Елисейският дворец нарече лъжа изявление на Александър Бенала

Бившият служител на президента Макрон е разследван за това дали е ползвал дипломатически паспорт и след като е бил уволнен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега си представете , че генерал Дьо Гол заяви , че не е правил секс с някой си ( от охраната) Бенала . Ето до там я е докарал Францията автора на т.н.р. ТРАНСПОРТЕН ПАКЕТ-засягащ 17% от БГ икономиката ! За това, че е геронтофил да не отваряме коментар. А пък народната любов ( жълтите жилетки) казват всичко останало !!!

"...в началото на октомври служител на Елисейския дворец му е върнал дипломатическите паспорти и други документи с условието да не прави глупости. Бенала разкри, че е посетил десетки страни с върнатите паспорти." Значи, от октомври до сега посетил "десетки" старни. Ей, това вече ме съсипа, шъ знайш. Иначе, обаче се дърлят като бивши любовници - ем се дърлят, ем гледат да не прекалят, че други да се не разприказва още.

Дааа чухме,Макрон каза -БЕНАЛА НЕ МИ Е ЛЮБОВНИК ,и всички му повярвахме.

"....Бенала заяви, че след уволнението си през юли е продължил да контактува редовно с Макрон, обсъждайки с него положението с демонстрациите на "жълтите жилетки" и въпроси на сигурността." Имайки предвид с какво закъснение и с каква неохота Макрон уволни Бенала, съм склонна да вярвам на последния.

gojko

И защо трябва ТАSS да цитира./? Човека е дал някъде интервю,а ТАSS цитира.Вие рупор на съветския съюз ли сте?

"Не ме гледай какво правя, ами слушай какво ти говоря". Чак, пък ТАСС те присърбя. Кат нашта прокуратора за ония записи, не било важно, че били истина, а важното било, че са направени незаконно. Съсипа ме, ти.

Да го допуснат до Елисейския дворец и така да се издъни.

Енисейския не е ли разбрал вече че тези дето му вярват все още стават все по малко с всеки изминал ден????? Като няма с какво да го сплашат седнали да се заяждат с дипломатическия му паспорт ама и те като нашите властващи незабелязват че някой от администрациите им не си е свършил работата да го привика и да го изземе..

Тоз сигурно е правил някои упражнения отзад на микрончо, докато е обработвал баба си.Тия там са напреднали в демократичните техники. Май ще увиснат кирливи кюлоти на простора пред елисейския бардак

Голямо лайно излезе тоя.

ДА ЕБЕШ МОСЮ ПРЕЗИДОН И НЕГОВА БАБОН?????????

Няма да говориш така за Макарон

го е порил като риба?

Тези двамата са ебали една и съща баба и сега се обвиняват кой кого е триперясъл!!!

Много са им изцапани гащите на тези

"процедура по анулиране посредством електронната система на ведомството на документите на Бенала, която е била неуспешна по чисто технически причини" Това няма нужда от коментар. Нещастници. Ами някой да е наказан, уволненен? Да ви пратим някой от наште специалисти от ТР. Той се беше гътнал, ама го пуснаха за няма и месец. А там 3 месеца не могат да анулират едни документи. Намерете го тоя арабин мизерен и му ги вземете физически!

Такава им е процедурата, аналн., опс, по анулирането, де.

Дивака си е дивак. Този изобщо не е разбрал защо са го уволнили. Той принципно НЕ може да разбере правилата на обществото. Не може да зацепи че са го уволнили не щото е набил някой, а защото са го показали по телевизията... И даже и Макрон да беше на негово място, щеше да бъде принуден да се уволни. Но тези "дребни" нюанси са недоловими за този примитв. Сега тъпака се усеща невинно прецакан и почва да плюе по блгодетеля си. Но и Макрон... щом е държал тоя малоумник, са ше пати.

Май са имали нещо интимно и затова арабина сега ги говори тези неща. По-късно може и още по-скандални неща да каже. Чувства се използван и изхвърлен.

Че той какво е виновен, че е дивак. Той като е дивак, ония защо са го назначили в президентството. Или са ги тресли хормоните, като са го правили, а.

Тоя мангал е от наше село бе. Аз го познавам. Бенала - Мангала му викаме. Ама много лаком Бенал. Един паспорт не даде и ние да пътуваме без пари. Тука у маалата всички един Уи ни е правил. Въобще нямаше да се разбере !

Преди време Макрон заяви, че този не му е бил любовник. Вероятно арабинът си отмъщава за това, че Макрон е излъгал.

Малко му трябва на Макрон за да бутнат. Тази тарамбука трябва да е поука за всички, които наемат такива. Лъжлив циганин, не ром..

айде сега и реклама на телеграм който не се проследява ..

Не се проследява от Кого ?

а бе защо ни занимавате с френските малцинства

щото май са мнозинства