Медведев: Русия ще се справи с новите санкции на САЩ

Русия ще се справи с поредния кръг от санкции на САЩ, заяви днес руският премиер Дмитрий Медведев в последния отчет на този състав на руското правителство.

Обратно в новината

Коментари - Медведев: Русия ще се справи с новите санкции на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Струва ми се, че Пути и Медведи нещо май ги е шубе. Рублата падна като метеорит, няма кой да купува алуминия на Дерипаската, който явно Щатите ще направят милионер от милиардер и бензиноколонката РОССИЯ май отива на кино, хаха, за щастие на целият нормален свят.

Догодина тръгва Северен поток 2 директно до Германия. А в Русия отново ще има спекулации с луксозни италиански и френски сирена. Да....и Макдоналдс ще поскъпне вместо руските блинчики. Удара от кризата ще го отнесат отново малките държави, като България и Прибалтика.

Един съвет към троловете: Абе, тъпаци, като обяснявате колко ги боли руснаците, как сте им разказали играта предизвиквате само съчувствие и симпатия към тях. И още нещо Вие я фалирате тая русия от 5 години, а пък то кво стана... То санкции, санкции, а пък руснаците все се оправят някак си. Сигурно е доста обезкуражаващо

""Ответните мерки ще бъдат добре обмислени"... хайде де.. колко ще ги чакаме. Шаломов каза че държавата ще помогне на олигарсите. Т.е. ще вземе от бедните и ще им даде. Все пак са рода израелска

"Медведев: Русия ще се справи с новите санкции на САЩ" че ще се оправи! Те са надеждата за един по-добър свят без САЩ-исаните и техните мръсни войни. САЩ са империя на злото, и са най-мразената държава в целия свят.

ще се "справи" със санкциите ... Като гледам бвп на рушния ... ще ще :)

Русия е само една бензоколонка за Европа. 70% от руския БВП пада върху газта и петрола. Общо 95% от БВП на империята пада върху природни суровини, а само 5% падат върху други индустрии, включително оръжие. Ако спрат да им купуват газта и петрола, мурзиките, алкаши веднага са КАПУТ.

ай сиктир, аман от платени драскачи, които разбират от икономика

Да си русофил значи да подкрепяш Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения.

Тинтири-минтири. Нямаш акъл за 5 лева, седнал определяния да слага. Шматка.

Ватенките-голямата мечка се оказа (по собствени признания) една голяма но проскубана гарга, неспираща да грачи и да се перчи пред света!

С тъпата и агресивна Раша трябва да се говори само от позиция на силата, те са изостанали по всички параграфи и друг език не разбират. Русия не изостана от нормалния цивилизован свят, а просто се върна към великото си минало, следващата спирка е юрския период. Руснаците никога не са живели добре и не смятат да правят това.

Ватната държава е най-голямата фалшификация. Защото вашето не е държава, а феодална собственост на кремълския сатрап и приятелчетата му.

Мда, има смисъл от санкциите. Само за последните два дни ватенките бълват все негативни новини за своята държава Валутата започна да свършва в ватните чейнж бюра. Поредният срив на руската валута засегна търсенето на чуждестранна валута: в Москва в офисите за купуване на валута вече са изправени пред дефицит - да купите по големи суми не може няма валута. Световни борси спират търговията с руски алуминий. Забраната важи за сделки, сключени след 6 април. За да мине такава сделка, брокерите трябва да докажат, че металът не е произведен и доставен от руската компания или да докажат, че той е купен преди датата. 1. Американьй сказали: Скоро будет 300 смешньйх рублей за 1 долар. Тогда вам не надо покупят тоалетная бумага - а ето плюс. Русия може да се откаже от Путин, но от Цар Доллар США - никогда! 2. Поради срива на фондовия пазар най-големите руски бизнесмени в списъка на Forbes загубиха около 14,3 милиарда долара на ден, според данни на Forbes, изчислени в реално време. 3. САЩ разрушиха отново руския пазар. Американските санкции оказват негативно влияние върху руския фондов пазар. Индексът на Москва фондова борса в търговете на 9 април до 13:10 Москва време падна с 9,386 процента. 4. Руснаците се настройват за ново обезценяване на рублата.Вече властите забраняват на бюрата и банките да излагат на видимо место на улицата таблата с курсовете на рублата ужас такой. 5. Россиян предупредили о дефиците продуктов. По новым правилам это коснется и производителей готовых продуктов, включая молочную, мясную и рыбную продукцию. 6. В России начали масштабную блокировку домена Google 7. Глава швейцарского трейдера Glencore Айван Глазенберг вышел из состава совета директоров компании Русал бизнесмена Олега Дерипаски, включенного в санкционный список США. Об этом во вторник, 10 апреля, сообщила пресс-служба Glencore. 8. Путин обяви че от 1 юли повишава всички налози свързани с жилищата с 4 % - Жилищни данъци, смет, ток, вода Бензинът също поскъпва.

