Руски и български фирми заявиха голям взаимен интерес

Представители на 40 български и близо 60 руски фирми взеха участие в бизнес форум, който се проведе днес в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Руски и български фирми заявиха голям взаимен интерес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РАШЪНИТЕ НЕ НИ СМЯТАТ ЗА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА, А ТЕ ХОДЯТ ДА СЕ ПРЕДЛАГАТ КАТО МАГИСТРАЛНИ ПРОСТИТУТКИ. АКО ИМАТ ВЪПРОСИ КОИТО ТРЯБВА ДА РЕШАВАТ ЗА БЪЛГАРИЯ ТЕ ПРЕГОВАРЯТ С ГЕРМАНИЯ КОЯТО СМЕ ОВЛАСТИЛИ ДА ДЕЙСТВА ОТ НАШЕ ИМЕ БИЛО ТО ЗА ГАЗОПРОВОДИ , БИЛО ТО ЗА ЕНЕРГЕТИКА. ЛУКАРСКИ, ВИЕ СТЕ ЕДНИ жалки подобия на държавници. Вас никой не ви ебава за нищо.

"Руската браншова машиностроителна камара е отказала да подпише споразумение за сътрудничество с българските си колеги" !! ПОХОДА НА ЛУКАРСКИ ДО МОСКВА СЕ ОКАЗА ЕДНА ЕКСКУРЗИЯ ПОДОБНА НА ТАЗИ НА БОРИСОВ В КАТАР. ПЪЛНО ФИАСКО! НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ НАС И НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СКЛЮЧВА ДОГОВОРИ С ТИКВЕНИЦИ КОИТО ГИ ПОДПИСВАТ , А СЛЕД ТОВА НЕ ГИ ИЗПЪЛНЯВАТ. ДОВЕРИЕТО В ТЪРГОВИЯТА СЕ ОСНОВАВА НА ПОВЕДЕНИЕТО ТИ КАТО ПАРТНЬОР БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ С КОГО СИ ПОДПИСАЛ ДОГОВОРА. ВАЖНО Е ДА ГО ИЗПЪЛНИШ, А НЕ ДА ПРОСТИТУИРАШ ПОЗОВАВАЙКИ СЕ НА КАКВИ ЛИ НЕ НЕБИВАЛИЦИ. ПОДПИСАНИТЕ И НЕИЗПЪЛНЕНИ ДОГОВОРИ С РУСИЯ СЛАГАТ ТРАЕН ОТПЕЧАТЪК ВЪРХУ ДОСИЕТО НИ КАТО СЕРИОЗЕН БИЗНЕС ПАРТНЬОР. НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ЛЪЖЦИ! ТОВА Е ПРОСТАТА ИСТИНА И НА НЕЯ СЕ КРЕПИ И БИЗНЕСА. НИЕ САМИ СИ ПОДПИСАХМЕ ПРИСЪДИТЕ И СЕГА НИЩО НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА НИ ВЪРНЕ ИЗГУБЕНИТЕ ПАЗАРИ НА КОИТО ВЕЧЕ СА СТЪПИЛИ ТУРЦИ И КИТАЙЦИ.

Машиностроителите са отказали не за неизпълнени договори,а отказват да приемат договорената произведена продукция!По линия на хибридната война,да ощетят нашите производители!

Не смешите !Кой иска да търгува с български фирми?Кой дойде на крака в Москва?Кой ви иска стоките,услуги и т.н.?Я,чупка от Русия!

Освен водка и емайлирани нощни гърнета, в Русия кво се произвежда?

Произвеждат се такива тояги пред които морковите на западните демократи скоро ще повехнат. ЦЯЛАТА СТРАНА СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В ЕДИН ОГРОМЕН ВОЕННО ПРОМИШЛЕН КОМПЛЕКС ПРОДУКЦИЯТА НА КОЙТО КАТО ПАРЕН ЧУК ЩЕ СЕ СТОВАРИ НА ГЛАВИТЕ НА ИЗПЕДЕРАСЧЕНАТА ЕВРОПА. РУСИЯ В МОМЕНТА Е ТОВА КОЕТОБЕШЕ ФАШИСКА ГЕРМАНИЯ ПРЕДИ ЗАПОЧВАНЕ НА ВОЙНАТА. РАЗБИРА СЕ ПРОСТАЦИ КАТО ТЕБ НЕ ВИЖДАТ ТЕЗИ НЕЩА. ДОСКОРО НЕ ГИ ВИЖДАХА И В ЕВРОПА. ВЕЧЕ Е КЪСНО ДА ГИ СПРАТ РУСИЯ В МОМЕНТА Е ЕДИН НАРОД ЕДНА ДЪРЖАВА ЕДИН ФЮРЕР.

