Джо Байдън подписа закон за разсекретяване на информацията за COVID-19

Трябва да стигнем до дъното на произхода на коронавируса, за да помогнем да се гарантира по-доброто предотвратяване на бъдещи пандемии, заяви американският президент

Обратно в новината

Коментари - Джо Байдън подписа закон за разсекретяване на информацията за COVID-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаех си , че внимателно ще проследят визитата на Си Цзинпин в Русия и какво ще разсекретят , зависи от това дали им е харесал резултата от срещата. Явно не им е харесал . Чакам да прочета , че Китай е изпуснал вируса и нито дума , че Америка е спонсорирала изследванията. Тези си опичат работата мнооооооооооого отдалече.

Този склеротик,защо не си седи в къщи да си оправи скапаната си държава,вместо да го разкарват насам-натам и да го изхвърлят като сополива кърпичка.

А кога ще разсекрети информацията за ковид инжекциите , с които се опитаха да елиминират хора и успяха при някои заблудени души,които им повярваха и си забиха експерименталките € да си осъществят пъклените замисли!!!

Бай Даньо не знае къде се намира,камо ли да се подписва. Пълна щета!

1. УСА запали войната 2. Ковид е активно мероприятие на сатанистите 3. Киро е олигофрен 4. Ристьо Иванов е предател 5. Ококорения си търси некой да го успокои

Киро Ленин ли?

Не нужно този нещастник с деменция да се прави на заинтересуван, всички знаят че корона вирус излиза от Украйна, от на синът му лабораториите, и понеже само в Ухан продават и ядът прилепи, тях обвиняват, а в Ухан няма лаборатория, как бяха ги обвинили в началото на пандемията, но по жалко е че много хора не могат да разберат че войната не е между Русия и Украйна, а между Русия и сащ, и зеления наркоман, докато Европа и сащ финансират зеленски, войната никога няма да спре

Ше разследват така, както разследваха и за взривения Северен поток. Точно тка ще разсекретят. САЩ са световният мошеник и бандит, орабващ с рекет, от където мине.

Отиде китайският президент на посещение в Русия, САЩ разсекретяват документи за произход на ковид19. Вероятно в тях ще пише китайски произход.

само един човек/държава може да знае със сигурност от къде идва вируса - тоя който го е направил/пуснал

ㅤ

Я да видим този път каква порода кучета, прилепи и други животни ше обвинят в произход и разпространение?.. Последният път бяха "енотоподобни кучета. Сега вероятно ще са "хипопотамоподобни прилепи"...

Да си прочетат патентите за короновирусите и да разпитат в Гуантанамо собствениците на тези патенти. Просто е.

Щерев се прави на много грамотен, но уви, прилича ми на мърша Христо Грозев и назални

САЩ търсят повод за война с китайците по много причини, включително държавния си дълг. Войната с Русия е отслабване на поддръжник на Китай и бонус нови енергийни пазари за САЩ и печалби на военната промишленост. Вирусът си е американски, ще набедят Китай просто. То и северен поток си го взривиха руснаците, после били украинците, а накрая Хърш разкри, че са САЩ.

Поредната американска "инициатива", в посока консолидация на целия незападен свят срещу самите САЩ и васалите им. Браво на БайГън! Успя да изкопае собствения си гроб, в който ще се побере целият колективен запад!

Ако в тоя доклад обвинят Китай.колко ли трилиона долара ще трябва после да плати Китай на целия свят.С две думи Китай или трябва да фалира, или ще им бъдат наложени всевъзможни санкции при които ще им спрат икономическото развитие.Ще Видин това във Втора серия от филма..

САЩ вече нищо не могат да спрат! Те сами задвижиха колелото на собствения си залез в едно с васалите си.

Новия световен ред се определя от Китай. Тия пасквили нямат никакво значение, а авторите и подръжниците им ще бъдат унищожени!

краваника вече не се трае ,няма ли кой да изрине обора.Тия на малоумни ни направиха .Дори са забравили че са го патентовали тоя вирус барабар с лекарствата които предполагаемо го лекуват.Та Домусчиев с връзки си бе намерил.А президента на Мадагаскар намери лекарство изнасяше в цяла Африка и краварника му спретнаха неуспешен атентат.Каво има да разекретяват да си видят закритата биолаборатораия .Абе няма ли кой да ги стабилизира с някой атом тоя вулкан при тях много се бави загубих надежда пфу .

Китайците са виновни. Според тях и целия свят пък американците са го пуснали. И какво от това ?

Китай и Индия до тях, са по 1.4 милиарда. Плюс околните, най-вероятното място естествено да се появят такива вируса е там. Просто защото са най-много хора нагъчкани.

