Коментари - Г-7 дават 50 млрд. долара на Украйна от приходите от замразени руски активи | Днес.dir.bg

Г-7 дават 50 млрд. долара на Украйна от приходите от замразени руски активи

Средствата ще се ползват за засилване на украинската военна отбрана срещу Русия, за възстановяване на инфраструктурата и за финансиране на държавния бюджет

Обратно в новината

Коментари - Г-7 дават 50 млрд. долара на Украйна от приходите от замразени руски активи | Днес.dir.bg

Коментари

Същото каза преди 2 години и американски проф. Майкъл Хъдсън! Американски сенатор: Украйна има полезни изкопаеми за 12 трилиона долара, не можем да ги оставим на Путин ... Украйна притежава критични минерални запаси от полезни изкопаеми на стойност 10-12 трилиона долара, украинците седят на златна мина. Не можем да си позволим Владимир Путин да спечели войната. ...... Това заяви пред Си Би Ес нюз американският сенатор-републиканец Линдзи Греъм. По думите му Русия ще сподели тези ценни запаси с Китай, ако спечели войната срещу украинците, и САЩ не трябва да допускат подобен сценарий. ........ Повече в сайта Гласове.ком Публиката смяташе, че САЩ се борят за териториалната цялост на Украйна А то, заради запаси от природни изкопаеми за 12 трилиона долара.

Г-7 НЕ ДАВАТ 50 млрд. долара на Украйна, а на САЩ за военно оборудване, което Украйна ще трябва да плаща като заем по-късно. Украйна се надява САЩ да опростят този дълг, както и предишните. Г-7 се надяват и те да получат част от тези пари, ако САЩ се смили, ама не ни се вярва. Това е цялата сделка, както и всички останали подобни за "помощ" за Украйна. Лицемерие и печалби, скрити зад добродетелни лозунги, с които се съсипва Украйна и ЕС.

Много пищите, путльовци! По-уекичко бе, и утре е ден!

„Мечтата на МВФ се сбъдна!“ – в Москва плачат за поскъпването на всичко, удвояването на тарифите за електроенергия доведе до поскъпване на всички останали стоки и услуги. На печелившите, честито!

„Мечтата на МВФ се сбъдна!“ – в Киев плачат за поскъпването на всичко, удвояването на тарифите за електроенергия доведе до поскъпване на всички останали стоки и услуги. На печелившите, честито!

Видягте ли Байдъня движи се като Робот !!! Дира вече не пишът да тоя склеротик !!!Свед Виденов сме в ръзете на тия Идиоти от ФАЩ !!!

:)))Г-7 не дават 50 милиарда долара на Украйна,те крадат тези пари за да откраднат още по-вече от Украйна,нищо ново за Европа и "цивилизованият" запад,цялото им величие на едните кражби се крепи през цялата история на света!

Коя Нормална страна от свободния свят ще Им ползват банките и технште валути на те тези страни от Г -7 ??? Ще Се Самопогребете Терористи !!!

Тези хора изглежда не са били в час или са забравили,че на всяко действие има еднакво по големина и обратно по посока противодействие.

Сигурен съм, че руснаците вече имат идея как Украйна да им се издължи с лихвите.

А на фронта какво става? Новините за него изчезнаха някъде.

Завладяхме ли вече Киев? Докъде стигна непобедимата руска армия под ръководството на великия путин? Апропо, разбрахте ли, че русия затвори борсата и търговията с долари спря? Дали не иде хиперинфлация в широка страна моя родная, как мислите?

Добра новина! С тези 50 000 000 000$ могат да се закупят много оръжия за Украйна, с които да се убият още десетки хиляди руснаци хи хи хи

Украйна се самоубива, руските пари отиват в Запада - за оръжията. И огънят е пред нашата врата.

Могат да се закупят за Украйна! След което да се препродадат в... Африка. За комисионата... Абе няма какво да си говорим

Всички държави разбраха намека. Желаещите да си изтеглят парите от Еуроклиър колко станаха?

