17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе Биков, като си толкова осведомен я кажи, вярно ли е, че едни важни хора от ГЕРБ имали безмерни офшорни сметки по едни екзотични острови. Ако имат, от къде са взели парите?

Биков като ти каже „добър ден“, погледни къде е слънцето, да не е залязло. Човекът очевидно е склонен към предизборно политическо фантазиране, поради което няма кой да му повярва, дори и гербаджиите. Те (ГЕРБ) имали достатъчно доказателства за това, че Нинова предлагала някаква огромна сума на Миков за да се оттегли. Как да повярва човек? Да погледнем нещата логически. Знае се, че ГЕРБ ако могат „ще удавят Нинова в една капка вода“, толкова я мразят. Че те ако имаха подобни доказателства, отдавна щяха „да бият тъпана“, та да ги чуе цяла Европа. Но вместо това, много предпазливо подхвърлят нещо, за да видят каква ще е реакцията. Чисто обективно по онова време се виждаше и от космоса, че Миков не става за лидер на БСП. Той си го знаеше и по тази причина не се натискаше. Затова не е имало нужда да му се предлага нещо. Освен това на човек за водка толкова милиони не са му нужни. Така че Биков трябва много да внимава в свободните си съчинения, защото Нинова като нищо ще го осъди за клевета.

точната сума е петстотин хиляди милиона милиарда билиона

Един РОМ бил на сватба и слушал как аниматорът обявява по микрофона: - Свекърът и свекървата дават на младото семейство етаж от вилата на морето, за да си почиват лятото! - Тъстът и тъщата дават на младото семейство етаж от вилата в планината, за да има къде да се настаняват като отидат на ски през зимата! - Братът на младоженеца дава на младото семейство ваучери за околосветски круйз за медения месец! Ромчето веднага попитал съседа - Абе човече, това дето сега го казват веднага ли го дават или по-късно? Човекът се обърнал и казал: - Не е задължително веднага, може и по-къснол Тогава ромът се провикнал - Манго и Айшето дават на младите един кон барабар с каруцата за кушиите на Тудорица! после самодоволно седнал да яде и пие на трапезата. Та, кво викаш гусин Биков - Нинова предлагала на Миков 30 нещо си.... Ми това е много хубаво, но защо го съобщаваш на публиката??? Нещо престъпно ли е да се откажеш от вътрешно семейни отношения? Щото оня бедняга собственикът на Амазон взе че даде 35 млрд долара, да се разделят помило подраго. Явно друга ще да е целта ти Тома, някой да спре да говори за истинските проблеми с изтъргуваното влияние с власт и скрита корупция по основата на властта - всички стълбове на които лежи ГЕРБ се оказаха изгнили и сега партийката може да рухне... УСПЕХ

Много е тъп горкият. Лаладжия, който от време на време лиже шлифера да не му пресъхне гагата...

Нищо чудно този лъжлива новина да е пуснато от самия Миков., като един от най изявните врагове на Нинова.Човекът , който беше изгонен от НС , довел БСП до закриване по време на ръководството и.Спомням си как след пленума за номинирането на Йончева, той и Станишев бяха поканени в казионните телевшзии- Нова и БТВ за оплюван на сегашното ръководство на БСП.

Много си тъп и неосведомен Томов.Определено сведенията са ти неверни.Нинова е предложила на Миков да се откаже от лидерство не 30 милиона,а 30 милиарда и не в лева а в евра. P.S. ,,Апартамент гейт" напълно побърка пропагандната линия на Цветанов и Борисов.Двете жени на БСП Нинова и Йончева допълнително им разкриха кирливите ризи .Сега със старите номера на ДС и активни мероприятия на корумпирания Цветанов се борят да ги омаскарят, използвайки селските глашатаи от породата на пудела им Тома Биков използвайки за тази цел всички позволени и непозволени средства ,държавните право раздавателни и правоохранителни органи. Борисов не може да вдене ,че с тези политически простотии и лицето Цветанов нанасят още по-голям удар срещу Герб и хората губят вярата в Герб и в тях ,като личности.

