Турция: Приемаме само пълноправно членство в ЕС

Турция би отхвърлила всяко предложение за партньорство с Европейския съюз различно от пълноправното членство.

Обратно в новината

Коментари - Турция: Приемаме само пълноправно членство в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак се започва с Изнудването от страна на Турция..... "Искаме или Всичко или ...пускаме бежанците".... Кажете им го в прав текст веднаж за винаги и това е.....

НЕ МОЖЕ НЕ Европейска страна да се приема в ЕС.!!! Още повече, че като цяло Турция има МНООООГО ПОразлични ценности и култура от страните в ЕС. Дори и "хипотетично" да допуснем , че е приета в ЕС тя ще се превърне в ТРОЯНСКИЯТ КОН на исляма и на Русия в ЕС. Само се питам ...Толкова големи ГЛУпаци ли управляват ЕС сега????

малииий 'що си проЗД!!! Какво да има в Европа? Християнство? Добре ама какво по-точно да бъде: католическо, протестантско или православно ... ? Защото католици и протестанти бая си се трепат в Северна Ирландия, а уж са демократични. ВЯРАТА се използва от управниците за прокарването собствени(а понякога и държавни) интереси!

Найвници. Не Турция ще казва. Трябва да станете първо европейци. Махайте по-скоро Ердоган, че хептен ще ви набута в ориенталската кал.

Га трябва да спират имгранти - "другарю Циганин", га трябва да ги приемат в ЕС - "еб.и го и Мангала ", това според мосю Мак(А)рон. Турция НЯМА да я приемат в ЕС само заради една приина: 75 МИЛИОНА население. От което следва, че тя ще има равен глас колкото е на Германия в момента. ЕП е на квотен принцип - по брой население. Лично мое мнение е, че Турция трябва да е пълноправен член на ЕС, което би било от полза на България - съсед със силен ГЛАС в ЕС.

Ако това само им е проблема се решава лесно, и скоро- хоп, независим Кюрдистан, и готово о -30 млн Проблемите на Турция са много по-сериозни, манталитета им е много различен, ориенталски.. То и нашия де, сигурно заради тях, 500г, ама все пак не сме чак така

как се зарепчил сладкият на баба. Ама нали заплата получава, трябва да вдига шум, че уж нещо върши. Макрон изплю камъчето. Не че не го знаехме. А Макрон е новият лидер на Европа.

Челик ли е Чпеик ли е, ама нема да стане. Анадола и манталитета дето създадохте там преди 500г е вашаият съюз! Живейте си там и се радвайте на плодовете на отоманската идиотщина която създадохте: дословни кретени на една болна религия, културно и техническо изоставане и много забрадки, ханъми и камилски задници и всичко това обилно полято с шербет, боза и вазелин.

Пишете друго, когато Ердоган и Путин се прегръщаха и бяха приятели, нали? А сега се извъртяхте...

sonibvc@gmail.com

Аз не съм Крал, така че не е необходимо да се обръщаш към мене в множествено число. Кой кво писал не знам, но знам че ти си от по простите дето бъркат студената геостратегическа политика с чуства и емоции. Ако Путин или Ердоган са се прегърнал с някой не е щото им харесва, а щото така диктуват националните им интереси. Само в държава на която ти си гражданин не така...там си подават дупетата да ги такавот и пак не защитават националните си интереси.

Турция не може да не е чувала, че Австрия никога няма да се съгласи тя да влезе в ЕС. За какво е тогава тази тупордия от тяхна страна ? За парлама пред собствения им народ ли ?

парлама парлама, ама с парите от ЕС си купиха оръжие ... сещай се какво се задава

Нашият още от първият ден на европредседателството заговори за Турция,после за Македония,а за нас нищо.Само си пожела да ни начука прокълнатата конвенция и ще си наложи тъпото мнение.