Г7 - големите 7, но да видим кои са тези "ГОЛЕМИ". 1. Франция, пълен позор тези нямат никакви пари, макарона едва преживя пенсионните реформи, искаха да го линчуват, седмици наред протести с побоища с полицията, трошене и палени на коли, хвърляха се бомби и димки, тук естествено почти не ги отразиха по телевизиите. Партията на макарончо се класира едва трета на евроизборите, този е пътник. 2. Германия, Тези също са в криза и то още по-голяма, не могат да си покрият разходите, икономиката им е срината до основи, чудят се кой данък да вдигнат още за да удължат неизбежния си колапс а от него спасение няма, не и със скъпите ресурси, които купуват сега за икономиката си. Санкции ли? На ти санкции сега! 3. Италия, тези и те са една развалина, напоследък се пооправиха де, като казаха че и един жабар няма да стъпи в Украйна, да се бия срещу руснаците. Но са в здрава рецесия. 4. Великобритания, тези какво да ги коментирам, май е време да премахнат първите 6 букви от името на държавата си и да станат само Британия, отдавна вече не са велика държава, бяха преди около 100 години, сега са мишки, там май има повече чужденци, отколкото инглиши. Сунака сам ходи моли краля за предсрочни избори, не искал да бъде премиер по време на война, така казал на генералите си, явно нещо се мъти. 5. Япония, тези са добре с развитието на техниката, но за съжаление са едни подлоги и васали на американците, дори не се усещат че само ги използват а може и да се усещат, но да ги е страх да гътнат, че както са близо до Китай а ги напнат онези и както каза баненския ша ги мандръсат с 200, та са се хванали за дедовия (байдъновия), стискат там, че то шубето е голям страх. А и са в голяма демографска криза, като нас. Едно време бяха хубав народ но..

6. Канада, тези не знам какво да ги описвам, никога не са имали добра икономика, винаги са били достойни васали на американците, помните ли им гафа, когато закараха в парламента си един бивш и сегашен нацист? Онзи Трюдо стана за смях пред цял свят, Клети глупаци, то жал да те хване. 7. УСА за тези всички знаем, имат най-големия си вътрешен дълг, някакви числа, които направо не знам как се чете някакви 34 трилиона и не само че не намаля, ми се и увеличава, но понеже долара се търгува из цял свят и не може да му падне курса, нашите си печатът. За президента им, то всичко се знае, неспособен човек, кукла на конци, че и с деменция, просто не знам, него самия не го ли е срам? Има още много какво да се пише, но вие го знаете, така че ще ви го спестя. Та това ли са големите 7? Егати резила. Китай, Индия и Русия ги слагат в джоба си.

Хората са казали - С чужда пита, помен правят! Да се надяваме, че наистина става въпрос за помен или за скръбна вест за - О Бозе почившата Окрайна!

Шефът не краде - той си взема!

Те сега вече се закопаха както трябва! Крадливата шайка от Америка заедно с европейските си кучета са решили да играят "Ва банк".... Съмнявам се, че ще им се получи успешно, но явно някой натиска яко и иска да се увери, че прошка за крадците няма да има! Сега ще вземат масово да разпродават американско-еврейски ценни книжа, защото това, което преди са продавали уж нещо ценно сега вече няма никакво покритие. Икономиката на Запада отива на кино.....

Точно тези евра са необходими на Украйна за да закупи балистични ракети и да унищожи Москва! Това удар по Путин три в едно. Първо му вземат парите, второ млатят ги с ракети, трето решават си проблема със злия съсед.

Щерев пак дращиш налудничави неща, мислейки, че не знаем, че си ти под различни никове. Просто рядко може да има толкова тъп човек, постовете веднага те издават, в този смисъл си уникален, може да си горд с дебилизма си.

що да купуват?!

Трябва да изгоним всички с руски паспорти и да им запорираме имането в полза на Украйна.

В такъв случай, излиза че този кредит ще трябва да го връщат на Русия. С лихвите. Честито на плащащите :)

като почука мечока на вратата: - давай мои деньги

Пари винаги могат да се напечатат! Докато тези извънземни плюскат на корем и се изживяват като ОЧЗ (Организация на Чудовищата и Злодеите) по-сериозните информационни агенции които освен с тях се занимават и със сериозни неща споделят, че за последните 3 денонощие загубите на Посрайна трайно започват да превишават 2 000 човека невъзвратими загуби. Тях как ще ги компенсират или кредитират.

Това е една от евроатлантическите ценности - да крадеш безцеремонно, винаги когато ти се отдаде възможност. Пълни палячовци.

