17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от експерти които не разбират, не знаят и не искат да се учат. Само един пример: на предпоследната среща за строителството на АЕЦ Белене преговарящият от руска страна Тептян попитал българските преговарящи да кажат най-после какво искат. Ще бъде предадено искането на Росатом и ще се реши въпросът. Тогава нашите юнаци започнали да се споглеждат и нищо не могли да кажат. Тогава Тептян просто станал и си тръгнал. Месец след това Хилари спря строежа.

Мацкква трябва да бъде изпепелена и на нейно място да се засади картошка и капуста за останалите свине в руската кочина

На дивашка русия трябва да се плаща само с огън и меч, докато не остане и един мъдащ руски задник. Тези изроди продават газ и нефт от чуждите анексирани територии.

Повечето от руските тролове, които хвърлят лайна тук са базирани в Русия, това разкри финландската журналистка тази неделя в 120 минути, тя е издала книга за руската дезинформация и хибридна война срещу Европа и Америка, така че ДАНС да намери начин да блокира техните сървъри…освен това руски лайномети има в руското посолство и руския културен център, който не е културен, а шпионски

Е как така от четири държава и Турция ,Сърбия и Унгария не се плашат от руска газова зависимост и си си гледат националният кеф ,а само България пак наопаки ? Точно Турция и Унгария да са руски марионетки , просто си гледат интереса! Ердоган и Орбан да не би да са по прости от Киро?? Ердоган с една ръка продава байрактари на Украйна,а с другата не пуска Нато кораби към руския Крим!

Ето какво търси Русия и Газпром : Курс евро на Мосбирже опустился ниже 59 рублей впервые с июня 2015 года Най нисък курс от 7 години насам Сухи безпристрастни факти Русия очевидно върви към фалит ..ха

Ти му викаш, плащай! ... То та гледа като темерут и вика, не мога да разбера какво имаш предвид!

Русия си търси парите за доставения вече газ, които крадливият Запад блокира, за което обаче ще има да я лапа мазната опашка, на баба Меца!

Аналогичен малоумен въпрос е: САЩ политически или икономически интерес имат да избутат Русия от пазара на газ за ЕС? Аз бих казал , че интереса е и политически и икономически.

Има само едни боклуци по-големи от руските боклуци - БЪЛГАРСКИТЕ БОКЛУЦИ!!!!

Като не ти уйдисва, куфарчето, границата и марш на запад в майчина кравАмерика.