Коментари - Арестуваха нашенец, източвал и сметка на Бил Гейтс | Днес.dir.bg

Арестуваха нашенец, източвал и сметка на Бил Гейтс

32-годишният българин Константин Кавръков е арестуван за киберпрестъпления, включително и кражба от банковата сметка на основателя на "Майкрософт" Бил Гейтс.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха нашенец, източвал и сметка на Бил Гейтс | Днес.dir.bg

Коментари

Първо това е българският Робин Худ, взел от богатите и дал на ..... себе си. Второ като е такъв супер хакер как е допуснал да го арестуват няколко пъти в различни държави? Аз ми се струва, че този излага добрите хакери, ама наистина добрите хакери. Този е ламер, некадърник и нещастник за мене. С право да си излежи наказанието, белким в затвора се научи как стават нещата.

Каква гордост. Двеста години преди Аспарух българите нападали Византия с цел грабеж. Сега само методите с които миксоварварите /към които принадлежат българите /се опитват да ограбват цивилизования свят са се променили

АКО 1% ОТ ГРАЖДАНИТЕ НА СВЕТА ПРИТЕЖАВАТ ПОЛОВИНАТА ОТ ТЕЗИ БОГАТСТВА НА СВЕТА-ТО УМНИ БЪЛГАРИ ПРАВЯТ СПРАВЕДЛИВОТО ИМ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ ..ГОЛЯМИТЕ БОГАТСТВА НЕ СА ЧИСТИ.

Аз имам една много ориганална поговорка. Тя гласи-способните хора заработват пари. А още по способните просто и ги отнемат. Това, да откраднеш от Бил Гейтс звучи фантастично. Поздравления за българина.

малко са идиотите които мислят така. като си прост и не можеш да направиш пари даи да ги откраднеш. аз си изкарвам парите с труд но изгорях с 2 бона. да те видя дали така ще приказваш ако хякои ти брaкне в сметките

N. S.

В грешна банка са ти били парите, брат ..... Борбата е да ги държиш в такава банка, че като гръмнат банката да ти ги възстанови. Дори и ти да си си ги гръмнал.

Един българин го канят да учи в 18 престижни университета, друг българин го "канят да пребивава" в 28 затвора ...

коментар тук е че"ако не си крадец те смятат за глупак"бих добавил само - че оше те смятат за глупак ако се трудиш честно и си вършиш професионално работата без много шум. Тка са работили нашите дядовци 1900-1912 година, така сме побеждавали враговете си, не със кражби и лъжи а с ум ,работа и постоянство. Тука един по-голям крадец е хванал един по-малък крадец- нищо ново!

Ето,БГ бизнесът идва!

това е нищо новина. когато напишете истината, че: бил гейс източва сметките на хората по света чрез своята система за "сини екрани" - прозорци към службите и най-големите измамници - ето, тогава ще ви призная.

кскво е общото между бългсрин и циганин?

няма общо не може и да има.Циг си е башибозук. Каквато и деградация да има у българите не може да се сравняваме !

Тия, ако ги вкараш в затвора ще започнат да ра ботят за шефа на затвора...?Според данни на Интерпол най-много ощитени има от хората с малки заплати или пенсии...богатите не усещат, че ги крадат... Трябва да ги слагат на гилотината "Няма крадец-няма проблем'!

Кой как може ? Абе какво става във тоя фонд Земеделие, за некакви глоби, от над 1 млрд лева ,слух се носи. Един другар там любичец на Герб ,май нещо сгафил.

това нещастно другарче , дали не е било на заплата при тиквата ?

Крадците са на мода- съвременните герои! Ако не си крадец си глупак!

pompai

Елате да крадете в БГ-банките,че тук ни крадът те с двойно по големи лихви на бедния ни народ.

Майка украйнска гражданка дядо прокурор. Нищо случайно.

Арестуван във Филипините? Лоша работа, там бесят... да бе си стоял в САЩ...

Много боли да откраднеш от крадеца!!! :) :) :)

Абе прости чалгаджии, всякя година гейтс и мърдок дават 50% от печалбата си за благотворителност.кажи ми някой местен "бизнесмен" да прави същото

ще го призная ако от сметката на Бил прехвърли в моята сметка. :-)

и как точно е източил сметка Бил Гейтс от филипините ?

