Eвропейският парламент одобри комисията ”Юнкер”

Европейският парламент утвърди новата Европейска комисия с председател Жан-Клод Юнкер. Това е комисия на последния шанс, определи я самият той.

Обратно в новината

Коментари - Eвропейският парламент одобри комисията ”Юнкер” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

другарю юнкер. вие няма как да се провалите, защото вече се провалихте. ако разчитате на онова, което тавришч барозов каза, че да сме били погледнели къде сме били и къде сме сега, римува се единствено с -все у гумна. другаря барозов сега в кое предприятие ще забегне за да осугурява "топлата връзка" с "бузинеса"? докато поставяте лобистките интереси на концерни и мега-концерни над тези на цялото общество и "идиотите, които блъскат като улави за пет кинта надница на ден, докато едни могат да бягат от плащането на данъци за сметка на безработицата и увеличението на данъците на блъскащите за пет кинта на ден - до тогава ще се проваляте, но не забравяйте, че безкрай не съществува. поне на този свят. не може да правите "правила" за дължината на връвчицата на бибероните, а да пропускате правила от какви отрови се правят и връвчиците и бибероните. също чрез "правила" -китайски стоки стават най-официално "маде ин еу". но най-важното е, че прокарването на лобистки закони води единствено до пълни поражения и за фирмите, които ги внасят. не знам защо сте толкова ужасно тъпи и не го вденете това най-накрая, че собствените ви натрупани пари ще ви удушат. колкото до системата като цяло - на нея и трябва изцяло нова, а не само рестарти. това е. и никакви поздрави.

Географското понятие и геостратегически придатък към САЩ, неречено ЕС само троши пари за комисии, комисари и пр.рушветчииУправлява ги САЩ.Следователно защо са комисиите за да каже Нуланд фък Евроюниона ?!

Комисията "Юнкер" е провалена, преди да е започнала работа, безлични назначения, вяла експертиза, мудни дискисии, средна възраст над 101 и спорадични алкохолни зависимости на мосю Клод, не вещаят нищо добро.

Нищо по различно и от досегашната. Чиновници, чиято компетенция се свежда до формата на краставиците, мощността на крушките и прахосмукачките, а и щастието на прасетата.

Против бяха партиите подкрепяни от Русия.

Колко сте умни. И какво излиза Русия е вкарала 204 евродепутата.

Прав е Юникер, че това е комисията на последният шанс. За много кратко време еврочиновниците станаха яки лапачи и специалисти по преливане от пусто в празно. Сравнени по ефективност с чиновниците от последната ЕК Дъртаците от Брежневото политбюра бяха образец за работоспособност и ефективност. Юникер има много малко време останало преди проблемите пред ЕС да станат непреодолими и да последва разпадане.

БATKO

"Георгиева ще следи за изразходването на 140 милиарда евро годишен бюджет, ще отговаря за над 30-те хиляди служители на ЕК" 30 хиляди ненаситни гърла изпапват 140 милиарда евро. Няма по-корумпирано нещо от тая бюрократична сбирщина.

140 млрд е бюджета на целия ЕС, а не на комисията. Вярно, че бюрокрацията е голяма, ама пък чак толкова милиарди и тя не може да изяде :).

Те другарите,за нищо ги нямат милиардите,та се бъркат..Пък и не страдат от излишък на акъл..Първо пишат,после четат..Ама като четат,не че разбират

Дали? Ти обясни защо руснаците имат недостиг на бензин. Как там без грам корупция са го закъсали така? Ако живееха в Сахара, пясък щеше да трябва да внасят. ;)

Цените скачат, но за недостиг не се говори. Просто е цената на нефта пада и компенсират от вътрешният пазар. Така едно време Корея си правеше дъмпинга. Продаваше си машините по евтино на външният пазар и на завишени цени на националният.

ЕП одобри,, Юнкерс" Сега чакаме да одобри и ,,Месершмит".

Дано да ни обръщат повече внимание,като на изоставащи..По-точно,като на доказано бавноразвиващи се..Те са ни надеждата

Спомни си какво ни беше положението 1997-ма. Сега поне 2.3 милиона българи работят на Запад и се спасиха от глад.