Домашен арест за дюнерджията, прострелял конкурент след скандал

Според магистратите няма опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление

Обратно в новината

Коментари - Домашен арест за дюнерджията, прострелял конкурент след скандал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станахме ли вече примати? Много бързо някои индивиди дадоха положителен резултат.

Много строго, ве. Ако го беше утрепал, сигурно щяха да го мъмрят, ама много строго. Бррр. Ужас.

А с онзи чичак от подлеза какво стана?

Кой е заплашил , кой е стрелял , говори се за заплашен мъж - а те и двамата са мъже? Та колите колко са , кой кого е засякъл ? Пълна бъркотия ! Ама някой веднага оплю държавата . Ами че държавата сте вие , ние . Каквато си я направим , такава ще я ползваме

Да мрът всички дюнерджии. Тия са Арабски ШПИОНИ.. Васил Левски и Христо Ботев са ги трепали такива и ползвали парите им за Осовбождението на България.

Газиш, стреляш, крадеш, разпространяваш дезинформация по медиите - супер си! Нищо не правиш - веднага те глобяват, нещо недоволничиш - ще те пребият. Баси държавата! Ей затуй стотици хиляди избягаха!

Имам постянен адрес значи мога да си разчистя сметките с комшията

Ако наистина е нападнат с мачете и ако улученият е нападателят, изобщо не разбирам в какво го обвиняват. А в бизнес отношенията им кой е правият и кой не, и кой е виновният да се стигне до спора, това не знам.

Добре, че Айдън е имал пистолет, когато са го нападнали с мачете.

А дали е такааа, Коййй да ти каже.

Добре, има хиляди безсмислени мерки в Европа , щадящи здравето на хората и превенция срещу диабет, сърдечни проблеми и т.н.т. защо просто не закрият всякакви такива дюнерджийници , да фак?! Два случая съм имал с това недоразумение на храна. Един път стоях на спирката там при гаража на Бърза помощ и тоя от дюнерджийницата излиза , пъхна шиша в общественото кошче и запяочна да го чагърта и чисти. Другото е, като обикалях Витошка един път-през два метра дюнер, пица, макдоналдс и какво ли не плюскане. Пренебрежимо малко маркови бутици, никакви магазини за музика,никакви културни кътчета. Едно време, докато минаваха коли там, беше по-добре. Небцето стана водещото сетиво, зае@и

_stankow

Много обичам дюнер. Но не ям от години. Хигиената е ужасна. Няма миене на ръце, няма идея даже за чистене ... :( Жалко !

така беше писал журналиста поне. За няколко трънки струва ли си да се имитира дейност.

Варна си е турски град, нормално е мюслито да си плати и да се спаси от затвора.

А държавата каква ни е?

Той със сигурност е завършил право или в Симеоново или в Бургаски свободен университет ООД. Съдията има интересно тъкуване на случая. Сам пита как е произведен изстрелът и къде е поподнал куршумът ? Искам да дам 2 лева на този съдия, разсмива ме. От друга страна стрелецът е прав. Той стреля веднъж във въздуха, по правилата. Но пред него стои мъж с мачете в ръката. При това положение стрелецът би трябвало не да го рани, направо да го прати на по доброто място.

Само дето простреляният е трети. Поне така пише в статията. А заглавието е за парлама.

Шило

Кое не му е ясно на съда? Как е възпроизведен изстрел? Ами като натиснеш спусък на годно огнестрелно оръжие, което има патрон в цевта. А къде е попаднал проектила? Ами в тялото на пострадалия. Ба си новаторите. Спомних си за друг случай- преди години, едно мамино синче- син на местен лидер на СДС уби зверски едно момиче- Радостина, май се казваше. Та, тогава защитата твърдеше, че поради липса на медицински документи- аутопсия, не се е знаела причината за смъртта. Съдът тогава избухна. Обвини ги в цинизъм и синчето вече от няколко години търка наровете в затвора. Ама тогава имаха май гащи. За разлика от сега.

Те и сега имат- насрани!

Мюнюм и Аладин в България ли са родени или са бежанци, от новите европейци демек? Тоя с пистолета може и да е родом тук, щом действа с пистолет, поевропейчил се е, другия с мачетето е типичен талибан, мангалите са ножкари по рождение.

Стрелеца е бил работник при другия но се е отделил и много печелят