ГЕРБ се обяви в подкрепа на Ивайло Иванов: Опитайте се да спечелите изборите честно

Ние сме против полицейското насилие, но не приемаме опитите незаконните действия на няколко полицаи да се приписват на политически опонент, пишат общинските съветници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо го уволниха? Нали Рашков не е миризлив комунист? Защо уволни толкова хора? Даже Рашков е демократ. Той е широко скроен с широка душа, затова има дванадесет кенефа.

Осъждали, какво, нали ги поздравиха за добре свършената работа.

Е, какво да очакваш от Данчето?.... Позвъни ли ѝ по телефона, Бойко я инструктирал и айдеее... назначили момчето! Класика в стил ГЕРБ! Това само доказва наглостта на тези самозабравили се герберасти - ще копат докрай, к'вото могат!

иванов, ти си жалък гейберастки иничар!

Всички знаем, че протестите бяха финансирани от мафията, задкулисно режисирани и без широка обществена подкрепа. След време ще се определят като срамно петно в историята на страната ни. Ако бяха масови и породени от народно недоволство щеше да има и оставки и ГЕРБ отдавна да не е фактор. Но сега ще са първи на изборите и не се знае кой ще бъде президент :)

...нещо си се объркал, но това е нормално за дебил, като теб!

Кандидатите на гербо-депесарите стават с все по-почтено, достойно и интелигентно излъчване, хи хи хи!

Ааайде бре, сган мръсна, ГРОБ-арска, събирайте си парцалките и да ви няма..! Пастмина бездарна, безхаберна... Още колко по-надолу можете да го копаете дъното ??? Мрръъъсна сган..!

Това е човек, на който министър председателя е разчитал. Главен секретар на МВР. Доколкото няма доказателства да е извършил престъпление е политически уволнен. Просто за това че си е вършил работата като подчинен на политически опонент. Остава без работа има семейство. Борисов има тески за дялане но има отговорност към този човек. Не му дава куфарче с пари дава му работа ... партийно назначение ... КОЕТО ИМА ПРАВО ДА НАПРАВИ. НЕ САМО ДЛЪЖЕН Е!

право абсолютно нито един полицай да е подчинен на някой политически. Полицията служи на закона и всички граждани. Не заблуждавай хората.

Като е разчитал тиквеният министър-председател на този "човек" да целува ръка и да погазва закона за сметка на българските граждани, небръснатата мутричка сега да си носи последиците. Ясно е, че е тъпичък, но даже на Дани Ръбъла му стана ясно какво се случва с бушончетата на Боко.

Добре е урегулиран! 2500 месечно редовна заплата без бонусите + 1500 пенция+ годините за клас, кола , шифиор, секретарка, помощници......Здравей , живот!

Много отслабнал тоя на снимката...! Мисля,че един генерал полицай не може да ходи небръснат...трябва да е еталон и пример в обществото.

Имаш доста ограничен мироглед. Един полицай трябва да върши работа .. това трябва. Ако може да повдигне смислени обвинения на черепа, на трактора на очите и т.н. без да се напикава от страх това че има брада е допустимо. Такива като дамаджаната бръснати с нито едно обвинение за 40 години трудов стаж .. такива нямат място в полицията.

Е, при нас полюцаите отдавна не вършат работа, бръснати или не. Така че поне да се беше докарал на външен вид, а не като мутричка от Студентски град. Макар че то боковият контингент просто няма как да извади различен стил, хи хи хи!

Ей, боздуган! Не петни името на Спартак, защото ти си обикновен боклук!

Този не става за гл.секретар , но от ГЕРБ не го разбраха и прецакаха човека !

е тая стенобитна гулия от снимката, бе? Егати билярдната безмозъчна топка!

ГЕРП и думата "честно", не трябва да се слагат в едно изречение- взаимоизключващи се неща са.

Добре де , нали ченгетата трябва да бъдат деполитизирани ?Защо герберите защитават така било полицаи или от други държавни институции където партиите нямат място ?Нали затова скачахме ,а сега герб си го упражнява безпроблемно ,като че ли е нещо нормално!

И се облечи прилично.

От мутри с обръснати глави и не обръснати лица.

Абе каручката не каза ли категорично пред президента че е нямало никакво насилие и не е чувал даже за такова, тая малка бръсната главица, ни чул, ни видял, наглост герберска.

От тоя по-противен е само лозан на дай българия педала.

Този няма визия за Президент, а на мутра, или малко от тия дето охраняват видни личности! Апропо всеки има по една гневна бръчка по средата на веждите, но на тоя , те започват , от средата, та до половината на лявата вежда.Това значи , че е нервак и неустойчив тип...............Не се изненадвам, че ГРОБ се обявяват и в негова подкрепа. той е досущ техен огледален образ.