Чудя се и се мая тези невинните депутатчета, министърчета и т. н... Защо така гадно ги обвинявате, та те са толкова добрички и оставки подават, един пост с друг заменят, били бъркали в кацата с меда...не виждате ли ГЕРБ как сериозно ги наказва, а пък те накрая ще излязат толкова невинни и всичко ще си им е законно...

Ти наричал ли си Борисов крадец и мафиот и защо след като те вкара в парламента вече не е крадец и мафиот?

Виждам че червените тролове са и педали налитат на прашки какво му е на Йорданов беше свестен, но на вас ви е къса памета помните само Ленин

ББ настъпва мотика след мотика. На фона на грандиозните издънки на актива си, оня ден пробутва ренегата Йорданов за еврокомисар, днес оставил полу...тите Биков и Гърневски да плещят поредната си порция от простотии.

Вече сте история, така че каквото и да изнесете вече е все тая

ГЕРБ пуснал тия шебеци да ръсят лъжи и клюки!Вие в ред ли сте?Нали властта е ваша бре!Хващайте , обвинявайте и тикайте в пандиза , какво е това махленско задаване на въпроси!Тъпа работа , Цецо ли Ви прави пак сценариите? Ами той е апартаментен кретен бре!

Изясни ли се отговорът на тоя въпрос?

ТОВА МИ ХАРЕСА.бРАВО 9-04-04 20:55:10 гербераст-джендераст (нерегистриран) Биче, вярно ли е, че носиш за гащи дамски прашки? Ако замълчиш отговорът ще е "да" и ще те шибаме

Герб вече изпростяха тотално.

Биче, вярно ли е, че носиш за гащи дамски прашки? Ако замълчиш отговорът ще е "да" и ще те шибаме.

Тези направо счупиха тъпомера! Тъп, по-тъп, най-по-тъп, герберастки апологет. Омазани от горе одо долу с екскременти, но и това не им стига защото явно лакомата и безсрамна уста няма запушване нито напълване.

Всички червени тролове са се хвърли да защитават неподкупната Нинова като Александър Матросов

Истина ли е че Борисов много елегантно се е освободил от ЦЦ

Липсва Антон тодоров, десислава антанасова и екипа е готов

Съжалявам Герб.С такива кадри до никаде.Отново серия от вицове "Тъпи мисли" Жалко и за нас ,че има хора да им вярват.Но едно е истина .Вечна партия няма.Ще дойде и тяхната коледа.Ще ги застигне проклятието на народа.И не питайте защо са ви малки пенсиите и доходите .Ето коъй ви краде.Ето с какво се занимават депутатите

ГЕРБ са да ли на Биков да управлява летящият им Надолу Асансьор. Използват вентилатор пръскащ ла.на за не видим как Мутрите са затънали в Корупция. Но вонята ги издава. Оставка и на съд Герберасти!

Биков, как спиш бе човек? Сигурно по цяла нощ мислиш на коя следваща партийка да се подмажеш и да смениш репертоара. Бързо решавай, че не остана време и местата за предаталите свършват.

Га чиляк е затънал до гуша в кацата с лай... НЕ ШАВА... Та да не си прай сам вълнички... Щото заради смрадта диша с отворени уста...

Колко съм се лъгал! Много пъти през годините мислех,че герп са стигнали дъното като се почне от цв.цв. министър, федосова, министри,наирани по кръстовищата,всякакви "ало, ало" и още и още...., а то- падението няма край.Все още летят в пропаста с асансьори,с псевдоремонти, с откровено крадене,а сега и барни ръбъл министър, дебелият ал-евродепупат и жабешкото трио-биков, гърневски и "идеолога" ан. тодоров.Имената съзнателно пиша с малки букви,тъй като не са личности,а най-обикновени ренегати,събрани от кол и въже.

