ЕС разобличи сайт, че злоупотребява с информационни източници на руска пропаганда

Сайтът EP Today (eptoday.com) се представя като "Месечен вестник за ЕП", но основно препечатва от Russia Today (rt.com)

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не може да подвежда по добре от самите еврогейци така че престанете да се забърсвате вечно с Рудия когато вонята идва от вас всеки ден...Май не ви харесва че може в някакъв вестник да ви излизат задкулисните договорни и действия и ведната търсите на кого да ги препишете..

Прочета ли някъде " еврогейци " и веднага се сещам за жалка, пропаднала и фалирала Русия на смешника Путин ….

"вашия IP е блокиран"..ха.ха е и ?!?! ДИР.РУ е част от руската пропаганда. Търпим обиди и псувни от руски тролове а в същото време наши коментари се трият без причина....

Ха, Добър ден ! Напомням само, че след като фалира България, "успешният" министър председател Жан Виденов, започна работа в ДИР.РУ …. opssss …... .БГ

До преди година този сайт е поднасял единствено новини от Държавната медия на САЩ... VOA. И това е било напълно приемливо . Когато източникът е основно от Russia today ..става неприемливо .

Добре, че си имаме наше, европейско, министерство на истината, което изобличава сайтовете на чуждите министерства на истината. Да живеят европейските ценности - най-ценните ценности.

Може ли пример за невярна новина в РТ?

А може ли пример за изобщо нещо вярно, цялата руска преса!

След като не можеш да покажеш дори и една невярна новина излиза че всичко което публикуват руснаците е истина, значи каквото и да прочетеш от руски източник трябва да се приеме за исканият от теб пример-)

Един?! Само един?! А бе вие майтапите ли се, според бюджета на Броадкастинг боард оф говернорс, под ръководството на Държавният секретар на САЩ и с бюджет от над 700 милиона долара годишно, американците плащат на 1500 радио и телевизионни компании за да създават провилните, от американска гледна точка, новини които в последствие правителството на САЩ безплатно разпространяват по целия свят... а вие тука ми приказвате за един сайт който препечатва новините пак от един сайт;)

Служителите на тази руска тролска медия работели в Индия ! Че то и служителите в българските проруски тролски агенции приличат на индийци !

Боинг си писаха софтуера в Индия. Сигурен ли си, че списваш правилната пропаганда?

" Отбелязва се, че до миналата година сайтът е "препечатвал" почти цялото си съдържание от "Гласът на Америка" (voanews.com).." И колко време сайта правилно е действал под диктовката на "Гласът на Америка" за правилното осветяване на политиката на ЕС, ЕП, ЕК и т.н. вредни Е-та.. И дали това отразяване не бе относно насочването на едно споразумение между ЕС и САЩ за някаква си УЖ свободна търговия.. В полза на САЩ... Дето вече си е официално обявена търговска война.. Ама тогаз сайта не бе разобличен..

Съвецките ватенки искат да възстановят Варшавския договор и СеСеСеРе. Никой от бившоте соц. страни не ги иска. Нагли окупатори.

Че то вече ЕСССР сами Германия и Франция си го възстановиха..

Тия защо коментират някакъв си сайт? Почти във всеки медиен сайт си личат пристрастия. Дънят се и европейски и американски медии. В страни като Германия почти не може да се чуе мнение различно от на управляващите. При войната в Югославия имаше пълно премълчаване на информация за масови гробове, за които не бяха виновни сърбите. Избират си добри и лоши. За "добрите" се казва само добро. А за "лошите" само лошо. И се правят на неразбрали при проблеми. Журналистите им нямат право на собствено мнение, а да изразяват налаганото.

"...eptoday.com се е провъзгласил за източник на информация от ЕП"... На сайта пише "...за ЕС", а не "от"!

Викаш пропагандата на Дойче зеле е по добра а? Абе Запада си е Запад...

Благо твърдят европедалски факъри които серат само шитни лъжи и техните новини са само фейкове? Но какво друго да очаква човек от любители на дюнери наджихадисти с всевъзможна арабеска паплач като белите шлемове които са първи другарчета на ИДИЛ и Ал Кайда!

Министерството на истината е факт.