Ердоган: Турция е готова за диалог с Армения

Той допълни, че Ереван трябва да предприеме стъпки към отварянето на транспортния коридор, свързващ основната територия на Азербайджан с анклава Нахичеван

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо врага май се оказа по-добър от приятеля... дето им развя бялото знаме дори щото им свалиха един безаналогов самолет и хеликоптер.

Някак си не си го представям.И избиването на арменци (самолет беше свален на 20км в арменска територия) не помага.Създаване на връзки между Турция и Армения е безмислено.Те са ги избили преди време ...

Все едно косатка с тюлен да преговаря. Досега пращаше оръжия срещу Армения..

Нямат избор.Трябва да приемат всякакви отстъпки

Да се подмият арменците.

Аааа!! Как така великото джудже го няма в случая , що така? Нещо не се появява в последните седмици, никой не го е видял. Скрил си се някъде в Кремъл според анализите. Дано не го гони проклятието на Навални..

Трябва СЪД и РАЗТРЕЛ на всички с турски имена в БЪлгария- Осман, Али, Мехмед, Халил, Абу, Фатме, Семир, Анифе Кадир... И конфискуване на Парите на турци и араби.. Затова, че те или техните Роднини, 500 години са КЛАЛИ БЪлгари и КРАДЯХА..

Много е сладък, но явно му липсват два петъка от седмицата. За коридор не се преговаря с Пашинян, а с Путин! Само, че за там май няма здрави гащи.

Да ги изколя , да ги обстрелва с дронове....

а Армения, дали иска

Ердо въоръжи Азерите с модерно оръжие и особено дронове и пръснаха свинктера на Арменицте. Великият защитник на православието и брат на Арменците - Жужу Късоноги се направи,че не ги познава.

Арменистан баце

А Армения дали е готова за диалог ? То и България си иска от тебе 6 милиарда долара за Българските имоти в Одринска Тракия , заграбени от Турция ! ДОЛУ ДПС !