Нагли комуняги бе..... Тази дала пари да стане шефка на БСП, Радев дал 15 млн на Гриша Ганчев даго направи президент, Йончева е подсъдима за пране на пари- нагли бе....

Дай факти. Иначе всичко изглежда като клевета. Вярно че комунистите не са стока ама само с приказки на пазара не става. Може да е предлагала, но това е вътрешна работа. Ако ги има тези пари и не може да докаже произход това е проблем. Всичко друго са смешки.

Кой изкупи всички фирми след 1989. Олигарх деутат в изобилие и то от Бсп.Ге.п още 10г да са не могът да ги настигнат,е има и от сегашните много богати .И двете партий са ужасни

Е,Томата изби рибата този път.Последния фен съм на Корнелия,ама това което плещиш надминава и най-големите глупости,които съм чувала.

Изглежда рядко слушаш Баци , Цецку , Антончо , Спасчо , Дедиту , Цвета , Цецка .............. необятни са.

Има и други значения Ку Клукс Клан Кака Кина К*урвата Компромати, Корупция, Кенеф Пак гласувай те за ТЯХ.

Станишев няма да е в евролистата!

Още един мотив , освен дадените ми от Томато , да гласувам за БСП.

Кой тъпанар защитава истеричката Нинова

Не се коментират от медиите. Не се коментират онези пари на Йончева от КТБ и че е ОБВИНЯЕМА за пране на пари. Не се коментира, че Нинова е купила 90 квадрата апартамент за 21000 лева. Не се коментира къщата на Жаблянов в Бояна, купена за 360000 лева (само земята по къщата струва толкова в този район, ако не и повече). Не се коментира, че Жельо Бойчев също е купил апартамент от Артекс и не се споменава на каква цена. Не се коментират червените олигарси Бенчо, Ветко, Миню, Баневи, Гергов, Петър Манджуков, Черепа... Коментират се сделки, подобни на които са сключвали десетки хиляди българи.

Това значи че Станишев няма да е в евролистата!

Е това е истински скандал!

Предлага ли е цвъки на тиквата 300 млн. евро, за да се откаже от лидерското място ? Аман от нагаждачи и дупелизци!

Храчките на Бащицата в атака :) При такива приятли не МУ трябват врагове...

Киното в един град в Народната република обявило, че ще дават шведския сексуален филм „Баба дава на войника“. На хората им било втръснало от съветски филми за войната и затова целият град си взел билети. Само че … оказало се, че се налагат няколко дребни уточнения: Филмът не бил шведски, а съветски. Не бил сексуален, а социален. Не се казвал „Баба дава на войника“, а „Балада за войника“.

Биков ме кефи , такова стомашно разстройство не си спомням да съм имал някога през живота си.

Две бърсалки седнали да се надпреварват кой по добре ще забърше осраните задн,и на сегашните им ментори че те са си свикнали да забърсват там дето има аванта в момента.. Отвръщение и гнус само като им видиш физиономиите даже без да им слушаш приказките.....Ако вие двамата имахте някакво достойнство въобще нямаше да се наврете там дето плюхте на поразия и на 100% немалко пари сте хвърлили защото иначе нямаше да сте там..

И последно, да завърша мисълта, че за момен я опуснах :) Биков толкова ли не може да осъзнае докъде се стига, когато, вместо да си вършиш работата, за която ти се плаща, се занимаваш единствено и само да плюеш по опонентите. Визирам Цветанов. Всичката тролска маса, която не може да свърши нещо полезно и само плиска помия, да вземе да се замисли - вия няма да получите толкова апартаменти - не си губете времето!!!

