава и да се държи като влечуго, а да иска човешки права. Ама колко е човек тогава? Естествено, че ще се случват такива неща като сега по света - та тези видове са толкова много (и как няма - нима знаят какво е сексуална култура, а които знаят пък са фанатици и не я признават). Броят им се превръща в огромна сила, която ще помете всичко и ще върне света в каменната ера. Трябва да се намери начин да се отсеят способните между тях, а другите да се изолират и с ограничение на раждаемостта. Да им се помага, но там на място и да им се даде възможност да се развиват със собствени усилия. Не го ли направят - няма място за жал и толерастия. Никой не им е виновен, нито длъжен.

Разделянето на касти в Индия е от векове и гледам там са цъфнали та вързали.

Оригиналното гласеше: "100 000 души застрашени от гладна смърт". Съвсем сериозно помислих, че става дума за страната-членка на ЕС България, а не за Южен Судан.

Всъщност и аз си помислих, че става дума за България и не би било далече от истината.

Че те гладните в България са с наднормено тегло, с кожени палта и дрънкат по тенжери Цептер и се водят от Масларова. Поне така организират гладните протести от БСП.

за Нигерия и хубави неща почнаха да идват като новини.Как влизат в киноиндустрията как се развиват как петрола сами си ивличат и се замогват.Естествено говорят общо но то от огризите на богатите понякога пада по нещо като се вдигне стандарта.Имам предвид Нигерия общо взето е по напред и ситуацита е по добре там.

То тука в България ситуацията Е ПО ЗЛЕ от Нигерия и Судан, а ти тровиш -кво ме интересува как са в Нигерия, след като тук Българите умират от глад?

Свободен си да емигрираш там и да си живееш райски.

Защо смятате, че ние сме нещо повече от останалите биологични видове на тази планета. Защо мислите, че ние можем да модифицираме природата по наше желание. Тези, които мислят това ще трябва да отговорят как да се изхрани човешката популация само след 10 години. За последните 35 населението на земята се е удвоило. Единствено човекът прави секс по всяко време и е способен да се възпроизвежда неконтролируемо. Всички останали живи организми си имат размножителен сезон-веднъж в година. При нас - исляма натиска жените да раждат /трябват войници за джихада/. Християнството пък отхвърля аборта - /не помня Иисус да е споменавал нещо по този повод/. Но и двете са отживелица от миналото, когато за да оцелеем като вид е трябвало да има работна ръка, войници и т.н. Съжалявам, но реалностите вече са други. Не сме единствени на тази планета и трябва да се съобразяваме с това. Контрол на раждаемостта просто е наложителна, колкото и да не им се иска на някои хора. И това го казвам със съжаление.

ние БЪЛГАРИТЕ не сме се удвоили , а от 10 мил станахме на 6.9 мил вече? за какво пишеш -там в африка да им въведат ограничение или ние не сме длъжни да ги осиновяваме! Ние храним само нашите си деца!

християните и то православните намаляват бързо.Друго е че се плодят като котки индийци будисти китайци циганьори и нещата стават извън контрол.Няма храна а това което имаме като храна го изнасят да хранят европейците.После хляба поскъпва.Тези суданци искат хляб .За да се изхрани човечеството се създават изкуствени храни ГМО.Те попадат и сред нас .После рак и преждевременна смърт.

Защото бялата раса е доминираща !

ТОВА, ЧЕ НИЕ НА ГОДИНА ГУБИМ ПО 60 000 БЪЛГАРИ, КОИТО СЕ ИЗПАРЯВАТ И ИЗЧЕЗВАМЕ КАТО ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ, НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА И НЕ ПИШЕ ЗА ТОВА!? А ТОВА, ЧЕ ЦСКА НЕ Е НАПРАВИЛ ОТБОР Е ПО-ЗНАЧИМА ТЕМА ИЛИ ПЪК, НЯКОЙ В СУДАН,КОИТО РЕДОВНО ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩ ОТ НАС И Е С И ГИ ХРАНЯТ БЕЗ ДА РАБОТЯТ! НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ГЕНОЦИДА НА КОИТО СА ПОДЛОЖЕНИ БЪЛГАРИТЕ! И СЕ СТАПЯМЕ СЪЩО ПО 6 ЧОВЕКА НА ЧАС!