Този е много подходящ за президент!

нямам такава бръчка, но имам болка в погледа. И образът не е огледален, а реален.

...........И така може да се каже, хаистина всички те си приличат, отврат

Спокойно Българи НА 14 Ноември ще успеем да се освободим от плъзналата си пипалата навсякъде гербераска мафия. Вече разбрахме кой ни е крадил парите. Знаем и защо сме бедни и безработни. Бъдещето е наше.

С тия протежета на ГРОБ, Радев съвсем се доближава до победата.Просто издигайки такива експозета, правят услуга на Радев, защото той е едни гърди пред тях !

Радев няма шансове.

Радев в панделата!

Плюнка. На герпп прилича.

Да, добре.

Този Изрод би Нашите деца така , както Турчин ги биеше през Турското Робство ! Как ви защитници , този трябва от глад да мре като гадна свиня Лъжлива ! Фандъкова да си дава ОСТАВКАТА и да върви на Село да вади Картофи , а не да се върти в Кметството като пръдлива учителка !!!!

Ами спечелете си изборите и ще подаде оставка! Едно е да искаш, друго е да можеш!

Този има завършен 8 ми клас! Благодарение на чичо му го набутаха насила в полицията където основно доносничеше срещу колеги и така се издигна! Дипломи предполагам си е набавил,но снимка с випуска не може да покаже! Изключително неприятно същество! Ще ми изтрият коментара ако го опиша подобаващо!

Гъмжи от фалшиви новини! Бабикян не е сам!

Екоравновесие Сф. убиват серийно бездомните кучета по схемата кастрация-пускане-фалшив сигнал-убиване. Общината ги ръководи и плаща. Те от своя страна обвиняват "софиянци", че поръчват убийствата. Всичко е против законите и Бога. И на двете групи-път към АДА.

Хм, а какво общо имат честните избори с факта, че за шеф на Столичният инспекторат - органа, който следи основно за незаконното строителство в София е назначен прост и неграмотен милиционер от герП със завършен едва осми клас и без абсолютно никаква професионална и техническа грамотност за тази длъжност ?

Правото на преценка! Едно е дали ти преценяш, а друго дали Фандъкова преценя, дали за шеф на Столичния инспекторат - органа, който следи основно за незаконното строителство в София, е назначен най-подходящия човек! От коментара ти разбирам, че според теб не е това човека. Според Фандъкова, това е човека!

Ами проблема е, че един некадърен индивид, избран с цигански гласове като фъндъкова избира за важен пост още по-некадърен индивид ! Та в този смисъл - правото на преценка на некадърниците няма да доведе до нищо добро за София ! Има една латинска поговорка - съветите на глупака са ... глупави, нямам как глупак да ти даде умен съвет ! Та в този смисъл - няма как некадърник да има правилна преценка ! Това затруднява ли те ? герП нали ? Обръснати глави с брадясали физиономии сложили на отговорна длъжност проста и послушна мутреса - интелектуалци с право на избор !

До всички плювачи... "Мирните протестиращи" трябва да са благодарни, че Ивайло водеше операцията, че ако я водех аз, доста повече щяха да са битите и то съвсем заслужено... Тръгнали въстание да правят, плюят, пикаят, палят, пък после... оле майко бият ме.....

Като истински герберастки депесар - ербап и заплахи срещу хората само по анонимните форуми, хи хи хи!

Хи-хи ми-хи... Ще дойде време да мечтаете за силна полиция ама ще е късно... Ще дойде време, кога ще Ви бият и ... по улиците, ама никой полицай няма да рискува да Ви спасява, защото ще го обвинят, че ние лошо...мирен гражданин, който не Ви харесва например..

Да го бяхте осъждали след въпросното насилие, вместо да го криете и да лъжете как нямало такова нещо, и да "наказвате" тюфлеците-биячи като ги местите на уютни местенца в преторианската гвардия на Гешефта. Сега вече е късно, народът вече ви видя какви сте, хи хи хи!

ти май си тъп

Ние ги избираме тези за да си уредят живота и да си се уреждат пак на сладки местенца.

Бившата депутатка от ДБ Албена Върбанова уличена в евроизмама за 9 млн. лв. от ОЛАФ, губи дело и пред ВАС. Тази е кандидат ш за новия парламент. Честита промяна.

А кой се оказа вторият в досиетата "Пандора"?... Да ви е честито на гербо-депесарчетата поредното лъсване, хи хи хи!

Нещо и за Асенчо? Човекът на Радев.

До момента в "Пандора" са споменати само Делян Пеевски от ДПС и Николай Младенов от ГРОБ, хи хи хи!

Бе смешници, уволнение за тия биячи!