Не се коментират от медиите. Не се коментират онези пари на Йончева от КТБ и че е ОБВИНЯЕМА за пране на пари. Не се коментира, че Нинова е купила 90 квадрата апартамент за 21000 лева. Не се коментира къщата на Жаблянов в Бояна, купена за 360000 лева (само земята по къщата струва толкова в този район, ако не и повече). Не се коментира, че Жельо Бойчев също е купил апартамент от Артекс и не се споменава на каква цена. Не се коментират червените олигарси Бенчо, Ветко, Миню, Баневи, Гергов, Петър Манджуков, Черепа... Коментират се сделки, подобни на които са сключвали десетки хиляди българи. ЗАЩО НИКОЙ НЕ НАПРАВИ КАЛКУЛАЦИЯ НА ПАЗАРНАТА ЦЕНА НА 2-ТА АПАРТАМЕНТА (ДОВЪРШЕНИ И ОБЗАВЕДЕНИ) И 2-ТА ГАРАЖА НА ЦВЕТАНОВ, ЗАМЕНЕНЕИ СРЕЩУ ДОПЛАЩАНЕ ЗА 1 НЕДОВЪРШЕН АПАРТАМЕНТ И 1 ГАРАЖ? Всички знаете колко струва да довършите и обзаведете апартамент, получен на шпакловка и замазка. НЕ МОЖЕ ДА СТРУВА КОЛКОТО ЗАВЪРШЕН АПАРТАМЕНТ с фаянс, теракота, ламинат, мебели и така нататък.

Защото проблемът, който Вие не разбирате е, че не цената на апартаментите е скандалното или най-скандалното, а злоупотребата с власт и законодателна инициатива.

и ще повярвам, че Цецо се е минал с тази сделка, така ли?

На този коментар като че ли слагането на плюс е ЗАБРАНЕНО. ЗАЩО ЛИ? Дали защото много нелицеприятни истини се казват там???

Но минуси може, нали така?

Да не би да не е вярно това, което пише? Изглежда някой много се е засегнал.

Е то не се коментира и че, Йончева е осъдила тиквата за клевата на първа инстанция.

Не се коментира защото БСП не са на власт. А не са на власт от 10 години заради това което питаш. Коментира се защо ГЕРБ са на власт когато са като БСП?

Има ли Тома Биков опашка? Ако не отговори на питането и си замълчи, приемам, че отговорът е "да".

само че е отпред ...ако искаш може да си поиграеш с нея !

Искам Нинова за премиер!

ти откачи ли бе...

Сега като видите Станишев извън евролистата ще чуете и други пикантни истории

какъв е тоя "умник" дето ви сваля рейтинга с тъпизми?

Отговорът биковче вярвам ще бъде светкавичен с призовка за теб от съда....Такова падени за чиляк водещ се за ''мъж'' по документи заради едни пари да се доказва като лека жена едва ли сме виждали толкова директно..

Дай Бъгария ще дадат гласовете на ГЕРБ и Нинова, защото няма да минат бариерата от 6%

Запис няма. Иначе щяха да го изнесат. Двамата са лъжци. Оставете пристрастията, а вижте поведението на двамата негодници. И гласувате за тях?

има СРС от 2014 г от Бригадния

Тази Нинова заедно с Йончева съсипват нашата любима партия! Хора , нима не виждате хибридната атака

Любимата партия ГЕРБ, нали? Сори, ама любимата ти партия сама се ос.а.

Бахти тъпото парче е този Кравов. Тоя плазмодий, заедно с Деса Простакеса са дежурните лайномети на Цецо пъпешоглавият. Какво значение има дали Нинова е предлагала пари на Миков, че герберастите са се развълнували толкова. Миков не ставаше за лидер, така че логично беше отсвирен. Нека опростачените герберасти да кажат колко милиона лева са дали от черната си каса досега, за купуването на всички уж честно спечелени избори. За никого не е тайна, че герп печелеше досега благодарение на купените гласове и следизборните фалшификации, патент на Цецо Пъпешоглавият.

другарю а на кой искат имунитета за купувана на гласове ... на беше ли депутатин от бъсъпъ ?

Гербавите че са улави го знаем ама ей таквиз като тая пеперудка са улави двойно.. Объркал си се биковче не 30 милиона а 300:)))))и евра биковче евра:)))) Ако имаше капка мъжко в теб нямаше да лижеш там дето храчеше...