Е и!Диваци и тъпаци колкото искаш!И за какво ни са тези кретени!С техните войни за надмощие и грандоманщини!Ай бягай!

На нашите фирми ще им забранят.

КАКВА ТЪРГОВИЯ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА ТОЯ СМЕШНИК ЛУКАРСКИ ДА КАЖЕ КАК ЩЕ НАМАЛИ ПЪРВО ВИСОКИТЕ МИТА ЗА ТЪРГОВИЯ ТОВА СА СИ ЧИСТА ПРОБА ЕКСКУРЗИЙ НА НАШ ГРЪБ?!

Какво произвеждат руските фирмички? Не са ли това търговски дружества-търгаши ? Аз за руска стока освен водката в България не съм чул, кажете вие ако знаете? Какво биха ни предложили руските средни фирми производители?

Махайте го този,какъв министър какви пет лева!Бил юрист,с не познава международните закони!Каква икономика,този е подигравка с институцията!Аман от некадърни протежета,че и гладни!

от Лукарски само глупости и недомислие!Когато санкциите за Русия не са отменени, Русия води информационна война,без да сме подминати,измисления министър прави бизнес форум в държава която единствено мисли за геозависимостти,бизнеса им е изцяло офшорен и какви гаранции,може да има една търговска сделка,когато едната страна се управлява от олигарси,висока корупция и нереални цени! Отвратителна политика в момент когато ситуацията в Украйна не е решена,окупацията е налице,а некадърния тръгнал да прави форуми с дявола!Тъпо,много тъпо!Утре ще кажат, прекратяваме някой търговски договор,оправяйте се,няма да платим!

"страна се управлява от олигарси,висока корупция и нереални цени" - За България ли говориш?

какво друго може да предложи руската страна? И някакви други суровини. Всичко това на високи, монополни цени, където е възможно. Кои са тези български фирми, заявили интерес и какво ще купят за да внесат и продадат в България?

НЕ КУПУВАЙ РАШКИ БОКЛУЦИ! КЪДЕТО ВИДИШ АТАКИСТКИ ПОМИЯР,РИТАЙ НА ВОЛЯ ПО ТЪПИТЕ ИМ КРАТУНИ! БЪДИ БЪЛГАРИН,НАТОВЕЦ И ЕВРОПЕЕЦ,КАЖИ НЕ НА ПУТРАШКАТА СГАН!

val55

Вече сме в нов век на новата епоха с ново мислене, и които не го отчете тежко и горко му. Вече трябват нови виждания за развитието на цивилизацията ни независимо дали това е Русия, САЩ, Герамания, България и т.н. Това да искаш да си над всички, и да манипулираш собственият си народ вече води до големи беди не само на него, а и на тези около него. Трябват взаимоотношения от нов тип, при които да се зачитат равноправието, и уважението на всички участващи в тях независимо дали си голям или малък. Доста има, над какво да се замислят САЩ, Русия, Китай, Индия, Германия, С. Корея и т.н. Вече има наложени външни хибридни геостратегически интереси от нов тип, но те в момента немогат да се осъзнаят от участниците в продължаващите конфликти били те в БИ, Украйна или другаде по земята. Променете си мисленето докато е време, и не е станало прекалено късно, защото народите няма да Ви траят много, а и природата също. Имаме, все още шанс да се обърнат нещата в правиланата посока, защото управляващите върхушки по света живеят с много остаряло мислене, което от от минали векове. А най после спрете с това геополитическо противопоставяне и това, кой да е най най над другите. Крайно време е да се разбере, че със сила, и всякакви небогуогодни, и античовешки действия хубост нестава, а трябва човек за човека де е брат и приятел, а не все още да се шири властта на парите и грубата сила за налагане на мнение, и начин на живот. Който продължава да рие в тази посока, ще докара големи беди не само за себе си, но и за много други. Ние сме едно цяло на кораба Земя, и от нас зависи дали да ни бъде или не, но търпението на някои се изчерпва, и е много вероятно да последват по крути мерки за...... Трябва да се зне, че не сме сами в.... и някои знаят със сигурност, че е така въпреки неосведомеността на много от нас....