И кога ще кажат колко за загиналите от мерките по света? При ковид идиотизма в България постигнаха 68.5-70 хиляди повече починали по обща статистика. Взимаш например април 2020 до март 2022 и починалите повече спрямо съответно за 2019г. бе над 68.5 хиляди. С летните мерки 2022г. пак се увеличи смъртността при тях. Преди си съобщаваха, например казано на една да си стои в къщи, защото имала ковида, дето нямала и тя почива от нещо на червата. Не е прегледана и лекувана заради мерките. Не да се приема на готово, Аллах бил казал, че е от ковида. Това трябва да се разследва и работа на прокуратурата. Още повече, че въпреки казваното в медиите, досега не се броят починали от ковида, а починали констатирани, без уточнение на причината за смъртта. Над половината давани със сърдечни проблеми. Преди ковида отчитаха 64.4% от починалите в България от сърдечно-съдови проблеми. Отделно за такъв период дори чисто статистически ще си умрат примерно някой друга хилядарка от констатираните. Отделно замества други грипове със смъртност. Както казва Кантарджиев преди ковида, от хиляда до няколко хиляди на година. Дори част от умрелите реално от ковида, не са част от пика който постигнаха. Въпросът е какво би било при нормално третиране (предположения) и какво постигнаха (смъртност). В Началото сравняваха със САРС-КоВ-1, но когато е отчитан по света (САЩ, Канада и така нататък) в България умират по-малко хора от предните и следващи години. Тук ще отричат и че го е имало. Потъпкаха икономиката, което също може да носи смъртност и вреди с години напред. Плюс инфлация, освен другите причини. Потъпкаха права и свободи на хора. Вече като роби - ти наляво, ти надясно. Потъпкаха поголовно закони и конституцията. Включително правото на живот. От несъобразителност, че ще се получи дупка с извънредното положение, дори въведоха епидемичната обстановка, ден преди да е влезнал в сила закона и лъжат във всяка заповед за решение номер 325 на министерски съвет уж от 14.05.2020г. Първите такива заповеди излизат на предният ден, а тогава и такъв действащ закон още няма. Излиза министъра пред медиите и говори как са приели всичко на 13.05.2020г. Направиха хора с обсесивно-компулсивно разстройство страх от вируси, дето носят маски и други глупости - мизофобия, гермофобия, бактериофобия, бацилофобия и така нататък. По света намалена раждаемост. Тук няма този ефект. Неясни бъдещи ефекти, например върху децата. Може да има например поколение от алергични и с дихателни проблеми. На дебели (в САЩ, Англия и ЕС отчитаха средно колко по-дебели са станали хора). На късогледи (от гледане само на монитори). Дори не може да си представим всички ефекти. Убиха доверието в медицината. Доказа се, че е основно на опит, който очевидно нямаха и си противоречаха, а не точна наука тип 2+2=4.

Опитаха се да не задълбават в китайската отговорност за изтичането на вируса, но това сближаване на Китай с диктаторчето си има цена.

Китайската лаборатория в Ухан е собственост на Glaxo. Glaxo се явява собственик пък на Pfizer – производител на ваксини. Pfizer се управлява от фонда Black Rock. А Black Rock се контролира от SOROS FOUNDATION, SOROS FOUNDATION обслужва френската АХА. АХА владее немската корпорация Wintertor. Wintertor пък е построила китайската лаборатория в Ухан. После срещаме Vanguard който е акционер в този немско-френски буламач и пак срещаме Black Rock. Black Rock контролира ЦЕНТРАЛНИТЕ банки и управлява 1/3 от световния инвестиционен капитал. Те са и основен акционер в MICROSOFT /собственост на Гейтс/, а той е акционер ОСНОВЕН в PFIZER които са основен спонсор и най голям на СЗО!

Американците го търсят, да го бият.

Добро утро овце! Първата точка, дето дебилните американофили тръбяха, че вируса е естествен паднааа. Следва точка втора, ще ви повтарят 1000 пъти, че е от китайска лаборатория... накрая ще излезе, че лабораторията е на САЩ, и вируса не е изтърван, а пуснат умишлено и планово... очакваме да видим от коя американска лаборатория, може би в Украйна.... След това очакваме истината за ваксините, но тя ще почака може би за следващото поколение...

Не знае, че жена му я треска целия квартал... Знае за биолабораториите в Украйна.

А ти колко бустера си натряска Марио, искаш ли още?

АМИ ЩЕ СТАНЕ КАТО СПИНА. КОЙ ГО ПУСНА НА ЗАТВОРНИЦИ. КРАВАРИТЕ .

Сега ще кажат ,че Китай го направил и пуснал,а истината е,че САЩ са създателите му.

готвят да обвинят Китай за Ковида. Очаквам голям информционен балон за злият Си. Това е поредната манипулация и лъжа на престъпният режим в ФАЩ.

