Европейските лидери, Путин, Байдън, Зеленски и Столтенберг осъдиха покушението над Фицо

Министерският съвет, премиер и президент изказаха възмущението си от посегателството и пожелаха бързо възстановяване на Фицо

Обратно в новината

Коментари - Европейските лидери, Путин, Байдън, Зеленски и Столтенберг осъдиха покушението над Фицо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно нещо са политиците. Плюят се, обиждат се , нападат се, но са солидарни в едно, да се крепят на власт. Ето тоя комундел. Всички го коментират, че е проруски настроен, а сега реват все едно светът е свършил. Всъщност едва ли са го стрелнали защото е срещу Украйна. По-скоро е заради финансови интереси.

И Фицото ли го поръчаха Давос-миндилите?

Превеждам.те го поръчаха и сега осъждат, че нефелен убиеца и не е умряла мишената. Силно осъждат

Щом веднага пишете какво е казал Зеленски, ами потърсете мнението и на Джетсун Джампел Нгаванг Лобсанг Йеше Тензин Гяцо или накратко Тензин Гяцо, или още по-накратко - четиринадесетият Далай Лама. Попитайте за мнение също и бай Пешо, тракторист в ТКЗС-то на Горно Левуново...То бива да ни го врете тоя ВолОдимир, ама чак толкова недейте бе! Вече и на децата стана ясно за какво иде реч.

Кокайнчик нали той е причината за всичката смърт и мизерия която пълзи из Европа. Явно ФАЩ и Соросоидната сган яко го е закъсала. Турция подготовка за атентат, в Словения атентат, в Грузия се мъчат с Майдан. Жълтопаветната българска сган къде е ?

С атентата срещу Орбан не успяха, Бог да е с Фицо!!!

Интерес от покушението имат само окрайна и цереу!

Фицо не е ли в списъка на Украинския Миротворец, досега в Европа не беше стреляно по министър председатели или президенти, само в САЩ се стреля, но тъй, като Европа днес част от Щатското управление

Мършите ционистки ще ядат бахура. Гарантирано.

Не са ли го казали 10 минути преди атенатата да е бил извършен? не са ли изказали съпричасност преди да се случи?

Да, това е лош пример за европейскте лидери, тону-виж и по други започнали да стрелят.

Зеленски осъдил... Абе дира, я покажете какво говореше преди седмица. Май точно да пукне му пожелаваше. Изобщо, лицемери докрай.

Този либерал е проявил евроатлантически ценности. Трябва да се провери свързан ли е с НПО-та? Получавал ли е грантове от Америка за Словакия? Имал ли е срещи с хора от посолства?

Няма как всеки недоволен от законно избран политик ,да отиде и да го застреля, представете си как ужас ще настъпи!

Изглежда евронацистите не са много доволни от неуспешния атентат.

Светът проумява: Злото е на Запад.