Коментари - Проверяват ловните трофеи на президента | Днес.dir.bg

Проверяват ловните трофеи на президента

Парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси ще проверява ловните трофеи на президента Георги Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват ловните трофеи на президента | Днес.dir.bg

Коментари

значи вув булгаря винаги някои хора се занимават сус неща които неим и е работа .дами игоспода защо не проверят боъко и мирослав наъденов за ловните им подвизи вув етрополе на ловно стопанство елен кога и как ловят и взимат трофеи ...дали им се плаща ааааааа !!!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да, бе, да! Той Първанов е тъп и самозабравил се като Бойко милиционера...

Проверете дали са изплатени парите на преброителите от м.февруари ? Утре е ВЕЛИКДЕН , а в ДСК днес до обяд не знаеха дали от днес или след Великден ще се изплащат!! Поне пред Великден в СЪБОТА се сетете за хората, които ги лаяха кучетата по софииските улици , уважаеми чиновници!!!!!

Ще го хванат за ФАЛОСА!

kgb777kgb

Прави са някои от пишещи те , да му проверят сметките , на синовете и някои близки приятели по партийна и непартийна линия , може пък да има за какво ???!!!

Стига глупости вече! Стига и с този архар. Как си го представяте? Чул Първанов, че има в Казахстан резерват със защитени животни, отишъл там и право - на лов. И после - хайде тръгнал след гръмването на архара. Че то бива, бива глупости, ама малко мярка имайте. Като няма какво друго, дигат пушилките с всевъзможни простотии. И простите се хващат.

Ти като си толкова сложен можеш ли да посочиш поне един логичен аргумент за странните пътешествия на президента по екзотични държави и континенти по време на ловни сезони??

Кога, къде? Факти!

е това вече са гнусни полицежски номера. това герб го правеха когато взимаха власта да омаскарят всеки неудобен. подкрепян хората че герб са циркаджии :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като не стана с вълчицата решиха с ловните трофеи.Абе тези гъзолизци и наведени пред ББ друго какво ще измислят за да спре народа да мисли за изтънелия си джоб??Толкова им е интелекта какво да се прави.....

Човека сътворил тази глупост не е добре с главата, и май говори колкото да не мълчи. Първо цитирам "Цената за отстрел на архар започва от 20 000 долара, пише в сигнала си подателят. " - само от това изречение пропадат всички нападки срещи президента че архара е незаконен и е бил защитен! Нали тогавамного лаеха. Второ учуден съм от космическите суми посочени тук, за отстрел на животно!!! Та има ценоразпис приет за цяла българия и подписан от министъра. Цитирам някои цени: Вълк: цена до 400лв. НЕ 600 EUR! Дива коза: максимум 4000 лв.

Не че ме вълнуват ловните подвизи на президента, ама да ми каже някой къде се се продават ловни трофеи от този ранг и на тези цени. Имам парите, законни, с платени данъци, искам да си платя и да си отстрелям елен, арчар и дива свиня, с трофейни зъби. Дайте ценоразпис, ако може включете и дива пуйка в него.

На Цецо Крадецо направиха ли му нещо!? Топна си тъстовете, а сега продължава да раздава премъдрости по телевизията, ама дали някой му вярва, освен някои "правоверни" гербаджии....

ясно е че зад еколога аврамов стои милиционера цветан цветанов. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малка спретната къщурка с двама братя олигарси отпред . . .

Ааааа Гоце никога няме да ме надмине. Аз ще си осттана ловеца на републиката. Много поздрави от отвъдното.

Какъвто е гоце такъв е и боко тиквата. Втория е не по- малко крастав ловец и е избил не по-малко животни, но за това никой не говори. Защо ли?!?

Един платен милиционер бил казал на една платена журналистка, която пък била казала по "Дойче велле" и някой си Стефан Аврамов чул за това, и направил донос срещу Президента и чака за това да му платят и на него!

За избор на президент и премиер в закона трябва да се впише, че не може да се увлича, дори да практикува лов, под какъвто да е предлог и вид и други подобни хобита. Президент е да представляваш и управляваш държава, а не да си карикатура в ловдийски гамаши за сметка на данъкоплатеца. Неговото лично унижение незаслужено унижава цялата държава и изстрадалата нация.

