17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е не е казал че ще го направи на кайма за кюфтета в кафетерията на дупетатите.

Ама не е лошо да имат едно на ум докато ги лапат.

Бившият главен секретар на МВР Богомил Бонев написа остър коментар срещу Бойко Рашков. Припомняме, че вчера от трибуната на Народното събрание в качеството си на служебен вътрешен министър той заяви, че се е справил с мутрите, но не съжалявал, че не се справил с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, но не било късно. “Не знам Рашков къде се слага. По-важното е, че тогавашният главен прокурор Татарчев кадруваше на маса с мутрите. Пример Кърджали. Така Роко назначаваше окръжни прокурори. А Бойко Рашков воюваше срещу вътрешния министър. На страната на Татарчев. И на страната на мутрите. Като първоначално мина етап на сервилност. Покана в "Славянска беседа", угодничество. Започна да ми писва от позьори и безпаметно население. Тази пуздра никога не се е борила срещу мутрите. Напротив!” Според Бонев, Бойко Рашков е саботирал работата на собствените си следователи - Боби Карайотов и Олег Янев - по доказване на убийството на Луканов. “Знам, че сега не е популярно сред неосведомените да се припомнят тези факти. Но това протеже на Ани Крулева има огромен принос да няма присъди срещу организираната престъпност.” Ани Крулева ( 1941 г. - 2013 г. ) е полковник от МВР, прокурор, шеф на Националната следствена служба в периода 1992-1995 г..

Гърч за Чашков :)

Събирай си псетата и се махай!

Изборите казаха по-скоро Бою да се маха!

Няма общо! А и нагласените изборите нищо не промениха!

Славчо, Мунчо, Ристьо, Маями, Бабикяни и всякакви други пионки и шарани ... А накрая печеливш е пак Доганя, Чери улете, та се не виде, а Боко е на изчакване!

Заканите и съжаленията, че не се е погрижил за това в миналото, доста приличат на същите съжаления изказани от доста постКомунистически лидери, че не са се разправили в миналото, когато са имали възможност! Всъщност пРашков сега ще свърши тяхната работа. Ето как комунизма и пост тоталитаризма се завръща чрез пРашков в днешно време ! Комунистите потриват доволно ръце.

Бойко на въжето

Ти на 4ти километър! Там ще ти помогнат БЪЛГАРИЯ Е ПРАВОВА ДЪРЖАВА!

рашков плужека го разпитайте за имотите и ще стане благ като агънце, малко пияно ама агънце.

Какво искате от него...

.......Абе и за тази комунистическа свиня ще дойде Коледа, а червените гниди, дето са изпаднали в делириум от брътвежите на тази пияна червена гад просто първо ще го размажем и после изчегъртаме!

Ще ги копаме!

Леле... Калинките почват да озверяват. Скоро ще се разпълзят с жълтичко по дупетата.

Копоя на Мунчо, Рашко-пръдлето, е озъбено свирепо куче. Парламента ни се превърна в сборище на пещерни комуняги, които са решени дори и на физическа саморазправа с политическите си опоненти, както техните бащи и деди. Народа ни е ошашавен от арогантността и селяндурската простащина на мунчовите копои от комунистическата хунта!

Накрая ще ги копаме!

А що не питате как е купил 19 имота с държавна заплата

И, кой трябва да го пита, Спецов ли. Той се скатава, ако може него да не го питат. И оня, с хартиената торбичка въобще не го питаха. Има нещо гнило в Дания.

узаконява на власт боклуци като милицинерския кръвопиец, престъпник и мутро-спонсор Бойко Рашков, който е натрупал състояние като някой мексикански нарко-барон с деветнадесет имота и резиденция по-голяма от Тадж Махал!

Още десет дни и е аут - добрата новина

Внимавай в картинката, да не остане по някаква случайност, че ще продължи да ви еб*ва мамето герберастко

"Кой каквото прави за себе си го прави." - народна мъдрост.

