17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Валидирана циганка работи в министерство.

Ставам хирург - имам умения, нямам диплома. Плащат добре.

Оправихме проблема с медицинските сестри.

Те тия ако имаха умения нямаше да са безработни, да си плащат на общо основание и да се научат да бачкат без да мрънкат!

то не всеки е мазник с робска психика или има познати и роднини да го редат . А ти си предстаам къв иснтитуционален бизнес въртиш че то ако не е нещо покрай държавата нема пара в бг.

Що за дивотия? Сигурно ще признаят на простото уменията!

Е то иначе как да назначават калинки....

а ти в родните вУЗове ли научи занаят или "те ти дадоха солидна основа" :)

Това е пълно малоумие. Как ще докажеш уменията си без диплома? Каква ще бъде правната гаранция, че човекът наистина притежава знанията и уменията, които твърди, че притежава и умее. Ми всяка ненормална психопатка екстрасенс ще тръгне да казва, че е лечител. В София мед ли ще я назначите тогава, за завеждащ отделение? Съобразявате ли се, че има професии, които са източник на повишена опасност - как такива ще се упражняват без диплома, като на практика ще умъртвите редица правни норми, включително от Наказателния кодекс? То ако може така аз утре ставам лаборант - имам уменя да вземам кръв и сополи? И по всичко личи, че и този експерт е само с умения без диплома. Никой, който държи на дипломата си, не би се изказал така, защото се отваряш огромни ниши за шарлатани.

а при сертификационните курсове и изпити които са масово признати навън и тук как се признават знания ? Просто въпрос на реализация някои специалности с висок риск вероятно не е добре да дават степен по такъв начин.

Сам си го написал - ИЗПИТИ!!!! След изпит се издава ДИПЛОМА!!!!! Анадънмо? Тази измишльотина е за да могат циганските барони да набутат простите си отрочета на държавен пост!!!!!! А избори без цигани не се печелят.... И кой има най-голяма нужда от гласове за да си върне властта? Този въпрос е за хора, които могат да мислят. Останалите да бичат минуси и да отминават!