Уницеф да намали войните които прави и после уж търси решение.Обаче тези имат по десет деца реално няма изхранване.Ако се замислим българите сме н същото диридже.Имаме по едно максимум две и така реално има някакво препитание от това да не са на улицата .Но ако ги остави мпо десет и ние ще сме същите.Трудни времена настанаха и едвам е оцелява.

"Уницеф да намали войните които прави ..." "... сме н същото диридже ..." Ти идиот ли си или олигофрен, друже ?

Ст.лейтента, а в евразия еврейчето вова и жена му медведева уж ги водят от един пол ама са като маргаритки един до друг!

Както изглежда, единственото решение на проблема с Африка е....НЕОКОЛОНИАЛИЗЪМ! Друг вариант просто няма! То се е видяло, че тия чернилки просто не могат да се управляват сами! За цялата човешка цивилизация, тия подобия на хора, не са изградили поне една читава цивилизация,която да допринесе за развититео на човечеството като цяло! Ако не броиме Шака Зули, който е допринесъл с организирането на геноцид и нищо повече! Говоря за негрите, не за арабите....Защото в средновековието, арабите са били доста по-напред от европейците, тогава европейците са били варвари..А сега палачинката е обърна, с всичките тия малоумни мюслита-Джихади Джота от ИДИЛ, Ал Нусра, Ал кайда, Боко Харам и т.н! Факт!

ами то в България поне 300 000 са на ръба на гладно-мизерната смърт. и кво от това, а? да мрат! българите и балканците са ненужни на европата!

МОЛЯ ДА СИ СВЪРШИТЕ РАБОТАТА. ДА ВИ ПРИПОМНЯ ПРАВИЛАТА: Правила за одобряване на коментари 3. Не се публикуват коментари, които: - насаждат расова и етническа омраза, нетърпимост на верска основа - насаждат вражда; - съдържат лични обиди и нападки; - имат характера на спам или нямат връзка с темата;

А ония чалмосаните от Катар давали 1 милиард евро на клубовете за да пуснат играчите си на световното през 2022 г., защото трябвало да е през октомври и ноември. Само защото през юни и юли биха се изпържили в пустинята. Разбирам, че арабите имат много пари заради петрола и че могат да ги харчат като си искат. Но не разбирам защо Европа и САЩ не ги натискат да дават повече пари за подпомагане на останалия свят, този който няма петрол.

Ми Русия е най-богата и с най-много петрол. Що тя не дава? А даже гледа да вземе от залъка на децата ни с надути цени.

пожелавам никой от нас тука не разбере значението на думата ГЛАД. Прекалено много дебили има тука който никога не са виждали какво е това ГЛАД и не знаят какво значи това за един баща или една майка когато детето им ги гледа с ГЛАДНИ очи. Стига малоумие. Ако ще злобеете на гърба на ГЛАДНИ хора - по-добре се замислете дали пък няма да се върне към вас това. ЗАМЪЛЧЕТЕ !!!!

Основната причина е нестихващата от десетилетия гражданска война и продължаващото настъпление и провокации на мюсюлманския север срещу християнския юг, срещу които нито християнска Европа, нито световния шериф САЩ имат смелостта и куража да се опълчат виж, Холивуд прави едни разтърсващи екшъни, дето да ти скъсат сърцето.

А в раССия мрат от препиване с препарати за баня! Ово е стандарт!

Не трябва да се пращат никакви помощи там! Това е система за източване на пари от нашите данъци. Първо не е ясно какъв процент от обявеното въобще отива там.Второ, когато отиде минава директно по сметките на тамошните велможи и диктатори. На всеки мислещ му е ясно, че и стотинка не остава за тези, които наистина имат нужда.

"В Сомалия поради сушата 185 000 деца са застрашени от глад, а до няколко месеца броят им ще достигне 270 000..." В същото време по света се изхвърлят тонове храна...

