ЕС възнамерява да не допуска граждани на САЩ дори след отваряне на границите

Няма да бъде разрешено влизането на територията на съюза и на руснаци и бразилци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разумно решение независимо от реакцията на Тръмп. Той определено няма да е доволен и едва ли ще пропусне да размаха пръст, но е време ЕС да разбере, че САЩ отдавна са изиграли своята роля за стабилизацията на Западна Европа и сега са най- обикновен партньор. Е, имат извастно количество войски на територията на ЕС, но надявам се ще узреем и до този момент когато само ще мислим за своята отбрана. Колкото до евангелистите мен лично ме радва, че маса пастори у нас са сред заразените и ако имаме късмет всевишния ще си ги прибере за практически занятия в небитието.

Значи "повишаването на разпространението на заразата в отделни общности". Гетата? Мда, #blacklivesmatter

Евангелистките общности по-скоро. Тексас е пълен с такива.

САЩ могат да затварят границите и да не допускат граждани на чужди държави, а ЕС не може, защо така?

А с азиатските м....и какво ще правим ?!

Празнодумието и простотиите в ЕС преминават всякакви граници.

Стига с това празнодумие в еврогейския че на хората им писна след като не веднъж са ви видели завъртането на 180 градуса ако излезне аванта..

И как ще ги спрете руснаците по Черноморието, като всички, които имат апартаменти ги преотдават на други руснаци през лятото?

ще преотдадат дедовия

За това питай не ЕС, а нашите дебили дето не спряха да леят бетон само и само да си напълнят гушата. В началото бяха ирландци и англичани. Като видяха, че нещата отиват към унищожаване на крайбрежието се изнесоха от България и разпродадоха всичко. За едно лято обявите от английски се смениха с руски та до сега. Ама и руснаците взеха да разпродават, че незнам до къде ще го докарат общинските съвети дето разрешаваха презастрояването. В неделя бях по морето- такова мъртвило съм виждал единствено след 15 септември по нашето море. Ще има фалити, но дано и багери да има.

Грешка - Уточнение - Не граждани а пътуващи от САЩ за Европа. Няма значение какви граждани са. Има голяма разлика и важи за всички

Явно превода не е от силните ви черти. :) Граждани естествено звучи по-сензационно.

Ако може пълен БАН на военните ом бази и посолстваъа.... Ама завинаги

Най после добра новина,крайно време беше.

И им повярвахте:))))))) А в краварските военни бази дали няма да пускат попълненията им сето са завзели бая територия от Европа?????