Естествено ,че ще искат пълноправно членство ,нали ако някога ги приемат евро чиновниците ще им набият вноска колкото беше тази на Англия ,турците може да са всякакви ,но не са луди да плащат за някакво получленство ,освен това те ще дават много повече от колкото ще взимат ,всеки който е ходил в Турция знае каква инфраструктура имат ,какви са им пътищата ,градовете и икономиката.

не сме ходили, нямаме и намерение - гледаме забрадката и ямурлука на ердоганица и размишляваме върху новините от този земен рай

Поклон, г-н Челик, вие ще заемете заслужено мястото на Новата Балканско-Анадолска Пророчица след тъжовната кончина на македонската Ванга и рашистко-рублофилската путиноидка Джуна! Какъв талант на астролог, звездоброец и кармичен съдник на човешките и социални аури!!! Вашите галактически прозрения-предсказания и видения относно незабавното приемане на Турция в ЕС са толкова логични, толкова истинни, толкова актуални! Така ще бъде, както казвате, защото на Вас Ви е гласувал доверие самият повелител на Земята и Небето, Духовния жрец на всички тюркски народи, (в това число и българо-тюркски етнос) - г-н Ердоган - да се слави и прославя свещеното му име през десет земи в десета, та чак до героичната македонска земя и народ, наследници на Великия султан-хомофил Искендер Македонлъ, дал на булгаристанците и света писменост и култура!) Европе, блуднице разчекнато-разтракана, спри веднага подмолната двулична игра с най-великата нация в света! Зли, вампирски сили, спрете с перверзно-двуличния политически пасквил-сюнет на Турция! Спрете с вашата орално-ментраджийска риторика, която ни облива като струите на мощно-среднощна полюция на незадоволено-мизерен ксенофобски чекиджия, сънуващ еротичен танц с майката на нацията Цецка! Историко-логически погледнато Европа е и е била винаги неразривно-проникновена част от Османската Империя! Единственият правилен вариант е да се върне във влажно-сочните недра на майка Турция! Оранжевото чучело Тръмп трябва незабавно да спре долмнопробно-антимюсюлманските си словесни повърни и да подкрепи Турция за членство в ЕС! Г-н Челик, вие сте стопроцентов мъж, за разлика от от булгаристанските мъжленца с дебели шкембета на тънки токчета, вилнеещи тайно нощем по площад "Възраждане" в женски одежди, заработвайки поредния пробит долар от еврогейско-брюкселски зелки! Г-н Челик, от мед ли ти са устана, от червен невен очинкине, от злато косана, красавецо мой?! Мощен поклон!

Турция не е способна да бъде пълноправен член на ЕС, защото гази всички граждански права. Преговорите с нея трябва да бъдат прекратени, защото води тоталитарна политика на терор. Това не може да е партньор.

Е, пъ, Трамп и Путин не газят ли ли? Затова ли не ги приемат в ЕС

ТрАмп е на път да влезе, Путин по-нататък, ама все пак преди босфорския наполиончо

То се знае, че ще искате само пълноправно членство в ЕС. Но си погледнете картата и сами преценете колко миниатюрен е процентът ви европейска територия. Да не говорим за жените ви, които изглеждат все по-малко европейки. Това никак не се връзва с претенциите ви.

Яваш, яваш, яваш и накрая ... маняна!

Да се прекръстят на християни и тогава ще говорим. Ислямистки държави нямат място в ЕС, защото не понасят християните и ще са източник на конфликти. Албания, Босна, Косово а също и Македония - вън от ЕС, заради ислямистите. Не мога да разбера, защо ислямските държави не си направят съюз, а се бутат все в християнските държави, па и искат да променят начина на живот и законите, по техните си правила. Не - това не трябва да става.

Яваш, яваш. За къде сте се затичали! Ще стане може би след стотина години, а може би не? Ще поживеем, ще видим, евентуално, едва ли не.

СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПЪЛНОПРАВЕН ЧЛЕН /ВСЕ СМЕ В ЧАКАЛНЯТА/ А ТЕЗИ НАГЛИ.

Тези не ги искат в селото те питат за на попа къщата ?