Ирина Бокова пред ООН: Време е за мир и взаимно уважение

Пред Общото събрание на ООН започна изслушването на кандидатите за поста генерален секретар на световната организация, сред които е Ирина Бокова.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Бокова пред ООН: Време е за мир и взаимно уважение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ерата Бокова вече свърши... на 12.04. след нейното изказване - отвлечено от действителността, без конкретика, с много заучени фрази, богато на.... мълчание - може би най-мълчаливото изказване от всички други, при това едновременно на три езика / пълно малоумие/!!! Руснаците веднага след като го чуха разбраха, че са го закъсали и то яко и изкараха резервния играч - Вук, 40год. бивш външен министър на Сърбия. Неговото изказване беше днес - с пъти е по-интелигнтно от Боковото, на ясен и разбираем английски език, имаше начало и край и ясна теза..... Това момче има шансове за позицията шеф на ООН...., стига котка да не му мине през пътя... Бокова е вече политически труп и би трябвало, като българи, да и пожелаем меко приземяване в действителността...., но боковщината в БГ-то ще витае още години наред !!!

Успех или неуспех, Бокова е срам за България.

Просто не е за вярване,че има такива помияри в десницата и реститутската паплач от дегенерати. Но това е и добра информация за всеки който не е от тях,но харесва ветропоказателя като характер. Не се лъжете! Мразят ви и при всяка възможност ще се щастливи да ви стъпчат. Опичайте си акъла!

Успеха на Бокова, ще бъде успех, за България, ще ни постави на картата на света. Тролещите против нея, тролят срещу България. Била такава или онакава, че всеки на 50 г. е такъв или онакъв. Ангелчетата са само в детската градина, но и това не е сигурно.

българия като държава не съществува вече и в този случа боква не може да я представлява,тя представлява единствено себе си и кървавият клан на убийци бокови.

Ама някой вярва ли,че този комунистически боклук ще заеме този отговорен пост?

България е свободна страна, ако напишеш подобна глупост във САЩ, ще ти почукат на вратата.

че откога дс чука на вратите на американски граждани в Америка?

Напълно споделям вчерашното изказване на оня иначе противен шопар Ал. Йорд., че не може такива номенклатурни кифли да ни представят в световни организации като "ни лук яли, ни лук мирисали", даже борци за демокрация на днешния световен ред!Фамилията на тая е от тия дето разкатаха фамилиите на две поколения българи! А вече станаха три тия съсипани фамилии, изгонени от родината си по целия свят! Би трябвало да си посипе главата с пепел и да се скрие завинаги!

ООН е една от многото съвсем излишни организации, създадени да обслужват конкретни частно-корпоративни интереси. Дали ще е Бокова или някой друг няма никакво значение / и за нас българите в частност /. А тази игра на прозрачност е доста смешна, най-сгодния и послушен ще стане обслужващ-секретар...

Аааа...как така бок..,пардон,лайнарова не е с ушанка и георгивска лентичка на ревера,пази ги за накрая ли!!??Гнусна рубладжийска подлога..ПФУ..СМРАД!!

Алоооо БОКО и сие,за вашуе огромно съжаление Бокова е била турбо яко на ниво,и то ниво от класа,Тук нашите медии под окупацията на Бокотръст не смеят да кажат нищо за конкурса на ООН,срам и позор,но така е,всеки гледа да не му вземат хляба и да не остане безработен,че туко виж Винету се развилнял

Какво направихте ти и Сталинка за България? Направихте си апартаменти в най-скъпите градове по света и дебели банкови сметки! Сталинка веднъж дойде при бедстващи от наводненията хорица, останали без дом, направи си пиар и си замина далеч от хорската болка по А/Е/вропата. Не помогна с нищо. Иринка какво направи, а Куневица!? Сега "шъ опраи" образованието, тоест ще "усвои" парите от Еврофондовете. Сутринта говори глупости, родители и учители не реагирали на простотията - стари учебници, нова програма. Реагираме , ама кой да слуша , нали при Вълчиел Вълчев стачкувахме месеци и половина и какво. Синдикати, общественост, всички ни предадоха, щото народът трябва да е прост, за да го управляват такива, като гореизброените и да "усвояват". Срам ме е, тези се наричат български жени, срам! Българката е сърцата жена, отнася се майчински към страдащите, а тия само "усвояват" пари и облаги! Гадост, отвратена съм!