Не съществува свободен бизнес и търговия, преди всичко е геополитика. Когато може да правиш бизнес с две различни страни но едната е приятелски а другата вражески настроена, ясно е коя ще избереш. Вече има два блока БРИКС и Евроатлантици, естествено е всеки да предпочете своя блок. След открито вражеската позиция на президента и РБ соросоидите който се правят на по-велики християни от папата, Русия се преориентира към приятелски страни, даже и членове на ЕС, Унгария, Гърция. Нашите щом са решили да са васали да търсят помощ от господаря САЩ, там да изнасят.

Браво! Напълно съм съгласен с написаното. Не трябва да се сближаваме с враговете ни от БРИКС, а да си гледаме приятелите от САЩ и ЕС.

и да нарежеме и 5 и 6 блок на козлодуй

а кнесета на краварландия дал ли е разрешение? Нашите стругари ще изработят няколко детайла с руски материал, от ФАЩ кнесета ще скръцнат със зъби, и после ще плащаме изхабения материал (справка - мистрали)

И друг път съм го писал: руснаците имат нефт-ние имаме химици; руснаците имат лен и памук-ние текстилци имаме; руснаците имат дървесина-ние дървопреработватели и мебелисти имаме .. . И при тесните контакти на всакокво ниво, можехме страхотен ВЗАИМОИЗГОДЕН бизнес да правим. Само, че руснаците не искат "мост" да бъдем-те искат тунел,подводница,кон троянски!Затова досега нищо не се е получило!Аз не им вярвам,който им вялва да залага пари и авторитет,само после да не плаче за държавни гаранции!

ние имаме надарени мъжове, руснаците има жени!

valentor

А питанката е проста, като гъбена чорба. Започва се : Кой, кой те изпрати там, кой ти осигури парички, кой те командва, кой ти гарантира безопасност, кой, кой. Ти, ще помагаш ли на правосъдието или то на теб ще помага? Кой те прати там, кой... и така след 24-36 часа, максимум, човекУт почва да обяснява : Прати ме "Х" той ми каза,че "ххх". И тогава емваш "Х" -сът , и пак същите питанки : кой...

Тук един нещастен трол, в безсилието си да измисли нещо лошо за Русия, пише, че Русия е мразена в целият свят. Може ли да уточни, точно за коя част от света става дума? Защото аз не зная страна, която да мрази Русия. Може да не е обичана. Но в замяна на това пък е уважавана. С изключение на няколко платени предатела в България.

Дори и Евровизия показа колко много са мразени руснаците, чак се класираха втори!

НАЙ- МНОГО ОТ ПОЛЯЦИТЕ,ЧЕХИ,УНГАРЦИ И РУМЪНЦИ .

Руснаците искат да търгуват с Български фирми защото те и ние сме силно корумпирани. КОНТАКТИТЕ С РУСИЯ ВОДЯТ ДО НАВЛИЗАНЕ НА РУСКИ АГЕНТИ И КОРУПЦИЯ ,ПО ТОЗИ НАЧИН СРИВАТ СТАНДАРТА НА ЖИВОТ В СТРАНАТА НИ.

VIPER

Откога търговията срива стандарта на живот бе смешко ?

NIKI NIKOLOV

С РУСИЯ НЯМА ТЪРГОВИЯ ,А ДЕЛБА ПО БРАТСКИ,А НЕ ПО РАВНО И ЗАСИЛВАНЕ НА РУСКАТА АГРЕСИЯ ПУТЛЕРЕСЧЕ .

Очаква се спешно посещение на Маккейн, Байдън и мадам Euck the EU В София. Да му мислят Бойко и Офшорко ... Ще има пата-кюта и нов завой във външната политика. Може даже да хвъчат оставки

VIPER

Явно българските фирми не са съгласни със стожера на демокрацията Роско Тапета След като се наслушаха на празни лозунги и нагледаха на катарски екскурзии , фирмите взеха нещата в свои ръце

По-добре да излизаме от ЕС и НАТО и отново да се сдружим с Русия. Руснаите са наши братя, освбодители и създатели на третата българска држава. Мястото на българите е с руснаците

само че първо трябва да се отървем от предатели тип ръб и платена мрежичка.......

