Шофьор прегази пешеходци в Дижон с викове ”Аллах акбар”

Шофьор на автомобил, вероятно неуравновесен психически, е прегазил пешеходци в Дижон, Франция, с викове "Аллах акбар" ("Бог е велик" на арабски).

Обратно в новината

Коментари - Шофьор прегази пешеходци в Дижон с викове ”Аллах акбар” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Успешният" междуетнически модел дето искат да ни наложат със сила от ЕС! Харесва ли ви сънародници? Искате ли го такъв "успех" реализиран по нашите градове и улици?

РЕШЕНИЕТО Е МНООООГО ПРОСТО! ВСИЧКИ КАТО ТОЯ НА ТОВАРНИЯ ВЛАК И ОБРАТНО В ПУСТИНИТЕ! НЕ СТИГА ЧЕ ДЪРЖАВАТА ИМ Е ДАЛА ПОСЛОН ОТ СЪЖАЛЕНИЕ, А ТЕЗИ ПРИМИТИВНИ ПАВИАНИ ТРЪГНАЛИ ДА ГАЗЯТ ХОРА ЗА БЛАГОДАРНОСТ! АЙДЕ НА ТОВАРНИЯ ВЛАК!

Те и в Б-я които се самозапалваха власта и медиите обясняват,че са психическо болни. Тези всички алахахбаровци не са психическо болни а просто мюсюлмани фундаменталисти - това може да се приеме и за диагноза. няма страшно- следващият френски президент ще се казва Льо Пен.

В Босна и Хърватска, всички се клаха. В Чечня имаше две войни,ти за коя пишеш? В Афганистан са се колели, колят се и ще се колят и занапред комунисти, муджахидини, талибани, таджикски националисти и тн..но специално за кръстоносен поход не бях чувал.

Това, което от десетилетия се случва в Палестина, няма начин да не избие в някаква уродлива форма. А, само преди няколко години разни "велики" сили драснаха кибрита под формата на революции в арабския свят и обучиха, въоръжиха и финансираха "бунтовници" срещу светските правителства. Сега - оле-ле, тия са луди! И иди, че връщай часовника назад! Франция никога не изрече в прав текст, че прословутата й етническа и верска толерантност се отнася само за гражданите от нейните колонии. Сега всеки брадат ислямист има претенцията да изисква толерантност в целия ЕС. А Франция е длъжна да прояви разбиране и търпимост към начина на изразяване на религиозните чувства на акбар-овците и да прежали живота и здравето на французите. Ако питате ДПС, това, че властите го арестуват и определят за психо болен, трябва да се отчита като екстеремистко или популистко говорене с езика на омразата.

Ееее, че тоя сигурно не знае, че в България шофьори масово газят пешеходци и без да викат "Аллах акбар!".

ЖАЛКО ЧЕ ФРЕНСКИЯ ПОСЛАНИК ДЬО КАБАН НЕ Е НАМАЗАЛ ГУМИТЕ НА ЧАЛМАТА :))))

Излиза, че всички терористи са с жълта книжка, но на свобода и по свое усмотрение отиват на психиатър.

ТВА БИЛ ЧЛЕН ОТ АБВ , ПОДКРЕПЯЩ КОАЛИЦИЯТА БОСТАН :)))

ПО КАКВО СИ ПРИЛИЧАТ ФРАНЦИЯ И БЪЛГАРИЯ???? ВЪВ ФРАНЦИЯ, ПОДОБНО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЛИ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ БЕЗ ПОДКТЕПАТА НА МЮСЮЛМАНСКИТЕ БРАТЯ ...:))))

по заповед на "Цар Киро" при нас прегазиха един доста преди този случай. Очакваме, кога ще смелят главата на някой техен професор, с тухли.

Чудна работа, защо само мюсюлмани правят такива актове??? Някой замисля ли се въобще! Така излиза че мюсюлманите са злодей който единствената им цел е да вредят безцелно! По принцип терористичните актове са признак на безсилие и отчаяние, да си припомним нашата и европейска история и тогава да осъждаме мюсюлманските терористи......

"Чудна работа, защо само мюсюлмани правят такива актове??? " Няма нищо чудно. Правят така както е превил техния пророк Мохамед. Следват си религията хората.

Ей такива диваци режат клона на който седят в Европа. Редно е тия на които се реже клона /неговите едноверци/ да протестират , да вършат нещо което да свали отговорността от тях . Щото както са я подкарали ще оберат пешкира в най-скоро време.