те не са българки,покръстени евреики са и са на уж християнки ама де факто са 5 колона на ротшилд.

Според мен не можа да ги излъже. Ако Путин не поддържаше тази, тя нямаше да е изобщо номинат. А ако Кристалина Георгиева беше на това изслушване, щяхме да сме свидетели не на ловки измъквания а на смела, ясна, градивна и не търпяща възражение позиция. Кристалина е униаклно интеектуално острие от световен ранг. Просто светът не е дорасъл да приеме толкова резки подобрения, които би внесла личност като нея. Разбира се всички знаем дереджето на днешния социум - малко интелигенция, много голяма паса средни хора с дребни интересчета, които се стремят всякак да съхранят, че да не изтърват какалчето, сиви кардинали, които филтрират невиждани капитали през политика и икономика. Бокова е угодната за това статукво кандидатура. Има и псиопатични проявления, т.е. ще е послушна, докато е в зависимост. Кой печели от такава, вие си правте изводи. Не е Бългаиря, не са народите. Слаба кандидатура, негативна кандидатура. Обричаща.

СТАЛИНКА?! СМЕЛА,ЯСНА ПОЗИЦИЯ?! ТОГАВА ЗАЩО СИ Е СМЕНИЛА ИМЕТО?! СРАМУВА ЛИ СЕ ОТ НЕЩО ИЛИ ЗА ДА Е ПО-ТАКА-АКТУАЛНА?!СПЕЦИАЛИСТКИ СА И ДВЕТЕ В НИЩОПРАВЕНЕ,РАЗТЯГАНЕ НА ЛОКУМИ И БЛАБОСВАНЕ ПО ВСИЧКИ ТЕМИ!!!

пази боже ,ами ако баща и беше и дал име бригадирка или звеноводка,като на оня мамул бригадир аспарухов?

Националните предатели гледам доста напористо поддържат кандидатката на СССР, която се пише българка. Формално е българка, но спорд интересите, които защитава, е толкова българка, колкото и Путин. Тя виси на Путин, зависима е от него, ще бъде негова кучка. Ако някой си прави илюзиите, че Бълаиря ще намаже нещо, само ще му кажа: ще бъдат замазвани очите на българите, но Бългаиря не може да спечели от така компзираната оферта: наследничка на комунистически сатрап, подвластна и диктувана от Путин, КГБ-иски кадър на СССР. Аз не виждам България в схемата. Не виждам и интересите на нациите от ООН в схемата. А вие виждате ли ги? Особено след повърхностните идеи и липсата на каквато и да е критичност към ООН, което е затънало в собствените си свръхлана от ояждане с корупция, лентяйство и безразличие. Бих калсифицирал Бокова най-точно като кандидат за лека корекция на днешнто статукво на ООН към руската политика, но запазване на статуквото във вскяко друго отношение. Кристалина Георгиева назова проблемите, като деклаираше, че не е кандидат. Каз ги ясно, почтено. Бокова е мазач на червени лайна. Днешното време изисква и днешните хора очакват по-скоро демаскиране на проблема, отколкото онова, което Бокова предлага - дозамазване.

лицемерие лицемерие лицемерие и свръх алчност

Като чета коментарите за сетен път се убеждавам, че си заслужаваме да ни управлява ББ!

И защо? Какво му е на Премиера Бойко Борисов? Единствената му отрицателна черта в характера му е, че е прекалено добър и отстъпчив.

Не е прекалено. Това е демократичност. А ние сме свикнали със своеволията на комунистите и всяка демократична проява ни се струва отстъпчивост. Инае да, Борисов няма много отрицателни черти. За втори път постига стабилизация на икономиката, което вбесява комунистите. Тяхната цел е слаба държава с много бедни, защото комунизъм не може да вирее в богата държава. Комунистите виреят само върху бедни и прости нации, за да има кого да "защиатават", т.е. да лъжат и доят.