И всичко това, докато ние мрънкаме, че нещо не ни е наред.Никъде по света не е наред.А това е най-голямата трагедия - деца умиращи от глад.

ти пък от кога плащаш данъци бе маймун?

Пример за западен цинизъм. Ограбват добивите на злато и хром от Судан, провокират и спонсорират граждански войни, а после плиткоумното Уницецф събира пари да ги храни.

Дънди Прешълс Металс -при нас на по ранен етап.

Тези народи страдат преди всичко от ниско образование, което означава и първосигнален начин на живот. Четох някъде, че в Нигерия един мъж може да има четири жени и за всяка от тях е въпрос на чест и достойнство да ражда, докато може. Хуманитарните организации да се борят срещу неконтролираната раждаемост и да обърнат внимание на образованието. В противен случай само ще се говори, но нищо няма да се промени.

много правилно. за това като пращам пари са винаги за проекти за образование а не за хранене.

А защо не се съобщава една гладна майка по колко деца ражда и щом се нахрани какво прави?

а да не мислиш че иска това тази майка???? Да не мислиш че от голям кеф е бременна???? или я насилват или гледа как да изкара за комата на децата си... много е лесно да се критикува от диванчето с лаптоп в ръка.

непрекъснато ни дава отговор в полза на Глобализацията.Този глад, тези идиоти враждуващите са още един сигнал,че такава трябва да има. Но глобалния свят може да съществува само и единствено ,ако се управлява от правителство съставенно от могъщи икономически и военни сили т.е . от страни страни със силна икономика и висок БВП.Кои са тези страни? Ето ги сортирани според БВП : 1 World 59.590.000.000.000 2 САЩ 12.410.000.000.000 3 European Union 12.180.000.000.000 4 Китай 8.182.000.000.000 5 Япония 3.914.000.000.000 6 Индия 3.699.000.000.000 7 Германия 2.454.000.000.000 8 Обединеното кралство 1.869.000.000.000 9 Франция 1.822.000.000.000 10 Италия 1.651.000.000.000 11 Бразилия 1.568.000.000.000 12 Русия 1.539.000.000.000 Другите ,ако трябва ще се подчинят,а ако упорстват, ще бъдат принудени силово.Няма друг начин и друга вярна посока.Няма друг начин,всичко останало са утопии и празни приказки.Населението на Земята е 7,50 милиарда.Това население може да оцелее единствено чрез Глобализацията или в противен случай да изчезне от лицето на Земята.

Най-големият геноцид на 21век е в България, където от 27години почти едни и същи дебелогъзи свине избиха 2 000 000 българи. Останалите живи в БГ и всични над 65 години ядат от кофите и нямат пари за лекарства. Има самоубийства всеки ден и дажи писма до президента за разрешаване на евтаназия за майки с неизлечимо болни деца

абе падат и пачки от балконите, от време на време....

виждаме това... направо изнемогваш като всички останали 6 млн. да те таковам у дебели преял задник. малоумна тролска твар.

Коментари - ООН: Масов глад върлува в части от Южен Судан | Днес.dir.bg

ООН: Масов глад върлува в части от Южен Судан

Ситуация на масов глад бе обявена в части от раздирания от насилие Южен Судан, където около 100 000 души са заплашени от гладна смърт.

Обратно в новината

Коментари - ООН: Масов глад върлува в части от Южен Судан | Днес.dir.bg

Коментари

Предлагам да им изпратим всичките бездомни кучета от България-поне една година ще са нахранени.

интересно е, че под такива новини "филантопите" от разните нпо, отворени общества, протестърски смени и др. подобни се разбягват, като дявол от тамян. не мога да си представя на конференцията за "сигурността" в мюмюнхен този въпрос да е разглеждан твърде сериозно. при това въпросът никак не се решава с редовното спускане от въздуха на поредната генно-манипулирана царевица и мухлясало нейде по складовете брашно, а до нарочно поддържане на това състояние. все пак един ден и тези хора ще бъдат поканени да дойдат при мама меркел... а концерните разграбват подземните богатства на Африка и оставят след себе си разрушена природа, при това абсолютно безнаказано. тук ги няма и устатите зелени, няма ги цоциалистите, няма ги никакви онез гласовитите... но и за това си се трайка и по медиите на "толерантните", щото нали...

