17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И това са хора представящи ни пред останалите хора по света. Предполагам, че не са им малки заплатите и пак...

И това са хора представящи ни пред останалите хора по света. Предполагам, че не са им малки заплатите и пак...

И това са хора представящи ни пред останалите хора по света. Предполагам, че не са им малки заплатите и пак...

Във всяка държавна структура има корупция .

А защо НАП, Прокуратура и служби не разследват несъразмерното имущество на генерал ексвицепрезидент, който първи започна тази порочна практика на продажби на паспорти?

Всички хванати за корупция НЕ СА от ГЕРБ, предполагам щот' те са абсолютно Не корумпирани, въпреки Абсолютната влас която имат. Ха Ха , ама така, тъжно.

На тези от спец-прокуратурата, така и не става ясно може ли да им се вярва или не. Първо показни акции с високи заяваки правят, после за всеки от разгласените случай (до макс 2 дни) версиите им се променят. Направо си изглеждат като ДС -"колят и бесят", докато получат това което търсят. А какво търсят, само те могат да кажат. Иска ми це за Коледа да излязат с отчет пред народа, какво точно са свършили по всяко едно от разследванията, които проведоха и разгласиха така шумно, от момента на създаване на службата им! Така ще е честно за бедния зрител на Цирк-Прокуроски-Български. Важна е равносметката на това което са постигнали като краен резултат, под формата на ефективни присъди, или поне да са привлекли по читав начин "обвиняемите" като обвинени. Иначе само си пълнят вестниците страници, без никакъв ефект, освен още повече населението да се настроива срещу нескопосаните ни управляващи, съдебна и МВР- система. Аман от "експерти"! Един краен годишен отчет е в пъти по-полезен, от всекидневното им появяване и плещене из медии. Ако не могат да го направят, за всички нас ще е повече от ясно, че са пореднат администрация-бушон, която само разходва данъците ни, без да има какъвто и да е смисъл от нея. Още по-лошо, ако се окаже, че с фиктивната си работа, Страсбург ще ни натовари с още повече плащания. Та така -спецове от всякави съдилища/ МВР и т.н, ако обичате си вършете работата читаво, и стига ни занимавали с кокошкарски истории. Искаме да видим читави обвинеия, и всичко що сте го набедили предварително за престъпници, да си изтърпят наказанията, барабар с наказателните такси, които трябва да изплатят. Освен това, кога ще се осмелите да пипнете по високите етажи на властта? Че те повечето от обвинените Арабаджиеви, Баневци и т.н., си казаха, че са плащали милиони за корупция през годините? Та на Кого, Кога и Как са платили? Кой им е осигурявал чадър? Това са основните въпроси, които интересуват населението, и трябва да им се даде отговор. Вие тези "ХУбавци и хубавици" хванете и осъдете, та бъдещите селските тарикати (бивши стругари...) да няма как да се доберат до сделки в ущърб на Народа. Наистина- аман от смешни специалисти като вас! Напарво си изглеждате като маша в ръцете на Мафията по високите етажи, за разчистване на стари сметки с група селски тарикати!

Най сериозният случай на корупция е ТОЗИ когото не сте ОТКРИЛИ

Щото по другия канал цеци муцката обяви че това е провокация на тейка му от партията .

За тази схема се говореше още по времето на тандема Гоце-Марин.

Преди години там "се издъни и гл. секретар Стефан Николов,който продаваше и благороднически титли.Какво стана осъдиха ли го ? Май не. И този ще му се размине. Където е текло,пак ще тече. И най-отгоре грее звездата.

Най-голямата корупция е организираното ограбване на българския народ чрез приватизирането на работещи предприята и след това разграбването им - виж случая Баневи. За това все още няма наказани и вероятно няма да има. Това което се изнася тук са кокошкарски истории.

