Два дни около 200 руски туристи са били блокирани на бургаското летище

Авиокомпанията Bulgaria Air вероятно няма достатъчно самолети, заяви генералният консул на Русия във Варна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако се развали един самолет и няма друг да го замести. Нямат пари и за ремонти. По добре не ползвайте БГ самолети.

Ама тия защо разчитат на БГ еър?! То нискотарифните компании са по сериозни от този т.нар. национален превозвач

МисУиш ли? Личи ти, че дори на нискотарифните не си се качвал.

Защото БГ еър си е баш руска компания.

Който не се е сблъсквал с проблема, той не знае,че най-големите боклуци са руските "туристи"!!!!! Няма по-нагло и мръсно племе от тях, надминавайки дори евреите!!! Те идват тук не като в Европейския съюз, а сякаш още са в Съветския съюз!!!!! Ей това точно не могат да го преживеят пияндурниците и курвите на света - че България вече не им е Задунайска губерния, че курица може и да не е птица, но България вече от 30 години им е за граница!!! Идват нахални, не - нагли, агресивни и с претенции за недосегаемост!!!!!!! Не могат да приемат, че в целия свят ги мразят и не ги искат, освен някъде в Азия. Да си стоят в свинската кочина и изобщо да не идват тука! Но дупето Гоце им разреши да си купуват жилища тука и те сега идват като заселници, не като туристи. Болуци московски!!!!!

Явно си фес

Бай Ганьо бизнесмен!

която се мерна за България в руския интернет от месеци насам. Докато в нашия интернет всеки ден се нищят новини за Русия. Дано хората са се прибрали.

Ко ма интересуват пиенити патки ко ши праят

Тези туристи са отивали направо на протестите в Москаля и ...българските русофили умишлено са ги забавили!. A?

Тъпанар!

Нагла тимаджищина, пълно неможени и въпиюща некомпетентност. В комбинация с тежко селско обслужване. Ей тва са тия палячовци от бгеър . Опитайте да получите инфо от тях по телефона. Никакъв шанс. А и шефчето им някъде мазен селяндур, нагъл до безбожие.

Тук проблема не е ,че туристите са блокирани,а лизачите на олижат гъ*а на Путьо.

Руските туроператори са в постоянна неплатежоспособност и неспазване на задълженията си. Това е факт е само в България, но и в Турция, Египет и много други страни.

Тимаджийте от Bulgaria Air искат само да печелят без да инвестират. Типично БГ картинка.

би там да няма руски капитали и руски крадци ? Всичкия руски бизнес е свързан с кражба, корупция и пак крадене. ТИМ е само за прикритие и използване на името на фирмата.

От тези "туристи" файда няма. Да се пръждосват и повече да не се появат тук!

А от кои има нужда? От пияни англичани или откачалки шведи ритащи камериерки?

Милкоо, имаш ли нещо ,,за рупанье,,?

Миле, тотал щета си мило

НЕ ги е викал насила! Като не им харесва - чемодан - аеропорт - масква - путя! пп. Ще се радват всички българи, ако 300-те хиляди "българина" , НЕМЕДЛЕННО станат пак "руССкие", продадат "изгледа към морето" и се пръждосат при "царя"!

Па мноо си прозд бей! И не дрънкай от името на всички българи! .............. Кажи нещо за днешните масови убийства в САЩ....

Ми виж те хората искат да си ходят... а България не ги пуска-)

Заври ги твоите в балкански си задник. От тук всички "копи пейст"в оффиса на Ангелкова,-да не мерка повече в Москва! Да не мерка там до края на живота си. Балкански бляди оттук нататък ще обгрижват англо-сакски алкахолици и наркоманите.Горещо им препопъчвам на джунглата.

... я го духай ... и ти и капутин!

Преди 2 години фалира една от двете руски авиокомпании с най-много полети до Бургас и Варна ВИМ Авиа. До Бургас имаха по 3 полета на ден. България Еър се опита да поеме пазара им, ама без да инвестира в повече самолети. И постоянно е на ръба. Всеки пробелм метереологичен или технически води дп драстични нарушения на графоците.

Нашите не се учат от маймуната, първо мери отзад и тогава лапа!

България Еър е руска компания тоже. Ако се проследят парите стигат до руски собственици. Както казвате куца управлението на компанията поверено на българи. Преди малко изтриха един мой пост в който писах, че трябва да носят отговорност.......ама това е цензура здрава. Оставят се само някакви тролски писания......