И у нас има много гладуващи хора но никоя агенция няма да го отрази нито да изпрати хуманитарни помощи , ООН винаги мери с двоен аршин.

И като си помисля колко милиони се харчат за тракане на каски, като току що пристигналите у нас и колко нещастни хора можеха да се нахранят или облекат, а не да мрат в дрипи в Сахел ми идва да хвана тоягата и да.....!

2.5-3 милиона българи живеят от десетилетия под прага на бедността, ООН да си заврат в гъза "докладчетата". Тия европейски помощи за африка са и от данъците на умрелите българи...

Аз

Това не може да е вярно. Карл Билд каза, че глобализацията е нахранила гладните по света. Значи не може да има глдани. От ООН лъжат.

е хората от глат да мрат а ни е в бг алавери далавери с помощите в германия и по света в африка дали няма помощи ше емигрирам бе )))

В Африканските страни природата е такава, че може да се изкарват по две или три реколти годишно. Ама те разчитат на бананите, иначе трябва да се сее и копае. И, като някоя година не се родят банани, настъпва масов глад. Мързелът, обаче, е неизкореним. Интересно с какво се прехранваха миналата и по-миналата година, дето сега го няма?

Цитат - "Недохранените деца в Нигерия....са 450 хиляди" ! И това е в държавата на 6-то място в света по износ на петрол ! Ако някой се чуди какво предизвиква корупцията - ето това, СМЪРТ ОТ ГЛАД предизвиква!

А в същото време Николета си разхожда кичозния (дизайнерски?) бански насред Дубай........ Ше емигрирам бе

В почти цяла Африка винаги са царяли жестокост, насилие, бедност и глад и така ще бъде и занапред - това е начина на живот на тези хора, те никога не са искали да бъде различно. Тези бутафорни благотворителности обикновено са свързани с 'усвояване' на колосални суми пари без да имат нищо общо с целта.

Един завод голям у нас може да им прави хляб. Един самолет дневно да го извозва и готово. Дори малка бедна България може да спаси тези хора обаче май целта е да има сеир. Да има войни, глад, боища и т.н. Ами ЕС да нахрани тези хора. Много е просто. Едно време бай Тощо помагаше на Африка и даже Европа се намеси и не разреши да го съдят за това у нас. Имали сте, помагали сте.

Какъв е смисъла да се помага на тези хора? И 1млн. тона хляб да им изсипете - все тая. Техните единствени цели винаги ще си останат да се размножават и да се избиват.

НИЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ ЧУДИМ, КАКВО ДА ЯДЕМ, ТЕ МИ ПРЕДЛАГАТ ДА РЕШАВАМЕ ПРОБЛЕМИТЕ НА СУДАН? ВИЕ СТЕ ИЗВРАТЕНЯЦИ, УВАЖАЕМИ ЕВРОИДИОТИ!

Странно. Защо ли?!?!?! След като тук мурзилажа ни убеждава, че за всичко лошо е виновен боко, бехме останали со впечатление, че на всякъде другаде е толкова супер, че повече няма накъде!!! Брей, а то не било така май!

ТОВА Е ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И БЪЛГАРСКИ САЙТ, ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ДР.БГ! АКО НАПИШЕШ ИСТИНАТА ТИ ТРИЯТ КОМЕНТАРА! СЛУГИ НА СОРОС!

Проблема е, че като ги нахранят същите тези ще тръгнат към Европа.

