Екатерина Захариева: 20 години безвизово пътуване в Европа

Благодарност и признание към всички, допринесли за придобиването на това право

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако на гурбетчийството за да се прехранва родата тая му вика ''пътуване'' значи много отдавна е излезнала от реалността докато обикаля всякакви кабинети като ''всезнаеща'' по подобие на ментора си...

Как не ви е срам бе,такъв затвор и по Бай Тошово време не е имало.

Безвизовото пътуване е от 20 години. Правото на свободно движение без ограничения е от 2014-та за целия ЕС. От 2007 беше с ограничения за повечето страни.

Хахахахаххахахахахахахахахха ХАХАХАХАХХАХАХАХХА Добър си. :))) ХАхахахахаха

Благодари на бсп-то тогава! Мазна проста патка!

На оная ми работа е и Европата и пътуването ви из нея.

2021 години от новата ера, благодарение лично на вожда и ръководителя НИ! ") Продавам Тойота, 15 години, изтъркани гуми, умирисан салон, превъртян километраж. Само аванта гориво.

Правилно овца,иначе как щеше да отидеш да празнуваш рождения ден на Тиков в Гърция,щяха да ви трябват визи.Интересно е що мъжа ти не е бил с теб и с кой спа вечерта ти.

4 пъти съм бягал през границата преди 89 и никой никога не ме е спирал из Европа,преди 3 години излезнах свободно и ме спряха 50 пъти.И то една Европа ,пълно мангали и мюслета.

Благодарско на Иван Костов, че като гледам тия как ни вкараха в Шенген

Всички жени в правителството на Борисов са тъпи,но поне да беше избрал някоя дето прилича на човек,тая по грозна и от муле.

Безвизово, но с зелен паспорт! Това е дори по-лошо! Ако няма свободно движение си е време за Булекзит!

*със зелен..

"Изплуваха скандални факти за мъжа на Захариева! Благоверният й Андрей има сериозни бизнес отношения с кръга Капитал" 16.12.2015

Благодарим госпожо Захариева, че 10 години не можете заради стабилното управление на вас и тиквата да ни приемат в Шенген и се редим по опашки по границите като втора ръка европейци. Благодарим, но вече без вас

Те грозните се тарашат като за последно, ако не знаеш, защото си мислят винаги, че им е за последен път

Вече ще е с ваксинационен паспорт. Новата индулгенция, идваща от медицинско-фашисткия комплекс е много по-зле от виза. Ваксината може да те убие. В този смисъл не си заслужава да се пътува, докато тази простотия не бъде отменена. И с визи, и без визи, навремето кадърните минаваха интервюта, издаваха им виза и заминаваха в чужбина. Простотията с ваксинационните паспорти обаче минава всичките граници. Не само, че няма да може да се отиде никъде, дори и на почивка, но и ти изискват да си извършиш животозастрашаваща, медицинска процедура с експериментални продукти, за нестабилен патоген, за да можеш да пътуваш. Разбира се, хубаво ще ни държат на каишка. Индулгенцията ще е със срок от 6 месеца и няма да може много-много да се пътува насам-натам, без да трябва подновяване на индулгенцията. Богаташите пак ще си летят с частните самолетчета, където си искат, но плебса ще е натикан по кошарите. Който иска, разбира се може да се реди на опашки за банани, пардон ваксини, за да отиде на море в Гърция и да си мисли, че всичко е, както е преди.

Това безвизовото е благодарение на мъдрото ръководство на ГЕРБ и вожда и учителя от село Банкя Тулупи долни

Защо и казваш госпожо Та това е царица на танца ТАНЦ СЪС САБЯ Гола боса и с бурка

Ако и твоита жена танцува танц със сабя гола и без гащи и с бурка и на теб пиленцето ще донесе късмет

Да зелен Като на зелен кон

И какво от това?

на мама красивото чалгарче, къде прочете такива претенции, сладурче малко недоучило....

