Коментари - Йордан Цонев глобен за агитация на турски език | Днес.dir.bg

Йордан Цонев глобен за агитация на турски език

ЦИК състави актове за нарушение на ключови лица на ДПС, сред които Йордан Цонев, за агитация на турски език. На партията, в лицето на лидера Лютви Местан - също

Обратно в новината

Коментари - Йордан Цонев глобен за агитация на турски език | Днес.dir.bg

Коментари

Призовавм ДПС да престанат да навират етническата си принадлежност в очите на българския народ,защото ще доведат нещата до гражданска война,от която никой няма да спечели!В България официалният език е БЪЛГАРСКИ,не си играйте с огъня!

че той да ги лаща сам тези пари, сигурно турците му ги плащат. Такива типове - работещи срещу българският народ и българската държава, наказанието да не е глоба а нещо друго, нещо по осезателно - политическата му кариера да се прекъсне

Ако ДПС не беше толкова агресивна в пропагандата и не принуждаваше всички турци, че и някои необразовани помаци и цигани да гласуват само за нея от икономически съображения не бих се притеснявал за агитацията на майчин език Факт обаче е че това е партия, която залага на етническата карта и лицемерно се прави, че защитава някакви права и свободи, които никой не им отнема защото ако българското общество не беше толкова толерантно нямаше в България циганите да са една от най- многобройните в ЕС .ДПС не е демократична партия, защото принудата и страха карат избирателите и да гласуват! Освен това вместо да обединява , тази партия разделя обществото ни! Затова толкова е мразена!

преди няколко години като видях блясъка в очите на Данчо Ментата, разбрах защо се е "придупил" към ДПС!

Бях студент и попадам в поток с други групи.Сядаме със съквартиранта ми и пред нас сяда изключителна красавица.Веднага атакувам.Питам я как се казва.Изненадващо ми казва няма да ти кажа.С финес и взех тетрадката и не можах да прочета името, но второто прочетох Лютвиева.Викам на колегата, тя е туркиня.На другия ден, разгеле ученици от Разград на екскурзия.Помолих един петокласник да ми напише едно изречение, с което аз да се подготвя, ако превзема турската красива крепост.Изречението помня и до ден днешен.То беше:"Бен сени чок севи йорум".Има малко грешка, защото е минало много време.Та на въпроса, помолвам един колега от нейната група, с който тренирахме заедно да ме запозна с нея.Само, че той ми каза, че баща й е забранил за друговерец и няма смисъл.На другата година тя се запозна с известен наш спортист и замина....

сега разбирам защо българите ме гледат на криво когато говоря с децата си на родния си език (не е турски)....... вие сте един...толерантни!!!!

Киряк Стефчов! А законът си е закон, който не го спазва -страда, това е !

закона ще нарежда на хората на какъв език да говорят..... много е демократично бре :)))

За другите джагали не се изненадвам, ама Цонев кога стана турчин, кога научи и езика?

Ако статуквото на геноцида над българщината се запази след 20 години кандидат за народен представител ще бъде глобен,че агитира на български.

долен предател, съд за тоя!

Не съд,а сто тояги на голо,без да му се дава каквото и да е обяснение

ДА СЕ СЪЗАДАДЕ ПАРТИЯ В ТУРЦИЯ НА ПРОКУДЕНИТЕ И УБИТИ БЕЛОМОРСКИ БЪЛГАРИ

По скоро туземците в чужбина ще се организират в партия,отколкото българи.Че нали,колкото решат да я правят, толкова ще са против а, останалите ще чакат,као стане нещо да го опорочат.

Единствената смислена забрана е да се ЗАБРАНИ тази етническа партия, в съответствие с Конституцията на Р. България... Всичко останало е "хвърляне на прах в очите на плебса"!

Шило

Дреме му на Ментата. Тоя не беше ли доктор-богослов?

НА СЪД ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ! ЗАТВОР ДО ЖИВОТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ !

Мдааааа, наистина е пълно с национални предатели в България, уви, обаче те се толерират на най-високо ниво! Аз не виждам никаква разлика между русофил и турчеещ се българин и едните и другите служат на интересите на чужда държава, кланят се на чужд народ, обожават да говорят чужд език, предпочитат го пред българския и въобще за тях чуждата нация е по-велика от тяхната и видят ли съответен неин представител са готови с цената на живота си да го бранят и защитават, нещо, което не биха направили за сънародник - българин. Според мен това са двете най-силни групировки от национални предатели в България, а и двете се подкрепят от горе и то очевадно. А мисля, че Левски беше казал: "За предателя смърт, смърт и пак смърт!"! За съжаление няма кой да ги насмете националните предатели в България, защото твърде много национални предатели управляват нещастната ни съсипана държава и средностатистическите глупаци - национални предатели са им удобни и добре дошли. На никой не му пука за България, всъщност, освен може би на шепа хора, чийто глас никой не чува, а ако ги чуят, почват да ги обиждат и да ги пращат за Америка или не знам си къде.

Като "гледам", нямаш нищо против срещу американофилистичните продажници и родоотстъпници, така че мнението ти нито е обективно, нито безпристрастно!!!... Просто е жалко!

Кой пък е тоя Илхан Кючюк, че ще е евродепутат, представител на България след като не е българин? ДПС е противоконституционна, противозаконна и антибългарска партия и трябва да бъде заличена. Тогава няма да има агитация на турски език както и новини на същия по БНТ. Случайно някой да е гледал новини на български в Турция? И то по държавната им телевизия?

Тея чий хляб ядът,чий пари крадът,от кой пари заплати получават,нямат срам нямат,морал нямат нищо,само настройват хората едни срещу други за власт и пари

136 години СЛЕД КРАЯ НА 500 годишното ТУРСКО РОБСТВО ТУРСКИТЕ ДЕРИБЕИ СЕ ЗАВРЪЩАТ; БЕЗЧИНСТВАТ В БЪЛГАРИЯ и ГАЗЯТ ЗАКОНИТЕ С КРАКА!!

15 Февруари 2014 Михаил Миков- председател на 42-то Народно събрание и председател на БСП ПОДКРЕПИ предложението на ДПС, предизборната агитация да се води на ТУРСКИ, въпреки че според Конституцията на Република България официалния език в България е БЪЛГАРСКИЯ!

Ментата да беше седнал, за толкова години в ДПС, да научи 5 думи на турски, не да вика на хората да си говорят помежду си на турски ;)

те са глобени, но пак плащат глобите си с наши пари. "храни куче да те лае.. на маичин език".

Моля се дано Аллах му се зарадва за това което е направил срещу Българският народ и ............АДИО Цонев. Това исках да кажа , и не ми трийте коментара. АНАДЪММ МУ шинди.

Малко им е

Предател гаден. Той и всички български "политици" слугуващи на дпс са предатели.

E да де,сигурно не помнят че са и български граждани,а турски и ще гласуват за турска партия!Тъпанари!къде живеят ,бе,кой е родния им език,коя е родината им!"Обединена Румелия" телевизионния канал от Турция за бг с финасовото участие на ДПС,облъчва ежедневно!Продажници!Използване на религията за политически цели е незаконно,прилича на джихадиски модел!

Домус!

ЯПОНИЯ И МЮСЮЛМАНИТЕ Япония е единствената страна във света, която не дава гражданство на мюсюлманите. Мюсюлманите нямат право на продължителен престой на територията на Япония. Японското законодателство забранява разпространяването на исляма. Всеки, който разпространява ислям се преследва от закона, а присъдите са доста строги. В Япония това се счита за углавно престъпление. В Япония няма нито едно училище, или школа, където се преподава арабски език. Корана е забранена книга и притежанието й също е нарушение на закона. Позволена е само съкратена версия, адаптирана на японски. Пребиваващите в страната мюсюлмани имат право на молитви само в закрити помещения. Ако направят традиционната си молитва на публично място нарушават закона и могат да бъдат вкарани в затвора. В Япония е немислимо, както у нас, джамия да огласява половината град с виковете на ходжата. Говоренето на арабски е строго забранено! В Япония дори няма посолство на нито една арабска държава. Точно 0.00% японци изповядват ислям. Пребиваващите мюсюлмани в Япония могат да работят само в чужди компании. Японските компании не приемат мюсюлмани на работа. Много е трудно, а и рядко, даването на визи на мюсюлмани. Дори, ако става въпрос за известни личности, учени и тн., които изповядват исляма. В трудовите договори в Япония често се записва, че ако работодателя узнае, че неговия работник изповядва ислям има право незабавно да го уволни. Мюсюлманите в Япония нямат право да купуват имоти или земя. Самите японци се отнасят лошо с мюсюлманите и не гледат добре на тях. По презумция те се считат за престъпници или неприятели. Ако японска жена има връзка с мюсюлманин тя бива отхвърлена от обществото. Само за справка: Ако в Япония те уволнят повече никога няма да можеш да си намериш работа, защото това се счита за голям позор, какво остава, ако имаш връзка с най-презрените от японците хора на света.