Хем е тъжно, хем да си го кажем направо - А те защо се множат като въшки? Защо толкова години не се развиха, не започнаха да учат, за да знаят как да облагородят земята и да изградят инфраструктура позволяваща им по-сносен живот? Защо не направиха нещо за себе си, полагайки усилия, а още живеят като маймуняци? Не само по техните земи е имало мизерия и войни. Явно както и при животните, така и при Homo Sapiens има видове и някои от тях са паразитни (като племената по Африка, арабския свят, циганите, и подобни). Те не подлежат, не могат и не искат, а и очевидно биологично са неспособни (с много малки изключения) да напредват в наука, култура, здраве, ценности, взаимоотношения и т.н. В тях е неизкоренимо първобитното, ограниченото, изкривеното. Затова са така податливи на религиозен фанатизъм, агресия и егоизъм. И понеже са вид Homo Sapiens (уж), започват да искат права като на другите, да им завиждат, че са постигнали повече, да им го отнемат, да ги подтиснат и унищожат и да придобият всички блага, за които не са допринесли с нищо на готово. И ако това някой ден се случи, тъй като те нито могат да творят, нито да стопанисват, всичко ще бъде превърнато в кочина и изпотрошено, а те пак ще се свират в канавките.

Звучи ужасно, но според мен така стоят нещата. Очевидно трябва да се преразгледат характеристиките на Homo Sapiens и да се класифицират видовете му, от там и правата. Не може някой да е сериозно луд и да го пуснеш на свобода примерно или да разсъждава и да се държи като влечуго, а да иска човешки права. Ама колко е човек тогава? Естествено, че ще се случват такива неща като сега по света - та тези видове са толкова много (и как няма - нима знаят какво е сексуална култура, а които знаят пък са фанатици и не я признават). Броят им се превръща в огромна сила, която ще помете всичко и ще върне света в каменната ера. Трябва да се намери начин да се отсеят способните между тях, а другите да се изолират и с ограничение на раждаемостта. Да им се помага, но там на място и да им се даде възможност да се развиват със собствени усилия. Не го ли направят - няма място за жал и толерастия. Никой не им е виновен, нито длъжен.

Разделянето на касти в Индия е от векове и гледам там са цъфнали та вързали.

Оригиналното гласеше: "100 000 души застрашени от гладна смърт". Съвсем сериозно помислих, че става дума за страната-членка на ЕС България, а не за Южен Судан.

Всъщност и аз си помислих, че става дума за България и не би било далече от истината.

Че те гладните в България са с наднормено тегло, с кожени палта и дрънкат по тенжери Цептер и се водят от Масларова. Поне така организират гладните протести от БСП.

за Нигерия и хубави неща почнаха да идват като новини.Как влизат в киноиндустрията как се развиват как петрола сами си ивличат и се замогват.Естествено говорят общо но то от огризите на богатите понякога пада по нещо като се вдигне стандарта.Имам предвид Нигерия общо взето е по напред и ситуацита е по добре там.

То тука в България ситуацията Е ПО ЗЛЕ от Нигерия и Судан, а ти тровиш -кво ме интересува как са в Нигерия, след като тук Българите умират от глад?

Свободен си да емигрираш там и да си живееш райски.

Защо смятате, че ние сме нещо повече от останалите биологични видове на тази планета. Защо мислите, че ние можем да модифицираме природата по наше желание. Тези, които мислят това ще трябва да отговорят как да се изхрани човешката популация само след 10 години. За последните 35 населението на земята се е удвоило. Единствено човекът прави секс по всяко време и е способен да се възпроизвежда неконтролируемо. Всички останали живи организми си имат размножителен сезон-веднъж в година. При нас - исляма натиска жените да раждат /трябват войници за джихада/. Християнството пък отхвърля аборта - /не помня Иисус да е споменавал нещо по този повод/. Но и двете са отживелица от миналото, когато за да оцелеем като вид е трябвало да има работна ръка, войници и т.н. Съжалявам, но реалностите вече са други. Не сме единствени на тази планета и трябва да се съобразяваме с това. Контрол на раждаемостта просто е наложителна, колкото и да не им се иска на някои хора. И това го казвам със съжаление.

ние БЪЛГАРИТЕ не сме се удвоили , а от 10 мил станахме на 6.9 мил вече? за какво пишеш -там в африка да им въведат ограничение или ние не сме длъжни да ги осиновяваме! Ние храним само нашите си деца!