С кое свое действие Първанов унижава цялата държава. Виж за другият виден ръководител на страната - Б.Борисов може цял списък да се направи. Ако си от тези, които го сложиха на това място, удари си един шамар.

Дреме му на Гоци него нема да го избират, ама да му мислят Компиро и компания, тепърва ша ги флашкат ... а па те и сами си се самофлашкат .... нали от самоскандал излизат в самоскандал влизат .-... не моат да си одъхнат горките некадърници....

Който нож вади, от нож умира.Да ти перефразирам ли? Който "обича да стреля".... и т.н. Скоро чадърите над главата ти ще се затворят и ще си платиш за всичките си мръсни мафиотски и долни игрички.За мен си национален предател и лицемер, надявам се да си получиш заслуженото!

Абе Президента трябва ли всеки ден да е точно в 8:30 на раота или може да си закъснява?

Късно е либе за китка. Сичко е дарено от тъщовете ..... по ЦЦ рецепта!!

Аз ако отида да отстрелям архар направо ще ме отстрелят мен.

Е сега вече се разбра кой командва парада - Гоце се скара с Уорлик и го метнаха с проверките. Няма лошо - да го проверяват ама да командва тоя клоун Уорлик...

Първанов трябва да получи доживотна присъда затова, че връчи орден "Стара планина" на Ахмед Доган. Към това трябва да се добавят и 5 години за убийството на защитен животински вид.

Вие ли му носехте пушката та знаете какво е отстрелял???.....

ДА ВИ ИМАМ ПРОБЛЕМА СМОТАНИ, ШИБАНИ, КОФТИ, БУЛГАРИСТАНЦИ. ЗЕМЯТА ГОРИ ПОД КРАКАТА НИ, КРАДЦИТЕ СЕ СЪСТЕЗАВАТ В ИДИОТЩИНИТЕ СИ ОТ СКУКА. СТАВАЙТЕ ДА ГИ ИЗРИНЕМ БЕ!

А бе тъпаци това ли е най-важното. Що не питат Бориславова за милиардите и, какво стана с фирмите на председателя на столичния съвет или с тъста на Цветанов. Бойко не можа да уличи на практика никой от тройната коалиция. Остана му единствено Масларката, но май единствено поради факта, че делото не тръгва вече две години.

А не си ли струва спрямо еколога Стефан Аврамов да бъде приложена рецептата на Илф и Петров от предговора на "Златния телец" - "просить прокурора республики привлечь помянутого гражданина к уголовной ответственности по статье, карающей за головотяпство со взломом".

Разпасаният ни човешки матриал може да прави всичко, което му скимне, но само му пусни фитила за някой успял и реализирал се човек и му гледай сеира.Такива лиги ще потекат по форумите, че свят ще ти се завие.ЕХ, ако тази злоба можеше да се впрегне да дава енергия.... електроцентрала...

Бракониер долен !!!!! За всяко убийство ще си плати някой ден !

Кой е бракониер бе? Я вземи прочети как се организира един лов! Всичко става в ловни стопанства, на които им се плаща и има ловен водач,който отговаря ТИ какво ще отстреляш. Там няма случайни неща. Като не знаеш по добре не лай.

За този доносник и руски шпионинтрябва пълно разследване откакто е политик!

Ей, папагалче, защо повтаряш без да мислиш? За кого е доносничил Първанов? Не знаеш. Защото не е. Бил е сътрудник на специалните служби, каквито има в цял свят, като консултант по македонските въпроси. Само грачите, празноглавци.

Не само ловните трофеи и пушките му!Пълна ревизия на него и синовете му!Българите трябва да знаят какъв човек е бил президент през последните десет години!

Правилно! И след това, или пък, защо не успоредно - Бойко Борисов, Цецка Цачева. За онези - Цветанов и Андрей Иванов не искам да споменавам, защото там работата се замръчка с всичка сила. Оная балерина Фидосова няма да представи на обществеността доходите си, защото били "тайна", заради клиентите си. Последният аргумент може да се приложи от много категории работещи. Примерно, почти същата степен конфиденциалност има една проститутка по отношение на клиентите си. С което искам да кажа, че като се е започнало - нека да се докаже и чистотата и правомерно получените доходи, респективно свързани с имането му, на кристалната личност - Бойко Борисов!!!

