Украйна призова ЕС да запази натиска към Русия чрез санкции

Президентът на Украйна Петро Порошенко призова водещи представители на ЕС да продължат да оказват натиск на Русия чрез санкции.

Обратно в новината

Коментари - Украйна призова ЕС да запази натиска към Русия чрез санкции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяка мизерстваща държана започва по този начин - с хилене и безкрайни обещания.

С ИЗБИРАНЕТО НА ТРЪМП ЗА ПРЕЗИДЕНТ,МАЙ ОСИРОТЯХА ЕВРО ЧИНОВНИЦИТЕ И СЕ ЧУДЯТ КАКВА ДА Е ПОРЕДНАТА МЕДИЙНА ЛЪЖА,ЗА ОТЧИТАНЕ НА НЯКАКВА ДЕЙНОСТ!!!БЕЗ ПОДКРЕПА ОТ ВАШИНГТОН,ЕС НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ ЗА САНКЦИИ ПРОТИВ РУСИЯ!!!ТОВА Е РАВНОСИЛНО НА САМОУБИЙСТВО!!!

ВИЖТЕ КАКВА ЕХИДНА УСМИВКА ИМА ТОЗИ ВАЛЦМАН -неговия баща крадеше в пъти повече отколкото се нашите крадът от правителството сега! регенерати

Накрая самите украинци ще избият порошенковците и ще се върнат в Русия.

Ха-Ха , "Стисни и в плен води" !

а БЕ ПАТРИОТИТЕ И КАРАКАЧАНКАТА ЗА ЛИ СА ИЛИ ПРОТИВ ЗА СИДЕРОВ ДА НЕ ПИТАМ

Барак Обама умира. След 10 години влиза в Ню Йоркски бар и пита бармана. Как са САЩ ? Барманът отговаря целият свят ни принадлежи.Ние сме световна империя. Обама пита - а Ирак, Афганистан, Либия, Китай ?? Барманът показва глобуса и казва, целият свят господине ни принадлежи. Накрая Обама пита, колко ми стрева питието. 1 рубла и 25 копейки господине, отговаря барманът......

loyola

защо чак сега да са поели по пътя към демокрацията - малко ми звучи изсмукано от пръстите? От друга страна санкциите са незаконни (юридически погледнато) а и носят загуби и на европейците...

Крим е предтекст да се измислят конфликти и чиновниците от Брюксел да създават впечатление, че работят, а ни водят всички за носа в каквато си посока пожелаят. Медиите са тези на които плащат да настройват хората едни срещу други. Хитлер не си е отишъл духът му броди в главите на тумба еврогейци.

И още нещо. Този украински рев срещу СССР и Русия е необясним. Украйна влиза в СССР през 1922, без Харков, Херсон, Донецк, Луганск, Одеса, Лвов и Крим. Всички тези територии ги получава след присъединяването към СССР.

прос ли съм или така им се иска на рф няма наложени санкции има ограничения на 100-200 личности и някои корпорации блудстващи с малкия останалото е контрасанкции

А забраната за инвестиции и финансиране на определени сектори и предприятия дали не я забравяш !

Крим е руски от 1612 г.и е в рамките на Русия,когато никакви украински демоКРАДизатори не са съществували и най-малкото не са и сънували,че ще дойде сегашното време след разпада на СССР и властващата демоКРАДска и подкрепяна от обожествените западноуправленски демоКРАДци могат да претендират за Крим, с което да го направят като удобна за нападение на Русия земя! Е, да, ама НЕеее! Русия беше права да си върне Крим при това по най-истински демократичния начин чрез гласуване на местното население,което е било и в сегашно време е предимно РУСКО!!! Затова натовци и тем подобни демоКРАДстващи и "освобводители" могат да лаят,да заблуждават и да си мечтаят за Крим като отправна точка за натиск срещу Русия, НО с това и ще си останат,защото РУСИЯ е СВЕТОВНА СИЛА, а не е демоКРАДска западноевропейска подлога като някои дълголетни и в социалистическото време успешно развиващи се ДЪРЖАВИ каквато беше и България!!!