братя и сестри! другари, приятели и колеги! санародници! драги зрители и слусатели!..крадете! но носете в бг! тез миситурки тука, дето са праят на ангелчета ги знаим..ха-ха!напред! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цигани ,цигани ама този баш циганин ЕВАЛЛА .

Браво,пич!Само така!

Има ли българин, имащ компютър, който да не е крал от Бил Гейтс, разбирайте "Уиндоус" от "Майкрософт"? Може би само пеленачетата и пенсионерите, недокосвали компютър, не са в кюпа... А самият Бил Гейтс е крал на поразия от други програмисти, по-способни от него - даже имаше филм за гаражните фирми на програмисти в САЩ в зората на съвременните компютри и Бил Гейтс гепи една дискета от някакъв компютърен гений... Като не искат да направят нашенските заплати европейски, а и да има добре платена работа в изобилие в България, така че да не са принудени българите да крадат на поразия тук и там, все ще е така... Воля няма за промяна!

Някой ти е разказвал филма... :) Бил Гейтс не е откраднал "дискетата" (няма смисъл да ти казвам какво е имало на нея), а просто я купи изгодно. Ако не се лъжа за около $50 000 по ония далечни времена. Схващаш ли разликата?

Чуеш ли за българин значи е крадец.70г. комунизъм на това научиха народа.

Много се смях, когато в един от епизодите убиха българин с репликата - "Този е българин, може да открадне и това, за което няма да Ви дойде и на ум".

Стига си лъгал,бе, тогава нямаше такива науки и техника!

от филма "черна котка бял котарак". Как от къде. В българия може да се открадне всичко .... и откраднаха цял влак с цистерни от гара Лом Да не говорим за "Господин за един ден"....

Добре ни "представя" пред света Г-н Кавръков,няма що ??!!!

Кога ще арестуват мутрата окрала 20 милиарда от българския народ?

Когато се опита да открадне от сметката на Бил.:)

Кога Бойко ще арестува Доган и Станишев окрали нрода ни през целия преход?

Най-общо казано тарикатът е мошеник на дребно и на едро, но страхлив мошеник, плах, уплашен, постоянно озъртащ се, но все пак горд, че е мошеник. Но мошеничеството му е такова, че най-често води до неговото собствено падение.

,,Арестуваха българин, крал и от Бил Гейтс" Че това новина ли е? Мечтая си да доживея: ,,Арестуваха български министър председател, крал като изоглавен от народа си" Ееех мечти... А дано, ама надали....

Да , време е Станишев и сие да бъдат арестувани !

Чакайте, объркахте ме! Не разбрал крал ли е Бил или е бил Крал...

Това само доказва колко са смотани мнозинството български мъже. За това ги няма в България, да се излягат и крадат по света.. В международните сайтове не го наричат кралят на акерите а кибер мошеник. То и без това репутацията ни по света е мн зле, но заради такива мижитурки става още по-зле :( Искам по света да знат, че има и честни българи, не само крадци и предатели!

От време на време се срещат и щастливи идиоти, които твърдят, че парите не са най - важното нещо на този свят и в защита на тезата си крадат на воля.

българин е изкопал гроба на чаплин,българина продава наркотици,жени и оръжие,фалшифицира кредитни карти и тем подобни свинщини....свинска нация

Срамът ДПС не е срам за българите.Крадливи и убийци-кучета крастави,начело с кирливия башибозук-Доган.

а Сопола окраде цялата държава...

не е свинска а циганска нация,каква е разликата всичко краде . Я го го гледайте само Василев от КТБ 205 000 000 за 5 минути и това е капка във окена

Ами,браво на пича,своего рода протест,срещу новият световен ред и поставянето на чипове на хора!А смотлювците тука го плюете.Утре ще почнат да ви слагат пломби (чипове) на ушите,като крави,и доволно ще мучите и преживяте пак ,като крави,с ярем на вратовете.

тъпчо!

...и ти да не си пеевски ??!! хахаха..

Овчия ти мозък до това заключение ли ,стигна.

Нещо е много мътно!Парагвай Филипини и хоп сметката на Бил Гейтс!Зле измислена статия от цитирания сайт!Ако си мислят че са "осветлили"някои недобросъвестни единици от българската техническа нация то такива има във всяка нация!