Реално погледнато, напук на онова малумие, че не всеки мюсюлманин е терорист, ама всеки терорист е мюсюлманин - ако спазваме определението за "тероризъм" - никой не може да измести САЩ от челното място. Само дето медиите набиха на простолюдието, че "тероризъм" се извършва само от запасани с експлозиви откачалки. Въпреки, че и пилотиращите бомбардировачи, управляващите танкове, стрелящите с артилерия - са не по-малки откачалки. Не вярвате? Ами прочетете определението за "тероризъм". Изобщо цялата тази глупост за "Война срещу терора" е объркана смислово, щото войната също влиза в категория "терор". Само дето е окичена с патриотизъм и уж некви международни закони.

Искаме ОНЗИ НЕНОРМАЛНИК - шефът на ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ ДА ВЗЕМЕ ОТНОШЕНИЕ оп случая!!!!!!!!!!!

Терористите САЩ и др.страни си ги отгледаха.В някои бази по света,например в Окинава-има филм ,тренират се предимно млади ,превръщат ги в машини за убиване.Точно за това ги обучават.После защо имало терористи?Тези терористи ,джихадисти някой им промива мозъците,обучава ги.

БРЕЙ,КАКЪВ Е ИЗВОДА-ВСЕКИ МЮСЮЛМАН ДЕТО ТРЕПЕ НОРМАЛНИ ХОРА-ПСИХИЧНО БОЛЕН.МАЛКО ИМ Е НА ФРАНКИТЕ,ТРЯБВА ДОСТА ОТ ТЯХ ДА ИЗТРЕПЯТ ЗА ДА РАЗБЕРАТ ИСТИНАТА.ИСЛЯМА Е РЕЛИГИЯ КОЯТО ОТ СРЕДНИТЕ ВЕКОВЕ ТА ДО ДНЕС СИ СЛУЖИ САМО С ТЕРОР.

След кафявата чума дойде червената. Сега Европа ще трябва се справи и със зелената.

сериозния проблем не е толкова в фанатичните последователи на "най-великия",колкото в това че са толерирани от властите в Европейския Съюз. В отговор на засилилата се агресия на приматите с бради до колена,вместо вземането на адекватни мерки,власта поставя диагнозата "психически нестабилен"... ами че то тогава цялата Ислямска Държава е с такава диагноза........какво чакат политиците с меките китки!?.........лудите да се налудуват ли!?

Вече е доста сложно.Не са виновни такива и всякакви други възпалзвали се паразити.Неможе вечно да нямаме нормални закони.Има някаква надежда,ако много хора,за много зулуми спрямо народа през отминалите двадесет и пет години влязат в затвора.....за дълго.Нищо,че някои са за разстрел!!!

Не ми е жал за френските бастуни те нападнаха либия и убиха много деца

Пешеходец прегази шофьори с викове рабка халлА!

утре бхк да направи един спонтанен митинг в подкрепа на тези "неуравновесени" типове, но непременно с участието на подобни. мотото съвсем спокойно може да е следното: "само задено можем да доунищожим нормалните!"

Какво толкова се чудята франсетата какви са им исканията на тези - ясно е, че искат да отидат при техния аллах. Ами да ги пратят! Ей, стипци са тези французи - един-два патрона им се свиди да изстрелят :)

Ква е тази новина.По нашите пътища някой като се качат на колите си мислят че алах е велик и ни камери ни знаци ги бърка.Що народ згазиха що се изпотрепаха а тез с мотоциклетите да не говорим.

В последно време всяка второ откачалка се обявява за борец в името на Аллах ... Като че ли това да изповядваш ислям може да бъде оправдание за насилие.

братовчедът-евреин се изказа по въпросът: ,,..Двамата нападатели - в Дижон и Жуе-ле-Тур, изглежда са психически нестабилни, смята вътрешният министър Бернар Казньов..,,??? ами да колиш хора по принцип не трябва да си нормален, освен ако го правиш в името на свалянето на ,,диктаторът,, асад!!! абе аятоллах хомеини преди да свали кралят на иран нали живееше в париж???

бг роми християни не искате и ги връщате , а вашите мюслита са ок малко психясали :д

темата е ясна и няма нужда да се коментира в дира, където могат да ви преследват по расистки причини.