Това няма значение, нали от българи се управлява? По твоята логика Даймлер-Бенц трябва да е кувейтска!

От тихо презрение, руснаците тръгват към открито пренебрежение и дискредитиране. Какво, нали това искаме? Очакваме бодрото потупване по една слугинско рамо или някой папа пак да го погали.

Презрението е взимно. Да се омитат! И ти заедно с тях.

Признай че работиш като чистач на кенеф, или мияч на чинии за някой руснак, и за това така ги мразиш :)))

Интересно, колко от тези туристи ще се върнат пак на почивка в България. И защо не съм чул за такива проблеми на английски, германски и др. западни туристи.

Това е умишлено и се прави от години има такива новини.

Сигурно, защото не ползват България еър. От известно време с тяхните полети е нещо страшно. Явно се нагрухаха с чартъри и всеки проблем със самолет ги блокира

В нова и абв имат опция за клозване а тука само на пръв поглед приличат на тях но нещо завличат....

Да не би да не могат да видят пистата в Москва заради дима от пожара? А или още не сте чули, че в Сибир гири гора с помощта на еерооейския съюз. Да толкова голяма с градове и села вътре...обаче според властите няма смисъл да се гасят пожари през лятото......

прочете ли че вината е в българска компания? която няма достатъчно самолети. Просто не можеш да провиш бизнес с тарикатлък. А относно пожари, когато горели гори в България само руснаци пратили специализиран самолет Германия и други твои другари направили оглушки. Тъп и прозз - това е квалификация за теб.

Госпожо проблема е, че никой в България беше и да съобщи за тези пожари в Русия. Защо? Какво толкова тайно има? Руските пожарникари, военни дето гасят пожара не заслужават ли медийното внимание? Руските граждани живеещи от седмици в пушек не заслужават ли вниманието и съчувствието на света? Защо се мълчи? Защо руските граждани да не заслужават съчувствие и подкрепа?

или пък не четете Дира вече пусна няколко сополиви и апокалиптични статии за руските пожари-)

Няма такава дума в българския език "прозз".

Това намек, че частите за Туполев ги доставят по-бързо ли е? Имат тренинг защото често се чупят явно.

Ей затова пътувайте с БДЖ най-сигурния и евтин самолет. Нека им на баровците със самолети ще ми летят да почиват в БЪЛГЛАРИЯ ТОВАРИШИТЕ я да си стоят по техното черноморие ама ха.

Най-глупавото нещо е да гониш туристи, каквито и да са те. Някои държави печелят милиарди от туризъм. Не че обичат чужденците, просто си знаят интереса.

На Запад България граничи със Сърбия и Македония , на север - Румъния , на юг с Гърция и Турция , а на изток граничи с ТИМ !

със олигофрена дето ти дава помия

За себе си ли говориш, служителю на руско посольство?

Ами няма самолети, то е ясно и части. Всички тези самолети са руски и са ги дали или купили на безценица. Ами сега ЕС и Нато кво дават. Един голям и корав в бг гъз.

Schilo

Май не си ползвал "България Еър"?

Тази компания е жалка във всяко отношение, надути, нелюбезни стюардеси, пиклив сандвич от микроскопичен лист пуешки гърди със същия кашкавален лист, скапано нискокачествено кафе и малка бутилка минерална вода..по добре е да не дават нищо и за икономия да махнат стюардесите.

Малко компании сервират повече на регионални полети...само за Турските се сещам...ти можеш ли да дадеш повече примери, приятел?

Рядка авиокомпания да има запасен самолет в готовност. Играчките са твърде скъпи и не може да седят просто в резерв за всеки случай. Пазарна икономика има, самолета трябва да прави пари.... това е.

Тормозите хората бе не ви ли е неудобно.

Булгария Еър - може ли някой да ми обясни, как в бедна държава като България се прави частна авио компания? С какви пари?

телевизията

усвоени пари от някоя калинка със сороски маниери,я кючекиня,я лесбийка

Горд_Руснак

Те тия тимаджиите са си ваши руски крадливи момчета !

Авиокомпанията Bulgaria Air вероятно няма достатъчно самолети - обслужването у нас е под всякаква критика / за разлика от цените, които са световни / и после защо няма туристи !

си прайме на цялата ни картинка

Кво сме виновни, че не искат да си тръгват! В Източна Европа 45 години седяха и не щаха да си ходят в Сибирията.

Сега други стоят и също не мислят да си ходят, ние сме зависима страна.