ГЕРБ е политически продукт заченат, развит и контролиран от финансова и политическа симбиоза между Ахмед Доган и Георги Първанов. Това е организирана престъпна група контролирана от Кремъл, която е най-голямата заплаха за националната сигурност на България! Доган, Първанов и Борисов трябва да бъдат веднага и спешно отстранени от държавната власт и осъдени за злоупотреби с власт и присвояване на пари в особено големи размери. Ако не се разбере по-скоро това и не се случи, България е пред гражданска война с неясни последици. От това ще се възползват и външни фактори, което ще превърне държавата ни в пустиня за много кратко време. Не може трима човека да разиграват и погребват милиони честни хора! Свалете и осъдете тези гадове веднага в едно с престъпните им планове! Събуди се овца, управлява те мафия!

добър и отстъпчив надупен 24/7 ибрик

Бокова сякаш е единствената жена от Източна Европа. Тя е, други няма. МГИМО е скапаното КГБ, ако не знаете, тъпанари.

Ирина Бокова е българка и няма нищо общо с КГБ.

комунистическа кучка Бокова.

"Време е за мир и уважение"??? Да, ама не, не знам как децата и внуците на жертвите, убити от бащата на бокова, ще заживеят в мир с дъщеря му, или пък да я уважават? Покай се бокова, и престани да дразниш българите! Никога няма да простим на баща ти, следователно и на теб, и другите комунистически убийци и тирани!!!!!

Бокова да каже квое правил Гого Боков в ареста на милицията. Чесно казано, писна ми да ме занимават с това недоразумение на родния Комунизъм. Лошото е, че комунистите искат да я правят президент и за това е тоя цирк. Правят си ПР, че уж щели да я парват шефка на ООН а искат да ни я пробутат за президент.

Ирина Бокова няма шанс да стане президент на РБългария. Но за ООН няма проблеми.

По разумно е г-н Георги Първанов да стане отното президент на РБългария. Конституцията трябва малко да се промени.

По разумно е г-н ахмед доган или лютив местан да стане президент на РБългария. Конституцията трябва малко да се промени.

иринче, кака, таз реч така, мож ли да я произнесеш у цантъра на ракка? мира, а? ми ЦРУ иска кастриране и смърт и на последниа православен чрез тактиката на боата удушвачка..... мир на оня свет.

Да пожелаем успех на Ирина Бокова. Ако загуби, ще загуба само тя, ако спечели, ще спечели, за цял народ. Аз мисля, че ще спечели и България, ще има реална полза от това.

С удоволствие мога да пожгелая на бокова успех само към АДА, и ако може да тръгне по-скоро!

Галчеееее ! Тъпа си като фашистки гъз... Торба с лайна си ти Галче..... Къде ви намират такива кретени - това не мога да разбера.....? Сигурно ви отглеждат специално в ГМО развъдници....

Ако загуби, печелят обединените нации. Ако спечели, губят всикчи с изключение на сивите кардинали на света и шепа комунистически утрепки, които си въртят откраднатите милиарди по времена деспотичните управления.

Ти пък винаги плюеш и след теб цветя и рози, зашото ги поиш...

Вижда се, че е говорила незначещи нищо изрази, обобщено: "добри са добрите неща, нека само такива да има"

Това изслушване на кандидатите е само за парлама, нещо като новогодишните послания на Роско Чехъла - говори, гледат го, чудят му са на акъла и после всеки прави каквото си иска. Важното е, за кого и срещу какво ще се споразумеят американците, руснаците и китайците, които са и единствените страни в СС на ООН, които водят самостоятелна външна политика. Останалите ще се пенявят, но в крайна сметка ще се съгласят.

Ирина Бокова е завършила дипломация и това личи от хиляди километри.

от километри личи, че е долна и нагла комунистка.