по твоята логика България е турска и може да бъде анексирана

НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО КОЗЯК ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ СА НАПРАВИЛИ КУРСА ПРИ ТОВА БЕЗПЛАТЕН ВЪРВИ ИМА И ПРАКТИКА

мне. по твоята може би

Да, Крим е руски, освен ако самата руска страна не се е отказала от него при определени обстоятелства. обърнете внимание че за това Украйна няма никаква вина и не трябва да бъде потърпевша. Русия се държи като алкохлик на държавно ниво, когато "пияна" говори и прави едно, когато "изтрезнява" прави друго и това води до своите последствия, за което Украйна отново няма вина.

И откога Хрущев се отождествява с Русия? Това че той противозаконно е присъединил административна област към Украина , като АВТОНОМНО - не е означава ,че това са действия на цялата Русия. Иначе тактично забравяш за кримски референдум, вероятно само от злоба и завист ,че ти не притежаваш такъв инструментариум на демократично общество. Просто никой не те пита дали ,например, да приемаш бежанци или не е.

Порошенко през последните три години: Безвизов режим сЕС - до края на 2015! Безвизов режим с ЕС - до юни 2015! Безвизов режим с ЕС - до 01 ноември! Безвизов режим с ЕС - най-късно на 24 ноември! Гледам, че безвизов режим няма. Гледам и, че Порошенко има вече две работещи и трета строяща се фабрика в Русия (дори Тимошенко го каза). А украинските медии пишат, че 70% от украинците не одобряват работата на Порошенко и правителството. Яко, а!

Порошенко се интересува само от одобрението на 0,5% от украинците които имат оръжие -- полицията и армията. Важно е МВФ и ЕЦБ да са доволни.

Тия от покрайнините , що не си седнат на заниците и работят , а се занимават с" призиви " Едва ли допускат , какво ги чака , ако влязат в Е С ??

Разни дух..чки по на 20-22 години биват назначавани за "ПиАр-ки", "евроинтеграторки" и какви ли не изсмукани от пръстите длъжности за да подслаждат живота на бившите Мегдан-бабаити като Аваков, Турчинов и пр. тарикати.

Украйна е по-корумпирана и от Сенегал. Порошенко, кралят на фалшивите шоколадови бонбони, изпадна в безтегловност след победата на Тръмп, Брекзит-а, очертаващата се победа на Фийон във Франция и сега вие на умряло. Ще го изхвърлят като мръс..н парц..л.

Те се оказаха по-корумпирани и от руснаците, каква защита искат.. Кримчаните като гледат какво става с Украйна вече не съжаляват..

15.03.2015 / 20:55: 32 сек:Путин разказва как "вежливите хора" от ГРУ са разоръжили украинските войски в Крим.Елитните спецчасти на руските въоръжени сили са били задействани в операцията по обезвреждането и неутрализирането на украинските войски в Крим. Това разкрива във филма "Крим. Пътят към родината" руският президент Путин."За да бъдат блокирани и разоръжени 20 000 души е необходим определен контингент и по количество и по качество. Затова дадох указания на нашето министерство на отбранатапод формата на засилване на охраната на нашите военни обекти в Крим там да бъдат прехвърлени спецподразделения на Главното разузнавателно управление, сили на морската пехота и десантчици." обяснява Путин. Президентът разказва и как са били убеждавани украинските военни да се предадат: "Един от командващите на украинския флот категорично отказа да премине на страната на кримските власти. Казах на нашите военни да изпратят ветерани да си поговорят с него. Но те посрещнаха предложението ми скептично - какво могат да направят тия дядовци. А ветераните отидоха, до 7 часа сутринта провеждаха с него възпитателна беседа и в 7 часа сутринта той взе писалка и написа рапорта за уволнението си", спомня си Путин.Според него украинските военнослужещи са се държали много достойно и са се опитвали да запазят верността си към военната клетва. "Но държавата, пред която се бяха клели, вече я нямаше. Президентът и върховен главнокомандващ беше свален. Кой отдава заповедите? Някакви окупатори на властта? Абсолютно нелегитимни хора", казва Путин.