християните и то православните намаляват бързо.Друго е че се плодят като котки индийци будисти китайци циганьори и нещата стават извън контрол.Няма храна а това което имаме като храна го изнасят да хранят европейците.После хляба поскъпва.Тези суданци искат хляб .За да се изхрани човечеството се създават изкуствени храни ГМО.Те попадат и сред нас .После рак и преждевременна смърт.

Защото бялата раса е доминираща !

ТОВА, ЧЕ НИЕ НА ГОДИНА ГУБИМ ПО 60 000 БЪЛГАРИ, КОИТО СЕ ИЗПАРЯВАТ И ИЗЧЕЗВАМЕ КАТО ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ, НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА И НЕ ПИШЕ ЗА ТОВА!? А ТОВА, ЧЕ ЦСКА НЕ Е НАПРАВИЛ ОТБОР Е ПО-ЗНАЧИМА ТЕМА ИЛИ ПЪК, НЯКОЙ В СУДАН,КОИТО РЕДОВНО ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩ ОТ НАС И Е С И ГИ ХРАНЯТ БЕЗ ДА РАБОТЯТ! НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ГЕНОЦИДА НА КОИТО СА ПОДЛОЖЕНИ БЪЛГАРИТЕ! И СЕ СТАПЯМЕ СЪЩО ПО 6 ЧОВЕКА НА ЧАС!

Уницеф да намали войните които прави и после уж търси решение.Обаче тези имат по десет деца реално няма изхранване.Ако се замислим българите сме н същото диридже.Имаме по едно максимум две и така реално има някакво препитание от това да не са на улицата .Но ако ги остави мпо десет и ние ще сме същите.Трудни времена настанаха и едвам е оцелява.

"Уницеф да намали войните които прави ..." "... сме н същото диридже ..." Ти идиот ли си или олигофрен, друже ?

Ст.лейтента, а в евразия еврейчето вова и жена му медведева уж ги водят от един пол ама са като маргаритки един до друг!

Както изглежда, единственото решение на проблема с Африка е....НЕОКОЛОНИАЛИЗЪМ! Друг вариант просто няма! То се е видяло, че тия чернилки просто не могат да се управляват сами! За цялата човешка цивилизация, тия подобия на хора, не са изградили поне една читава цивилизация,която да допринесе за развититео на човечеството като цяло! Ако не броиме Шака Зули, който е допринесъл с организирането на геноцид и нищо повече! Говоря за негрите, не за арабите....Защото в средновековието, арабите са били доста по-напред от европейците, тогава европейците са били варвари..А сега палачинката е обърна, с всичките тия малоумни мюслита-Джихади Джота от ИДИЛ, Ал Нусра, Ал кайда, Боко Харам и т.н! Факт!

ами то в България поне 300 000 са на ръба на гладно-мизерната смърт. и кво от това, а? да мрат! българите и балканците са ненужни на европата!

МОЛЯ ДА СИ СВЪРШИТЕ РАБОТАТА. ДА ВИ ПРИПОМНЯ ПРАВИЛАТА: Правила за одобряване на коментари 3. Не се публикуват коментари, които: - насаждат расова и етническа омраза, нетърпимост на верска основа - насаждат вражда; - съдържат лични обиди и нападки; - имат характера на спам или нямат връзка с темата;

А ония чалмосаните от Катар давали 1 милиард евро на клубовете за да пуснат играчите си на световното през 2022 г., защото трябвало да е през октомври и ноември. Само защото през юни и юли биха се изпържили в пустинята. Разбирам, че арабите имат много пари заради петрола и че могат да ги харчат като си искат. Но не разбирам защо Европа и САЩ не ги натискат да дават повече пари за подпомагане на останалия свят, този който няма петрол.

Ми Русия е най-богата и с най-много петрол. Що тя не дава? А даже гледа да вземе от залъка на децата ни с надути цени.

пожелавам никой от нас тука не разбере значението на думата ГЛАД. Прекалено много дебили има тука който никога не са виждали какво е това ГЛАД и не знаят какво значи това за един баща или една майка когато детето им ги гледа с ГЛАДНИ очи. Стига малоумие. Ако ще злобеете на гърба на ГЛАДНИ хора - по-добре се замислете дали пък няма да се върне към вас това. ЗАМЪЛЧЕТЕ !!!!