Министър-премиерът на Австралия Джон Хауард На мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, в сряда беше казано да се махат от Австралия Цитат: ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура. След терористичните атаки в Бали преживяхме възход в патриотизма на мнозинството австралийци. Тази култура се развива в продължение на два века борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните мъже и жени въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас. Това е НАШАТА СТРАНА, НАШАТА ЗЕМЯ и НАШИЯТ СТИЛ НА ЖИВОТ и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за ЕДНО ЗНАМЕ, ЕДНА КЛЕТВА, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: ПРАВОТО ДА НАПУСНЕТЕ СТРАНАТА. Ако не сте щастливи тук, ВЪРВЕТЕ СИ. Не сме ви принуждавали да идвате тук. Вие сте помолили да бъдете тук. Затова приемете страната, която ВИЕ сте приели!

ВЕЛИКО ЧОВЕЧЕ

Да си ходят в Турция и да говорят турски колкото си искат!

- Вие коя теория за произхода на българите подкрепяте тюркската или станалата популярна наскоро иранска теория? - Тук не може да има теории. Става въпрос за факти. Всички факти в нашата история показват, че ние сме тюрки. Всичко останало са някакви хипотези. Няма факти в подкрепа на другите теории. Защо толкова малко се говори за съкровището от Наги Сент-Миклош? То е българско и категорично има тюркски черти. Върху него има тюркски образи, номадски конници. Има една спекула че символиката на слънцето и луната в съкровището е персийска. Там обаче няма слънце и луна, а звезда и полумесец. Те представляват доислямска тюркска символика. Има по времето на хан Омуртаг. Тези символи са и османски. Когато османизмът завладява мюсюлманските земи, звездата и полумесецът стават ислямски символи.

Естествено ,че не сме и никога не сме били тюрки!А и днешните турци ,не са древните тюрки!Ако беше гледала филма" в търсене на прародината" щеше да забележиш какви са данните и как изглеждат останалите от древни времена днешни българи на изток.Там се знаят,тук се спекулира!

Цвьк

Абе смешко, хич не ме е еня дали сме тюрки или иракчани!!! Не виждаш ли, че никой не спори за историята. Тук става въпрос за дпс. Дано изборната активност да е над 80%, тогава ще видиш и майчин език, и кабелни тв-та, и агитации.

- Трябва да знаем, че България и била част от една огромна държава. Още 52 съвременни страни са били в рамките на Османската империя. Всички те днес са суверенни съвременни държави. Били са част от нея между 400 и 600 години и са запазили своята вяра, бит, традиции. В рамките на Османската империя няма асимилиран народ. Не е имало народ, който да е попаднал в империята и да е изчезнал заради нея. Влизането на България в тази огромна страна е запазило и нашия народ, защото по това време страната ни е била в много тежко състояние. През 14-и век тя е била много малка, слаба и разделена на три части. Към така наречената Видинска България е проявявала интереси Унгария, която по това време е изключително силна държава, велика сила. Към България е имало интереси и от страна на унгарските васали Сърбия и Влашко. Ако османците не бяха дошли, щеше да се случи това, което става с всички слаби страни. Гърция щеше да си вземе земите в Тракия. Сърбия поради сходството на език и вяра по това време езиците ни са почти еднакви, също щеше да получи част от България. Видинското царство щеше да стане част от Унгария. Добруджа, съдейки по нейните връзки с Венеция, щеше да попадне под неин контрол, подобно на Дубровник. Какво би останало от нас на практика нищо. Оказва се, че когато идват османците, нашият етнос, макар и част от тази по-голяма общност, вече е етнос без граници. Добруджа, Търново и Видин, отново стават едно. По това време българите са били около милион и половина. А българският етнос през 60-те години на 19-и век наброява около 7 милиона, като се включат българите в Северна Гърция, както и тези около Скопие.