Абе ти тъп ли, луд ли си или и двете? Каква дипломация е завършила тази смотла в съветския съюз, бе? То там едни дипломати, едни мафиоти, чудо! За 10 години кибичене в ООН не можа да си избие разхопаната дъска от 2 годиншното въртене на опашка в съветския съюз.

Ирина Бокова е роден дипломат, нещо което много други хора не притежават. Дипломат се раждаш - това е.

ЕГН-то душо Иринче ти тежииии, нема леб у тебе веке.

Всъщност някой смята ли за необходимо съществуването на тази институция ООН. От нея не зависи нищо. Една бездънна яма за пари. Всъщност от 91г. на сам е просто инструмент за оправдаване на Us терора по света. По-добре да я ликвидират като ТКЗС хем и пари ще спестят за развитие на бедните държави. па може и войните да спрате

Бокова няма нищо общо с България, никой българин не я припознава и не се чувства представен от нея.

Защото е скромна.

......не е точно така, родена и израстнала е в БГ-то, депутат и то от ВНС, кандидат за вицепрезидент, ИД министър на МВнР, посланник на БГ-то ....в Париж / срам и резил /, лансирана от руснаците и предложена от французите за шеф на ЮНЕСКО, пак лансирана от руснаците и предложена от БГ-то за шеф на ООН, но до ...... тук. След 12.04.2016г, тя е политически труп....

Кой си кой, че да знам, щото си говорил и от мое име. Следващия път като ме питат нещо, да ги насочвам към теб директно. То и президента ни според теб явно говори от името на всичко, но кой ли го слуша.

След своето изказваане вчера, Бокова е вече политически труп..... Баща й отдавна не е между живите, алкохолизираният й брат, който поемал вината само с мезетата и да е жив - все едно, че го няма, племенника й се утепа при автогонка, след поредната кражба..... но в БГ-то има още много боковци - обучават ги, лъскат ги и в удобния момент се лансират. Трябва да изградим защита срещу боковците и да изкореним боковщината....

Абе Бокова, празноглава червена и коварна кикиморо...Връщай се в България и спри да излагаш българите по света.

че си трае за излагацията на Бокова. То няма и какво да се добави. Резила е голям.

Ирина с нищо не се изложила досега.

Докладът на агенцията за ревизия на ЮНЕСКО дава данни за назначаване на корумпирани, същата година осъдени за корупция сътрудници! И за лоши резултати на организацията. Маса сътрудници изказаха мнение, че е апаратен играч от страховит вид. Аз лично не знам по-изожена жена от Бокова в света днес. Знам мъже политици, които се изложиха със секс и корупция, но за жена... Може би онази германка, дето докторантурата й беше копи-пеист да е също така изложена. Значи станаха две.

Като средностатистическа пенсионерка Бокова се различава с едни апартаменти в Манхатан и по нищо друго.

не ще да копа лозето на село, за това вие като вълк на луна.

Учила е, за да не "копае лозето на село", въпреки че и това не е лесно.

каза дъртата комунистика с жилища в САЩ

Може би с жилища в САЩ, но не с "изпрани"пари, а почтено изработени.

Комунистка с "почнено изработени пари"????!!!!! Ало, не нас тия, моля!

Изказването на Ирина Бокова по време на изслушванията на кандидатите за нов генерален секретар на ООН в Ню Йорк бе връх на цинизма. Имам предвид началото на изказването, в което спомена България. Първо, защото определи България като "малка" страна. Второ, защото не поясни, защо едва "след падането на Берлинската стена България тръгна по пътя на демокрацията". Нима един кандидат за ръководител на ООН не би трябвало да бъде поне малко искрен като заяви, че той и неговото семейство са били част от тази политика, която не е позволила в България да има демокрация близо половин век. Трето. Бокова заяви, че принадлежи на поколението, което "имаше възможност да работи за въвеждането на демокрацията в България, аз съм част от поколението, което проправи път към демокрацията в страната". Това вече е връх на нахалството

Всичко, което Ирина е направила до сега е честно и почтено. РБългария наистина е малка страна, в която живеят скромни хора, но и твърде много завистници. И вместо тази полемика да престане някои хора я раздухват без грам мисъл в главите си.

