Брюксел: Турция се отдалечава с огромни крачки от ЕС

Европейският съюз заяви, че Турция не е постигнала напредък, а дори се движи бързо назад по пътя към членство в ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел: Турция се отдалечава с огромни крачки от ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че защо и е на Турция ЕС? Тя намери страхотен начин да го дои, като използува мигрантската криза (която ЕС сам си създаде благодарение на гениалните си политици). И при всеки повод казва като в българския лаф : "Не ми давай акъл, дай ми пари!"

"Европейският съюз не се отнася към Турция справедливо и обективно, заяви турският вицепремиер" Абсолютно вярно! Трябваше досега да ви минат с напалм - цялата ви кирлива държава от фанатизирани кирловци, които се мислят за войни на исляма. Най-справедливото действие е да ви изтрият от лицето на земята.

Миришеш на евтин балкански националист , хайде посмей да направиш или да осъществиш това твое болно мислене на един комплексиран от недобре познаващ историята си и с много нисък интелект ,стигащ до психологическият термин идиотизъм.

и, какво се оказа, че Борисов само е разнасял шербета...

Ех че еврогейска мъка!Инвестират парите си в Турция за високи печалби,отварят пазарите си за да ги капитализират,подтискат собствените си хора с тиха безработица и нямат никаква идея какво ще правят с бежанците които сами създадоха / нали и военните трябва да намажат от авантата/.В такава разкрачена ситуация единствено ти остава да бърбориш за права,демокрация и подобни дивотии.Верно алчността ще ги погуби ,Турция върви по пътя на Китай и скоро ще диктува условия.

"права, демокрация и подобни дивотии" Ердоган и той така ги нарича фундаменталните човешки права, върховенството на закона и демократичните принципи. Друго си е халиф с халифат и шариат.

Eвропа никога не е била лоялна спрямо спрямо Tурция. Tурците знаят че никога няма да станат част от EO. Cлаба ,тромава и пасивна Eвропа не е в състояние да спре напредъка на Aнадолският тигър, който тази година икономическият растеж е над 7%, европей-те не искат икономическа ,политическа и военна ,силна република Tурция. Tурскта икономика има много положителни перспективи ,важен фактор е интеграцията им с Kитай и Pусия. Eвропейците много добре знаят че след не много дълго време Tурция няма да ги бръсне.

Колко лоялна трябва да е още Европа към Турция. Икономиката им и се разви БЛАГОДАРЕНИЕ на запада. Търговията им е с куп преференции. 60% от продукцията им отива за Европа (основно през България). Това малко ли ви се струва? Но желанието им е да си намерят виновен, за намерението им да напуснат НАТО и да се сдавят със съседите си.

"демокрацията в Турция отслабва, докато президентските правомощия се увеличават. " Ами като е така, защо не почвате демократизирането на страната? Чуйте се по телефоните и почвайте с бомбите! Какво чакате? Ердоган не е по-различен от Асад!

Различен е! Даже е съвсем различен - избран е демократично и е подкрепян от турците. Не е наследствен диктатор като Асад. Друг въпрос е от кои турци е подкрепян - назадничавите, ретроградните, предимно неграмотни ислямисти, мечтаещи за НОВА Османска империя.

Единствено Боко повярва че Турция може да влезе в ЕС или поне че може да паднат визите Другото в което Боко вярва че днес утре ще ни приемат в Шенген Ха ха ха

Турция в ЕС, само така Ердоган ще осъществи своя блян да Възраждане на "Османската Империя"..., защото ще е с най-много евро бюрократи, той ще е тартора на ЕС!!! Най-многобройната държава в ЕС+целия Близък Изток,...вече бил дал на повечето бежанци турско гражданство+на децата родени в бежанските лагери след 5 години спокойно ще наброява 120-130 милиона.

Тези деца турци няма да станат Ще си останат араби и ще започнат да налагат на турците своите правила Проблема с кюрдите ще е нищо в сравнение с проблема който Турция ще има с арабите

Ислямистка идеология и демокрация са напълно несъвместими, абсолютно взаимоизключващи се неща. Турция на илямиста Ердоган (Аллах да му дава дълги години на пласт и все същата замъглена глава) се превръща постепенно в ислямистки халифат. Това развитие в възприемането на ислямистка Турция от самозабравилата се Западна Европа е лошо за Турция, но добре за ЕС, тъй като дълги години този процес вървеше прикрит във всички главни стратегически действия на турския диктатор, преструвал се на демократ, и искащ да вкара в ЕС уж "светска" Турция. ЕС върви бавно но сигурно към правилната позиция: Политическа и икономическа изолация на изнудвача до пълно клякане.