За златото и еврото /голям кеш/ в чекмеджето - какъв е произхода им и има ли пране на пари? Ако са фалшиви - кой ги изработи и къде е печатницата?

Бойко знае как да оцелява. Оцеляване І - преди 89-та е комунист и завършил школата в Симеоново. Оцеляване ІІ - през 90-те е в охранителния бизнес /мутра/. Оцеляване ІІІ - след 2000 г. е демократ в политиката и антикомунист. Оцеляване ІV – сега е минал на дюшеци /справка „Кръстника“/. Винаги в правилното време на правилното място.

не казва разправи, а справи. дир-а поне бг език май знаехте

Боко бе, брато, убави времена беха! Тоа ся кво иска?

Слави ни докара БСП-ДПС на власт,най голямата прокоба!

Двамата бойковци са двама бивши комунисти. Те ще се разберат по другарски.

Рашко е една мазна, поркана, малоумна, нагла, мизерна свиня и скоро за него ще дойде Коледа!!! А феновете му са по-зле и от него!!!

Самосезирайте се критени.. Кой заплаши целият български народ с чакали Кой нарече българските"журналисти" - мисирки Кой нарече Председателят на народното събрание- пкп. Кой каза , че българските граждани , че са прости И какво ли не беше. Майката ви и полицейски мутри

Други действат - Мишо Бирата, кашлюк, кашлюк... Георги Илиев, кашлюк, кашлюк...

Прокуратурата да го разследва тоя боклук.... Има за какво

Абе, вземете го освидетелствайте най накрая тоя Рашков. Луд е.

Първо Бочко. Да си говори с бръмбърите в главата си.

които защитават лидера си знаят ли той какво е работил през мутренските години ? Сигурно не знаят , ама Рашков със сигурност знае.И не само Рашков.

Бодигард на Тато и Царя ... ако Рашков знае нещо друго ама никой не го спира да действа. Какво чака 2 месеца. Ти откъде знаеш какво знае Рашков? Говориш празни приказки.

Тоя да не забравяме беше сложил за началник на кабинета си учредителката на партията на Божков. Уволниха я много спешно сутринта преди да гръмне Магнитски .... и тоя ви е лицето правителството.

Оня другия министър който назначи културист измамник от Дубай за шеф на НАП ... тоя е втория борец срещу олигархията ... сладури.

чалгарска хунта на простаците от село..... До там я докарахме с гласовете на миячите на гъзове...

Казал бил министъра една реплика. Герберунгелите съвсем на дело са разследвали, следяли и тормозили хиляди протестиращи! Ето това трябва да разследва ЛИБЕ! Нормално ли е в ЕС да имаме институционализирана политическа репресия??

Другаря от забравих кое село рашков защо не е подсъдим за незаконно забогатяване

Браво!Този разбеснял се психопат -главорез трябва да бъде освидетелстван и въдворен принудително в болницата за алкохолици и психично болни в Карлуково.

Като Борисов, нали!

Не чух заплахи. Чух самокритика. Министъра в качеството си на полицай не се е справил с мутренските групировки. Последните в резултата станали "политици" Резултата е видим - българите намаляха с 3 милиона.....

ЦецкаЦачева , Цветан Цветанов , Горанов , за тях букет от гербери нали :)

Голямо мазало ще стане ако дипломата на Гешев наистина се окаже фалшива, каквито сведения има! То всичко направено от прокуратурата отива по дяволите!Отделно, че беше назначен без конкурс, и бяха докарани с автобуси пернишките мутри, бяха им раздадени плакатчета, на които пипшеше "Гешев е РАДОСТ", а те неразбрали скандираха "Гешев е РАСИСТ". Цирк и половина.

Това си е запазена марка на герб- да назначават хора които са с фалшиви дипломи. От една мома Калина, тръгна нарицателното "калинка".

Животът е прекрасен! ....но някъде другаде, не тук, а при други хора, които гласуват с главите си, със съвестта си, със сърцата си, а не само и единствено с вековната злоба на роба....и шмекера.