Никога няма да гласувам за човек, който убива животни за КЕФ!!! ИЗРОД! Другите му недостатъци всички ги знаете.

Такава връзка има и в момента, защото ТИМ продължава да е тема табу, въпреки все по-очевидните данни за злоупотреби: казусът с Морската градина във Варна, картелизацията в зърнения бизнес, където ТИМ е основен играч, както и финансовите схеми със стотици милиони лева от парите за пенсии в доброволните фондове "Съгласие" и "ЦКБ-Сила", които чрез "Химимпорт" са под контрола на варненските бизнесмени с бели якички

След разкриването на нелегалната манифактура основателят и основен акционер Емил Райков забягва в чужбина. Няма данни да са разпитвани и привлечени под отговорност Бойко Борисов и Пашата. За тези неща е писано и преди. Сега можете да ги видите документирани с подписи и печати, които доказват две неща: 1. Премиерът Борисов има натрупан опит в контрабандния бизнес и 2. Има топла връзка с ТИМ в онези смутни времена.

Фирмата организирала производството е "Тео Интернационал", създадена през 1994 г. В нея са акционери следните лица: Бойко Борисов , Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и други по-малко известни люде. В края на 1995 г. Бойко Борисов и Пашата влизат в управителния съвет на фирмата, а след няколко месеца, през май 1996, като членове на борда ги заместват Иво Каменов от варненската групировка ТИМ и Недялко Кирезиев.

Преди няколко дни Цветан Цветанов се отчете за операция "Фабриката", при която бил разбит нелегален цех за производство на цигари, който според министъра можел да задоволи 1/3 (една трета) от консумацията на цигари без бандерол в страната. Няма да влизаме в подробностите на министерската математика, в която е изпусната една нула (не една трета, а една трийста част в най-добрия случай). Добре е обаче да се припомни една друга операция за разбиване на цех за нелегално производство на цигари, която би могла също да бъде кръстена "Фабриката". Тя се е състояла през март 1995 г. в Крайморие, както четем в пресата от това далечно време.

Не вярвам президентът Първанов да е нещо повече от доста други засукани ловни колекционери в страната. По-скоро се опитва да им подражава. Както се казва - дето народът там и ние.

Тази информация е подвеждаща, отклоняваща вниманието. ..Доказателства трябват, а не догатки и не за лов, а за банкови сметки...Нима ЦРУ не знае банковите сметки на нашите управляващи? Но истината нито за Първанов, нито за другите ще научим- това са игри на много високо равнище и с далечен прицел- за ликвидиране на България. За Казахстан- ловуването в резерват е могло да стане само по покана на държавния глава на Казахстан. Къде ни водите? Към доказване на невинността на президента. Повече ме интересува има ли президентът отношение към оръжейните сделки. Не е ли малко странно - с Бойко си разменят гневни реплики, но по такива въпроси, никой към никого не прави дори и намек...

Само в България може да има разследване по сигнал, базиран на слухове... То само това да беше...

аман от герберски тъпотии.

Боже, много" глупак" има в тая наша страна:-(.. Тоя "еко' дето може да е гледал животните само е нета или на книжка, как може да е толкова голям глупак??!! Ами да пита Путин има ли фактура за "каракачанката", или за подарен му арабски жребец:-))) Аланкоолу, само ордени ли да си раздават??!! Какво ненормално има в това домакина му да го заведе в резерват??? Да не е отишъл по тъпно да бракониерства за месо бре??? Като е еколог/ кой го знае какъв е/, нали трябва да знае какво е резерват, че там се ловува подборно през цялата година на различни видове дивеч, в зависимост от специфичното им развитие. Едни си плащат за това, други ги водят на отстрел на гости.. Като е отишъл в друга страна излиза че и на вечеря не могат да го поканят- един държавен глава, защото някой глупак ще му потърси после ФАКТУРАТА, да види кой е платил:-)) Всяка нормална държава си представителни разходи и те са и за това- не само за алкохол:-))) Още повече млади ще бягат навън- тук от простотия не се издържа вече?! няма икономка, няма работа- хората вече пестят от храна, глупаците с какво си губят времето?! Прост народ> слаба държава!!!