Постоянно повтаряш ислямизъм , диктатура за турското политическо ръководство , въпросът ми е ходил ли си в Турция , няма таково нещо ,правиш демагогия. Живея в Турция от доста време , знаеш ли че в уикенда турците пият йени ракъ и за мезе ядат кавун от Карагач и бяло сирене от Тракия наречено Езине ,всичко това става под акустичната феерия на покойният гений на турската класическа музика Зеки Мюрен .

Поправям кавун от Къркагач.

Ами на агите им омръзна да им приказват само трай коньо за зелена ливада и казаха стига вече са ни правили на будали.

това би трябвало да означава, че ес и турция извършват едно и също действие, защото и ръководството на брюксел-ес се отдалечава с огромни крачки от ес...

а наш Боко ги върна хората на сатрапа

На Падишахът му е пределно ясно, че е в НАТО, за да го използват като ръжен срещу Русия, и че още доста ,,ще го въргалят за членство в ЕСа.

нямат смелост да каят ,,не ви искаме,,28црещу 1,с вас и без ваз все тая,турсия се развива икономически,политически,здравеопазване на европеъско ниво,младо поколениъе,няма значениъе вместо турси ще имате в изобилиъе цириъси,авганси,африканси.

Турция няма нужда от ес , но ес има нужда от Турция.

Турция може без ЕС ?? Колко капитал в Анадола е от ЕС, ако го изтеглят знаеш ли какво ще стане с Турция... - икономическа и финансова криза, която може да доведе и до гражданска война, то без това малко им трябва там... А колкото и интересите на ЕС да са засегнати, все пак говорим за близо 30 държави, ще го преодолеят много по-леко.

Oх мъко, мъко... И българският ти колкото турският. Ти нали си имаш български паспорт. Какво те бърка, че на ония там не им дават визи?

какво здравеопазване на европейско ниво, проучете малко, европейското здравеопазване изостава докато турското от няколко години държи първото място в света.

ЕС все повече се отдалечава от пропагандираните демократични ценности.

Това очаквам търпеливо от години, но и самите турци това искат и ги е страх да си кажат, че не им е далавера да са в един клас със зубърчетата, банкерчетата и готованците..

Кажи го на Бойко Методиев Борисов, България , Банкя. Той още не го е разбрал, няма и да го разбере.

ЕС = СССР Какво стана със СССР.

гРУХНА!

Какво ще стане с ЕС? Ами и той ще гРУХНЕ.

Хахахаха Лондон по терлици Анкара с огромни стъпки А останалите страни на подскоци и кълбета се разбягват от фамозното недоразумение ЕС ! А ние ще се дръпнем с плонж, като най-тарикати кикики

"Брюксел: Турция се отдалечава с огромни крачки от ЕС..." Но ако Турция не беше купила С-400 от Русия, заглавието щеше да бъде: "Леки и незначителни противоречия между ЕС и Турция, които са в процес на пълното им изглаждане в дух на безрезервно взаимно доверие и вечна евроатлантическа дружба."

да бягат като диявол от тамиян от вашите евродебелогъзопедалски ценности .... анатема !

Отче, какви са твоите ценности?

ЕССР вече не е толкова привлекателен като преди 30-35 години.

Турция се отдалечава с огромни крачки от ЕС, някои други държав, с по-малки. Правете си изводи господа (ако се чувствате господа, само един Господ знае какви сте, че и дори и той понякога се съмнява!), правете си изводи ...

щом се отдалечава значи турците са поумнели и не желаят да бъдат в тази кочина ЕУ- ЕС. Някой държави не обичат да им се диктува какво и как да правят.ЕУ- ЕС училище за бавноразвиващи се и свърталище на ,,политици,, които искат само големи заплати.

ЗНАЧИ,бих поставил МОЖЕ БИ,но.....!