в ХОД Е ЗЛОКОБНА КОНСПИРАЦИЯ ЗА МЕТЕЖ СРЕЩУ НАЙ БЪЛГАРСКАТА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ+ ОП И ЗАМЕНЯНЕТО И С ДИВИТЕ ОРДИ ОТ САРАИТЕ,ГРАФА И ПОЗИТАНО ,СЛУЖЕБЕН БАНДИТСКИ КАБИНЕТ НА ФАТМАКА И РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА ПОРЦИИТЕ МЕЖДУ НИНОВА, БОЙКИКИЕВ ,ДОГАН И РАДЕВ! вСЯКАКВИ НЕЗАДОВОЛЕНИ И УВОЛНЕНИ ВЛЕЧУГИ С УВРЕЖДАНИЯ СА ИЗПЪЛЗЕЛИ НА ПРИПЕК ОТ ДУПКИТЕ СИ ЗА ДА ХРАЧАТ ОТРОВА СРЕЩУ БОЙКО,ЦЕЦО,ВАЛЕРКАТА И КАРАКЧАНЕЦА !

Боковата ДРУЖИНА наполовина ли е ЧЕРВЕНА или НАПОЛОВИНА СИНЯ

Ей, изтрепа рибата с това "Хора, бдете!" - Юлиус Фучик пасти да яде;)) Само дето "бдението" не си струва бе, братче;))- да бдя за Баце и дружина;))

ти резнаха договора и ти обърна палачинката, а?

Абе, мунчо;) След като Баце може да преглътне всичко онова, което се изсипваше от екрана на СКАТ по негов адрес и да се прегърне с т.нар. "патриоти" - халал да са му;) Но тук темата е друга - за кого да "бдим";)))

ГОЛЯМАТА нОВИНА за ДНЕШНИЯ гОЛЯМ пРАЗНИК

е сезирал за някои случаи ДАНС и прокуратурата,както се изхърлил президента,а разследването е започнало от сигнал на МВР.Да му се чуди човек на този бивш висш военен и по стечение на обстоятелствата президент,така съвсем леко да лъже,след като журналистката го попита пряко от кога са постъпили сигналите в президентството и колко са.А нашия президент се измъкна като каза,че не му била работата да съобщава,абе не освети с прожекторите.Дали от г-жа Лъжа се зарази и той да лъже за щяло и нещяло.

БОКЪТЪ къде ЛЕТЕШЕ НАЛИ без НЕГУ нищу НЕ СТАВЪ

е политически чувствителна за Евпорейския съюз и на тоя ще му стъжнят живота, няма мърдане. Обаче никой не може да ме убеди, че е действал сам, трябва да е луд да поеме такъв риск па дори и за милиони да е.

Дали наистина има някой, който да им вярва на тия....? То вярно, че не сме гении, ама пък и чак толкова прости....

Да продаваш българско, т.е. европейско гражданство е огромен риск, никой няма да го направи без политически чадър, дори и да е толкоз тъп, колкото изглежда тоя на снимката. И бездруго проблемът с раздаването на европейско гражданство от държави като Малта срещу легални инвестиции в страната е на фокус от няколко години. Тоя нещастник няма начин да е действал сам и се е отчитал на бидона Каракачанов или някой друг патрЕот, обаче сега покриват лайното с розово листо, да не се клати идиотската им коалиция.

А ако съда каже, че Харалампиев е невинен!? Ако съда каже, че доказателствата събрани от прокуратурата са негодни и не доказват вина на обвиняемите?! Какво правим, Гешев и Цацаров ли ще плащат обезщетенията на обвиняемите?! Как и по какъв начин Гешев ще понесе отговорност?!

разбирам гнева на всички които се питат, къде бяхте досега! Но с малко оптимизъм и позитивизъм можем да кажем РАЗГЕЛЕ и да се надяваме ,че не е поръчково разследване за минаване през съда за получаване на индулгенции. Това, което мен лично ме вбесява е, че след като си платят за индулгенциите, тарикатите отиват в Страсбург и ги осребряват за сметка на държавата и стават пай-чистите и достойните служители "жертви" на "корупция" и политически гонения. Абсурдистан!

До сега, по някои данни от прехода да днес са заграбени над 50 милиарда лева, вкл. преватизация, несъбрано ддс, банки и др.Ако това не е най-сериозният случаи на корупция, значи няма вече държава!

Абе що никой не казва, за каква сума общо става въпрос? Щото то напр. този с 6-те случая по 5 000 евро да е вземал (а той не е), са някакви си мижави 30 000 евро! Което е смешна сума в сравнение с онези от Ге Пи холдинга, напр. А за оръжейните комисионни, парите от цигарите без бандерол и трафика на нелегални мигранти изобщо нищо не се търси. Само ни замазват очите с подобни псевдо-мега далавери.