- Откъде идва негативната представа за османския период като робство? - Това се случва заради интересите на Русия. По времето на Екатерина Велика там се появяват идеите на панславизма. Русия се опитва на базата на език, а не на база етнос, да обедини славяните. Руснаците смятат, че ние сме славяни, и започват една културна експанзия към България. Идеята е да се овладеят тези земи и евентуално да се достигне до Цариград. Започва масова пропаганда, че българите са славяни и че страдат много. Но в България са идвали много умни хора от Русия и един от тях Достоевски, е описал по доста по-различен начин как живеят робите. Аз му имам доверие. - Плод ли е българското Възраждане на тази пропаганда? - Да, то е плод точно на руската пропаганда и на идеите на Мацини. В това няма нищо лошо, но все пак тези идеи са имали специфична функция в Италия при карбонарите. При нас се пренася същият модел на действие. Революционните идеи на Мацини се сливат с руския панславизъм и се получава един малък хаос.

Този пък кога научи майчиния си език.

Ето това показва колко е отдалечена България от цивилизованите страни. Защо в Белгия и Канада има по няколко официални езика, а в Швейцария са четири, а в България даже няколко изречения са забранени. Кога тези хора ще разберат че ограниченията до нищо добро не довеждат, а тъкмо обратното, спират развитието, деградират и унищожават държавата и нацията с непреодолим демографски срив.

потурнако, Швейцария, Белгия, Канада не са били 500 години под турско робство и не граничат с турци. Не разсъждавай по теми недостъпни за мозъчето ти. Играй си на друго!

Добър или лош, това е законът. Господата го нарушават демонстративно и провокативно! Ако бъдат избрани за депутати с какви очи ще се закълнат да спазват Конституцията, която сега умишлено нарушават.

любезни, аз живея в канада, а детето ми в швеицария и ще ти кажа едно; нека първо българия да достигне и заприлича ,ама по всичко, на изброените от тебе страни и тогава ще мислим за повече от един официален език!

Ето това е традиционно за вас, спасявате се поединично, а затъва корабът България катастрофално ударен от масовата емиграция и унищожителният демографски срив, от 2007 година насам се раждат много повече небългарчета отколкото българчета.

Тогава вече едва ли ще имате възможност да мислите. Ще мислят ромите и другите малцинства, които ще ви определят по нататъшната съдба.

Научила папаз-гьолски?

доказателство трябва на прокуратурата и съдът от това че тази партия е етническа и съществуването й е противозаконно, защото е в противоречие с Конституцията на страната, а те са правозащитните държавни органи?!

Bсички да гласуваме, за да влезнат колкото е възможно по-малко такива като иордан цонев в парламента ни!

Този плазмодий не заслужана даже и да го захрачиш! Що не пукат такива уроди, ами мърсят българската земя!

щото ние сами трябва да се очистим от тях.

Българи, тази гавра-говорене на предизборни речи на турския език,ние си го причинихме -БЪЛГАРИТЕ ! Защо го направихме -нека всеки си отговори ! Този омразен азиатски език на поробителите няма място в България ! Пак ли ще избираме ДПС ??!!

Bell

Това са паразити, които вече 25 години крадат като за последно, благодарение на неграмотни бедни хора, които гласуват за тях като стадо. Искам да попитам Данчо ментата и другите от тая мафиотска организация - вие все говорите за демокрация, а знаете ли всъщност какво означава демокрация, боклуци? Означава управление на мнозинството. След като МНОЗИНСТВОТО е решило, че агитациите трябва да се водят на официалният български, значи на него ще се водят. Тяхното поведение показва колко зор си дават дори да зачетат един ЕЛЕМЕНТАРЕН закон.

.....и тълпата му отвърнала: "Бюлтен онсекиз, Данчо бей!"