България вече е избрала своя път и от 10 години е в НАТО и ЕС. Ушанките имат своя последен шанс да пълнят куфарите и да заминават при "братята" си в Азия.

без мен и още 6 милиона българи! комундетата можете да излизате още сегоня от евросъюза - чемодана, вокзала и в маскве

четете бе,протестъри жалки-ето това е истината. вие ще отечете в канала,вие и вашите росковци,бойковци и радановци......

РУСИЯ Е МРАЗЕНА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.

ГАЗ ЧОРАПИ НАМЕТАЛО....

Важното е че тука е обичана...Другото са врели-некипели...

Ле-лее ,сега Боко-простия пак ще яде шамари в американското посолство .а търговското ни салдо много отрицателно бре ???? 10 към 1 ?? това е защото ,като прости балкански субекти си подарихме пазарите в Русия на господарите ни от Запада и техните компании ,а нашите ги униищожихме да не им се пречкаме ,защото ние сме добрички и много слушкаме ...е верно ,че сме тъпички ,ама карай ...

Когато Бълария закъса съвсем, праща делегация в Москва за връзки,контакти и помощ. Това е истрически факт. Така е било при Батенберга, при Кобургите и даже при бай Тошо.

КОМАЙ В РУСИЯ Е МИЗЕРИЯ СЕГА.

ПРИ ПУТЛЕР Е НЕИЗГОДНО ДА СЕ ТЪРГУВА С РУСИЯ.

А ембаргото?

При бай Тошо само имаше взаимно изгодно сътрудничество. А тия са с къса памет. анацефали. Ако някой не знае какво значи последната дума - без гл. мозък

Преди години идва на посещение кмета на Москва Лужков. Софиянски му се оплаква от безработицата. Лужков му казва-цяла България да работи денонощно, не можше да задоволи нуждите само на Москва. Кой ви изгони от руският пазар? Русия е велика нация и не може да търпи неблагодарници и предатели като нас. Ще им дрънкаме оръжие с американците и ще ги обяваваме за врагове. И после се пък чудим, защо ни отсвириха. Това дори немеца Цар Борис не си го позволи. Все пак дзобре, че тия бизнесмени поумняха най после. Приятен ден.

РУСИЯ Е ВРАГ, ВИНАГИ Е РАБОТИЛА СРЕЩУ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БЪЛГАРИЯ. А РУСОФИЛИТЕ СА ПРЕДАТЕЛИ.

а защо тогава се натискаме да ходим в Москва? Давай нови санкции на врага и да преориентираме износа към Германия. От нас си зависи...

ГАЗ ЧОРАПИ НАМЕТАЛО....

Русия не е велика нация, тя е нещастна нация. Как може да е велика, като до скоро руснаците пътуваха в собствената си страна само с разрешение. Страна в която магазините винаги бяха празни и съм виждал опашки за месо по 200 човека. Страна със десетки лагери, където хиляди граждани бяха заточени.

Всъщност Русия ни изгони от Руския пазар и за това има множество документи. след промените ние бяхме разпределени именно от руснаците и американците в Малта в сферата на влияние към европейските партньори, срещу Индия, която получи Русия , за да си продава оръжието. Тогава руснаците спряха да ни изкупуват земеделската продукция.

я кажи защо изнесе децата си в Америка, а не в Русия ?/ дай малко по същество, а не разтягане на локуми.

Нашите тъпунгери се опитват да омилостивят братчетата с бизнес форуми. Забележете - при говедата даже не се и опитват да организират срещи! Що така бе драги зрители???

90 милиона долара стокообмен на година - смях Може спокойно да го спрем Ще пием по бутилка водка по-малко на година и готово

И как така бе, Миме?! Нали ний най го мразим руското и руснака!

американското посолство знае ли какви ги върши този лукчо ,40 български фирми ,ми това е цяло състояние

Никой не уважава предателите, а ние българите сме такива, веднага след Освобождението: "Ще ги освободим нашите братя.Те веднага ще поискат признание от Европа.Ще работят и сплетничат срещу нас. Само в мигове на върховни изпитания Москва ще ги привлича като маяк.... Ф.И;.ДОСТОЕВСКИЙ Гледал е във вода геният !