Кога украйна ще изплати този "кредит"? И от какъв зор ще я възстановяват тези, които не са я нападнали и разрушили? А да ползваш чужди пари това си е кражба на хилядолетието. Какво ще правят щедрите, ако войната продължи още години? Още ли ще наливат в тази корумпирана бездънна яма? А как ще отговори русия?

Първо Г7 не дават, а отпускат заем на Украйна, който тя трябва да връща. Второ те няма как да отпускат тъй като това не са техни пари, просто откраднотото от Русия го дават на заем на Украйна. Много са жалки западните държави хем нямат пари хем нямат ресурси като Русия. А ние освен нашите бабаити депутати издържаме и високоплатените и корумпирани европейски чиновци, друго предимство на Русия. Скоро ще видим дали западняците ще накарат източно европейските страни да пратят народите си на бойното поле в Украйна да умират за американските интереси.

Евроатлантически "ценности" - да откраднеш от един, за да дадеш назаем на друг с лихва. Англосаксите са си пирати от време оно, винаги са крали от другите. С действията си днес показват, че не са се променили въобще. Дотук с "върховенство на закона", "правова държава" и пр. алабализми...

Русия ще реагира подобаващо, като скърца люто със зъби

Не се вълнувай...300 млрд са блокираните или откраднати 400 млрд са руските дългове към Запада...държавни и корпоративни... Ще ги видят ония на 36...ти си избери месеца...квото повикало такова се и обадило... Накрая руснаците 100 млрд на далавера...западните активи останали в Русия са бонус

Юроклиър имат 33 млрд. долара активи в Руската централна банка, тоест ще си приспадат, засега, дори няма да им се наложи да пипат други Западнали активи скоро. Дето се вика те имат ЗЪБИ, а вие ГОЛ ГЪЗ.

С такиволъжливи заглавия хората спират да ви вярват. Тези пари, евентуално, до края на година, могат да се дадат като кредит, а ние, всичките банаци, да ги гарантираме. Американците взимат 90 % , а украинците ги крадат от тези 90 поне 40%. Чиста политическа корупция, но без кръчмаря. Наесен песента ще е друга.

Яко, отпускат им го като кредит, а не е безвъзмездно :)))) Това е сигнал към всички държави извън ес и сащ да си изтеглят активите, че ако някой ден нещо не се харесат на западняците, ще им изгорят парите.

Ами то се случва. Китай за последните 3 години от 1.3 трилиона държавни ценни книжа на САЩ, дето ги държи, ги е намалил до приблизително 750 млрд., тоест пада яко разпродаване. Хората усещат накъде духа вятъра и не искат да имат работа с КАУБОЙ с комплекси за господари на ПЛАНЕТАТА, КРАДЦИ и ИЗНУДВАЧИ, когато не си тях.

Значи тези боклуци дават чуждото? А това,което грабиха през вековете от целия свят си е ''тяхно''!

При годишна лихва от около 4,4 млрд. евро, само за покриването на тези 50 млрд. чрез лихвите ще са необходими около 12 години. А само за възстановяването на Украйна, според доклад от миналата година, ще са необходими около 600 млрд. евро. Което значи, че ако трябва да разчитат на лихвите то след 80!? години може и да се стигне сумата. хахахаххахах И до какво доведе нуждата от този кредит за поредните 50 млрд.? Нали наскоро получиха 110 млрд.? Нима вече такива суми да не стигат? хахаха Победа над Русия няма да има, нито пък репарации с които да се покрият Всичките кредити и задължения. Вместо от сега да мислят как по дипломатически начин да стоплят нещата, те тръгнали по-големи глупости да правят.

И после се чудят защо през последната година преките чуждестранни инвестиции в ЕС спаднали с 12%, а в САЩ с 9%. Ще откраднат руските пари, Русия ще национализира западни активи и както писа Ройтерс минали месец - ще има реципрочност от порядъка на 300 млрд. долара. Но доверието в западните пазари ще спадне. Ироничното е, че точно днес изтече сделката между Саудитска Арабия и САЩ от 1974 да продават петрола си само в долари, т.нар. петродолар, и се оказа, че арабите са отказали да удължават. Интересни временар!

Само да отбележа, тези руски активи не са кеш пара.....това са "ценни" книжа (дългове) на тези европейски държави към Русия.

Реално това си е чиста кражба.И ако Русия иска да си отмъсти решението е просто-така да удари Украина , че щетите да надхвърлят трилион долара.Да видим тогава от къде ще ги откраднат бандитите от Говеда 7.

