Задържаха цялото семейство без издирвания за атентата

Заподозреният за нападението в Страсбург е викал "Аллах е велик"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега какво става с подписването на ПАКТА ЗА МИГРАЦИЯТА на ООН? ЩЕ ВНАСЯМЕ ЛИ ОЩЕ ТАКИВА ТЕРОРИСТИ В ЕВРОПА? Щото Меркел си отива, но джихадистите остават! .. и стават все повече

Мюсюлманите .. да .... в ... Майка им .... в ....

Този човек е застрелял няколко французи които не могат да разберат че исляма е най мирната религия.

Ха за това викане става въпрос всеки път когато ни убеждават за стар познайник на полицията, разбирай властта в ЕгейскияС!!!

А какво да очакваме са вика..? - Бог да прости !..ли?

Така е инструктиран лично от ..Путин, бе!

Ние си знаем...Сра маца в каца!

Защо "заподозрения ".Не е ли по-правилно "извършителя викал..."

Истински европеец, плод на прословутата интеграция и европейски ценности... От тея дето дебилната бабишкери ги кани да работят... Второ и трето поколение и все така изроди на социалки и с престъпни наклонности. Как па един не вика "Слава на Буда!"?

Не може да бъде ! Мислех че е викал Само Локо !

Въпрос:Възможно ли е дядката да се Е НАПРАВИЛ САМ ПРЕЗИДЕНТ.Не ЗАЩОТО ДНЕС ТАКА НЕ СТАВА. Въпрос:Това значи ли че некой го е направил президент?ДА ТОЧНО ТОВА ОЗНАЧАВА. Въпрос:Това значи ли че дедето НЕ МОЖЕ ДА ПРИКАЗВА И ВЪРШИ ГЛУПОСТИ НА СВОЯ ГЛАВА?Да ТОЧНО ТОВА ОЗНАЧАВА. Въпрос:Този който диктува неговото поведение цели ли нещо и какво може да е то.Сигурация че цели. И как да разберем какви са целите му.Е ми требва да погледнем на резултатите от поведението на дядката.Дали можем да ги наречем конструктивни или деструктивни...Разбира се че бъдещето ше покаже,НО да седим и чакаме да доде бъдещето може да се окаже малко късничко след като това бъдеще дойде.Значи требва да гадаем или прогнозираме или не знам какво.За да не си губа времето в много приказки ще го кажа така.Ако резултатите след време се окажат distructive това много ,ама адски много ше прилича на това дето се е случило в германия след онеа 10г от 1920 до 1930г.А те са превръщане на германия в помийна яма и тогава идиота хитлер става допустим.Колкото и това да противоречи на здравия разум.И разликата от тогава е ше е само в мащабите на случилото се-тогава и сега.Тогава е била само германия,сега е дооооста по-широк периметъра.Веднага ше скочите,ТОВА ЗНАЧИ ВОЙНА.Ми не значи.Просто тези които кажат това живет с некакви представи за войната ама от времето когато не е имало атомно оръжие.Представи както се казва НЕАДЕКВАТНИ на днешното състояние на нещата.Тези чиято рожба е всв сигурно си дават сметка за това.Само не ми казвайте Е МИ ВСВ СЕ СЛУЧИ ЕЙ ТАКА БЕ-СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВА.Хаха ,не сме в детската градина все пак нито сме идиоти,за да ни се излиза с такива обяснения.И сега нещо много важно:СТАВА ДУМА ЗА ЖИЛЕТКИТЕ И СЛУЧИЛОТО СЕ СНОЩИ У ФРАНЦАТА.Клоновете на алгоритъма са два:това е ПРОВОКАЦИЯ НА ВЛАСТИТЕ ЗА ДА СЕ ЗАБРАНАТ ЖИЛЕКИТЕ ИЛИ НЕ Е ТЕХНА ПРОВОКАЦИЯ.Мен ме интересува клона АКО Е ПРОВОКАЦИЯ НА ВЛАСТИТЕ.И големия извод ако това е провокация е ЧЕ ЖИЛЕТКИТЕ НЕ СА КОНТРОЛИРАНИ ОТ ТЕЗИ КОИТО СА СЛОЖИЛИ МАКРОН ЗА ПРЕЗИДЕНТ(знае се какъв е бил преди да стане президент-тоест кой го е назначил за такъв).Това е много важно.ТОВАЕ СЪВЪРШЕННО НОВА СИТУАЦИЯ-ШЕФОВЕТЕ НА МАКРОНА СИГУРНО И НА ДЕДЕТО СА ЗАГУБИЛИ КОНТРОЛА НАД СИТЮЕЙШЪНА.Нещо което не им се случва много често.Май за последно е било 1980г когато свидната им рожба(разбира се съветска русия ) банкрутира.НО УСПЕХА ДА Я СПАСАТ ОТ РАЗПАДАНЕ.Как го направиха питайте тех.То и бебетата знаат как стана-с цената на енергоресурсите света плати за това,но КАК УСПЕХА ДА НАВИЯТ ОСТАНАЛИТЕ ИГРАЧИ които не са от техния отбор да се съгласат на това политическо решение...Ми не знам.

