Обрат при Гьорева (ГЕРБ) - ще дари детската градина

Общинската съветничка от ГЕРБ Румяна Гьорева, която се оказа собственик на частна детска градина в Перник, ще я дари на общината.

Обратно в новината

Коментари - Обрат при Гьорева (ГЕРБ) - ще дари детската градина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така - всичко е законно. проблемът е че маиките на бедните деца им боде очите хубавата децка градина, защото не могат да си позволят да пратят децата си в неия. по добре е за тях да е рушаща се и грозна и пуста сграда отклкото децата им от малки да разбират че има соцялно неравенство - и че дестата с по богати родители ходят в шарената децка градина.

Попитали Иван Костов как върви приватизацията общо-взето? Ами добре! Каквото беше общо вече е взето.

Пустеела си сградичката пред очите на Алчната Герберастия та решила да я прилапа за "Общото благо"

наглост, наглост, ДО КОГА?????

Нали тия ГЕЙБЕРАСТИ не ядяха СУДЖУК!!! Колко е заграбила преди това и колко ще заграби след "дарението"?

НЕ ЦЕНЗУРИРАЙ !!!!!!!!!!!! сега да види простия български гражданин как се дарява откраднатото !!!!!!!!!! бе да ти мигне окото!!!!!!!!!така се дарява когато за нещо не си се изпотил от работа!!! задайте си въпроса кой може да дари този имот по този начи!от две казани думи ти става обидно и даряваш цяла детска градина!хвала на тази жена !?хвала на ГЕРБ ! сега докато някой следващ дарител нея напълни със пъстарма и суджуци да не се отваря обекта за ползване.........мили сънародници нивото дори на лъжата е ниско!да се събудим и да попитаме както трябва !ЗАЩО???????????????

Дарява щото Борисов само я е погледнал. Ако и беше казал нещо, щеше да реновира и другата половина. Извода - тоталитарното май върши работа. Само дето народа чувствителен и скача ли подскача годииини наред. Предпочитат Станишев и компания, Нинова и сие, Дуган Гиби, даже Цар Господар.... и много др. знайни и незнайни .... дрисъци!

Това и по татово време на ставаше така...:)Ех, тоя Герб...то не бяха суджуци, то не бяха градини, магистрали от любов....:) До кога ли ще търпи тоя народ...заравят господата, че седят върху буре с барут....Историята казва, че седим си, траем си, дерат ни кожа след кожа и като прекалят се събудим...:)

Мръсните крадци ядат суджук,а той ги чака да умрат от преяждане

Абе, Дирници, госпожата собственик ли е или наемател!?

явно има далавера в герб още, щом познат назначен капиталист, дето преди 1989 беше от десе, наскоро се пребоядиса към герб, дори стана общински съветник, такива не изпускат облагата.

Крадец ,измамник , комунист , рецидивист , гербаджия това е връо

Ще дърпам ухото ви,щом няма кой да дърпа моето

МНОГО ЩЕДРИ ТИЯ ГЕРБАДЖИИ ПЪРВО КРАДАТ ПОСЛЕ ДАРЯВАТ

няма да я дари, това е само обещание. Ще затихнат шумотевиците след месец и всичко ще се нареди.

да ама Бойко не пуска - гони ги като от авгиеви обори. Няма двоен стандарт . Сгрешиш ли - вън! А не като Нинова, краде и то с Костов - като за последно, а после отиде да си докраде при БСП-то. И там краде от Булгартабак, а мъжът ѝ шеф на митницата със Сръбско и то по времето на Костов, по време на бензиновото ембарго - леле майко. А сега шеф във Лукоил - леле майко!!!, а тя реве по митингите и от НС като родилка, а синъг ѝ в САЩ - е браве.

ох, не разбираш ли, че това е театър за пред хората, такива са като кокошкари, сравнено с други кражби, за милиони и милярди.

излизала с името и лицето си, ама и ти като оня суджук - замеря не своето лице, а това на премиера. Дали Курнела не ви плаща - айде у лево.

Гьорева е от нашите. Не я пипайте! Ако не беше се разшумяло щеше да стане много "блага" работа.

Hямам нищо против да има и частни градини, но защо общината не се е погрижила и общинската да изглежда така?!

Казах ви-всичко си беше предварително уговорено,без шума,който се вдигна

Да каже КОЛКО Е ПЛАТИЛА ЗА РЕМОНТА И ОТ КЪДЕ ГИ ИМА ТЕЗИ ПАРИ!!!!!!!!!

Когато и където и да е като им светнеш лампата герберастите все крадат ли крадат.

Тази явно много се притеснява Баце да не я изрита от масата с баницата.

Най много да мине на суджука

В процедурата, която предвиждала да се реновира пустеещата част от градината , имало ли е и други участници, освен другарката Гьорева, или е било състезание с един кон?

Всички бяха поканени,но никой друг не се яви

конфликт на интереси няма, я!? Има "гьон-суратлък"! Добре че се размириса суджука навреме! А иначе крадците като почнат да се правят на филантропи, става забавно!