Най Уважавания Комисар то редовите полицаи .Уволнен лично от злобара Радев заради малкия гамен син на Радев

в сравнение с кого? Бойко Борисов, Младен Маринов....все отбор юнаци, нали!

Единствения достоен полицай който защити колегите си от хулите и арогантното поведение на Мунчо .

Проф Герджиков ще бъде истинският президент! Днес той се изказа, че един президент трябва да работи с всички партии, Той деликатно,без да обижда отбеляза, че радеФ дели партиите -тези които мрази с тези които са му по сърце. То е като в една фирма -ти не си избираш колегите си -и с тези които мразиш трябва да работиш за да си полезен на фирмата. Но тук говорим за България- какъв да е истинския президент!

Сега приказва така, но ако го изберат не се очаква такова нещо! Тогава тежко ни, пак ще ни яхнат същите!

докато го изберат . След това веднага ще започне да изпълнява заповедите на ГЕРБ и ще си имаме втори Плевенлиев .

О,ооо, ще ги разправя сладки и медени, но ако бъде избран, няма да е така.Тогава, ще видиш кон боб яде ли?!

да се печелят избори по честен път е прекрасен, но за съжаление тези, които го дават на другите, сами не се съобразяват с него . Фандъкова не спечели изборите в София честно и това е ясно на много хора. Това е и причината всички да се съмняват в законността на действията й.

Ударната агитка на Черепа , била яла бой от полицията . Браво . Малко са ги били . За парите дето Черепа им е дал , мисля че боя им е малко . Бих платил на полицаите да се постараят повече , нещо счупено да има , глава , крак . Сега берем плодовете на метежа на Черепа и вдигнатия юмрук на руския шпионин пРезидента : инфлация , високи цени , мизерия , хаос и тежка Раденова зима дето иде .

ГЕРБ се обяви в подкрепа на Ивайло Иванов - правилно !!! Той биеше от тяхно име протестиращите !!!

Тук спорят, кой ще иде на балотаж. Радев / Герджиков Радев/ Панов Герджиков / Панов Едно е ясно. Хората, които поддържат Герджиков и Панов, ще се обединят на балотажа и Радев изхвърча.

Заслужаваме си това, което ни се случва, ако го направим.

И Панов, и Герджиков са с европейски манталитет и българите ще се гордеят със своя президент където и да се намират. А те го заслужават, във всяка област на науката, изкуството се открояват българи, дори и където най-неочакваш. От друга страна качеството на живот се повиши, средната продължителност на живота се повиши, българите никога не са били по-богати в материално отношение в цялата си история!

Радев няма шансове!

Дали?!

Умно умозаключение ! А ти какво ще спечелиш от това, та толкова се радваш ? Посланик ли ще те пратят някъде, или консул ?

за интелигентното: "най-неочакваш" на коментатора "Естествено!"!

Ивайло единствено се опълчи на Радев, когато Радев ги привика в кабинета си и защити колегите си

Аз пък не съм за това нахално човече!

Този вече не е просто калинка, а цял колорадски бръмбар. Четъртай гербавата хунта.

Както Ивайло честно спечели конкурса за новата си позиция?

Комунистически(Радев,Рашков)реваншизъм.

... прост, като героят, чието име си си избрал!

Точно такъв президент ни трябва. БРАВО на ГЕРБ!!!

Някак ДИР-а пуска напоследък само постни новини.Страх от Рашков ли ги тресе,от ГРУ ли,знае ли се Не бъдете мисирки,Ами питайте Фигуранта и Кирето имал ли е глава Гюро преди да влезе в дупката или не е имал

2021-10-07 16:29:41 Това е истината! Този беше уволен наистина по политически причини от пияния Рашков! Някои хора са с къса памет, това не беше чак толкова отдавна! По никакъв начин неговата дейност не е свързана с полицейското насилие!

Сериозно?! Ами да продължава с насилието и да му се прощава.

Пиян е бил баща ти като те е правил

комуно десебари дружно реват.

Балотаж Герджиков - Панов. Да спрем 6 месеца лъжи и корупционни практики.

Много търпяхме вожда с неговите практики.

Да се чете “ средно”’

Писах на общината, че до блока се събират младежи по нощите и яко шум всяка нощ. След месец общината ми отговори, че е изпратила сигнала до РПУ-то. След 2 месеца общината ми изпрати съобщение, че приключва случая, защото РПУ-то е направило проверка и приложи документа. За месец имало 9 обаждания за шум, но когато полицайте пристигали, на мястото нямало никой. Ето това е редът, налаган от ГЕРБ в София.

Джаро, РПУ-то е на подчинение на пияницата Рашков! Откак той им е шеф, имам чувство че са го ударили на яко пиене. Виж че цял кораб покрай тях е минал и те не са разбрали, ни чули, ни видели! Накрая хората го откриха, къмпингарите!