беше тук щеше да вика Аллах Боце акбар ... и никой нямаше да му обърне внимание. Ние сме си свикнали :))

Не се чудете,това написах в статията за дядката ръмпий,да ли тава бил края му.Просто става дума за едни и същи неща...

Е то ако не вика алах акбар се едно ищо не е направил.... :) естество, че ще вика иначе няма го чуят девствениците в акбарския рай...

В Германия властите закриха социална група на момичета изнасилени от араби. Била екстремистка група и насаждала расова, религиозна и не знам каква си омраза.

Кофти времена дойдоха. Поркаш си глювайнче с айсбан на някое коледно базарче, тананикаш си тематични песни, обмисляш подаръците на близките и извенъж ... тряс! бум! бам! Някакво гнусно хабиби, родено даже там, решава, че Аллах е велик и трябва да избие мирните християни.

Европа сама си пъхна таралеж в гащите си с имигрантите, но не от днес, а още от началото на 90'те.. И най вероятно ще плаща със столетия напред за това. Дури с изчезването на «европейската цивилизация»!

Да не се объркахте , не трябваше ли да вика Путин е велик

В началото на стрелбата е викал Макрон акбар, но водещият му офицер му се е скарал и преминал на Аллах.... За малко да издаде секретната операция ,насочена срещу жълтите жилетки..

В скоро време предстои да разберем от жълтите жилетки доколко Макрон е велик!?

Ето ги феновете на Макрон какво правят. Той иска с още такива да пълни държавата.

След дъжд качулка.

Маймуната била в списъка на наблюдаваните лица и освен това германците нямали информация да има ислямистки подбуди. Интересно те какво очакват - маймуната да каже, о да, имам ислямистки подбуди и много обичам да трепя християни? Но важното е, че четиримата (дотук) убити могат да си лежат в гроба спокойно след тая напоителна информация...

то това си стана традиция в еврохалифата- предколедно клане на неверници от 'интегрираните мюсулмани, които толкова допринасят за западните общества'.

"Аллах е велик" Макси-Меркел също :(((

макарон и службите нещо ич ама ич нямат въображение

френски финес туй онуй ала бала работата

От много години вече почти не се слагат златни коронки - само по специални поръчки. Нещо понамерисва..

Кои в България имат толкова регистрации на толкова години? Атомните инжинери, софтуерните програмисти, хирурзите, шлосерите?

Значи вика Аллах е велик, но няма ислямистки подбуди. Ами сигурно са християнски тогава?! Егати политкоректността. На черното викат бяло. Пфу, нео-марксистка ОТВРАТ!

И има гранати и автомат, но е под наблюдение. Е, кво й наблюдават тогава?!