И от тия 20 000 украински военнослужещи 15 000 се заклеха във вярност към Руската Федерация... и към момента украинците ги обвиняват в дезертьорство.

това е като насилственото приемане на исляма на балканите-кой не ще на дръвника

амин!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тогава спрете да пишете за Московия! Хахахахахаххаха!

БЕГОМ ДА УЧИШ ЗАНАЯТА НА ОКОЛОВРЪСТНОТО ЧЕ ЩЕ УМРЕШ ОТ ГЛАД

Марципан Пръдлюшенку си е пътник. "80% от Украинците смятат, че ги водят по грешен път"

Ми как да не призове, ако няма санкции, Украйна отива в пета глуха и никой няма и да чуе за нея, нито ще го е грижа. Само ако има вълнения и провокации ще се чува за тая голяма, но жалка страна, и върхушката ще лапа, а народът ще е на помощи.

аЗЪ ПРЕДЛАГАМ ДА МУ СКЪСАМЕ ЗАДНИКА НА ЧЕРЕФ ДА МУ РАЗПОРИМ АНАЛНИЯТ ОТВОР

нямаме изгода, а само загуби от това, следователно, украинците да го духат! да си сърбат попарата, която са си надробили.

нЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК ВСЕКИ МИРИЗЛИВ ПЕДЕРАСТ КАТО ЩЕРЕФФФ МОЖЕ ДА ДАВА АКЪЛ . еЙ МИРИЗЛИВЕЦ РАНО ИЛИ КОСНО ЖА ТА НАМЕРИМ ДЕБИЛ

не се косете той руският бизнес вече предупреди Путин да не приема никаква отмяна на санкции и да ги запази възможно най дълго щото подаръците на запада им се усладиха. Такива подаръци никой не прави.

уКРАЙНО ВРЕМЕ Е ОНЯ СТОУН ДА ГО ЗАБРАНЯТ В ДЖУКРАЙНАТА

Слава на Украйна! Референдумът в Крим е противоконституционен. Според всяка една конституция, не могат да се свикват референдуми, отнасящи се до териториалната цялост на страната. Но прецедентът е факт. Формално, народът се е произнесъл. Фактът, че питането е незаконно, се неглижира. От тук произлизат и страховете и за България. Според нашата конституция, също има забрана за подобно питане на народа! и Крим не е признат за руски от нито една държава...руски фантастичен филм ..ха.ха

а БЕ ПЕДЕРАСТ СКОЯ БУКВА СЕ ПИШЕ ДЖУКРАЙНА. юмИРИШЕШ ЛИ МИРИЗЛИВ ПЕДЕРАСТЕ,ЮМИРИСЛИВАШ ЛИ СА

получи се така че звъннах в посолството в киев и това че сум с кола сполски номета това укропите неги интересува много бързо замазаха всичко че и стоп намериха и се извиниха почервели като домати !!!!!!!!!!!!!!

даже и киргизя е по добре от краина с тази корупция то и там има ама неисе то в краина е кошмар !!!!!!!!!!!!100 евро за да минеш границата на кавала без опашка която трае 20 часа!!!!!!!!!!!!!!!!!!моля просветените на не пишат глупости сам го изжиях !!!!!!!!!!!!!счупи ми стопа и веднага 200 евро после затова за онова и краина сума 500 евро еи така кавала е поискал!!!!!!!!!!!!!!!!а сралсум на караина и техният олигофрен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голяма "народна любов" го чака фашагата Поросенко.

това е като с балона надуват ама тои грумна че рамото си отиде!!!!!!!

Юдеина Ашер Гингсберг автор на "Протоколите на с(ц)ионските мъдреци" роден в гр. Сквир Киевска губерния с първи конгрес в гр. Базел Швейцария там дето "съпровождаха" руския самолет с депутатите но за щастие Путин е летял с друг самолет.

Защо фирмата на Петро Порошенко продължава да произвежда в Севастопол и да плаща данъци на Русия? Той защо не види първо себе си и тогава да дава акъл на другите. Или всичко е да замаже очите на украинците

"ЕС е отделил почти 3,5 милиарда евро за Украйна през последните две години". Това са нашите пари дадени на фашисткото правителство да наложи със сила "демокрация ".