Доколкото разбирам ,всички се възмущават, че някой е проявил инциатива и е взел под нам част от сграда, която не се използва поради това ,че общината няма средства да я приведе в приличен вид.Ами тогава защо не обвините общината че не е намерила средства и да реновира поне част от сградата-тая която сега боде очите на упражняващите се коментатори? Бас ловя че тон за протеста са дали възпитателките от неремонтираната част коята работи, но това е друга тема. Или големия проблем е че членува еди къде си ,та дай да я побъркаме от обвинения . Не разбирам и поведението на Гьорева да премине в глуха защита, та за капак да се откаже от похарчените средства за ремонта. Ако всичко и е наред,има фактури за материали и труд,къде е проблема, или само си чешете езиците? Нека прокуратурата да се самосезира и провери пък тогава съдът да реши. Борисов не е виновен за всички тъпотии направени от прилепили се към Герб по една или друга причина най вече за аванта. И сега какво-Герб да прави вътрешна морална полиция ли искате? Боклуци има навсякаде Нарочно оставих за накрая въпросите дето ми напират за едни други мъъънички панаирчета и тютюневи комбинатчета и за едно мъъъъничко Техноимпексче,дето даже беше оставено да бъде пребоядисано от Цветан Василев ей тъй на пробутаха му сградата неремонтирана

Тази регистрирала фирма 2 седмици, преди общината да й "подари" неизползваната част от сградата!Ако нямаше далавера, щеше ли ГЕРБ-активистката да си даде толкова зор?Пък и май много "благодетели" са се навъдили! Тя, кмета, Общинския съвет, доминиран от ГЕРБ, мижитурката-шеф на детската градина! Не изглежда ли малко смешно!

Тази луда ли е или нас прави на луди ????????? Първо много ми е интересно как става така да се даде под наем половината от едно общинско детско заведение ??? Още оттам тръгват простотиите ! После някой направил ремонт и прави същата стопанска дейност като другата част ????? А бе тези в Перник да не би да си продадоха винкело за скрап ?????

тази може да ,,възстанови,, и ,,асамблея знаме на мира,, стига да намери ,,парите,,...!!! повече такива ,,дарители,, от герб щото ,,грабители,, си имат бол...!!!

Какви късметлии са перничани с такава благородна тяхна избранничка от ГЕРБ.

А нещо така за конфликт на интереси не намирисва ли ;) Или прокуратурата и разните му там комитети за борба с престъпленията на властта спят?

99% съм сигурен, че ремонтът е без реални пари. Коя строителна фирма извън София ще поиска пари от местния дерибей на управляващата партия за да му свърши нещо? Грешката на госпожата е, че не ги е накарала да изпръскат цялата сграда, за да не мърмори плебса. ПовЕрвала си е. Както е казал класикът "главозамайване от успехи"!

като си експерт и преподавател, как започна да разбираш от строителство, та и фирма си си направила? Да не би да е с цел "дарение"? защо не го заяви предварително?

Всеки български патриот знае за стихотворението на Пенчо Славейков - Дава ли, даваш, Балканджи Йово. В съвременната му редакция по ГЕРБ то звучи: Даваш ли, даваш Балканджи Йово хубава градина на децата на Перник ? Море войводо градина давам , но суджука не давам !

в задачата се пита как все големите пари и големите възможности все попадат в общински съветници или техни роднини???? шибана държава на селски крадци !!!!

Типичен гербаджийски гьон-суратлък с мирис на суджук! Кака Маца дарява откраднатото!

Крадат яко,даже остава и за дарения.Амаааа,нали те ме назначиха.ЗА ДА ГИ ПАЗЯ.

Ц.Ц.е дарил на Фъндъкова 2/два/от 6-те апартамента.С разрешението на тъщата.

Кметския суджук нещо е кисел май.

има нещо гнило в Да... Перник. Бате БМБ жертва н-та поредна пешка. Явно нещо голямо се задава.

КАК СЕ ТРУПАТ ТЕЗИ ПАРИ,ЧЕ ДА ГИ ХАРИЖЕШ НА ДЪРЖАВАТА???ТРЯБВА ДА СИ ОТКРАДНАЛ ДОСТА ПО-ГОЛЯМА СУМА!!!

Госпожата работи в общината, надушила е, че ще се усвояват едни евро за реиновиране на детски градини, регистрира фирма две седмици преди да отпуснат парите, обявява общинска поръчка в деня, когато я печели с новорегистрираната си фирма, за да няма други конкуренти, прибира парите, с част от тях ремонтира половината градина, а остатъка от парите си ги скътава- това е схемата. Естествено с фирмата изпълнител на ремонта има договорка за цената- дава им поръчката с уговорка да напишат в документите, че е платила отпуснатите пари, а им плаща няколко пъти по-малко. И фирмата изпълнител доволна, че има поръчка и работа, и общинарката доволна, че ще ги впише като разходи платените по документи пари.

Когато и да надникнеш тия крадците и национални предатели от ГРОП все крадат.Нямат почивка,днес от детските градини,а утре от гробища ще крадат.Такава им е кръвната група,на крадци.