Коментари - Йордан Цонев глобен за агитация на турски език | Днес.dir.bg

Йордан Цонев глобен за агитация на турски език

ЦИК състави актове за нарушение на ключови лица на ДПС, сред които Йордан Цонев, за агитация на турски език. На партията, в лицето на лидера Лютви Местан - също

Обратно в новината

Коментари - Йордан Цонев глобен за агитация на турски език | Днес.dir.bg

Коментари

Призовавм ДПС да престанат да навират етническата си принадлежност в очите на българския народ,защото ще доведат нещата до гражданска война,от която никой няма да спечели!В България официалният език е БЪЛГАРСКИ,не си играйте с огъня!

че той да ги лаща сам тези пари, сигурно турците му ги плащат. Такива типове - работещи срещу българският народ и българската държава, наказанието да не е глоба а нещо друго, нещо по осезателно - политическата му кариера да се прекъсне

Ако ДПС не беше толкова агресивна в пропагандата и не принуждаваше всички турци, че и някои необразовани помаци и цигани да гласуват само за нея от икономически съображения не бих се притеснявал за агитацията на майчин език Факт обаче е че това е партия, която залага на етническата карта и лицемерно се прави, че защитава някакви права и свободи, които никой не им отнема защото ако българското общество не беше толкова толерантно нямаше в България циганите да са една от най- многобройните в ЕС .ДПС не е демократична партия, защото принудата и страха карат избирателите и да гласуват! Освен това вместо да обединява , тази партия разделя обществото ни! Затова толкова е мразена!

преди няколко години като видях блясъка в очите на Данчо Ментата, разбрах защо се е "придупил" към ДПС!

Бях студент и попадам в поток с други групи.Сядаме със съквартиранта ми и пред нас сяда изключителна красавица.Веднага атакувам.Питам я как се казва.Изненадващо ми казва няма да ти кажа.С финес и взех тетрадката и не можах да прочета името, но второто прочетох Лютвиева.Викам на колегата, тя е туркиня.На другия ден, разгеле ученици от Разград на екскурзия.Помолих един петокласник да ми напише едно изречение, с което аз да се подготвя, ако превзема турската красива крепост.Изречението помня и до ден днешен.То беше:"Бен сени чок севи йорум".Има малко грешка, защото е минало много време.Та на въпроса, помолвам един колега от нейната група, с който тренирахме заедно да ме запозна с нея.Само, че той ми каза, че баща й е забранил за друговерец и няма смисъл.На другата година тя се запозна с известен наш спортист и замина....

сега разбирам защо българите ме гледат на криво когато говоря с децата си на родния си език (не е турски)....... вие сте един...толерантни!!!!

Киряк Стефчов! А законът си е закон, който не го спазва -страда, това е !

закона ще нарежда на хората на какъв език да говорят..... много е демократично бре :)))

За другите джагали не се изненадвам, ама Цонев кога стана турчин, кога научи и езика?

Ако статуквото на геноцида над българщината се запази след 20 години кандидат за народен представител ще бъде глобен,че агитира на български.

долен предател, съд за тоя!

Не съд,а сто тояги на голо,без да му се дава каквото и да е обяснение

ДА СЕ СЪЗАДАДЕ ПАРТИЯ В ТУРЦИЯ НА ПРОКУДЕНИТЕ И УБИТИ БЕЛОМОРСКИ БЪЛГАРИ

По скоро туземците в чужбина ще се организират в партия,отколкото българи.Че нали,колкото решат да я правят, толкова ще са против а, останалите ще чакат,као стане нещо да го опорочат.

Единствената смислена забрана е да се ЗАБРАНИ тази етническа партия, в съответствие с Конституцията на Р. България... Всичко останало е "хвърляне на прах в очите на плебса"!

Шило

Дреме му на Ментата. Тоя не беше ли доктор-богослов?

НА СЪД ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ! ЗАТВОР ДО ЖИВОТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ !

Мдааааа, наистина е пълно с национални предатели в България, уви, обаче те се толерират на най-високо ниво! Аз не виждам никаква разлика между русофил и турчеещ се българин и едните и другите служат на интересите на чужда държава, кланят се на чужд народ, обожават да говорят чужд език, предпочитат го пред българския и въобще за тях чуждата нация е по-велика от тяхната и видят ли съответен неин представител са готови с цената на живота си да го бранят и защитават, нещо, което не биха направили за сънародник - българин. Според мен това са двете най-силни групировки от национални предатели в България, а и двете се подкрепят от горе и то очевадно. А мисля, че Левски беше казал: "За предателя смърт, смърт и пак смърт!"! За съжаление няма кой да ги насмете националните предатели в България, защото твърде много национални предатели управляват нещастната ни съсипана държава и средностатистическите глупаци - национални предатели са им удобни и добре дошли. На никой не му пука за България, всъщност, освен може би на шепа хора, чийто глас никой не чува, а ако ги чуят, почват да ги обиждат и да ги пращат за Америка или не знам си къде.

Като "гледам", нямаш нищо против срещу американофилистичните продажници и родоотстъпници, така че мнението ти нито е обективно, нито безпристрастно!!!... Просто е жалко!

Кой пък е тоя Илхан Кючюк, че ще е евродепутат, представител на България след като не е българин? ДПС е противоконституционна, противозаконна и антибългарска партия и трябва да бъде заличена. Тогава няма да има агитация на турски език както и новини на същия по БНТ. Случайно някой да е гледал новини на български в Турция? И то по държавната им телевизия?

Тея чий хляб ядът,чий пари крадът,от кой пари заплати получават,нямат срам нямат,морал нямат нищо,само настройват хората едни срещу други за власт и пари

136 години СЛЕД КРАЯ НА 500 годишното ТУРСКО РОБСТВО ТУРСКИТЕ ДЕРИБЕИ СЕ ЗАВРЪЩАТ; БЕЗЧИНСТВАТ В БЪЛГАРИЯ и ГАЗЯТ ЗАКОНИТЕ С КРАКА!!

15 Февруари 2014 Михаил Миков- председател на 42-то Народно събрание и председател на БСП ПОДКРЕПИ предложението на ДПС, предизборната агитация да се води на ТУРСКИ, въпреки че според Конституцията на Република България официалния език в България е БЪЛГАРСКИЯ!

Ментата да беше седнал, за толкова години в ДПС, да научи 5 думи на турски, не да вика на хората да си говорят помежду си на турски ;)

те са глобени, но пак плащат глобите си с наши пари. "храни куче да те лае.. на маичин език".

Моля се дано Аллах му се зарадва за това което е направил срещу Българският народ и ............АДИО Цонев. Това исках да кажа , и не ми трийте коментара. АНАДЪММ МУ шинди.

Малко им е

Предател гаден. Той и всички български "политици" слугуващи на дпс са предатели.

E да де,сигурно не помнят че са и български граждани,а турски и ще гласуват за турска партия!Тъпанари!къде живеят ,бе,кой е родния им език,коя е родината им!"Обединена Румелия" телевизионния канал от Турция за бг с финасовото участие на ДПС,облъчва ежедневно!Продажници!Използване на религията за политически цели е незаконно,прилича на джихадиски модел!

Домус!

ЯПОНИЯ И МЮСЮЛМАНИТЕ Япония е единствената страна във света, която не дава гражданство на мюсюлманите. Мюсюлманите нямат право на продължителен престой на територията на Япония. Японското законодателство забранява разпространяването на исляма. Всеки, който разпространява ислям се преследва от закона, а присъдите са доста строги. В Япония това се счита за углавно престъпление. В Япония няма нито едно училище, или школа, където се преподава арабски език. Корана е забранена книга и притежанието й също е нарушение на закона. Позволена е само съкратена версия, адаптирана на японски. Пребиваващите в страната мюсюлмани имат право на молитви само в закрити помещения. Ако направят традиционната си молитва на публично място нарушават закона и могат да бъдат вкарани в затвора. В Япония е немислимо, както у нас, джамия да огласява половината град с виковете на ходжата. Говоренето на арабски е строго забранено! В Япония дори няма посолство на нито една арабска държава. Точно 0.00% японци изповядват ислям. Пребиваващите мюсюлмани в Япония могат да работят само в чужди компании. Японските компании не приемат мюсюлмани на работа. Много е трудно, а и рядко, даването на визи на мюсюлмани. Дори, ако става въпрос за известни личности, учени и тн., които изповядват исляма. В трудовите договори в Япония често се записва, че ако работодателя узнае, че неговия работник изповядва ислям има право незабавно да го уволни. Мюсюлманите в Япония нямат право да купуват имоти или земя. Самите японци се отнасят лошо с мюсюлманите и не гледат добре на тях. По презумция те се считат за престъпници или неприятели. Ако японска жена има връзка с мюсюлманин тя бива отхвърлена от обществото. Само за справка: Ако в Япония те уволнят повече никога няма да можеш да си намериш работа, защото това се счита за голям позор, какво остава, ако имаш връзка с най-презрените от японците хора на света.