а пък бил геитс е крал от целия свят, от всички нас....

какво е откраднал освен, честа ти като те обезчести?

Мед им капе на сърцето на журналистите - "българи", добре де, българин, един брой и "престъпление" в едно изречение ! Ще има грантове, плаща се тази антибългарска пропаганда !

Когато хората осъзнаят, че парите са хартийки, които са използвани да ни заробват и престанат да им се кланят - тогава обществото ще се промени. Природата ни е дала всичко необходимо, напълно безплатно - храна, вода, въздух и слънце - ако не се осъзнаем, скоро ще бутилират и въздуха !

"Когато хората осъзнаят, че парите са хартийки, които са използвани да ни заробват и престанат да им се кланят - тогава обществото ще се промени." т.е. обществото няма да се промени

zasto kriete komentarite na horata uvazaemi dir-bg? istinata e, 4e bankite sa institucii za to4ene na pari i niama da presilia reket..lihvite?..kreditite?praviat pari ot nisto ili ot vasite sobstvenni vlogove, bez da im davate razresenie. daze i ne znaete.. kakvo, sega ..4rez nepozvoleni ot zakonite sredstva 4okeka e zapisal i e vzel ot tiah. aide!ne se kosete. ima zastrahovka na parite, i tia pak ide ot vas-nas.. vsi4ko e na nas grub .nie plastame. i izliza ,4e gospogina e vzel po mnogo slozen i nepozvolen na4in. nasite si pari. vav 4asti4en slu4ai i negovite si.. uvazaeniya bil geyts, kak natrupa tolkoz pari dragi hora? haide da ne se budalim. triabva da sme 4estni. kradec li e toz deto krade ot razboinicite? pozdravi i usmivki na vsi4ki deto slagat minus4eta.

2 метра по 2 метра по 1 метър равно на 4 кубика по 15 лв на кубик ръчен изкоп равно на 60 лева. Това ни трябва накрая, а на Гейтс също толкова. Амин

Напомня ми за цитат от The Wire - "Money has no owners, only spenders"

Айде сега глупости тия мулета станаха "суперхакери", а те ги ползват за черната работа да обикаля по банкоматите и да теглят пари срещу процент. Други хора крадат данните и организират схемата но обикновено залавят тия бушони. Е изкарват не лоши манги но докато ги хванат. Тука в УСА е пълно с мераклии да точат банкомати.

Издайте заповед за арест на Бил Гейтс, задето е създал предпоставки за извършване на престъпление като публично е заявил своето богатство. Кафява бюлетина в Интерпол и искане за екстрадиция в България.

Младежът е от Стара Загора. И ние сме дали нещо на света. :)

Не е от С.Загора,от Дряново е,не се изказвай неподготвен!Познавам баща му лично.

Външния министър Савфет Мехмед паша при подписване на Санстефанският мирен договор ,казал на граф Николай Игнатиев " Халлал да ви е това крадливо племе"..ха..ха

Зимай си феса и си ходи у Турция като не ти харесваме.

Ами и там ходя. Минималната пенсия е 411 евро и мъжете се пенсионират на 40г..ха..ха Сега ваканцувам в България..ха..ха

А какво е казал Шюкрю паша на ген. Никола Иванов? :))) След като е минал през целия Одрин да му предаде сабята си...

това го е казал тучин, хм-м, каква пародия! турчин = крадец

РОБИН ХУД!

Евалла! РАЗБИЙТЕ ГИ ТЕЗИ ЛАЖЛИВИ И КРАДЛИВИ ДЕМОКРАТИЧНИ КОПЕЛЕТА!!!!!!!!

dirddd@

Ами, и аз като колегата ще напиша "Евала на човека", прави това, в което е най-добър, не краде от бедните, а от богатите, нито убива, нито е наранил някого. Такива като Гейтс муха ги ухапала, ако ще и 500 милиона да му дръпнеш :)

тогава да те обере някой циганин защото е много по-беден от теб?

Евеала на тоя !!! Не затвор, награда трябва да му се даде, за туй че е ощипал милионери и милиардери.

Така звучи злобата на некадърния неуспял келеш....