Бухалчето на първи план е много сладко, но керкенезът зад него си е направо хищник!

Като приключат с Първанов, да подхванат Борисов, кой го спонсорира да гледа мачове с правителствения самолет в Англия и Испания ?

Някой да си въобразява, че след Велик ден комисията ще е открила някакво доказателство?

Този се наживя 8 години. Сладка служба-без нерви. ,,Представителна" -!?!?!?! Какво представлява?!??! Интересно че че такива ,,републиканци" най -им е хубаво да си живеят царски.

За снимката към статията-като не ловува,П. пуска бухали и керкенези.Така ами-човек без работа,с големи доходи,а гласувалите за него ряпа да ядат.

Пълни глупости,пожарникаря търси под вола теле.

Ще го намери!Няма начин!Ами ако загуби властта?

Президентското семейство на България се обогатило значително с недвижима собственост през последния мандат на Георги Първанов. Разследване за придобитото от фамилията показва, че близките на държавния глава са сключвали апетитни сделки за скъпи имоти, които обаче са изкупени от тях на непостижимо ниски за обикновените българи цени. Останалото и за обръча от фирми около Президента се намира в бивол . бг

Дай да ги видим тези разследвания за фамилията. Кой ги е правил, къде ги е публикувал? Какви са доказателствата? А иначе ако те сърбят ноктите и си ги чешиш по клавиатурата по-добре си купи ламизил и не спами тук!

Чакай малко, Цв. Цв. още не сме го избрали за президент.

а некой друг ги тепа сигур, мм?

Защо не му проверят банковите сметки, а се занимават с глупости? Остава да проверят и аматьорския футболен отбор на Борисов за участие в черно тото.

Коментари - Проверяват ловните трофеи на президента | Днес.dir.bg

Проверяват ловните трофеи на президента

Парламентарната комисия за борба с корупцията и конфликт на интереси ще проверява ловните трофеи на президента Георги Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват ловните трофеи на президента | Днес.dir.bg

Коментари

значи вув булгаря винаги някои хора се занимават сус неща които неим и е работа .дами игоспода защо не проверят боъко и мирослав наъденов за ловните им подвизи вув етрополе на ловно стопанство елен кога и как ловят и взимат трофеи ...дали им се плаща ааааааа !!!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да, бе, да! Той Първанов е тъп и самозабравил се като Бойко милиционера...

Проверете дали са изплатени парите на преброителите от м.февруари ? Утре е ВЕЛИКДЕН , а в ДСК днес до обяд не знаеха дали от днес или след Великден ще се изплащат!! Поне пред Великден в СЪБОТА се сетете за хората, които ги лаяха кучетата по софииските улици , уважаеми чиновници!!!!!

Ще го хванат за ФАЛОСА!

kgb777kgb

Прави са някои от пишещи те , да му проверят сметките , на синовете и някои близки приятели по партийна и непартийна линия , може пък да има за какво ???!!!

Стига глупости вече! Стига и с този архар. Как си го представяте? Чул Първанов, че има в Казахстан резерват със защитени животни, отишъл там и право - на лов. И после - хайде тръгнал след гръмването на архара. Че то бива, бива глупости, ама малко мярка имайте. Като няма какво друго, дигат пушилките с всевъзможни простотии. И простите се хващат.

Ти като си толкова сложен можеш ли да посочиш поне един логичен аргумент за странните пътешествия на президента по екзотични държави и континенти по време на ловни сезони??

Кога, къде? Факти!

е това вече са гнусни полицежски номера. това герб го правеха когато взимаха власта да омаскарят всеки неудобен. подкрепян хората че герб са циркаджии :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като не стана с вълчицата решиха с ловните трофеи.Абе тези гъзолизци и наведени пред ББ друго какво ще измислят за да спре народа да мисли за изтънелия си джоб??Толкова им е интелекта какво да се прави.....