Не разбирам защо ме вземате на сериозно като тулупа от Банкя ни върна век назад

защо смяташ, че някой те възприема сериозно ? Скоро ще си мечтаеш за времената на т.н. Тулуп...

Имало е. Питай родителите си. До окръжния град можеш да отидеш само с разрешение на местния партиен комитет, един вид пътен лист. Естествено това не е важало за членове на БКП и семействата им.

:: Екатерина Захариева: ГЕРБ ще предложи друг министър-председател дали пък няма да я предложят ... толкова е печена - има цип за бърз достъп

Русофилска и Най-бедната в ЕС България по-богата от всички в Евразия! Средна нетна месечна заплата в евро: русофобска Естония - 1204 евра русофобска Полша - 880 евро русофилска България - 554 евро Сърбия - 508 евро Северна Македония - 436 евро Русия - 433 евро Казахстан - 351 евро Молдова - 316 евро ислямистка Турция - 299 евро Азербайджан - 295 евро Беларус - 261 евро Армения - 249 евро Източник: List of European countries by average wage Линк до източника: https://tinyurl.com/qbn8guk

Кажи сега, колко бояришник можеш да си купиш с 5 рублей?

изборите минаха, а вие все си ги карате старите лакърди за Борисов, ГЕРБ, калинки, БСП и разбира се как пишещите тук са най-уминте и можещи в Бълария. Хайде почвайте да мислите за нещо ново.

Леле колко е умна ! Какво ли ще ни поднесе утре за закуска ?

Ужас, дано да остане министър, нашата външна политика е загубена без нея

не

Захариева: “Благодарност и признание към всички, допринесли за придобиването на това право” И тази жена представлява БГ в международен аспект!

Доста пресоли манджата! Затова ти сложих минус.

Кво като имаше визи но се пътуваше много. По 4000км минавахме... От София до Берлин се пътуваш през Румъния. Сега само 1200км.

И сега гласували за ковид паспорти ? Че то по-лошо от визи бе мумии прости ! За визи не са ми бъркали тук-таме ! Всяка партия трябва да декларира отношението си към пландемията. Съответно койта я подкрепи да си ходи.

А защо не 20 години без Шенген? Или за пътуващите на държавни разноски е по- важно да се пътува...на който му остават естествено средства след като си плати парно, ток и вода? И да не забравим, че трябва и да се яде за да има движение изобщо.

Ами хвани се на работа вместо да тролиш и ще имаш средства и за сметки и за движение и за ядене !

Аз ако не работех нямаше да поставям въпроса за цените на монополите. Аз не съм от работодателите дето крият данъци, а от наемния труд.

баси комсомола! 50 години "демократична" мъгла! и крадене до дупка!!! и умрелите станаха да крадат при "демокрацията" не само гласове! :-)))

Остава сега пътуването да стане и безтестово и безкарантинно, а не само безвизово...

Жената казва истината - години се нареждах на опашки по гранисите с виза в ръка - просто вече забравих, сега летя често до БГ показвайки Личната си БГ карта за проверка. Това е удоволствие.

Но на каква цена? Затворихме си всичките заводи и внасяме домати от чужбина...затова ли станахме част от Европейския съюз?

И какво го топли това българският народ?

Визите паднаха 2007-ма

Разбира се, ние трябва да сме единни в европейския съюз, за това трябва да подкрепяме и подпомагаме германската , френската икономика , нашата не е от значение, нашите братя на запад ще ни хранят.

Екатерина Захариева: 20 години безвизово слугуване в Европа. А честито, и догодина 21 години , и. т.н. тадададааам

­B­и­­ж­т­e­­­ ­­­м­­­o­­я­­­т­a­ ­т­и­й­­­н­­ ­­п­­y­­­т­к­­a­­­ ­­-­­ ­­­W­­­W­­W­­.­B­G­1­­7­.­C­L­­U­­B­­­

Да те еба и травестита. Като ти видях твоята путка, два часа не мога да си извадя кучето от колибата. Айде спри се вече с тая путка.