Коментари - Арестуваха нашенец, източвал и сметка на Бил Гейтс | Днес.dir.bg

Арестуваха нашенец, източвал и сметка на Бил Гейтс

32-годишният българин Константин Кавръков е арестуван за киберпрестъпления, включително и кражба от банковата сметка на основателя на "Майкрософт" Бил Гейтс.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха нашенец, източвал и сметка на Бил Гейтс | Днес.dir.bg

Коментари

Първо това е българският Робин Худ, взел от богатите и дал на ..... себе си. Второ като е такъв супер хакер как е допуснал да го арестуват няколко пъти в различни държави? Аз ми се струва, че този излага добрите хакери, ама наистина добрите хакери. Този е ламер, некадърник и нещастник за мене. С право да си излежи наказанието, белким в затвора се научи как стават нещата.

Каква гордост. Двеста години преди Аспарух българите нападали Византия с цел грабеж. Сега само методите с които миксоварварите /към които принадлежат българите /се опитват да ограбват цивилизования свят са се променили

АКО 1% ОТ ГРАЖДАНИТЕ НА СВЕТА ПРИТЕЖАВАТ ПОЛОВИНАТА ОТ ТЕЗИ БОГАТСТВА НА СВЕТА-ТО УМНИ БЪЛГАРИ ПРАВЯТ СПРАВЕДЛИВОТО ИМ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ ..ГОЛЯМИТЕ БОГАТСТВА НЕ СА ЧИСТИ.

Аз имам една много ориганална поговорка. Тя гласи-способните хора заработват пари. А още по способните просто и ги отнемат. Това, да откраднеш от Бил Гейтс звучи фантастично. Поздравления за българина.

малко са идиотите които мислят така. като си прост и не можеш да направиш пари даи да ги откраднеш. аз си изкарвам парите с труд но изгорях с 2 бона. да те видя дали така ще приказваш ако хякои ти брaкне в сметките

N. S.

В грешна банка са ти били парите, брат ..... Борбата е да ги държиш в такава банка, че като гръмнат банката да ти ги възстанови. Дори и ти да си си ги гръмнал.

Един българин го канят да учи в 18 престижни университета, друг българин го "канят да пребивава" в 28 затвора ...

коментар тук е че"ако не си крадец те смятат за глупак"бих добавил само - че оше те смятат за глупак ако се трудиш честно и си вършиш професионално работата без много шум. Тка са работили нашите дядовци 1900-1912 година, така сме побеждавали враговете си, не със кражби и лъжи а с ум ,работа и постоянство. Тука един по-голям крадец е хванал един по-малък крадец- нищо ново!

Ето,БГ бизнесът идва!

това е нищо новина. когато напишете истината, че: бил гейс източва сметките на хората по света чрез своята система за "сини екрани" - прозорци към службите и най-големите измамници - ето, тогава ще ви призная.

кскво е общото между бългсрин и циганин?

няма общо не може и да има.Циг си е башибозук. Каквато и деградация да има у българите не може да се сравняваме !

Тия, ако ги вкараш в затвора ще започнат да ра ботят за шефа на затвора...?Според данни на Интерпол най-много ощитени има от хората с малки заплати или пенсии...богатите не усещат, че ги крадат... Трябва да ги слагат на гилотината "Няма крадец-няма проблем'!

Кой как може ? Абе какво става във тоя фонд Земеделие, за некакви глоби, от над 1 млрд лева ,слух се носи. Един другар там любичец на Герб ,май нещо сгафил.

това нещастно другарче , дали не е било на заплата при тиквата ?

Крадците са на мода- съвременните герои! Ако не си крадец си глупак!

pompai

Елате да крадете в БГ-банките,че тук ни крадът те с двойно по големи лихви на бедния ни народ.

Майка украйнска гражданка дядо прокурор. Нищо случайно.

Арестуван във Филипините? Лоша работа, там бесят... да бе си стоял в САЩ...

Много боли да откраднеш от крадеца!!! :) :) :)

Абе прости чалгаджии, всякя година гейтс и мърдок дават 50% от печалбата си за благотворителност.кажи ми някой местен "бизнесмен" да прави същото

ще го призная ако от сметката на Бил прехвърли в моята сметка. :-)

и как точно е източил сметка Бил Гейтс от филипините ?

