ЕК отрече да е посочвала виновни за спирането на еврофондове

Европейската комисия не е обвинявала конкретни лица или партии във връзка с временното спиране на Оперативна програма "Околна среда", обяви ръководителят на представителството на комисията в София Огнян Златев. По този начин той опроверга премиера Пламен Орешарски.

Обратно в новината

Коментари - ЕК отрече да е посочвала виновни за спирането на еврофондове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Погледнете хубаво снимката, не виждате ли прилика между обекта и джокера от Готън сити на Батман!?

КОСМОСА Й КРИВ.Защо ЕК трябва да ни каже,ние си знаем,че ГЕРБ са виновни.Те са виновни и за магистралите,и за стотиците гадове превърнати в строителни площадки,и за зала ,,АРЕНА АРМЕЕЦ И ЗА ВЧЕРАШНИЯ СНЯГ И СТУД.....винаги виновни.

Каква снимка са сложили--БРАВО!!!! ДЯСНА крадлива ръчичка в ЛЯВОТО джобче!!!!! О С Т А В К А и ПАНДИЗ!!!

ЕС не посочва виновни, просто като види комунистите на власт спира фондовете, за да не се крадат. По-ясно от това едва ли може да ги посочи.

ЕС ли е виновен че имате деменция и незнаете кой ви е управлявал последните 4 години??????Дори и нарушения да е имало преди тях ТЕ бяха длъжни да ги премахнат и да се съобразят с ПИСМАТА на ЕК изпратени няколкократно до герберасите.

Какво друго освен лъжи и демагогии да се очакват от нагъл Червен Боклук?????

Как може, хора без морал да бъдат в правителството на България ? И на следващите ли избори излъганите пенсионери и мързеливите роми, ще ни определят бъдещето ?

Пацо от Дупница, кой ти го "тури" името твое? Доган ти го "тури" името твое!

Защо непрекъснато лъжеш бе другарю.Нимва родителите ти не са положили,грам,усилие да те възпитат.Селски тарикат.

гербоухи лъжи...че що ни са теб бе ние си ги знаем))))

блкдите брюкселски пИдалчета и технията лизач тук- тоя Златев да ни ги обявяват ....???кой не знае мракобесната шайка на Боко Тиквата? кой не е слушал за нея?

Лешников, вчера те опровергаха за еврофондовете, оняден ти ги спряха, днес ви емнаха за Южен паток, довечера и до 08.12. е битката със студент...ките...утре , както винаги е алтернативата с омразната ти ...оставка...Бунак си. Комунист.

братя българи, докога ще търпите комунистическите изроди, крадци и разбоиници да ви поучават и управляват? вие срам нямате ли, достоинство нямате ли? колко живота ще живеете за да отъдадете единия на разграбване и разтление от червените гадове? мачкаите ги, трепете ги, да не остане един жив. само така ще се спасите и ще заживеете нормално и достоино. вече е краино време да се свършва с пасивните протести и да се премине към активни силови деиствия по събаряне на разбоиническата комунистическа клика, яхнала българия от близо 70 години. не домати, а... още гранати. комунистическя звяр трябва да бъде убит. не случаино цвета на кръвта е цвет на знамето на тези бандити, а червената петолъчка символизира одраната и простряна кожа на убития враг. емигрант

Гербераса друго може ли да каже..Какво иска поименно и в комисията ли да ги знаят герберасите..Ами то като кажеш годините на всеки нопмален мислеш българин му става ясно кой е виновника без да е "представител на комисията в София"...дето си незнае иманата на дружките..

братя българи, докога ще търпите комунистическите изроди, крадци и разбоиници да ви поучават и управляват? вие срам нямате ли, достоинство нямате ли? колко живота ще живеете за да отъдадете единия на разграбване и разтление от червените гадове? мачкаите ги, трепете ги, да не остане един жив. само така ще се спасите и ще заживеете нормално и достоино. вече е краино време да се свършва с пасивните протести и да се премине към активни силови деиствия по събаряне на разбоиническата комунистическа клика, яхнала българия от близо 70 години. не домати, а гранати. комунистическя звяр трябва да бъде убит. не случаино цвета на кръвта е цвет на знамето на тези бандити, а червената петолъчка символизира одраната и простряна кожа на убития враг.

Както винаги другарите,заблуждават аудиторията и после с измъкват,като посрани-в случая/имайки предвид,другаря Уринарски/-опикани!

Боклушарски боклушарски боклук си беше, депесаробесепарско мекере стана но БОКЛУК СИ ОСТАНА!

Ало, ДИРА, вас кой ви цензорире? Заглавието "ЕК опроверга Орешарски" повече ми харесваше.

И в какво го опроверга?????През тези години дето са посочени от ЕК кой провеждаше обществените поръчки, кой пробутваше европроектите????Ако имате деменция отворете в интернет за да се запознаете...

Шест месеца не са достатъчни за тази дървена кратуна за да свърши нещо полезно. Посредствен и ограничен хамелеон в служба на мафията.

