17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинци се намират. Но не съм чул украинец да говори на украински. Всички си говорят на руски, напук на Зеленски.

Ако в българско училише възникне подобна ситуация, директорът ще бъде уволнен немедлено

Всяко чудо за три дни ... хайде да не се заблуждаваме, че украинците са мързеливи, меркантилни и безполезни същества .... просто хората там все още не са го разбрали ...

Може и да са такива,но как успешно трепът руските орки в Украина?А?

вервайте ми! Е, верно си многууу проздт ве Сашеее.

Трепът те, трепът. Ако се вярва и на двете комюникета от украинското и руското министерство (които са на порядък по-дистоверни от вестниците), на 4 утрепани украинци умира един проруски. Бе казвам руснак, защото 80% са украинци от източните области. Та ако се отчете и това, за един руснак от Русия в Украйна умират 9 украински тречапа.

IDIOTITE ............. DARGAVA " NEMCIA " NIANMA NIAMAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!! NIAMA " nemski ezik " !!!!!!!!!!!!!!! EDISTVENNOTO BEZGRANICCHNO NESHTO VAV VSELENATA E BALGARSKATA PROSTOTIA !!!!!!!!!!!!

направо да им слагат печата на челото както едно време един германски сънародник правеше

Ако си смениш пола - 10 евро награда... днеска чета вече че могло по закон всяка година да си го сменяш в Германи!

За турския нито дума, нито глоба.

10 е цената... 10 какво? 10 шута за неграмотния списвач!! :)

не става ясно на кой плащат но касиера дъ са купи бира или цигари тея трябва да си говорят 2-3 седмици

В средата на 70-те, карах курс по френски - към "Армейския клуб". Практикувахме го същото! Който говореше на български по време на часа - независимо от ситуацията, плащаше глоба. Накрая на курса, с тези пари се черпехме!

къв армейски клуб тва си беше ЦДНА и аз ходих там на уроци по английски но прекъснах поради невъзприемчивост на материята.Но такива изгъзици да се плаща че говориш при нас нямаше защото всички бяхме от бедни семейства на соцалистическата художествено творческата интелигенция Ти как си имал пари ем да учиш френски ем да плащаш глоби не е ясно .юБил си някой номенклатурчик.

10 е цената.. 10 какво? капчки, динара, рубли, юани , чимбери... Да ви И у журналистите а на това му се вика дискриминация и расизъм...

Пише 10е цента! Май някой не чете…..!

БРАВО !

Много кофти, че забраняват едновременно руски, украински и арабски. Сега троловете на нито една от страните не могат да се изкажат тук :D

много правилно са решили германците

Естествено, че е правилно. Не знам кой ми напляска минусите, коментарът очевидно е ироничен в посока форумните тролове. Ама може и те да са сложили минусите :)

" гимназията "Луиза Вайс" в Хамбург-Хам УЧЕНИЦИТЕ са измислили специален начин". Не разбираш ли какво четеш? Не германците, а самите емигранти , учениците< се занимават с тези идиотии, защото им е станало широко около врата да ги приемат , хранят , поят и обучават в Германия.