Министър-премиерът на Австралия Джон Хауард На мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, в сряда беше казано да се махат от Австралия Цитат: ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура. След терористичните атаки в Бали преживяхме възход в патриотизма на мнозинството австралийци. Тази култура се развива в продължение на два века борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните мъже и жени въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас. Това е НАШАТА СТРАНА, НАШАТА ЗЕМЯ и НАШИЯТ СТИЛ НА ЖИВОТ и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за ЕДНО ЗНАМЕ, ЕДНА КЛЕТВА, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: ПРАВОТО ДА НАПУСНЕТЕ СТРАНАТА. Ако не сте щастливи тук, ВЪРВЕТЕ СИ. Не сме ви принуждавали да идвате тук. Вие сте помолили да бъдете тук. Затова приемете страната, която ВИЕ сте приели!

ВЕЛИКО ЧОВЕЧЕ

Да си ходят в Турция и да говорят турски колкото си искат!

- Вие коя теория за произхода на българите подкрепяте тюркската или станалата популярна наскоро иранска теория? - Тук не може да има теории. Става въпрос за факти. Всички факти в нашата история показват, че ние сме тюрки. Всичко останало са някакви хипотези. Няма факти в подкрепа на другите теории. Защо толкова малко се говори за съкровището от Наги Сент-Миклош? То е българско и категорично има тюркски черти. Върху него има тюркски образи, номадски конници. Има една спекула че символиката на слънцето и луната в съкровището е персийска. Там обаче няма слънце и луна, а звезда и полумесец. Те представляват доислямска тюркска символика. Има по времето на хан Омуртаг. Тези символи са и османски. Когато османизмът завладява мюсюлманските земи, звездата и полумесецът стават ислямски символи.

Естествено ,че не сме и никога не сме били тюрки!А и днешните турци ,не са древните тюрки!Ако беше гледала филма" в търсене на прародината" щеше да забележиш какви са данните и как изглеждат останалите от древни времена днешни българи на изток.Там се знаят,тук се спекулира!

Цвьк

Абе смешко, хич не ме е еня дали сме тюрки или иракчани!!! Не виждаш ли, че никой не спори за историята. Тук става въпрос за дпс. Дано изборната активност да е над 80%, тогава ще видиш и майчин език, и кабелни тв-та, и агитации.

- Трябва да знаем, че България и била част от една огромна държава. Още 52 съвременни страни са били в рамките на Османската империя. Всички те днес са суверенни съвременни държави. Били са част от нея между 400 и 600 години и са запазили своята вяра, бит, традиции. В рамките на Османската империя няма асимилиран народ. Не е имало народ, който да е попаднал в империята и да е изчезнал заради нея. Влизането на България в тази огромна страна е запазило и нашия народ, защото по това време страната ни е била в много тежко състояние. През 14-и век тя е била много малка, слаба и разделена на три части. Към така наречената Видинска България е проявявала интереси Унгария, която по това време е изключително силна държава, велика сила. Към България е имало интереси и от страна на унгарските васали Сърбия и Влашко. Ако османците не бяха дошли, щеше да се случи това, което става с всички слаби страни. Гърция щеше да си вземе земите в Тракия. Сърбия поради сходството на език и вяра по това време езиците ни са почти еднакви, също щеше да получи част от България. Видинското царство щеше да стане част от Унгария. Добруджа, съдейки по нейните връзки с Венеция, щеше да попадне под неин контрол, подобно на Дубровник. Какво би останало от нас на практика нищо. Оказва се, че когато идват османците, нашият етнос, макар и част от тази по-голяма общност, вече е етнос без граници. Добруджа, Търново и Видин, отново стават едно. По това време българите са били около милион и половина. А българският етнос през 60-те години на 19-и век наброява около 7 милиона, като се включат българите в Северна Гърция, както и тези около Скопие.