Основната причина е нестихващата от десетилетия гражданска война и продължаващото настъпление и провокации на мюсюлманския север срещу християнския юг, срещу които нито християнска Европа, нито световния шериф САЩ имат смелостта и куража да се опълчат виж, Холивуд прави едни разтърсващи екшъни, дето да ти скъсат сърцето.

А в раССия мрат от препиване с препарати за баня! Ово е стандарт!

Не трябва да се пращат никакви помощи там! Това е система за източване на пари от нашите данъци. Първо не е ясно какъв процент от обявеното въобще отива там.Второ, когато отиде минава директно по сметките на тамошните велможи и диктатори. На всеки мислещ му е ясно, че и стотинка не остава за тези, които наистина имат нужда.

"В Сомалия поради сушата 185 000 деца са застрашени от глад, а до няколко месеца броят им ще достигне 270 000..." В същото време по света се изхвърлят тонове храна...

И всичко това, докато ние мрънкаме, че нещо не ни е наред.Никъде по света не е наред.А това е най-голямата трагедия - деца умиращи от глад.

ти пък от кога плащаш данъци бе маймун?

Пример за западен цинизъм. Ограбват добивите на злато и хром от Судан, провокират и спонсорират граждански войни, а после плиткоумното Уницецф събира пари да ги храни.

Дънди Прешълс Металс -при нас на по ранен етап.

Тези народи страдат преди всичко от ниско образование, което означава и първосигнален начин на живот. Четох някъде, че в Нигерия един мъж може да има четири жени и за всяка от тях е въпрос на чест и достойнство да ражда, докато може. Хуманитарните организации да се борят срещу неконтролираната раждаемост и да обърнат внимание на образованието. В противен случай само ще се говори, но нищо няма да се промени.

много правилно. за това като пращам пари са винаги за проекти за образование а не за хранене.

А защо не се съобщава една гладна майка по колко деца ражда и щом се нахрани какво прави?

а да не мислиш че иска това тази майка???? Да не мислиш че от голям кеф е бременна???? или я насилват или гледа как да изкара за комата на децата си... много е лесно да се критикува от диванчето с лаптоп в ръка.

непрекъснато ни дава отговор в полза на Глобализацията.Този глад, тези идиоти враждуващите са още един сигнал,че такава трябва да има. Но глобалния свят може да съществува само и единствено ,ако се управлява от правителство съставенно от могъщи икономически и военни сили т.е . от страни страни със силна икономика и висок БВП.Кои са тези страни? Ето ги сортирани според БВП : 1 World 59.590.000.000.000 2 САЩ 12.410.000.000.000 3 European Union 12.180.000.000.000 4 Китай 8.182.000.000.000 5 Япония 3.914.000.000.000 6 Индия 3.699.000.000.000 7 Германия 2.454.000.000.000 8 Обединеното кралство 1.869.000.000.000 9 Франция 1.822.000.000.000 10 Италия 1.651.000.000.000 11 Бразилия 1.568.000.000.000 12 Русия 1.539.000.000.000 Другите ,ако трябва ще се подчинят,а ако упорстват, ще бъдат принудени силово.Няма друг начин и друга вярна посока.Няма друг начин,всичко останало са утопии и празни приказки.Населението на Земята е 7,50 милиарда.Това население може да оцелее единствено чрез Глобализацията или в противен случай да изчезне от лицето на Земята.

Най-големият геноцид на 21век е в България, където от 27години почти едни и същи дебелогъзи свине избиха 2 000 000 българи. Останалите живи в БГ и всични над 65 години ядат от кофите и нямат пари за лекарства. Има самоубийства всеки ден и дажи писма до президента за разрешаване на евтаназия за майки с неизлечимо болни деца

абе падат и пачки от балконите, от време на време....

виждаме това... направо изнемогваш като всички останали 6 млн. да те таковам у дебели преял задник. малоумна тролска твар.