Чупи-купи. Възстановяването на Украйна трябва да се плати изцяло от Русия.

Мечтите са безплатни. Как свърши перемогата дето трябваше да е в Крим? Пуснете сълзичка, реалностите са тежки, особено за крайните русофоби дето искат Руснаците да умрат, ами няма да умрат, нито ще плащат. Такива като вас ще плащат, засега вече са изтръскали джобчетата на гражданите в ЕС с 400+ млрд., може още.

Щетите в УСрайна, да си го поемат САЩ, защото ТЕ са тези, който разпалиха тази война!

Ще го направи, ама след като и влезе в границите.

Кредитите се винаги се връщат, при това с лихви! Който е купувал къща на кредите отлично знае, че първите 3 до 5 години връща само парите за лихвите по кредитите. До колкото познавам руската душевност и история, те винаги са си прибирали вересиите, и сега няма да направят изключение.

Пари се печатат, крадат, както в случая, сега РФ ще им конфискува активи, Юроклеар имат 33 млрд. в Руската централна банка, само за сведение, идиотите пак ескалират, Русия си се защитава. Друг въпрос имам, ХОРА ще им пратите ли? Защото вчера ВСУ са 2500 човека назад. Жалко за хората пратени да умират за интересите на САЩ, но когато си избираш соросоиди-колаборационисти, сложени точно с цел да те пратят срещу Русия, да се насажда русофобия, викове за Бандера, то всяка тъпотията си има ЦЕНА. Хората в България да гледат и да се учат какво е да си приятел със САЩ. Може да е СМЪРТОНОСТНО. Не съм го казал аз, а Кисинджър.

а после тези пари Украйна ли ще ги връща на Русия или Г-7....

"Безсилни у дома, лидерите на Г-7 се опитват да решат глобални проблеми" - доказателство за простотията и наглоста им. Който е откраднал от Русия не е прокопсал, рано или късно си е плащал с РУСКА лихва. И няма давност, няма неотчуждаем минимум.... А най малко върви с "не мога" или "не искам". Руснаците са широки души, ако не можеш - учат те, ако не искаш... ще поискаш, след необходимия брой уроци.....

КРЕДИТ - Ха ха ха ха

Коментари - Г-7 дават 50 млрд. долара на Украйна от приходите от замразени руски активи | Днес.dir.bg

Г-7 дават 50 млрд. долара на Украйна от приходите от замразени руски активи

Средствата ще се ползват за засилване на украинската военна отбрана срещу Русия, за възстановяване на инфраструктурата и за финансиране на държавния бюджет

Обратно в новината

Коментари - Г-7 дават 50 млрд. долара на Украйна от приходите от замразени руски активи | Днес.dir.bg

Коментари

Същото каза преди 2 години и американски проф. Майкъл Хъдсън! Американски сенатор: Украйна има полезни изкопаеми за 12 трилиона долара, не можем да ги оставим на Путин ... Украйна притежава критични минерални запаси от полезни изкопаеми на стойност 10-12 трилиона долара, украинците седят на златна мина. Не можем да си позволим Владимир Путин да спечели войната. ...... Това заяви пред Си Би Ес нюз американският сенатор-републиканец Линдзи Греъм. По думите му Русия ще сподели тези ценни запаси с Китай, ако спечели войната срещу украинците, и САЩ не трябва да допускат подобен сценарий. ........ Повече в сайта Гласове.ком Публиката смяташе, че САЩ се борят за териториалната цялост на Украйна А то, заради запаси от природни изкопаеми за 12 трилиона долара.

Г-7 НЕ ДАВАТ 50 млрд. долара на Украйна, а на САЩ за военно оборудване, което Украйна ще трябва да плаща като заем по-късно. Украйна се надява САЩ да опростят този дълг, както и предишните. Г-7 се надяват и те да получат част от тези пари, ако САЩ се смили, ама не ни се вярва. Това е цялата сделка, както и всички останали подобни за "помощ" за Украйна. Лицемерие и печалби, скрити зад добродетелни лозунги, с които се съсипва Украйна и ЕС.

Много пищите, путльовци! По-уекичко бе, и утре е ден!

„Мечтата на МВФ се сбъдна!“ – в Москва плачат за поскъпването на всичко, удвояването на тарифите за електроенергия доведе до поскъпване на всички останали стоки и услуги. На печелившите, честито!