братя и сестри! другари, приятели и колеги! санародници! драги зрители и слусатели!..крадете! но носете в бг! тез миситурки тука, дето са праят на ангелчета ги знаим..ха-ха!напред! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цигани ,цигани ама този баш циганин ЕВАЛЛА .

Браво,пич!Само така!

Има ли българин, имащ компютър, който да не е крал от Бил Гейтс, разбирайте "Уиндоус" от "Майкрософт"? Може би само пеленачетата и пенсионерите, недокосвали компютър, не са в кюпа... А самият Бил Гейтс е крал на поразия от други програмисти, по-способни от него - даже имаше филм за гаражните фирми на програмисти в САЩ в зората на съвременните компютри и Бил Гейтс гепи една дискета от някакъв компютърен гений... Като не искат да направят нашенските заплати европейски, а и да има добре платена работа в изобилие в България, така че да не са принудени българите да крадат на поразия тук и там, все ще е така... Воля няма за промяна!

Някой ти е разказвал филма... :) Бил Гейтс не е откраднал "дискетата" (няма смисъл да ти казвам какво е имало на нея), а просто я купи изгодно. Ако не се лъжа за около $50 000 по ония далечни времена. Схващаш ли разликата?

Чуеш ли за българин значи е крадец.70г. комунизъм на това научиха народа.

Много се смях, когато в един от епизодите убиха българин с репликата - "Този е българин, може да открадне и това, за което няма да Ви дойде и на ум".

Стига си лъгал,бе, тогава нямаше такива науки и техника!

от филма "черна котка бял котарак". Как от къде. В българия може да се открадне всичко .... и откраднаха цял влак с цистерни от гара Лом Да не говорим за "Господин за един ден"....

Добре ни "представя" пред света Г-н Кавръков,няма що ??!!!

Кога ще арестуват мутрата окрала 20 милиарда от българския народ?

Когато се опита да открадне от сметката на Бил.:)

Кога Бойко ще арестува Доган и Станишев окрали нрода ни през целия преход?

Най-общо казано тарикатът е мошеник на дребно и на едро, но страхлив мошеник, плах, уплашен, постоянно озъртащ се, но все пак горд, че е мошеник. Но мошеничеството му е такова, че най-често води до неговото собствено падение.

,,Арестуваха българин, крал и от Бил Гейтс" Че това новина ли е? Мечтая си да доживея: ,,Арестуваха български министър председател, крал като изоглавен от народа си" Ееех мечти... А дано, ама надали....

Да , време е Станишев и сие да бъдат арестувани !

Чакайте, объркахте ме! Не разбрал крал ли е Бил или е бил Крал...

Това само доказва колко са смотани мнозинството български мъже. За това ги няма в България, да се излягат и крадат по света.. В международните сайтове не го наричат кралят на акерите а кибер мошеник. То и без това репутацията ни по света е мн зле, но заради такива мижитурки става още по-зле :( Искам по света да знат, че има и честни българи, не само крадци и предатели!

От време на време се срещат и щастливи идиоти, които твърдят, че парите не са най - важното нещо на този свят и в защита на тезата си крадат на воля.

българин е изкопал гроба на чаплин,българина продава наркотици,жени и оръжие,фалшифицира кредитни карти и тем подобни свинщини....свинска нация

Срамът ДПС не е срам за българите.Крадливи и убийци-кучета крастави,начело с кирливия башибозук-Доган.

а Сопола окраде цялата държава...

не е свинска а циганска нация,каква е разликата всичко краде . Я го го гледайте само Василев от КТБ 205 000 000 за 5 минути и това е капка във окена

Ами,браво на пича,своего рода протест,срещу новият световен ред и поставянето на чипове на хора!А смотлювците тука го плюете.Утре ще почнат да ви слагат пломби (чипове) на ушите,като крави,и доволно ще мучите и преживяте пак ,като крави,с ярем на вратовете.

тъпчо!

...и ти да не си пеевски ??!! хахаха..

Овчия ти мозък до това заключение ли ,стигна.

Нещо е много мътно!Парагвай Филипини и хоп сметката на Бил Гейтс!Зле измислена статия от цитирания сайт!Ако си мислят че са "осветлили"някои недобросъвестни единици от българската техническа нация то такива има във всяка нация!