Ами общините как скубят и само една кметица хванаха. Обрите са пълни , потоп трябва.

Какво е съотношението със случая в Младост (Иванчева)? По-голям или по-малък?

Дали е най-сериозната корупция?! Този случай е осветен, а другите? Корупцията е във всички държавни институции, на всички нива.

А сега като си отиде Меркел, приятелката на Бойко, не ми се мисли какво ще последва. И какво ще се разкрие за България.

Чакайте малко, аз си водя дневник със съобщените по медиите "големи" , "по-големи" и "най големите" корупционни скандали.За всеки случай някой се бие по гърдите пред електората.За Иванчева съм си записал ,че това е бил "най-големия подкуп искан някога по тези земи".Сега тази афера в ДАБЧ била още по-голяма като мащаб , тъй като този корупционен скандал бил "без аналог" в новата ни история.Няма как да попитаме хан Аспарух и хан Крум как е било тогава ,но не може ли да се разберете веднъж завинаги кой е най-големия корупционен скандал - после да го кажете на хората и ние да си знаем кой е най-големия специалист в тази работа-корупцията.

Най- големият е КТБ-5 милиарда лева. А вероятно има и по- голям, но не го знаем.

То и АЕЦ Белене не остава много по-назад. Отделно масовата приватизация и фалирането на ПЧБ според мен също не са за подценяване. Но на никой не му се занимава с такива дреболии като милиардни кражби.

Далаверата се разкри благодарение на натиск на европейски институции. Инак всичко се е знаело, но заедно си играят играта. Но сега няма как?

Трябва да изгори някоя "синя каска", пардон бушон.

Ще предават ли по някоя от телевизиите как се самозастрелва мешката, храбрия войник Швейк!

Я сега конфискация на цялото имущество на Харалампиев и тези,които са му помагали,защото тези са работили в ущърб на цялата държава и е можело да вкарат хора тук,които са заплаха за националната сигурност!

Какво е бъдещето на България ? Ученици бият учители, цигани бият полицаи редовно, цигани убиват българи редовно, хора се самозапалват от безизходица, изклаха селскостопанските животни в Странджа-Сакар без доказана следа от чума. - Взеха се 16 млд + 9 млд заеми... - никакви вести за КТБ - фалира Олимпик - Суджук-гейт - Своге = УЖАСЕН гейт - Боршош- НДК гейт - сестрите Белнейски/ Нови Искър = кървав неразкрит/потулен гейт - къде потънаха €2 млд от Програмата Саниране - Съда каза за Делян Добрев, че е незаконно в Парламента, Борисов им каза да си гледат работата - за Европредседателството се изхарчиха около 500 млн лв. ЕС и САЩ излезнаха с доклади, че сме най-болни, най-бедни и НАЙ-КОРУМПИРАНИ. Наскоро германски концерн се отказа да строи голям завод у нас, защото нямало достатъчно квалифицирана ръка. Какво става ... Гинка си купи ЧЕЗ, Ветко не внесъл 100 млн данъци, Търговският Регистър беше хакнат ... Виктория Маринова от Русе ЖЕСТОКО изнасилвана, гаврена и убита от циганин. Валери Симеонов обиди майките с увредени деца, че те са "уж болни". Газ, ток се вдига с шокови 30% от Окт 2018, здравна такса с 12 лв. Парното и тока се вдигат с 9% Инвестициите намаляли с 70%. Обаче Борисов съобщи, че има пари да си вдигнат заплатите с 10% на администрацията. И още, ГЕРБ решиха да наказват насилието в къщи с 5 год затвор, а на циганите за убийство над българин дават условна. Ами ако жената насили и убие мъжа си ? Нямат край скандалите - сега и арестите в Държавната Агенция за Българите в Чужбина ... Очаквайте следващият скандал или показно изнасилване/убийство след 3-4 дена. Та какво е бъдещето на България ...

Ами няма бъдеще.

Избор на нови достойни хора!! Свобода или смърт!

Не става ясно къде се губят едни пари, ако Харалампиев е взел само към 6000 евро то къде е отишла разликата до 150 000 евро????КОЙ го знае къде.

аз ли съм глупав, другите ли, не знам? Не ми обяснявайте, че е корупция да вземеш 1500 или 350 евро! Да незаконно е, а колко законно е да фалираш КТБ с няколко милиарда, Баневи, Арабаджиеви, както и други подобни, ограбили нагло държавата с милиони!Шом да вземеш 1000 евро е корупция, другото какво е?