- Откъде идва негативната представа за османския период като робство? - Това се случва заради интересите на Русия. По времето на Екатерина Велика там се появяват идеите на панславизма. Русия се опитва на базата на език, а не на база етнос, да обедини славяните. Руснаците смятат, че ние сме славяни, и започват една културна експанзия към България. Идеята е да се овладеят тези земи и евентуално да се достигне до Цариград. Започва масова пропаганда, че българите са славяни и че страдат много. Но в България са идвали много умни хора от Русия и един от тях Достоевски, е описал по доста по-различен начин как живеят робите. Аз му имам доверие. - Плод ли е българското Възраждане на тази пропаганда? - Да, то е плод точно на руската пропаганда и на идеите на Мацини. В това няма нищо лошо, но все пак тези идеи са имали специфична функция в Италия при карбонарите. При нас се пренася същият модел на действие. Революционните идеи на Мацини се сливат с руския панславизъм и се получава един малък хаос.

Този пък кога научи майчиния си език.

Ето това показва колко е отдалечена България от цивилизованите страни. Защо в Белгия и Канада има по няколко официални езика, а в Швейцария са четири, а в България даже няколко изречения са забранени. Кога тези хора ще разберат че ограниченията до нищо добро не довеждат, а тъкмо обратното, спират развитието, деградират и унищожават държавата и нацията с непреодолим демографски срив.

потурнако, Швейцария, Белгия, Канада не са били 500 години под турско робство и не граничат с турци. Не разсъждавай по теми недостъпни за мозъчето ти. Играй си на друго!

Добър или лош, това е законът. Господата го нарушават демонстративно и провокативно! Ако бъдат избрани за депутати с какви очи ще се закълнат да спазват Конституцията, която сега умишлено нарушават.

любезни, аз живея в канада, а детето ми в швеицария и ще ти кажа едно; нека първо българия да достигне и заприлича ,ама по всичко, на изброените от тебе страни и тогава ще мислим за повече от един официален език!

Ето това е традиционно за вас, спасявате се поединично, а затъва корабът България катастрофално ударен от масовата емиграция и унищожителният демографски срив, от 2007 година насам се раждат много повече небългарчета отколкото българчета.

Тогава вече едва ли ще имате възможност да мислите. Ще мислят ромите и другите малцинства, които ще ви определят по нататъшната съдба.

Научила папаз-гьолски?

доказателство трябва на прокуратурата и съдът от това че тази партия е етническа и съществуването й е противозаконно, защото е в противоречие с Конституцията на страната, а те са правозащитните държавни органи?!

Bсички да гласуваме, за да влезнат колкото е възможно по-малко такива като иордан цонев в парламента ни!

Този плазмодий не заслужана даже и да го захрачиш! Що не пукат такива уроди, ами мърсят българската земя!

щото ние сами трябва да се очистим от тях.

Българи, тази гавра-говорене на предизборни речи на турския език,ние си го причинихме -БЪЛГАРИТЕ ! Защо го направихме -нека всеки си отговори ! Този омразен азиатски език на поробителите няма място в България ! Пак ли ще избираме ДПС ??!!

Bell

Това са паразити, които вече 25 години крадат като за последно, благодарение на неграмотни бедни хора, които гласуват за тях като стадо. Искам да попитам Данчо ментата и другите от тая мафиотска организация - вие все говорите за демокрация, а знаете ли всъщност какво означава демокрация, боклуци? Означава управление на мнозинството. След като МНОЗИНСТВОТО е решило, че агитациите трябва да се водят на официалният български, значи на него ще се водят. Тяхното поведение показва колко зор си дават дори да зачетат един ЕЛЕМЕНТАРЕН закон.

.....и тълпата му отвърнала: "Бюлтен онсекиз, Данчо бей!"