да ми преследват мекия ... аз на електорат гъзове не целувам за разлика от местан:)

този сайт май го е превзел ердоган и ордата му. съвсем скоро ще спрат и достъпа на интернет до пишещите коментари. това е диктатура на малцинствата и една отбрана група добре платени рушители на държавността.

интереснон че го знае преди ,,францетата,,: ,,..Президентът на Чечня Рамзан Кадиров заяви, че съвременните екстремисти не са заблудили се, а психично болни хора, които не може да бъдат излекувани..,,??? нашият ,,муса,, нали се беше ,,излекувал,, от шизофрения по воля на ,,аллаха,,???

Да си припомним колко хиляди френски мюсюлмани бяха подготвени във Франция от френски специалисти за т.нар. Освободителна армия за война в Сирия преди 3 години. Да си отворим очите за огромните суми, вложени от западните държави за разпалване на местни войни в ислямските държави с единствената цел да се докопат до природните им богатства. В момента подстрекателите продължават да им доставят оръжия. Защо западните специални служби не овладеят ситуацията, а се питаме какво казва Кадиров?

...ШОФЬОР.............!!!

и къде е грешката според теб?

какво лесно обяснение - психически неуравновесен бил човека, да не му се сърдим или пък да черним най-мирната и човеколюбива религия, исляма... сега стоплям и защо Батак е било мит - там все психически неуравновесен башибозук изклал цялото село, да не им се сърдим на хората...

Никой не е казвал да не им се сърдим, арестуван е и ще бъде осъден. Само тук не се "сърдим" на престъпниците, така че ироничното ти изказване е много не на място.

комунистите са при фашистите - исторически отминали факти с изключение на Северна Корея - аре стига глупости - иначе си прав - първия си руснак му е резнал тиквата като станал на 16 годинки - тате му го подарил за пълнолетието по техните стандарти и за пари ли го правиш - и аз искам да взимам по некой лев докато си джиткам по нета - светни как става работата

Да бе те християни клаха арменците преди 100 години,нали хане, браво!!!!!!!!!!

Толерантност, повече толерантност, моля!

турският милиционер, борец за правата и свободите на зелекожата популация - агент павел, веднгически да поиска оставката на Кадиров! Как така ще обижда правоверните аркадаши !?

ние колко такива неуравновесени пришълци пропуснахме през турската граница последните години..това ни чака и нас! а нпотата тихо усвояват европеиски пари с кампаниики по медиите - да сме гледали на нелегалните имигранти с други очи?!? и да ги хрантутим докато българските пенсионери и деца едвам оцеляват..

Опитват се да го изкарат психическа болест, но това си е баш терористичен акт!

a сега се барикадирайте зад стени и решетки за да ви е "по-сигурно" докато телерастирате боклуците, които всъщност са дошли за да ви резнат безмозъчните кратуни

Съвременните екстремисти не са заблудили се, а психично болни хора, които не може да бъдат излекувани, а само унищожени. Това са хора, които са поели път срещу исляма, своя народ и закона. Рамзан Кадиров 200 PROCENTA VERNO !!!

Интересно, че би могъл да вика Алахагбар и да опъне въже между два небостъргача да мине по него без екипировка, или да помогне на някой да пренесе багажа си без пари само заради Алах. Но не, той се чалнал че трябва да гази хора с колата си. И на мен ми се е случвало червен Мерцедес да се мъчи да ни гази с една баба с внуче, пречехме му на рома да мине по една тясна улица. Като си спомня как гнявеше колата си мисля дали не я е изхвърлил на бунището вече.

Така е, господа евроатлантици! Вашите измислени ценности срещат жестоката реалност на съвремието и вие ще сърбате попарата, която сами надробихте! След 50 години във Франция, в България и още тук-там в Европа бурките ще са задължително облекло на жените. Кога човечеството ще узрее за истината, че в съвремието религиите са средство за управление на тълпите, за прокарване на глобални интереси и за PR на политиците?

Да са им честити на франките тези "муслимани",те си ги отглеждат,сега да им сърбат попарата !

..." вие ще сърбате попарата, която сами надробихте! " По точното е - всички ще сърбаме попарата, която ни дробят>

Не знаех, че просперитета на Европа се дължи на мулти-култи простотиите

това вече са откровенно умишлени провокативни действия с цел оправдаване на военна интервенция в арабския свят, така както навремето Хитлер е запалил Райхстага за да предивзвика простотиите след това...

Но пък се стараят изключително много да наваксат.

В Тангра е истината Хане!

Абе взами се скрий вече аман от платени боклуци