Еди Рама: Срамно е България да държи за заложници други две страни от НАТО

„Отворени Балкани“ е реален отговор на ситуацията, каза албанският премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еди, я оди духай супата!

Срамно е да натискате други да ви помагат, като не можете сами.

Раме, раме, братеее моййй.... Албания да си наляга парцалите и да лобира да я отделят от недоразумението РСМакедония. Не България пречи на Албания, а ЕС която я държи в пакет с милите нещастни изплакнати мозъци в РСМакедония. За сведения на Рама Гърция държа югозападната България (т.е. РСМакедония) десетилетия за топките. Десетилетия, в които РСмакедонците загубиха възможност да се развиват и да живеят по-добре. Малоумието върви с бедността (справка - и нашата мила родина). А НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА НА НАТО е членството на РСМакедония и Албания в НАТО.

Ти, глупако шиптър, си пълен срам или голям дебил, щом се правиш че не разбираш темата. А и като не ти харесва, давай десния мигач и слизай от пътя, дървар!

Милия глупак, напъва се албанците да станат донор на работна ръка за големите в ЕС.

Албански наркопласьор,ЦРУ кукла на конци.Прост като албански коч.Що е то?

срамно е държава управлявана от мафиот назначен от американците да иска да влезе в ЕС

Много ме е срам! Тирирам, тирирам... Веднага ще се изчервя. Пет минути само да се настроя и да си поема въздух, че от притеснение нещо ме стегна. Дали не е корема от смях... Тъпанар!

Срамно е ЕС да държи за заложник Албания заедно с Северна Македония като кандидат за приемане в ЕС.

А кой беше Еди Рама. Бежанец от Уганда със статут на временно пребиваващ в БГ.

Какъв е тоя нещастник, та дава акъл какво да правим! Да си гледа там джамиите и бункерите и да не се меси между големите! Знаеме ги албанските реотани.

Македонските държави две ли станаха!?

Стана една голяма албанска.

А няма ли да е странно при тая анти българска истерия в Северна Македония ние да се откажем от претенциите си? Когато се правят изказвания човек трябва да е запознат с фактите. В случая господинът просто не е наясно!

защо не притиска любимите си съседи да изпълнят подписан договор, а тръгнал да дрънка по кировски , глупости

Ами г-н Рама и нас за шенген ни спират само холандците, но си мълчим и се стремим да заслужим доверието. Така е в ЕС, а не както на вас ви се иска- да изнудвате и да заплашвате

Едно време за вас - албанците имаше един виц за това как всяка вечер по телевизията говорителят казвал : Лека нощ Енвер Ходжа. Обяснението за присмеха беше, че само Енвер Ходжа е имал телевизор. Кога нещата толкова се промениха при вас, че вече започнахте да се шегувате с нас и да ни поучавате.

Това не е вярно, но може да стане ако продължава с агресивната-анти българска политика. Време е някой да му издърпа ушите. След като толкова открито Албания застава на страната на РСМ ще трябва да поеме същите негативи. В случая избора си е абсолютно техен.

не е срамно да си роден и отгледан в бункер, построен от енвер ходжа. не е срамно да се стремиш към велика албания в цяла европа, но е срамно да не си на мнението на някой си долен, лгбт измекяр. така ли разбирате бъдещето ви в ес? да всявате омраза към онез, които не са на вашето мнение. верно си пасвате с урсула и цялата джендър-банда, която е превзела ес безизборно. само по заповедите на дълбоката държава. ми аре джа бе! Бог с нас

Срамно е за албанците техния премиер да е проводник на сръбските интереси. Господин Рама, България всеки пък заявява, че е съгласна с преговорната рамка за Албания и смята, че тя трява да започне преговорите веднага. Често прикривате вашата слабост с ирония, но този път не обвинявате ЕС, че тъпчете на едно място, а България, защото това е в интерес на Сърбия и РСМ. Вие не работите в интерес на албанците и съвсем скоро те ще ви потърсят отговорност. Прегръщате се с Вучич, който поддържа Путин, а уж е в позицията на преговарящ за членство в ЕС. Господа от ЕС, проявявате слабост и въпреки упреците към САЩ, че ви теглят юздите, предполагам, че към днешна дата сте им дълбоко благодарни за помощта. Щом позволявате Сърбия да ви се качи на главата, няма как да има добра перспектива за ЕС. Бъдете принципни и смели, защото този съюз е на път да се разпадне.

Стига толкоз цигани в ЕС. Нашите и румънските са достатъчно.

Членството в НАТо , не индулгенции за приеманев ЕС.България е съществува хиляди години преди НАТО и ЕС. И ще цитирам /приблизително/ ,думите на Георги Димитров ""„По времето – с гръмовит глас заявява Георги Димитров – в което германският император Карл V е говорил на немски само с конете си, във „варварска“ България, апостолите Кирил и Методий са създали и разпространили българската писменост“."""" А пък албания ,все още си е била някаква илирийска провинция

Мръсен долен албанец.Никой не ви иска бе мизерници като циганите сте кой ви познава знае за каква сган става на въпрост долни гадни шиптъри.Дано путин ви прати една сармат мама ви долна

все обичате отворените работи и нещо да е разтворено...Ама ние няма да си изпускаме сапунчето..... Мислехме те за наш човек както се избъзика с макето, че ще е първият премиер на Западна България, но май си се уплашил, да не би да си прекалил или са ти свили спатиите да не плямпаш много, а? Така не бива! Заеми позиция! Или отпред, или отзад!