Човека сътворил тази глупост не е добре с главата, и май говори колкото да не мълчи. Първо цитирам "Цената за отстрел на архар започва от 20 000 долара, пише в сигнала си подателят. " - само от това изречение пропадат всички нападки срещи президента че архара е незаконен и е бил защитен! Нали тогавамного лаеха. Второ учуден съм от космическите суми посочени тук, за отстрел на животно!!! Та има ценоразпис приет за цяла българия и подписан от министъра. Цитирам някои цени: Вълк: цена до 400лв. НЕ 600 EUR! Дива коза: максимум 4000 лв.

Не че ме вълнуват ловните подвизи на президента, ама да ми каже някой къде се се продават ловни трофеи от този ранг и на тези цени. Имам парите, законни, с платени данъци, искам да си платя и да си отстрелям елен, арчар и дива свиня, с трофейни зъби. Дайте ценоразпис, ако може включете и дива пуйка в него.

На Цецо Крадецо направиха ли му нещо!? Топна си тъстовете, а сега продължава да раздава премъдрости по телевизията, ама дали някой му вярва, освен някои "правоверни" гербаджии....

ясно е че зад еколога аврамов стои милиционера цветан цветанов. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малка спретната къщурка с двама братя олигарси отпред . . .

Ааааа Гоце никога няме да ме надмине. Аз ще си осттана ловеца на републиката. Много поздрави от отвъдното.

Какъвто е гоце такъв е и боко тиквата. Втория е не по- малко крастав ловец и е избил не по-малко животни, но за това никой не говори. Защо ли?!?

Един платен милиционер бил казал на една платена журналистка, която пък била казала по "Дойче велле" и някой си Стефан Аврамов чул за това, и направил донос срещу Президента и чака за това да му платят и на него!

За избор на президент и премиер в закона трябва да се впише, че не може да се увлича, дори да практикува лов, под какъвто да е предлог и вид и други подобни хобита. Президент е да представляваш и управляваш държава, а не да си карикатура в ловдийски гамаши за сметка на данъкоплатеца. Неговото лично унижение незаслужено унижава цялата държава и изстрадалата нация.

С кое свое действие Първанов унижава цялата държава. Виж за другият виден ръководител на страната - Б.Борисов може цял списък да се направи. Ако си от тези, които го сложиха на това място, удари си един шамар.

Дреме му на Гоци него нема да го избират, ама да му мислят Компиро и компания, тепърва ша ги флашкат ... а па те и сами си се самофлашкат .... нали от самоскандал излизат в самоскандал влизат .-... не моат да си одъхнат горките некадърници....

Който нож вади, от нож умира.Да ти перефразирам ли? Който "обича да стреля".... и т.н. Скоро чадърите над главата ти ще се затворят и ще си платиш за всичките си мръсни мафиотски и долни игрички.За мен си национален предател и лицемер, надявам се да си получиш заслуженото!

Абе Президента трябва ли всеки ден да е точно в 8:30 на раота или може да си закъснява?

Късно е либе за китка. Сичко е дарено от тъщовете ..... по ЦЦ рецепта!!

Аз ако отида да отстрелям архар направо ще ме отстрелят мен.

Е сега вече се разбра кой командва парада - Гоце се скара с Уорлик и го метнаха с проверките. Няма лошо - да го проверяват ама да командва тоя клоун Уорлик...

Първанов трябва да получи доживотна присъда затова, че връчи орден "Стара планина" на Ахмед Доган. Към това трябва да се добавят и 5 години за убийството на защитен животински вид.

Вие ли му носехте пушката та знаете какво е отстрелял???.....

ДА ВИ ИМАМ ПРОБЛЕМА СМОТАНИ, ШИБАНИ, КОФТИ, БУЛГАРИСТАНЦИ. ЗЕМЯТА ГОРИ ПОД КРАКАТА НИ, КРАДЦИТЕ СЕ СЪСТЕЗАВАТ В ИДИОТЩИНИТЕ СИ ОТ СКУКА. СТАВАЙТЕ ДА ГИ ИЗРИНЕМ БЕ!