Честно е работила корупционно в ЮНЕСКО? Малко си противоречиш. Добре че са медиите да ни кажат факти, които иначе биха останали скрити. Помня статията, в която се описваше срама от първия й мандат в ЮНЕСКО! Помним! Срам, голям срам. Ако я изберат в ООН, ще бъде на местото си в корумпирана организация, каквато е в днешния си вид. Всъщност това ще е назначение, само и само Путин да приемем назначение. Нищо друго. Но се надявам да изберат друг, понеже добруването на обществата ми е по-важно, откокото българка да е начело, понеже е номинирана утрепка с доказан лош и корумпиран маниер.

Новият доклад MAR 2016 потвърждава заключенията от 2011 г. и отива по-далеч. Мандатът на Бокова е оценено като катастрофален за организацията. Тя е посочена като най-слабия мениджър в цялата система на ООН. Очаква се на базата на този доклад Великобритания да наложи вето на кандидатурата на Ирина Бокова.

те знаят само руски, как да прочетат

Не, в Турция говорят и перфектен английски и руски.

Само един милион долара не достигат на Бокова и Митрев, за да оправдаят апартаментите в Париж, Лондон и Ню Йорк

Имаше една госпожа, която не се справи на важен изпит?

Може да изплащат апартаментите на кредит? За запад така се прави.

Ами работят и печелят пари.

"ловко се измъкна" от въпроса Крим на украинския представител"...хахахаха знаете ли как се е измъкнала ловко от този въпрос? като не е отговорила..мълчала е:))))) е това е супер ловко,да! върха на дипломацията направо:)))))) ебати тъпата кокошка...при условие , че е било сигурно 100% че ще има такъв въпрос..и да не се подотви...хахахаха

"Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова се представи уверено на неформалното изслушване за поста генерален секретар на ООН в централата на организацията в Ню Йорк и беше аплодирана, след като отговори на всички въпроси, съобщава....". Интересно, мутрата ви каза, че сте прост (калпав) материал , ама явно ви е подценил.Колкото човек е по тъп цървул, толкова по се слага акъл да дава . Абе мушмули, кой го интересува в цивилизованият свят какъв бил баща ти , баба ти , или тъщата? Хората ги избират по пипето в главите им, а не от коя партия са, или си били. Бокова не е случаен човек в европейската политика.Бокова работи за ООН по-вече от 30 (!) години. Време достатъчно да бъде проверявана и преценявана що за човек е, от всевъзможни европейски и американски служби и институции! Смятате ли, че ако имаха за какво да се хванат (според техните, а не според вашите разбирания), нямаше да го направят? Смятате ли, че на такъв отговорен пост, "генерален директор на ЮНЕСКО", ще бъде оставен случаен човек? И то 2 мандата? А ма то, простото си е просто -баща и , баба и, дядо и! Като че ли си избирате кмет на село.Тази жена беше в европейската политика още по времето, когато повечето от умниците тук, още сте се напикавали, че може и да не сте били родени.О позицията на какви капацитети, опит и постижения , давате оценки, и то вредни за страната ни, в международен план? Дори и дяволите в Ада се чудят, българите що за хора са! Щом някой си подаде главата от казана, и веднага съседът му го натиска обратно.

"Бокова се представи много слабо. на изслушването пред Общото събрание на световната организация. Г-жа Бокова беше неуверена, говореше с клишета и общи фрази, а когато и беше зададен въпрос от украинския представител дали поддържа териториалната цялост на Украйна - отказа да отговори!" Това е отзив в независимия печат за представянето на Бокова.

Ще ме умориш от смях. Та кой е независимия печат???? Съвсем спряхте да използвате значенията на думите. Няма независим печат и никога не е имало.

от позицията, че баща ми не е убивал политическите си противници, че всичко ,което съм постигнал , съм го постигнал сам , а не заради родители АБПФК, че не съм цицал от държавни и международни кранчета цял живот, че не съм агент на чуждо разузнаване...ето от тази позиция....и въперки всичко съм доста по-образован и цивилизован от въпросната "привилигирована храненица"...поне да беше научила като хората един език за 20-30 години живот на запад...