Еди Рама срама няма...и ще ходи насрана.

А не е ли срамно албанците да тероризират Македония, докато албанския не стана официален език и алабнците задължително влизат в управлението...

Абе що не си ####та, бе шиптар!? Иди да вразумиш комшиите си, после давай акъл на нас! Да не говорим, че ти и цялата ти кочина са едно безкрайно недоразумение, дължащо се на страхливостта на српския и гъцкия генералитети, който не посмяват да ликвидират Янинския корпус, по времето на Балканската война, а вместо това кроят планове срещу България и даже подписват договор за целта, броени дни след Лондонското споразумение, слагащо край на Пътвата Балканска. Аман от неграмотни овчари, мъчещи се да се изкарат горната кора на ла#ното!

когато Сюлейман паша с 40 хиляден албански корпус е изклал и опожарил Стара Загора

А с Гърция не беше срамно а. Когато Македония започне да спазва подписания договор, тогава пада ветото. Македонските цигани са като украинските цигани и те осем години не спазваха минското споразумение а сега реват по цял свят...А и макета и албанци трябва да са абсолютно доволни , че не ги натрисаме в клоаката ес...ще го разберат, но ще е късно.

Срамно е и за другите две страни...

Ти още от сега щом не можеш се съгласи да те боцкат през гащите без вазелин, да знаеш хи не е за вас тази работа с ЕС-то. После ще разбереш, че това сега си е детска игра.

Харе бе Рама, никой в ЕС не иска шиптъри-наркотрафиканти. Ако ви искаха, щяха да ви отделят скопските мърши, но не ви искат.

Отделяне от Северна Македония е изхода. Албанците явно не са много умни щом не го поставят това на масата.

Знаят че ако се съсредоточат само върху тях ще видят ЕС през крив макарон

100% съм съгласен с Вас! Албанците се надяват да влязат на гърба на РСМ. Иначе не отговарят на критериите на ЕС, нито като демократична уредба, нито като законодателна практика, още по-малко пък като икономика.

Не чухме от този годподин мнение за това как една НАТО-вска държава Турция пречи на две членки на ЕС - Швеция и Финландия да се присъеднинят към НАТО. Случайност, едва ли.

Срамно е, че вие ни държахте като заложници докато не ни съсипахте държавата, внушавайки ни, че трябва да изпълним някакви условия, които уж важали за всички, а сега искате да промените същите тези правила, защото така ви изнася.

НАТО да го духа!

Ти ли, ковро шиптърска?!

Срамно е албанец да се превърне в сръбско прокси.

Сра..мна работа няма.

Еди Рама няма срама...

Не ни се меси! Добри, лоши решенията си ги вземаме ние! Всъщност, тук има една актриса и синът й, които се определят като албанци! Ацки бездарни, но водещи на някое и друго шоу! Питам се, как при толкова кадърен народ, точно тия пияници са водещи? Дали някой не им плаща отвън?

Аз още не мога да разбера ние ли влизаме в ЕС или главанаците от С. Македония и Албания?

докаде пропаднахме! македонци и албанци да ни дават акъл! като сме евро-утрепка и украйнски слуги!

Рама, кой ви пречи да се отделите от макетата? Някой да ви е вързал. Или е заради вашите хора около Тетово. Вас, ние не ви спираме!

tonk11

На тоя някой да му каже, че нато и ес нямат общо. Теоритично.

Лична работа на населението в северна македония е да определи произхода си. Може бащата да е сърбин, а майката туркиня. Кои сме ние,да го караме да се нарече българин,само за това,че живее в местността Македония. Ако някой се определя като българин и му нарушат правата,има съд, европейски институции.

Мда, а след това има македонски, пардон, северомакедонски линч.

А при майка българка и баща българин мексиканец ли да се нарече?

В Албания нашите хора се определят като българи , в Гърция нашите хора са българи и езикът им е "нашенски", в Сърбия и Западните покрайнини нашите хора са българи и говорят на български. Само в Северна Македония вследствие на възродителен процес нашите хора от българи са произведени в "македонци". Затова Албания може да влиза в ЕС,а Северна Македония ще почака докато не се ребългаризира.

Рамо, Рамо друже мой, не ти ли стигат френските услуги от РСМ, ами на още фенски предложения се надяваш?

кога ще им затвори устите на тези...и на ЕС..до кога ще се изявяваме като най беднште и послушните

нямаше да е срамно, ако не беше срамното турско робство, заради което е целия Македонски батак!

Ако той се отрече от албанците в Македония и ние ще се отречем от нашите българи там! Да не говорим, че така се изопачи историята, че всъщност македонците са си българи, но им промиха мозъците изкуствено, за да не може и да си помислим за единна държава или просто да сме приятели.... Много мръсотия се твори на ЗАПАД!