А бе тъпаци това ли е най-важното. Що не питат Бориславова за милиардите и, какво стана с фирмите на председателя на столичния съвет или с тъста на Цветанов. Бойко не можа да уличи на практика никой от тройната коалиция. Остана му единствено Масларката, но май единствено поради факта, че делото не тръгва вече две години.

А не си ли струва спрямо еколога Стефан Аврамов да бъде приложена рецептата на Илф и Петров от предговора на "Златния телец" - "просить прокурора республики привлечь помянутого гражданина к уголовной ответственности по статье, карающей за головотяпство со взломом".

Разпасаният ни човешки матриал може да прави всичко, което му скимне, но само му пусни фитила за някой успял и реализирал се човек и му гледай сеира.Такива лиги ще потекат по форумите, че свят ще ти се завие.ЕХ, ако тази злоба можеше да се впрегне да дава енергия.... електроцентрала...

Бракониер долен !!!!! За всяко убийство ще си плати някой ден !

Кой е бракониер бе? Я вземи прочети как се организира един лов! Всичко става в ловни стопанства, на които им се плаща и има ловен водач,който отговаря ТИ какво ще отстреляш. Там няма случайни неща. Като не знаеш по добре не лай.

За този доносник и руски шпионинтрябва пълно разследване откакто е политик!

Ей, папагалче, защо повтаряш без да мислиш? За кого е доносничил Първанов? Не знаеш. Защото не е. Бил е сътрудник на специалните служби, каквито има в цял свят, като консултант по македонските въпроси. Само грачите, празноглавци.

Не само ловните трофеи и пушките му!Пълна ревизия на него и синовете му!Българите трябва да знаят какъв човек е бил президент през последните десет години!

Правилно! И след това, или пък, защо не успоредно - Бойко Борисов, Цецка Цачева. За онези - Цветанов и Андрей Иванов не искам да споменавам, защото там работата се замръчка с всичка сила. Оная балерина Фидосова няма да представи на обществеността доходите си, защото били "тайна", заради клиентите си. Последният аргумент може да се приложи от много категории работещи. Примерно, почти същата степен конфиденциалност има една проститутка по отношение на клиентите си. С което искам да кажа, че като се е започнало - нека да се докаже и чистотата и правомерно получените доходи, респективно свързани с имането му, на кристалната личност - Бойко Борисов!!!

Никога няма да гласувам за човек, който убива животни за КЕФ!!! ИЗРОД! Другите му недостатъци всички ги знаете.

Такава връзка има и в момента, защото ТИМ продължава да е тема табу, въпреки все по-очевидните данни за злоупотреби: казусът с Морската градина във Варна, картелизацията в зърнения бизнес, където ТИМ е основен играч, както и финансовите схеми със стотици милиони лева от парите за пенсии в доброволните фондове "Съгласие" и "ЦКБ-Сила", които чрез "Химимпорт" са под контрола на варненските бизнесмени с бели якички

След разкриването на нелегалната манифактура основателят и основен акционер Емил Райков забягва в чужбина. Няма данни да са разпитвани и привлечени под отговорност Бойко Борисов и Пашата. За тези неща е писано и преди. Сега можете да ги видите документирани с подписи и печати, които доказват две неща: 1. Премиерът Борисов има натрупан опит в контрабандния бизнес и 2. Има топла връзка с ТИМ в онези смутни времена.

Фирмата организирала производството е "Тео Интернационал", създадена през 1994 г. В нея са акционери следните лица: Бойко Борисов , Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и други по-малко известни люде. В края на 1995 г. Бойко Борисов и Пашата влизат в управителния съвет на фирмата, а след няколко месеца, през май 1996, като членове на борда ги заместват Иво Каменов от варненската групировка ТИМ и Недялко Кирезиев.