Тя не е посочвала, но те сами си признават

Пак ги гепиха в лъжа. Докога, бе?! Интересно, как за 3,5 години при ГЕРБ парите се усвояваха без проблеми, а сега изведнъж грешки в проектите, за което са виновни предишните??? А черупката не беше ли финансов министър в едно правителство, на което (какво съвпадение!!!) му спряха ВСИЧКИ еврофондове?

Още не мога да се изкажа. Ще го направя веднага, щом пристигнат опорните точки за днес. Не се учудвайте ако взема, че ги копи-пейстна на руски. до скоро

Принципа на Орешарски и кликата, която му дърпа конците е: "ти кажи, че сестра му е курва, пък нека той доказва, че няма сестра". Така отвличат внимание от поредицата осирания, които направиха. Погледнете и вестниците на Пеевски (ако не знаете кои са, може да ги намерите чрез Google), и ще се убедите.

iq oosh

щом писмото е от ноември значи забелязаните пропуски са от около 6 месеца - проектите се извършват с 3 месечно отчитане и наблюдение, установяване на проблем - 3 месеца и още три месеца за решение, ако това не се случи се прекратяват фондовете докато нарушението не се оцтрани, ако се проточи много се губи проекта. това в противовес на търсене на отговорност 2010 и 2012 година

Лъжльо-о-о!

Вече се появиха дежурните платени драскачи от герб да вонят във форума ... Марш , бе вонещици . И скуткса мирише по- хубаво от вас ... мухахахахахахахах..

Скункса е по-грамотен от тебе!

Опааа Ти май със скунксовете си на ТИ?!В България няма такива животни?Как си станал експерт по скунксове?Изключвам на Позитано 20 ама там мирише на мърша де граданти хомо-дружинка или нещо такова-ама не на скункс !

Еее, пак сраха в устата на комунистите. Не се ли научиха, че това не е селски кенеф!!!

ЕК знае, че като спре парите на комунистите и им възпрепятства далаверите, сами ще се махнат от властта. За какво им е на тях власт, ако няма какво да крадат?

За всички неудачи на България и съответното санкциониране от ЕС са виновни българите, които първо крадат и лъжат на корем еврофондовете и второ, избират за трети пореден път правителство и парламент от партии, като БСП, ДПС, ГЕРБ и Атака, които са същите крадци и лъжци като избирателите си.

Не си различен!! Защо не си посочил и разните перца, крилца и люспи от СДС , които също крадоха до припадък през т.н. преход? Нима мислиш, че избирателите ги изритаха от Парламента , защото са работили само в полза на народа??

И как стана така, че при СДС и особено НДСВ заплатата ти от 5$ стана 250$ и Европа ни прие в ЕС и НАТО, рейтинга на България бе вдигнат 6 пъти,А след това само надолу. Как така, Обективен?

ТЕ ТЕЗ РАБОТИ НЕ ГИ ЧУВАТ, ТЕ СА ЧУЛИ САМО ПОХВАЛИТЕ ДЕТ СИ ПРАВЕХА ЕДНИ НА ДРУГИ В БОРОВЕЦ. ...... ИЗВОДА Е ЧЕ СА ЗА ПСИХИАТРИЯ. ...

Слушай и чети внимателно МАЛОУМНИКО.ЕС не е посочило конкретни лица и няма да го направи защото и е през оная работа кой е виновен.Но е разпоредила одит и установила грешки,чакала е да се отстранят няколко месеца,направила е проверка и констатирала,че нищо не е свършено.Ха сега,ако малко разбираш от аритметика,защото от икономика явно разбираш щом се буташ в тези форуми,направи сметка във времето или се заинтересувай,да разбереш,кой е причината за това.Докато оправдавате ,едните ГЕРБ , другите противниците им,само ще удължавате агонията на тая държава.

ПРОСТО ТЕЗ ГОВЕДА НИКОЙ ГИ НЕ ИСКА ТЪПАНАРЮ.

Брюксел не били посочили виновниците ОК! Но такива все пак има и Орешарски ги посочи много добре. Овързани като свински черва хора пишещи и изпълняващи проектите и удобни проверяващи органи които срещу ежемесечни екскурзии до ЕС и прилични заплати от по 4 - 6 хиляди лева са готови да останат на релсите дори и при звука на преминаващ влак... Жалка работа сме

Аве манете ги тея Брюксел, Мрюксел и тем подобни соросоиди. Ние вярваме на наш Орехчо, че ГЕРБ са виновни. Значи да ви обясня как става хватката - по времето на Боко нямаше спряна и една стотинка, но това беше благодарение на Великият ни Вожд другаря Серж от предишното Тройно Коалиционно управление. Пък после ГЕРБ като дойдоха на власт се усраха и сега заради тях спират европарите на Орехчо. Ако се опитате да ме контрирате, че и при Серж в Тройната бяха спрени, то веднага ви отговарям - ами Костов беше виновен тогава!!!