Аз пък не помня някой от БСП, ДПС, и др. подобни да е дарил каквото и да е! Обаче помня и даже виждам какво отнесоха! Така, че що ли си мисля, че трябва поне малко да се отчете, че нещо става както всъщност го искате! Макар и под натиск, скандал или каквото ще да е!

Малко уточнение: НЕ СЪМ ОТ ГЕРБ или от др. Просто живея в БЪЛГАРИЯ!!!

какво може да дари един НАЕМАТЕЛ.. А за произхода на парите с които е извършен ремонта и думичка поне да прочете някъде?? И що например ЦВЪЦКО не върне обзавеждането и оборудването на клуба на ПП ГРОБ в Добрич.. Измародерствано от този със суджуците, филенцето и пастърмицата..

Е, как ще дариш нещо, дето не е твое! Все едно някой да ти заграби половината апартамент, и после, като му припари, да каже - еее, добре бе, подарявам ти го.

много сте т...пи, ама много... и не четете.... дарила е ремонта, отказва се от наемането на сградата... простотия....простотия

"...нейният дългогодишен опит като преподавател и експерт в Регионалния инспекторат по образование". И откъде е намерила средства за скъп ремонт една дългогодишна държавна чиновничка в сферата с най-ниските заплати - образованието? Дали пък средствата не са й отпуснати "галантно" от черните каси на ГЕРБ?

Благородство лъха от всеки член/ка на ГРОБ, направо се просълзих от умиление и пак ще гласувам за тези хора с добри сърца. Амин.

Така е! Ако случаят не беше придобил такъв обществен отзвук, градината щеше да си остане нейна и предполагам щеше да носи добър доход.Според мен става дума за опит да се осребри партийното членство. Мисля си и за друго. Ако госпожата още в самото начало беше обявила, че има намерение да възстанови част от градината и да я предостави на общината, просто нямаше да има никакъв проблем. Този разговор нямаше да го има, а ХОРАТА ЩЯХА ДА И БЪДАТ БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНИ! Съгласни ли сте с това? Защото сега въпросната дама прилича на крадец, който е хванат на местопрестъплението.

ГЕРБ и госпожата по-добре да спретнат ремонта и на другата половина на общинската детска градина - да посвършат и нещо обществено полезно с част от награбените пари от обществени поръчки.

нямаше да си остане нейна щото е под наем, само е ремонтирала неизползваема част от сградата за да искарва после пари. не придобива собственост.. не четете.... дарила е ремонта, отказва се от наемането на сградата... простотията е повсеместна, важното е да се храчи

Ако не я бяха хванали тази градина си оставаше нейна, а сега виждате ли колко сме ларж! Но какво да очакваш от тази крадлива партия на суджуци градини и какво ли не!

Ха, ха, селяндура от Банкя и е набил канчето....Я и Цецо Цървула да дари поне 2 от 6-те си апартамента!!!

Герб ще дарят частната детска градина на общината и ще се обезщетят от магистрали и други обществени поръчки.

Ще дари, иначе ББ ще я отстрани от хранилката! Следващия път ще внимава повече, че да не се разчува.

Доколкото разбирам тази градина не работи. Не се ползва. Сега се намира наемател / честно или не спечелил търга не знам/ и прави ремонт за да отвори пак градината. Ма щяла да е частна! Ми като държавата не я иска какво да е? Как щели да обяснят на децата що да не ходят в хубавата част? Дай да седи порутена за да не се налага да обясняват бе? По тази логика като стане някой политик и трябва да спре да работи. Цялата му рода до 5 коляно също. Да скръстят ръце и да чакат. Това е тъпо.

Всичко си вървеше по реда,както си управляваме,но суджуците ни изядоха хляба/детската градина/

градина досущ кат санираните" блоковве у Перник.. Дъл не са я "санирали" и нея?.. С "икономисани" матряли от УЖ санираните блокове.. Да не стават зян..

Е как джанъм се дарява нещо дето не е твое. Това само герберски ум в състояние на стрес може да го измисли.

Само твоя мозък не разбира. Дарява се ремонта.

По- честичко такива новини, че ГЕРБ-а ептен са я олабили...

Мечтай си... за разораната целина и за "голодомора"...

Наем - 1280 лв. на месец... Ремонта ни от 25 000 лв.. са приспада от наема за къде две години.. И две години цицане на ДЪРЖАВНАТА ПОМОЩ за детските градини.. И що ли общината още държи обявата за УЖ конкурса.. Та да са вижда как сме се договорили с кметицата..

И какво против имаш ти още една детска градина на територията? Къв е проблема?

За градината де.. Ама общината да ДАРЯВА градина САМА НА СЕБЕ СИ.. Като частна.. ВМЕСТО ДА РЕМОНТИРА ЦЯЛАТА ГРАДИНА КАТО ОБЩИНСКА.. Ама за общинската няма да има субсидия КАТО ЧАСТНАТА.. Та отгоре и РОДИТЕЛИТЕ ДА СИ ПЛАЩАТ три до пет пъти повече, отколкото за общинска.. ДЕЕ Е КИРО - пЪрдон общината, на кирия в случая?? Били са уточнила..