а пък бил геитс е крал от целия свят, от всички нас....

какво е откраднал освен, честа ти като те обезчести?

Мед им капе на сърцето на журналистите - "българи", добре де, българин, един брой и "престъпление" в едно изречение ! Ще има грантове, плаща се тази антибългарска пропаганда !

Когато хората осъзнаят, че парите са хартийки, които са използвани да ни заробват и престанат да им се кланят - тогава обществото ще се промени. Природата ни е дала всичко необходимо, напълно безплатно - храна, вода, въздух и слънце - ако не се осъзнаем, скоро ще бутилират и въздуха !

"Когато хората осъзнаят, че парите са хартийки, които са използвани да ни заробват и престанат да им се кланят - тогава обществото ще се промени." т.е. обществото няма да се промени

zasto kriete komentarite na horata uvazaemi dir-bg? istinata e, 4e bankite sa institucii za to4ene na pari i niama da presilia reket..lihvite?..kreditite?praviat pari ot nisto ili ot vasite sobstvenni vlogove, bez da im davate razresenie. daze i ne znaete.. kakvo, sega ..4rez nepozvoleni ot zakonite sredstva 4okeka e zapisal i e vzel ot tiah. aide!ne se kosete. ima zastrahovka na parite, i tia pak ide ot vas-nas.. vsi4ko e na nas grub .nie plastame. i izliza ,4e gospogina e vzel po mnogo slozen i nepozvolen na4in. nasite si pari. vav 4asti4en slu4ai i negovite si.. uvazaeniya bil geyts, kak natrupa tolkoz pari dragi hora? haide da ne se budalim. triabva da sme 4estni. kradec li e toz deto krade ot razboinicite? pozdravi i usmivki na vsi4ki deto slagat minus4eta.

2 метра по 2 метра по 1 метър равно на 4 кубика по 15 лв на кубик ръчен изкоп равно на 60 лева. Това ни трябва накрая, а на Гейтс също толкова. Амин

Напомня ми за цитат от The Wire - "Money has no owners, only spenders"

Айде сега глупости тия мулета станаха "суперхакери", а те ги ползват за черната работа да обикаля по банкоматите и да теглят пари срещу процент. Други хора крадат данните и организират схемата но обикновено залавят тия бушони. Е изкарват не лоши манги но докато ги хванат. Тука в УСА е пълно с мераклии да точат банкомати.

Издайте заповед за арест на Бил Гейтс, задето е създал предпоставки за извършване на престъпление като публично е заявил своето богатство. Кафява бюлетина в Интерпол и искане за екстрадиция в България.

Младежът е от Стара Загора. И ние сме дали нещо на света. :)

Не е от С.Загора,от Дряново е,не се изказвай неподготвен!Познавам баща му лично.

Външния министър Савфет Мехмед паша при подписване на Санстефанският мирен договор ,казал на граф Николай Игнатиев " Халлал да ви е това крадливо племе"..ха..ха

Зимай си феса и си ходи у Турция като не ти харесваме.

Ами и там ходя. Минималната пенсия е 411 евро и мъжете се пенсионират на 40г..ха..ха Сега ваканцувам в България..ха..ха

А какво е казал Шюкрю паша на ген. Никола Иванов? :))) След като е минал през целия Одрин да му предаде сабята си...

това го е казал тучин, хм-м, каква пародия! турчин = крадец

РОБИН ХУД!

Евалла! РАЗБИЙТЕ ГИ ТЕЗИ ЛАЖЛИВИ И КРАДЛИВИ ДЕМОКРАТИЧНИ КОПЕЛЕТА!!!!!!!!

dirddd@

Ами, и аз като колегата ще напиша "Евала на човека", прави това, в което е най-добър, не краде от бедните, а от богатите, нито убива, нито е наранил някого. Такива като Гейтс муха ги ухапала, ако ще и 500 милиона да му дръпнеш :)

тогава да те обере някой циганин защото е много по-беден от теб?

Евеала на тоя !!! Не затвор, награда трябва да му се даде, за туй че е ощипал милионери и милиардери.

Така звучи злобата на некадърния неуспял келеш....