19 +само едно с 12.

"ГЕРБ-СДС искат комисията ЛИБЕ да разгледа заканите на Бойко Рашков" Разгледахме ги. Не са закани. Факти са. ОПГ Герб, трябва да бъдат осъдени за престъпленията срещу българския народ.

Мръсно ченге е тоя. Съжалявал че не бил се разправил с Борисов по рано. С КОЙ се е разправил тоя изобщо ... покровителствал мафията 20 години. Що не направи нещо против олигарсите - Черепа, Пеевски, КТБ ... пълно затъмнение по тези въпроси. Единствения проблем на държавата стана човека избиран от хората 3 мандата с мнозинство. Днес въпреки цялата кал има над 1/4 от всички избиратели зад гърба си.

И като казвам 1/4 то това са 1/4 с машинно глсуване като машините ги програмитра тоя. Малко страно как гласовете от 36% станаха 24% за 2 месеца. Но все пак не сме само ние с такава система. И Венецуела си избира Мадуро всеки път 98% от гласовете.

В кенефа се разправя

Чкмеджето е пълно - наемниците все още бранят господаря си. Една хубава ревизика на луцата от статуквото трябва. Като ксак така са станали приказно богати? Нека изравним малко силите. Ограбения народ едвам връзва двата края, нека и грабителите му си загубят планината от евро.

Така като гледам и на новичките е хубавп да им се направи една ревизийка, Един имал имоти дето не може да ги преброи колко са, разни тука от Харвард си връткат далаверки с некви имоти по бизнеспаркове, Слафчо и той не си знае офшорките колко са...

И също бесят негрите!

Тъкмо ще лъснат престъпленията на Толупа от мутренските години!

Какво точно направи Борисов да стане толкова неудобен на ДС мафията? ... Прокуратурата повдигна обвинения на Божков ... това е единствената причина.

Другаря милиционер от ДС Тиквун Чекмедже бабаит е недобен с простотията си. Токсичен актив е и за вътрешните кукловоди и за външните си ментори. А вие сте на Титаник. Който се усети може да се уреди в спаситлена лодка...

ЛИБЕ да разследват репресиите по време на герберунгелския тоталитаризъм. Разследванията срещу протестиращи по обвинение в държавна измяна! Герберунгелската пасмина е била на крачка от това да разстре;лва хора с присъди от "специалните" им съдилища. За неофициалните репресии, тормоз, грабежи и прочее да не споменаваме - те вече са извършени ,а не само обмисляни. Да не говорим за герберунгелските връзки с всеки репресивен режим в света. А купищата глупости които изприказваха по време на 44-о НС.?

Оказа се че БСП имат чудесни експертни кадри които ме се страхуват да предизвикат директно и без страх статуквото и олигархията на всички нива! Приятна изненада.

На колко си годинки????

Над 40 ама няма нищо общо с мнението ми.

Човека може би е ироничен

Gugnelid

Достатъчно възрастен, за да пръсне цвайцера на разшляканата ти майка.

Дамаджаната трябва да бъде съден като комунистически следовател разбил съдбите на десетки невинни хора

По-нагли същества от комунистите няма. Ако в България бяхме направили лустрация, ДС офицерът Рашков в момента щеше да излиза от затвора, не да говори от трибуната на Народното Събрание.

Ако бяхме направили лустрация, такова политическо недуразумение , като ГЕРБ нямаше да се пръкне. По-големи комунисти и бандити от ГЕРБ няма.

Тома шизото да се самосезира и да се самобичува публично за безбройните хули и квалификации които сам е отправял към днепшния си начланик! Все едно севриен убиец да заклеймява съседа си ,че е паркирал неправилно.

ha

Евродепутатите от ГЕРБ-СДС искат комисията ЛИБЕ да разгледа заканите на Бойко Рашков Kakто се казва , късно е "ЛИБЕ" за китка.

Мизерниците ГЕРБ плюят България пред света! А даже не мислят че българите се отвращават от подобно предателство.

Рашков не е България