Преди няколко дни Цветан Цветанов се отчете за операция "Фабриката", при която бил разбит нелегален цех за производство на цигари, който според министъра можел да задоволи 1/3 (една трета) от консумацията на цигари без бандерол в страната. Няма да влизаме в подробностите на министерската математика, в която е изпусната една нула (не една трета, а една трийста част в най-добрия случай). Добре е обаче да се припомни една друга операция за разбиване на цех за нелегално производство на цигари, която би могла също да бъде кръстена "Фабриката". Тя се е състояла през март 1995 г. в Крайморие, както четем в пресата от това далечно време.

Не вярвам президентът Първанов да е нещо повече от доста други засукани ловни колекционери в страната. По-скоро се опитва да им подражава. Както се казва - дето народът там и ние.

Тази информация е подвеждаща, отклоняваща вниманието. ..Доказателства трябват, а не догатки и не за лов, а за банкови сметки...Нима ЦРУ не знае банковите сметки на нашите управляващи? Но истината нито за Първанов, нито за другите ще научим- това са игри на много високо равнище и с далечен прицел- за ликвидиране на България. За Казахстан- ловуването в резерват е могло да стане само по покана на държавния глава на Казахстан. Къде ни водите? Към доказване на невинността на президента. Повече ме интересува има ли президентът отношение към оръжейните сделки. Не е ли малко странно - с Бойко си разменят гневни реплики, но по такива въпроси, никой към никого не прави дори и намек...

Само в България може да има разследване по сигнал, базиран на слухове... То само това да беше...

аман от герберски тъпотии.

Боже, много" глупак" има в тая наша страна:-(.. Тоя "еко' дето може да е гледал животните само е нета или на книжка, как може да е толкова голям глупак??!! Ами да пита Путин има ли фактура за "каракачанката", или за подарен му арабски жребец:-))) Аланкоолу, само ордени ли да си раздават??!! Какво ненормално има в това домакина му да го заведе в резерват??? Да не е отишъл по тъпно да бракониерства за месо бре??? Като е еколог/ кой го знае какъв е/, нали трябва да знае какво е резерват, че там се ловува подборно през цялата година на различни видове дивеч, в зависимост от специфичното им развитие. Едни си плащат за това, други ги водят на отстрел на гости.. Като е отишъл в друга страна излиза че и на вечеря не могат да го поканят- един държавен глава, защото някой глупак ще му потърси после ФАКТУРАТА, да види кой е платил:-)) Всяка нормална държава си представителни разходи и те са и за това- не само за алкохол:-))) Още повече млади ще бягат навън- тук от простотия не се издържа вече?! няма икономка, няма работа- хората вече пестят от храна, глупаците с какво си губят времето?! Прост народ> слаба държава!!!

Бухалчето на първи план е много сладко, но керкенезът зад него си е направо хищник!

Като приключат с Първанов, да подхванат Борисов, кой го спонсорира да гледа мачове с правителствения самолет в Англия и Испания ?

Някой да си въобразява, че след Велик ден комисията ще е открила някакво доказателство?

Този се наживя 8 години. Сладка служба-без нерви. ,,Представителна" -!?!?!?! Какво представлява?!??! Интересно че че такива ,,републиканци" най -им е хубаво да си живеят царски.

За снимката към статията-като не ловува,П. пуска бухали и керкенези.Така ами-човек без работа,с големи доходи,а гласувалите за него ряпа да ядат.

Пълни глупости,пожарникаря търси под вола теле.

Ще го намери!Няма начин!Ами ако загуби властта?

Президентското семейство на България се обогатило значително с недвижима собственост през последния мандат на Георги Първанов. Разследване за придобитото от фамилията показва, че близките на държавния глава са сключвали апетитни сделки за скъпи имоти, които обаче са изкупени от тях на непостижимо ниски за обикновените българи цени. Останалото и за обръча от фирми около Президента се намира в бивол . бг

Дай да ги видим тези разследвания за фамилията. Кой ги е правил, къде ги е публикувал? Какви са доказателствата? А иначе ако те сърбят ноктите и си ги чешиш по клавиатурата по-добре си купи ламизил и не спами тук!

Чакай малко, Цв. Цв. още не сме го избрали за президент.

а некой друг ги тепа сигур, мм?

Защо не му проверят банковите сметки, а се занимават с глупости? Остава да проверят и аматьорския футболен отбор на Борисов за участие в черно тото.