И от ЕС си затварят очите за кражбите и беззоконията, които стават тук. И за да не е съвсем очевидно , от време на време правят някакви санкции и дават препоръки. Всъщност колониалното правителство и тази политическа система напълно ги устройва. Защото се позволява техни монополи и фирми да доминират на българския пазар и да изсмукват паричните потоци и ресурси на държавата. А това е една от причините да сме бедни.

Ейй, как пък все ЕС са ви виновни за всичко, дори за скапаните политици, дето си избирате постоянно. Какво очакваш, ЕС да дойде да оправя бакиите в България ли? Тогава такива като теб първи ще врекнете, че това е намеса във вътрешните работи на суверенна държава. Причината да сте бедни не е ЕС, ами именно тази нагласа, че някой друг ви е виновен и някой друг трябва да ви оправи.

Ти мислиш ли като пишеш? Или просто емоциите те владеят и не остават място за трезва преценка? Къде съм казал, че Европа ни е виновна в предния си пост? Макар, че деиствително има голяма вина за ситуацията в която се намират държавите от бившия източен блок. Не може само да изискваш, а нищо да не даваш насреща, освен лъскави обещания за в бъееще неопределено. Причините са комплексни, но ЕС имат голяма вина за това. Реално основната идея за присъединяването на тези бивши държави от соц. блока са новите пазари за европейската икономика, евтината работна ръка, и геополитиката целяща сриването на Русия. Нищо филантропско няма тук.Пари, пари и пак пари и желание за контрол контрол.

така няма да варвят нещата ,по старуму,да се крадат по между си,щом не им дава ес.

Браво бе тъпоумници! Вие какво очаквате? Е С да сочи имената на отделни държавни служители? Е С сочи България и показва периода! И кой тогава управляваше България? Разбира се престъпната клика на Боко-тиквата! Браво на ДИР - умело изопачава нещата!?

Може някой от ранобудните студенти да е написал материала?

Много си тъп бе Иванчо

кои те купи бе орешарски ти не си никакав премиер.ако имаше поне малко достоинство и чест отдавна щеше да си е дал оставката.тоя нещастник го изнудват с нещо .в балгарската исторя ще се запомни като нагал тип.това правителство е гнусно.оставка!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много ДПС-арски карабини пое Олигарски, бездънни се оказаха отверстията му...

Pesh0

Ако някой търси истината , да види какво говорят Орешарски и Станишев и да знае че е лъжата. За 6 месеца и двамата по веднъж се изтърваха да кажат истината и след това се отрекоха . Станишев че ДПС е предложило пеевски. Ореха че уволнява хора които не са отБСП и участват в протестите .

АМИ СЕГА??? - както се казваше в едно ТВ предаване:))))) Еххх, г-н Орешарски, рано или късно ще Ви лъснат кирливите ризи! Дано е по-рано ...

По тъп и нагъл премиер не сме имали

Pesh0

но като на всеки глупак, не му липсва самочувствие .

Аз съм прост,вие сте прости,затова се разбираме бе Пешо.......

Pesh0

Какъв е този европейски съюз, да спори с експерта Орешарски . Сега като се ядоса и ще тегли още 1 милиард заем, да има джобни.

Има една червена гнида, дето е осмърдяла целият форум, гадът мръсен използва едни и същи изрази дадени му в опорни точки и едноклетъчното му мозъче ги възпроизвежда непрекъснато. Но него не го триете защо ли може би защото е ДОЛНА ЧЕРВЕНА ЖИДОВСКА ГАД!

Ех ,как сега го няма Веско Маринов ,че да се изпоти едно хубаво,да изпее една песен в прослава на Вожда и тиразчуствайки се, да поплачеш на неговото рамо. Ех ,идилия, ех мечта....

България е обречена на бавна смърт.

Дядо Коледа ,ти носи вест, ГЕРБ разпада се, от днес!

ГЕРБ?!?! То, България се разпада, а на Дед Мороз носът му по-далеч от опорните точки не му стига! Само да ти припомня, че и ти живееш в България ...

ще ни манипулирате със сапунени мехури то не бяха бюлетини офшорки мазни ненаситни бюреци- дебели тото пейки с крадени пари топло-ел-хидро бандити и какво ли не още от репертоара на службите

Що казваш за офшорките бяха?! Че те и сега си ги има офшорките и на ПЛЕВЕЛиев и на Боко тиквата! То и за бюлетините самите герберунгели от Свищов си признаха и по телевизията показаха как са се подменяли не отделни бюлетини, а цели урни с бюлетини и как Цецо честното им дава указания и хора, с които да да правят манипулациите с бюлетините! А пък краденето на пари не е от репертоара на службите, а е от основната дейност на мафиотско мутренските бандити!

Pesh0

:) Ти да не си орешарски , или само говориш като него ,важно е да наплюеш другия а дали е вярно , няма значение :)