Всичко е ясно, това си е чисто нарушаване на националната сигурност на страната. И тези корупционни сделки се правят с десетки години назад. Питам се, защо чак сега се задейства прокуратурата?? ДПС срещу патриотите?? Пеевски натисна Цацаров?? След като са толкова близки приятели този с Каракачанов, нима министъра не знае нищо?? Сделка поста на този в агенцията с гласуване реформа в съдебната система?? МАФИЯ!! ВСички вън и в затвора и нови хора. Хора, които никога не са участвали до този момент в управлението на страната. Нови управляващи, нови хора на възловите места в съдебната система, прокуратура, ДАНС, институции и т.н. т.н. УЖАСЯВАШО!!

"Няма връзка между Красимир Каракачанов и схемата, допълни той." Но пък има топла връзка между Каракачанов и баш схемаджията;))

Каракачанов е за съд без присъда! Такива едно време са ги убивали с камъни! Какъв месец само! Роди толкова политически трупове!

Най-после истински мъж и патриот в България! Също и Цацаров! Шапка и свалям и дано днес в деня на Тиквата дадат пример и на другите управляващи как се защитават интересите на Родината!

Къде бяха толкова години ДАНС,Прокуратура,Министерски съвет,Министри,Министър председателят? Да се разписват на ведомостта винаги са навреме,а да си свършат работат вечно ги няма! Забелязвам,че всичките далавери законово не вменяват вина на виновните и те винаги излизат чисти. Забележете,скоро се изясни,че не носиш отговорност,ако нелегално произвеждаш алкохол,носят само тези,които го разпродават! Нема такава държава!

Имам роднини от западните покрайнини.По произход и по имена(лични и фамилни) са българи.Кандидатстват за гражданство и чакат години,защото им искат пари ,а те нямат!такаче,много здраве на господата Гешев(зам.гл. прокурор) и най вече на господин КАРАКАЧАНОВ- СИСТЕМАТА С ПОДКУПИТЕ Е ОТ ГОДИНИ!!!!!!!!!!

Достатъчно е да се проверят адресните регистрации на "новите българи" и чорапа ще се разплете. Как живеят по 20 човека на един адрес!?

Засега е най-сериозният случай на корупция. Няма агенция, в която да са направили проверка и да не се намерят случаи на корупция. До пенсия ще има много работа тази прокуратура.

Cirk Balharia , pokazva se glavata na Geshev, toi ni razkazva za akcii pokazva koli ,vili , niakade zad kulisite se kriat sadii ,no tiahnite glavi ne se pokazvat ,nakraia skritite glavichki obiaviavat che vsichki sa nevinni i chakaite novoto predstavlenie .

В повече от 10 държави от Европейския съюз, сред които и България, съществуват програми за получаване на гражданство срещу инвестиции. Според Европейския парламент националните схеми за така наречените "златни визи" крият рискове от корупция и от тях могат да се облагодетелстват престъпници. Европарламентът настоява Европейската комисия да предложи законодателни мерки." Това е от БНР вчера в 18:12 ч. Там е ключът от мазето , и изобщо не става на въпрос за македонците , запорожските и бесарабски българи ! Енчев и другите от опозицията разиграват театро с управляващите , с цел да се отклони вниманието от скандала с даването на гражданство на руски , турски и средноазиатски мастити "бизнесмени" . Дали няма да се стигне и до президентската институция

козяк са намалили дажбите на електората

Акцията е без аналог единствено по ниска скорост. Информацията за извършваните безобразия беше във френските медии още през март. А и самата акция е извършена под силен натиск от Запада.

ква корупция те гони? Светин му отдавна е преоборил корупцията и такава няма в Бг! Ти да не си румънец,а?

Ами закона е така направен, че да стимулира корупцията. Същото е и в НАП. ако не платиш те протакат до последно.

Супер е Иван Гешев! Ясен,точен,бързо действащ.,интелигентен и.Повече него требвст на България.

А тива г-н Гешев как ще го коментира? https://bivol.bg/bulgarian-golden-visas.html

само руснаци?????????????

Напълнихте България с блядове

Да, бе... Цяла България знае, малко ли се е писало по въпроса...