Спрете да учите английски ,почвайти с китайския ...в скоро време ще ви потрябва ,а руския така или иначе си го знаете поради 35 години робство

Аз пък живях при руския режим и смятам, че живота беше супер.

Дир, целия свят пише за срещата на Си и Путин, а вие ни занимавате с някакъв изкуфял старец. Днес се решава съдбата на света, определят се новите правила и е официалното погребение на долара като международна валута. Стегнете се малко. Не всичко е сорос.

новина. Бидона ще се опита дс раздуха същата история срещу китай, катонпрехвърли американската следа в Китай. Ще надуят пропаганднитр им медии и като нищо ще видим подобни и лайна от разни съдилища, искове, родни и на умрели американци дс съдят китай. Стои и гледай.

Още Не са пристигнали опорките по оста Брюксел-Лондон-Вашингтон

Ами нали вие го писнахте Какво да разсекретите освен да накиснете някой друг

Той китайският КоронЧан е лошият вирис американският Ковид19 е димукратичен...

Бръкнаха в торбата с изфабрикуваните криливи ризи амери-кравите От 2020та беше ясно, че Китай беше натопен с коронавируса чрез лаборатория финансирана от краварника... Сега явно дошъл момента за изнудване на Китай, понеже се осмеляват да има свое разбиране за редно и нередно.. Обаче тоя път 100% ще се задавят в лакомията си тъпите добичета.

кОЙТО НЯМА ИНФООРМАЦИЯ ЗА фАЛУН ДАФА ХИШЕ МИНУСИТЕ. А БАКАЛЪМ.

Малко по малко всичко, което се говореше от самото начало, се оказва истина. Дерзайте чистокръвни!

Господин Байдън дали все пак успя да се чуе с господин Си или още си говори с телефинния секретар?

"...моята администрация ще разсекрети и сподели възможно най-голяма част от тази информация, в съответствие с моите конституционни правомощия", казл Джото БайДън. Влиза ли му в пълномощията дани каже, какво стана през лятото на 2019 с високо-защитена военна микробио лаб във Форт Детрих в Мериленд? Защо я запечатаха след като наоколо започнаха да умират от "незнайна" белодробна болест възрастни хора в старчески домове в околността на Мериленд?

Това е подписал, а може и ръката да са му държали.

- От есента на 2021 г. до сега ЧЕТИРИ ПЪТИ високопоставен медицински чиновник на САЩ (няколко главни медицински инспектора) ПРИЗНАВАТ, че видимо по всичко САЩ са изработили вируса на КОВИД-19 ! В БГ и ЕС медиите нищо ! При съвместно запитване на Китай и Русия в ООН преди 6 месеца отговора беше "да така казаха тези, но това е за вътрешна в сащ консумация... не го признаваме ... не слушайте !" - Чии лаборатори с различни вируси намериха и унищожиха руснаците в Украйна ? Американски биологични лаборатории с натрупан материал за генофонда на славянските народи ! С цел създаване на вируси действащи най-вече на славянските народи ! Такива лаборатории има и около Китай и около Венецуела ! - Кой проведе масирано учение през 2019 г. на американската армия срещу неизвестен вирус много, ама много наподобяващ симптомите като на неизвестния тогава КОВИД-19 ? Организация от американски "филантропи" начело с Бил Гейтс. Учението се нарича ЕВЕНТ-19. - Кой спечели най-много от кризата с КОВИД-19 ? Няколко амерканските фармацевтични фирми наречени БИГ ФАРМА ... - Кой управлява лъжливата и издаваща убийствени (за болни и здрави) инструкции подобно на диктатор от книгите на Оруел ? Световната здравна организация СЗО се управлява дефакто не от лекар, а от съмнителн компютърен милиярдер - Бил Гейтс защото давал 30% от парите за издръжката и ?! Защо е нужно това с парите и дефакто с узорпирането на властта там ? Същият милиярдер, зарязал компютрите, създаде преди 5-7 години ваксина за Ебола в Африка, която уби милиони, най-вече деца ! Объркал се... Той не искал това ... Същият е ревностен защитник на доктрината за "Златния милярд" - хората на земята трябва да бъдат редуцирани до 1 млрд. - т.е. на всеки 10 човека 9 трябва да бъдат убити !

Нема нужда. Американските военни разузнавачи обявиха още през ноември 2019, че в Китай има пандемия (публикувано веднага във В.П.).. По това време самите китайци си нямаха и хабер. После дойде изтичането от Уханската лаборатория, но това отпадна, щото тя работела с американски грант от другара Фаучи. После рекоха, че един братчед на наш Ристю-Мравояда бил виновен, но да го оневинят, напоследък набедиха кучета-еноти. Иначе още през август 2019 в Университета Джон Хопкинс тренираха за глобална пандемия с Корона вирус. Дори Б Гейтс присъства и им даде някои и друг милион, щото много държи на депопулацията. А в това време БигФарма приключваше със синтеза на генетичното оръжие, наречено КовидВакс.