„Мечтата на МВФ се сбъдна!“ – в Киев плачат за поскъпването на всичко, удвояването на тарифите за електроенергия доведе до поскъпване на всички останали стоки и услуги. На печелившите, честито!

Видягте ли Байдъня движи се като Робот !!! Дира вече не пишът да тоя склеротик !!!Свед Виденов сме в ръзете на тия Идиоти от ФАЩ !!!

:)))Г-7 не дават 50 милиарда долара на Украйна,те крадат тези пари за да откраднат още по-вече от Украйна,нищо ново за Европа и "цивилизованият" запад,цялото им величие на едните кражби се крепи през цялата история на света!

Коя Нормална страна от свободния свят ще Им ползват банките и технште валути на те тези страни от Г -7 ??? Ще Се Самопогребете Терористи !!!

Тези хора изглежда не са били в час или са забравили,че на всяко действие има еднакво по големина и обратно по посока противодействие.

Сигурен съм, че руснаците вече имат идея как Украйна да им се издължи с лихвите.

А на фронта какво става? Новините за него изчезнаха някъде.

Завладяхме ли вече Киев? Докъде стигна непобедимата руска армия под ръководството на великия путин? Апропо, разбрахте ли, че русия затвори борсата и търговията с долари спря? Дали не иде хиперинфлация в широка страна моя родная, как мислите?

Добра новина! С тези 50 000 000 000$ могат да се закупят много оръжия за Украйна, с които да се убият още десетки хиляди руснаци хи хи хи

Украйна се самоубива, руските пари отиват в Запада - за оръжията. И огънят е пред нашата врата.

Могат да се закупят за Украйна! След което да се препродадат в... Африка. За комисионата... Абе няма какво да си говорим

Всички държави разбраха намека. Желаещите да си изтеглят парите от Еуроклиър колко станаха?

Г7 - големите 7, но да видим кои са тези "ГОЛЕМИ". 1. Франция, пълен позор тези нямат никакви пари, макарона едва преживя пенсионните реформи, искаха да го линчуват, седмици наред протести с побоища с полицията, трошене и палени на коли, хвърляха се бомби и димки, тук естествено почти не ги отразиха по телевизиите. Партията на макарончо се класира едва трета на евроизборите, този е пътник. 2. Германия, Тези също са в криза и то още по-голяма, не могат да си покрият разходите, икономиката им е срината до основи, чудят се кой данък да вдигнат още за да удължат неизбежния си колапс а от него спасение няма, не и със скъпите ресурси, които купуват сега за икономиката си. Санкции ли? На ти санкции сега! 3. Италия, тези и те са една развалина, напоследък се пооправиха де, като казаха че и един жабар няма да стъпи в Украйна, да се бия срещу руснаците. Но са в здрава рецесия. 4. Великобритания, тези какво да ги коментирам, май е време да премахнат първите 6 букви от името на държавата си и да станат само Британия, отдавна вече не са велика държава, бяха преди около 100 години, сега са мишки, там май има повече чужденци, отколкото инглиши. Сунака сам ходи моли краля за предсрочни избори, не искал да бъде премиер по време на война, така казал на генералите си, явно нещо се мъти. 5. Япония, тези са добре с развитието на техниката, но за съжаление са едни подлоги и васали на американците, дори не се усещат че само ги използват а може и да се усещат, но да ги е страх да гътнат, че както са близо до Китай а ги напнат онези и както каза баненския ша ги мандръсат с 200, та са се хванали за дедовия (байдъновия), стискат там, че то шубето е голям страх. А и са в голяма демографска криза, като нас. Едно време бяха хубав народ но..

6. Канада, тези не знам какво да ги описвам, никога не са имали добра икономика, винаги са били достойни васали на американците, помните ли им гафа, когато закараха в парламента си един бивш и сегашен нацист? Онзи Трюдо стана за смях пред цял свят, Клети глупаци, то жал да те хване. 7. УСА за тези всички знаем, имат най-големия си вътрешен дълг, някакви числа, които направо не знам как се чете някакви 34 трилиона и не само че не намаля, ми се и увеличава, но понеже долара се търгува из цял свят и не може да му падне курса, нашите си печатът. За президента им, то всичко се знае, неспособен човек, кукла на конци, че и с деменция, просто не знам, него самия не го ли е срам? Има още много какво да се пише, но вие го знаете, така че ще ви го спестя. Та това ли са големите 7? Егати резила. Китай, Индия и Русия ги слагат в джоба си.