Има хора работили 4 мандата за две държави и са се справили блестящо.

Та то ужасно, яка клоака в коментарите. Пък пийнете малко вода да се успокоите.

Не трябваа да забряваме, че Бокова все пак е една българка - рожба на две епохи....., говори за взаимно уважение и мир на три езика, но е трудно разбираема, при конкретно зададен въпрос от украйнеца / на чудесен английски/ .... мълчи, като комунист на разпит.... Беща й е известен сатрап, подвизавал се и като журналист..... Брат й е известен полумаоумник, с едно единствено прозрение, че поема вината, само и с мезетата, подвизавал се е и като президенски съветник..... Племенника и - известен автокрадец...

Всъщност образът е точен. Една психопатка може да се показва всякаква, но това нейният ген, освен това в ЮНЕСКО е показла много ясно, че от кръвта вода не става. Според мен трбяв да направят една анонимна анкета в ЮНЕСКО и да експонират резултатите. Ако това бъде направено, ще може да кандидатства в ООН, но само за чистачка в тоалетните. А може и за ова да е я вземат, понеже резилът ще е голям.

Vie v UNESCO izgubihte 2/3 ot finansiraneto si za po-malko ot dve godini. nuff said

Бокова може за нищо да не става, да не отговаря на въпроси и прочие, но затова пък е много убава.

Не се меся в редактирането на новините Ви, но бокова не "ловко се измъкна от зададените неудобни въпроси. . ." , а грозно и позорно замълча и не отговори !

Да, да, да, Дир-а жестоко се изложиха и разкриха. Въпросът за териториалната цялост на Украйна, бил въпрос с уловка. Определено начинът по който предават информацията няма нищо общо с реалността, което издава руските им корени. Трия ги от букмарките.

"Бивша комунистка, подкрепена от Путин" - по този начин британското издание "Дейли мейл" обобщава образа на настоящия генерален директор на ЮНЕСКО и кандидат за поемане на поста генерален секретар на ООН Ирина Бокова. В силно критичен материал се разкрива, че таблоидът се е сдобил с документи, които показват недоверие към българката и от страна на британските ѝ колеги. Изтекли записи от закрито събрание на борда на ЮНЕСКО, с които "Дейли мейл" се сдобил, показват, че британският посланик Матю Съдърс яростно е разкритикувал Бокова за назначаването на Ана Луиза Томпсън-Флорес на поста заместник генерален директор през 2014 г.

нагла, нищо реално неправеща, зинала за голямата заплата и големия пост и ....погледът й един такъв от цялата тая садистична медицинска лудост направо отвращаващ

Какво може да се очаква от една куха лейка, изпъздяла тиква.......

Хората я питат - Какво мислите за Крим? Тя почва да разправя за времето, пачата червена, все едно , че не е чула!

Времето е ваше, но всичко друго е наше! Тодор Живков

по-скоро нЕкой умрял седесар да го е изсрал това

Добре казано...:-))).

Е, ти пък какво искаш да отговори? То е ясно, че е за анексирането, щото е агент на Путин, но пък не върви да го заяви публично, нали?

Не е агент на Путин. Бори се сама с всичко в живота.

Изветрели думи, напомнящи заучени фрази от комунистически читанки преди 1989 г. Сякаш БКП продължава да ги контролира, да обсебва душите им. Загнездени в едно константно състояние. Няма развитие, няма обогатяване, само милеене по онзи живот. Спомени изплуват, реалността ги смазва. Не мислят за бъдещето, не мислят как да променят живота си. Прибират се в скривалището и са готови да нападнат във всеки един момент, когато нещо ги жегне. Фразата По бай Тошово време, ходихме по 2 пъти на море, имаше работа за всички, билетчето беше 6 стотинки. е нещо типично, нещо тяхно. Нещо непоклатимо, неизлечимо. Не се поддава на нови лекарства.