Китай продава американски дълг, отървава се от него, Си е в Русия, говедарите умират на мъка. :)

Саудитска Арабия също ...

Надали ще стигнете до биолабораториите в ускрайна, дето сте го направили.

КИТАЙ ПОДКРЕПЯ РУСИЯ??? ВРЕМЕ Е ДА УДАРИМ КИТАЙ.....(пък било и манипулативно)

Защо са засектетили информация? Ако произхода е Китай, защо е засекретена? Виж, ако произхода е сащ е повече от ясно, защо е засекретена и защо казват, че се надяват голяма част да разсекретят, а не цялата. Другия въпрос е, защо точно след посещението на Си Дзинпин в Русия?

произход Китай по поръчение на САЩ утройва ли те като отговор?

Точното е - лаборатория, финансирана от САЩ и изпълняваща нейни задачи, намираща се в Ухан. Изпускането е "случайно"!

"...моята администрация ще разсекрети и сподели ВЪЗМОЖНО най-голяма част от тази информация..." т.е. най-вероятно ще ни хвърлят прах в очите. Вече стана ясно, че американската армия е разработила и ковида, и "ваксините", а фармацевтичните фирми са просто посредници при продажбата на "ваксините".

Щом чак сега ще разсекретяват, значи вече са нагласили версията ... Дано само сценария да не е писан от Некадърниците от МИ6, като нищо ще се "окаже", че Новичок е мутирал в Корона вирус ... Ха-ха-ха! Извънредната смъртност при бустерираните продължава да се увеличава в страните с най-висок процент "ваксинация" ... Даже Аланглетата вече взеха да се замислят и да надигат гласчета!

В горката нещастна Украйна очакват г-н Си Дзипин - да се обади на Зеленски. Във самовъзвеличаещите се САЩ очакват г-н Си Дзипин - да се обади на Байдън. Нооооо, г-н Си е традиционалист и ще се обади най-напред на съпругата си! :) Интересно какво очакват в Украйна от г-н Си, след като онзи държавен секретар Кърби, онзи ден им каза, че САЩ не ги устройва ... примирието!! Позор.

вИРУСЪТ НА ОТМЪЩЕНИЕТО. кОЙТО ИМА АКЪЛ ДА РАЗБИРА.

пУСНАТ НА 10 нОЕМВРИ!!

А закон за лаптопчето на Хънтър педофила, кога?

те и оттам ще "разсекретят възможно най-много" правдива информация. Дали ще му покажат порнофилмите? :-)

Значи Гейтс и Фаучи в затвора?

Питър Дашак, Тедрос Гебрейесус, Клаус Шваб.

Балтов, Годжи генерала, Коцето Ботокса...

да бе, там е демокрация колкото и останалите от острова на Епщайн са в затвора..

Водите човечеството към упадък - факт пред очите на целия свят. Неолибералната идеология и джендъризма - народите и държавите да се ТРЕТИРАТ като придатъци и обслужващ персонал на шепа извратени типове се ПРОВАЛИ, хората се събуждат, ма вие си продължавайте да сеете... санкции и заплахи. А и да давате милиони за да подлъгвате жалки алчни местни лидерчета... Но и на това ще му дойде края, то бива и бива лъжи и извращения. НА КОГО МУ Е ПРИТРЯБВАЛА "ИСТИНАТА" ЗА КОВИДА, ай сиктир и на лошите хора.

Си кацна в Москва при Путин и американците усетиха дебелия > Сега се чудят от девет кладенцу вода да донеса , ама ще им трябва мноооого вазелин !!!

Тези гигонят НЛО-та и избягали от лаборатория вируси...

А политическите световни кръгове и техните кукловоди ще влязат ли в затвора дружно или ще продължават да разсекретяват измислени си документи?

Всички знаем че Ковид 19 се произвеждаше в Харков . Но тук е тънкия момент - ако се признае - Байдън и Харис Байдън ще бъдат Обесени като Садам Хюсейн . Да разчитаме на Русия - сринаха Био Лабораториите и събират Доказателства за Международен Наказателен Съд .

вируса е тръгнал от Китай, донесен от руски разузнавачи, произведен в американски лабаратории

от учени с фалшиви български паспорти

Донесен е от американска биолаборатория разработваща патогени и добавяне на функция към корона вируси в канада от китайски шпиони, което е наложило по-ранно изпускане от американски агенти в Китай.