Хората са казали - С чужда пита, помен правят! Да се надяваме, че наистина става въпрос за помен или за скръбна вест за - О Бозе почившата Окрайна!

Шефът не краде - той си взема!

Те сега вече се закопаха както трябва! Крадливата шайка от Америка заедно с европейските си кучета са решили да играят "Ва банк".... Съмнявам се, че ще им се получи успешно, но явно някой натиска яко и иска да се увери, че прошка за крадците няма да има! Сега ще вземат масово да разпродават американско-еврейски ценни книжа, защото това, което преди са продавали уж нещо ценно сега вече няма никакво покритие. Икономиката на Запада отива на кино.....

Точно тези евра са необходими на Украйна за да закупи балистични ракети и да унищожи Москва! Това удар по Путин три в едно. Първо му вземат парите, второ млатят ги с ракети, трето решават си проблема със злия съсед.

Щерев пак дращиш налудничави неща, мислейки, че не знаем, че си ти под различни никове. Просто рядко може да има толкова тъп човек, постовете веднага те издават, в този смисъл си уникален, може да си горд с дебилизма си.

що да купуват?!

Трябва да изгоним всички с руски паспорти и да им запорираме имането в полза на Украйна.

В такъв случай, излиза че този кредит ще трябва да го връщат на Русия. С лихвите. Честито на плащащите :)

като почука мечока на вратата: - давай мои деньги

Пари винаги могат да се напечатат! Докато тези извънземни плюскат на корем и се изживяват като ОЧЗ (Организация на Чудовищата и Злодеите) по-сериозните информационни агенции които освен с тях се занимават и със сериозни неща споделят, че за последните 3 денонощие загубите на Посрайна трайно започват да превишават 2 000 човека невъзвратими загуби. Тях как ще ги компенсират или кредитират.

Това е една от евроатлантическите ценности - да крадеш безцеремонно, винаги когато ти се отдаде възможност. Пълни палячовци.

Кога украйна ще изплати този "кредит"? И от какъв зор ще я възстановяват тези, които не са я нападнали и разрушили? А да ползваш чужди пари това си е кражба на хилядолетието. Какво ще правят щедрите, ако войната продължи още години? Още ли ще наливат в тази корумпирана бездънна яма? А как ще отговори русия?

Първо Г7 не дават, а отпускат заем на Украйна, който тя трябва да връща. Второ те няма как да отпускат тъй като това не са техни пари, просто откраднотото от Русия го дават на заем на Украйна. Много са жалки западните държави хем нямат пари хем нямат ресурси като Русия. А ние освен нашите бабаити депутати издържаме и високоплатените и корумпирани европейски чиновци, друго предимство на Русия. Скоро ще видим дали западняците ще накарат източно европейските страни да пратят народите си на бойното поле в Украйна да умират за американските интереси.

Евроатлантически "ценности" - да откраднеш от един, за да дадеш назаем на друг с лихва. Англосаксите са си пирати от време оно, винаги са крали от другите. С действията си днес показват, че не са се променили въобще. Дотук с "върховенство на закона", "правова държава" и пр. алабализми...

Русия ще реагира подобаващо, като скърца люто със зъби

Не се вълнувай...300 млрд са блокираните или откраднати 400 млрд са руските дългове към Запада...държавни и корпоративни... Ще ги видят ония на 36...ти си избери месеца...квото повикало такова се и обадило... Накрая руснаците 100 млрд на далавера...западните активи останали в Русия са бонус

Юроклиър имат 33 млрд. долара активи в Руската централна банка, тоест ще си приспадат, засега, дори няма да им се наложи да пипат други Западнали активи скоро. Дето се вика те имат ЗЪБИ, а вие ГОЛ ГЪЗ.

С такиволъжливи заглавия хората спират да ви вярват. Тези пари, евентуално, до края на година, могат да се дадат като кредит, а ние, всичките банаци, да ги гарантираме. Американците взимат 90 % , а украинците ги крадат от тези 90 поне 40%. Чиста политическа корупция, но без кръчмаря. Наесен песента ще е друга.

Яко, отпускат им го като кредит, а не е безвъзмездно :)))) Това е сигнал към всички държави извън ес и сащ да си изтеглят активите, че ако някой ден нещо не се харесат на западняците, ще им изгорят парите.