аман от хора които са живели благодарение на това че са смукали нещо черно аман !!!!!!!!!!!!!!!

тези тримцата са за едно място много студено и окъснато от света е там е за тях с ватенки и валенки на -50 градуса!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Шило

Що не си гледат техния двор, а постоянно гледат в двора на съседа?

Крим не е руски!!! Казах!!

На кого ко каза, на дедовия варен макарон?

Шило

Че кой го интересува, какво си казал?

че теб кой те пита бе тюфлек?

Крим е руски !Факт !

Ти явно никога не си бил там! И правиш съчнение по географска карта! С помощта на лоши подсказвачи!

Руски е! Казах!

Ако ходиш в Крим с каква виза може да влезнеш там- с руска или украинска? Питам и отговор не искам.

Гледайте новия документален филм на Оливър Стоун "Украйна в пламъци". Там с конкретни доказателства се описва историята на държавния преврат в Украйна, ролята на неофашистите и ЦРУ в "демократичната революция". Заплатата на Саакашвили за година като губернатор на Одеска област е била 280 000 долара...плащани от американското правителство?!

държават 404 призовавала...голем смех па като гледам единият от снимката вече се сниши от Брюксе в германия щот усети дебелия

Санкциите няма да падат. Руснаците да ядат пшеница.

еи хууууии те ще ядят натурална а ти гмо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

и турски домати

Имат рекордни добиви тази година.

1626 г. остров Манхатън е продаден от индианците на холандските заселници в Америка за шепа мъниста и дузина бутилки огнена вода , от тогава до 2014 това се смяташе за наи успешната сделка , през 2014 обаче украинците счупиха този рекорд и си продадоха държавата за торба с курабиики и обещание за безвизов .

петка Валцман усеша сапуненото въже и се опитва да отложи...

нека си плаче ама зад океана е нов президент и маи остав без пари за крадене както през тази години на баиден и сие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

По времето на соца на всичките от СССР викахме руснаци! Сега, видите ли, трябва да ги делим, защото същинските руснаци са били лошите, а всичките останали - добри! Айде, бе! Като гледам какви ги дробят сега разделени, особено пък потомците на Бандера и Шухевич в Украйна, започвам много силно да се съмнявам в подобна мантра! Както и като си помисля, че за пръв път след социализма начело на РФ е руснак, а не грузинец, украинец или какъввто и да е там лъжлив и крадлив чурка, наистина си мисля, че май руснаците са най-читавата, но и най-потърпевшата част от бившия СССР! Че и в момента!

Из указа царя Иоана Грозного ....а всех уродивых и никчемных ссылать на окраину - в Галицию там им дуракам и место!....

Впрочем, дори за самите украинци до скоро беше доста обидно да ги наричаш "Бандера". И бой можеше да си изкараш даже! Но за последните 1-2 години може и да е станало модерно! Кой знае? То и да си педераст преди беше обидно, но сега си е направо тренд! Че и гейове се кръстиха за по-благозвучно! И е едно такова хубаво, престижно, доходно.....

ни писна да търпим загуби, за да могат нацисти с черни униформи да маршируват из Киев. Ти, какво ще кажеш по въпроса, господин милиардер Порошенко ?

нито юнкер нито могерини могат да помогнат на този тука заревал като резан за своита краина улица на бендеристан!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

С меки китки и меки пишки и меки глави тръгнали натиск да оказват - на кого бе, прасета охранени! Украйна се ограбва яко от политиците и се залъгва със сини знамена на звездички, малко поокъсани, ама все още поддържат вярата в химерата!

а относно това, че те извикаха да ти набиват канчето за корупцията-нито дума! голям хитрец си, порошенко, но малко ти остава!

Порошенко е голям клоун бе. След една година Украина няма да съществува на картата на света.

призив озив все тая а тръмп го мести на друго място че така му е изгодно!!!!!!!!!!!!!!!!!