Европарламентът прие доклада "Станишев" за България в Шенген с всички граници

Да влезем само по въздух и вода означава да бетонираме двойния стандарт спрямо страната ни, смята българският евродепутат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сергей Станишев гледа единствено интереса Русия, а може би РСФСР или СССР... Цитат от Е-вестник: “..........В момента Росенец е де факто българска територия, окупирана от руснаци, охранявана от руски гардове от “Лукома” и български от “Ипон”, която не се контролира нито от Гранична полиция, нито от която и да било власт. Дали европейските държави ще толерират дълго тази пробойна в Шенген предстои да научим. Съдейки по реакциите на Холандив и Финландия на българската кандидатура за Шенген, “ерата на съмнението” не е отминала в историята".......................... Съдейки по реакциите на Холандия и Финландия на българската кандидатура за Шенген, “ерата на съмнението” не е отминала в историята.................

пък се чудя се чудя за друго, защото таланта на Станишко като политик го знаем. Абе той по едно време се показа с една хубавица като своя жена, деца показа дори. Та някой да знае кой я такова..тази хубавица?

Четете последния абзац на статията там е написано най-важното.Европейския парламент ги е приемал такива доклади вече няколко пъти от 2011 досега.Да сме влязли в Шенген?И сега толкова ще влезем.

избори.... Реклама му се вика... Все пак нали така се връткат... Няма батко, няма братко, няма спомени и за спрените пари и докладите от негово време... Може да иска да се прибира да ВЛАСТВА на място... Сладки са заплатите в Брюксел, но енмогат да се сравнят с държаванаат софра да е е за една малка клика...

Демокрацията се лекува с още повече демокрация!

работа... Комунист руснак ни бута към Шенген... Измислили са някви схеми за крадене и мазане на положенеито...

е, и к'во ся? Станишко се изходил по един въпрос, който дори не е проблем, и веднага да ръкоплещим! Ха, ха, ха!!!

Какво се радвате на приказките на руснака бе? какво толкова ще се подобри и промени като ни набутат и там, защото точно това правят, бутат ни къде ли не и до там. Та какво очаквате от вкарването на територията и в Шенген?

Мноооодоооо си неграмотен ! Не подготвен не се "изхождай" !

Неподготвен се пише заедно

Очакваме да почнат да растат банани в БГ и да паднат цените на бикините.

Сигурно го е фанала критическата, и иска да го запомнят не като поредния комуняга унищожител, та пробва да направи нещо полезно за България.

уууууууууууууууууууу.. долуууууууууууууууууууууууууууу. не ви е срам. Оставихте ме без работа. С какво ще си купя сега ново БМВ? маааа ма ви мръсна. Долу Костоффф... долу Боко. Долу правителството.

Един път да кажа на човек от БСП браво!!! Корнелия Нинова да гледа малко и да се учи на акъл а не само да плюе и да ни злепоставя в Европа и във всички европейски институции!!! Нинова гледай и се учи така се прави!!! Теб не те вълнува нашата държава да върви добре теб те вълнува само и единствено власта!!!

ще ни прокара и еврото,и цените ще станат в евро,а заплатите в лева,някой замисля ли се защо един доказан мулузин дето единствената му работа през живота е да окрадне квото може за 4ри години ни вкарва в шенген,явно работата е опечена с милиони евро по ошфорни сметки и после ние духаме супата както винаги когато сме на страната на уж големите

Глупак, ами ние сме във валутен борд обвързани към еврото от почти 20 г. Така, че ние отдавна де факто пазарим в евро.

бедния народ от шенген ако мога да попитам украинеца и тия ето се кефят на новото нашествие на третополови и орки

Печелят фирмите, които плащат заплати на ''бедния човечец'' бе, каун. Нека да позная. Ти си от тези, дето и от асфалт не виждат полза, щото не става за ядене. Само от безплатни кебапчета виждаш полза

ти защо се напъваш да защитаваш комунист на хранилка при сорос??????????????

Рано е за фанфари - вчера външните министри на Холандия и Австрия заявиха, че ще гласуват "против". А това е достатъчно да останем отвън. Не че ми пука де....ама по-добре да не ни приемат, защото ТОЙ и Цецо Мозъка няма да слязат от екраните поне три месеца!

Нека да гласуват против, ама и ние имаме вече зъби и ще им го вкараме за нещо друго, дето те пък го искат четири ката.

Ти вЕрваш ли си,или само хабиш клавиатурата? Зъби имал...Освен гол гъз нищо нямаме,а и него не го пазим,а се въртим та да лъсне от всякъде....

Не вярвам беззъби баби като нашите политици да намерят начин да засегнат с нещо интереса на Холандия и Австрия та поне малко да ги заболи.

Класическа логика за 80% от гласоподавателите на БСП!

Холандия и Австрия нямат повод за притеснения. Достатъчно е веднъж да посетиш тези страни и да разбереш че е по-добре да останеш в България. Химически кенфи за наркоманите в Амстердам и неимоверна кончина на Венското летище.

Браво на този мишок. Може би едно от малкото свестни неща, които е направил през живота си.

Нищо не е направил - приписва си чужди заслуги. Но все пак - подкрепи нещата.

Въпреки че смятам бесепарите за най-гнусното нещо, пръкнало се по тези земи, не мога да отрека, че Серж взе да работи за България. Стана човек в Европата...Тука се мляскаше с Местан и се излагаше по-избори, но сега е друга работа. Бравос

признаете вие соросите че обичате обратните и червените,явно кръвта при вас вода не става

Който работи за България- обичаме го. А който работи за Расия....Плюем му връз кратуната

Ха!;) Е, ама някак си проевропейското ни развитие все на "гнусните бесепари" го дължим;)) Защото, напомням ти, при Станишка влезнахме у ЕС, сега пак той се пъне да ни приемат в Шенген... Губи ми се ролята на Вожда на всички Балкани, а иначе изявен международник...;)

Върл антикомунист съм, но не отричам, че от всички негови съпартийци той е най-интелигентния и възпитан човек. И откато е в ЕП наистина работи много старателно за България. Не ми се мисли какво щеше да е, ако вместо него в ЕП представител на БСП беше Корнела Сланинова.

кво ще правим във шенген,свирки на някои европедали ли,или ще пропущаме без питане орки и стоки от които се нуждаят големите педали в европа защото на укровския педал от пес така мюу е скефнало на сметката

Пд-тъпо изказване, с явен антибългарски привкус не съм чел. Като не ти харесва в ЕС и Шенген бягай там, където ги няма. Нищо сложно няма в това. Само един задграничен паспорт, безпроблемно издаван във МВР.

БРАВО ... ама пак си остава съсель !

Ужас за митничарите. Бизнесът им умря

Митници ще си има на турска и сръбска страна. Там са големите кинти.