Ами то се случва. Китай за последните 3 години от 1.3 трилиона държавни ценни книжа на САЩ, дето ги държи, ги е намалил до приблизително 750 млрд., тоест пада яко разпродаване. Хората усещат накъде духа вятъра и не искат да имат работа с КАУБОЙ с комплекси за господари на ПЛАНЕТАТА, КРАДЦИ и ИЗНУДВАЧИ, когато не си тях.

Значи тези боклуци дават чуждото? А това,което грабиха през вековете от целия свят си е ''тяхно''!

При годишна лихва от около 4,4 млрд. евро, само за покриването на тези 50 млрд. чрез лихвите ще са необходими около 12 години. А само за възстановяването на Украйна, според доклад от миналата година, ще са необходими около 600 млрд. евро. Което значи, че ако трябва да разчитат на лихвите то след 80!? години може и да се стигне сумата. хахахаххахах И до какво доведе нуждата от този кредит за поредните 50 млрд.? Нали наскоро получиха 110 млрд.? Нима вече такива суми да не стигат? хахаха Победа над Русия няма да има, нито пък репарации с които да се покрият Всичките кредити и задължения. Вместо от сега да мислят как по дипломатически начин да стоплят нещата, те тръгнали по-големи глупости да правят.

И после се чудят защо през последната година преките чуждестранни инвестиции в ЕС спаднали с 12%, а в САЩ с 9%. Ще откраднат руските пари, Русия ще национализира западни активи и както писа Ройтерс минали месец - ще има реципрочност от порядъка на 300 млрд. долара. Но доверието в западните пазари ще спадне. Ироничното е, че точно днес изтече сделката между Саудитска Арабия и САЩ от 1974 да продават петрола си само в долари, т.нар. петродолар, и се оказа, че арабите са отказали да удължават. Интересни временар!

Само да отбележа, тези руски активи не са кеш пара.....това са "ценни" книжа (дългове) на тези европейски държави към Русия.

Реално това си е чиста кражба.И ако Русия иска да си отмъсти решението е просто-така да удари Украина , че щетите да надхвърлят трилион долара.Да видим тогава от къде ще ги откраднат бандитите от Говеда 7.

Чупи-купи. Възстановяването на Украйна трябва да се плати изцяло от Русия.

Мечтите са безплатни. Как свърши перемогата дето трябваше да е в Крим? Пуснете сълзичка, реалностите са тежки, особено за крайните русофоби дето искат Руснаците да умрат, ами няма да умрат, нито ще плащат. Такива като вас ще плащат, засега вече са изтръскали джобчетата на гражданите в ЕС с 400+ млрд., може още.

Щетите в УСрайна, да си го поемат САЩ, защото ТЕ са тези, който разпалиха тази война!

Ще го направи, ама след като и влезе в границите.

Кредитите се винаги се връщат, при това с лихви! Който е купувал къща на кредите отлично знае, че първите 3 до 5 години връща само парите за лихвите по кредитите. До колкото познавам руската душевност и история, те винаги са си прибирали вересиите, и сега няма да направят изключение.

Пари се печатат, крадат, както в случая, сега РФ ще им конфискува активи, Юроклеар имат 33 млрд. в Руската централна банка, само за сведение, идиотите пак ескалират, Русия си се защитава. Друг въпрос имам, ХОРА ще им пратите ли? Защото вчера ВСУ са 2500 човека назад. Жалко за хората пратени да умират за интересите на САЩ, но когато си избираш соросоиди-колаборационисти, сложени точно с цел да те пратят срещу Русия, да се насажда русофобия, викове за Бандера, то всяка тъпотията си има ЦЕНА. Хората в България да гледат и да се учат какво е да си приятел със САЩ. Може да е СМЪРТОНОСТНО. Не съм го казал аз, а Кисинджър.

а после тези пари Украйна ли ще ги връща на Русия или Г-7....

"Безсилни у дома, лидерите на Г-7 се опитват да решат глобални проблеми" - доказателство за простотията и наглоста им. Който е откраднал от Русия не е прокопсал, рано или късно си е плащал с РУСКА лихва. И няма давност, няма неотчуждаем минимум.... А най малко върви с "не мога" или "не искам". Руснаците са широки души, ако не можеш - учат те, ако не искаш... ще поискаш, след необходимия брой уроци.....

КРЕДИТ - Ха ха ха ха