Достоевски говори за шепата предатели,които винаги успяват да окупират властта и да говорят от името на целия народ. Винаги ни носят и катастрофи. Катастрофите в БГ ще престанат когато започне да се пита народа за всичко,а не шепа прости и слепи капути да решават от наше име. В този ред на мисли в БГ никога не е имало демокрация.

Явно Г-жа Марси Рийс, да се свети името и, е разрешила тази визита.

Веднага главният джандар-юса посолката да ги арестува и разпита.Това са шпиони ...

Абсолютно. Сега руснаците ще вербуват Лукарски. Ужас, загубихме соросоид.

заместник-министърът на икономиката Даниела Везиева се срещнала със Светейшия Патриарх Кирил - и какво ще търгуваме с Русия: икони? монахини? ХА ХА ХА

VIPER

Така е.Ние освен чалъми и цигански номера друго не можем да предложим

а руснаците освен газот си друго немат.

Бай Ставри

Ти се смееш, обаче този Кирил бил спец по контрабандните цигари в Русия

да се търгува с путлеристи е глупост.

Български инфантили все още не могат да осъзнаят реалността и се тикат там,където няма да ги допуснат преди германците и французите, защото където се ритат атовете, магаретата отнасят чифтетата. Руснаците много добре знаят, че българите са прости и ги използват, за да покажат на ЕС, че България може да бъде присъединена към руската сфера на влияние въпреки всички уговорки помежду им..

Офшрко изпаднал в несвяст и в момента го свестяват.

Държавата не може ли да направи така че тук да се заселят стотици хиляди руснаци или граждани на Русия и бившите републики с българско самосъзнание. Така ще се пребори с демографския срив и масовата циганизация ! Друг е въпроса дали ще може да им се осигури работа.

предател!

Руснак където се засели и трева не расте. Това е една мързелива и алкохолизирана нация която ще живее в изолатора докато не обесят Путя жужето.

Руснаците продължават и сега да ни ограбват. Износът ни за Русия е седем пъти по-малък от вноса им от тях за България. Това е в следствие на енергийната ни зависимост от Русия, която трябва да се ликвидира.

VIPER

Такива , като теб лайкучки много Ама никой досега не е казал как ще си намерим други доставчици в обозримо бъдеще

Браво !!! Министър Лукарски коленопреклонно се явил пред светейшия руски патриарх Кирил и смирено целунал десницата му с молба, светият отец да опрости греховете български.

Никой не уважава предателите, а ние българите сме такива, веднага след Освобождението: "Ще ги освободим нашите братя.Те веднага ще поискат признание от Европа.Ще работят и сплетничат срещу нас. Само в мигове на върховни изпитания Москва ще ги привлича като маяк.... Ф.И;.ДОСТОЕВСКИЙ Гледал е във вода геният !

Не се самозалъгвайте - руснаците участват на тази пръдня от вежливост. Нищо няма да стане, освен нашите фирми да платят по 2000 евро за участието.

Някои от управляващите започнаха да се очовечват и да проглеждат. Разбира се, че от хамериканците и брюкселските чиновници полза за БГ няма. Има само вреди и неблагополучия и ние, с Бойко напред, се тътрим на последно място в ЕС по всички показатели. Истината е във възраждане икономическите, политически и културни отношения с братската руска страна.

Браво, ние трябваше да отидем там първи,не да се влачим след Джон Кери в Сочи!

И след Меркел и след Нюланд наскоро.

Руски и български фирми заявиха голям взаимен интерес То и в Катар бяха едни големи интереси, но накрая всичко се оказва в сферата на абстракциите на ирационалното на фикциите.

НЕ НА РУСИЯ!!!!!

Не какво ?

НЕ на простите българи като теб,които потопиха БГ с простотията си. НЕ на САЩ, Монсанто и Шеврон.

Русофобите са в шок, ГЕРБ и РБ са на Поклонение в Русия при Владимир Путин Велики !

Надяваме се Лукарски да е измолил малко снизхождение от страна на Велика Русия !

За какво да се моли?

Питай ГЕРБеруго Соросоидите . Защо са на поклонение в Москва !?