Е и? Да не искаш да кажеш, че в България нищо не поскъпва? Ти само гледай на есен как българите ще ги баннат с цените на тока. Да не говорим за цените на бензина. Новата валута се нарича юан и това е марерита на запада заради който и лъжат, а и са готови да натискат копчето. До 2020 дългът на Америка- понад 1 билион. За 2018 - 804 милиарда според аналитиците.

Тъп лъжец. Китай клекна пред Америка за търговската война. Америка е най-големия търговски партньор на Китай. Китай е това което е в момента , благодарение на търговията с Америка. За тях нищебродите от сибир ватенките не представляват никаква важност в търговската област, ватенките са тотално обеднели и полу-умрели плъхове. Китай уступил США в торговой войне. Председатель КНР Си Цзиньпин заявил о готовности Китая снизить тарифы на импортируемые автомобили и улучшить в стране защиту интеллектуальной собственности. Об этом сообщает Associated Press (AP). Открытые двери Китая не будут закрываться, наоборот, они будут открываться все шире, сказал Си Цзиньпин на экономическом форуме в городе Боао. Как отмечает агентство, озвученные Пекином меры призваны ослабить напряжение в связи с торговым противостоянием Китая и США.

Естествено втория дребосък в Кремъл ще се справи!Не така стоят нещата в самата Русия и за руския мужик. Спадът в руската икономика е повече от осезаем и в скоро време РФ ще последва СССР, вервайте ми!

Само пълни идиоти могат да се съмняват, че Русия няма да се оправи. Е, вярно е че светът се напълни с идиоти, но скоро ще видят как са били заблуждавани от запада и това ще бъде тяхното най- голямо наказание. Руснаците знаят и могат да се оправят с трудностите така както малко народи го умеят това.

Те, руснаците добре се справят! Тамън да свикнат да не ядът и вземат, че умрът!

Ти се погрижи за българите които ровят по кошчетата за боклук, хората чиято вода е пълна с уран, а скоро ще има и хора които като в Америка спят в картонени кутии.

От базата Райт-Патерсон в Охайо е излетял E-4B Nightwatch- "самолета на Съдния Ден". Той е предназначен за президента, министъра на отбраната и други висши лица на военното руководство на САЩ в случай на ядрена война.

Със сигурност ще бъде сменен от кремълските ястреби стоящи зад Путин. От такива смешници като него в КРЕМЪЛ нямат нужда. Времената са други и нравите също.

Е да се обясни как така Крим се върна у дома, сиреч в Русия, а няма обща граница с Русия...същия този Крим!

Питай Калининград.

Да не се наложи скоро /не дай бог/ да питаме Варна и Бургас!!! Руснаците са способно на всичко, само не и да работят мирно. До сега всяка мирнанадпревара е загубена от тях, но сякаш обратно на логиката стават все по-агресивни.

Тя Русия ще се справи ама кога ще отвърне като нормална отбраняваща се страна. Шаломович така вдига гарда, че запада почна да си измисля поводи за щяло и нещяло.Почнаха да се подиграват вече за мита за руската мечка.

Крайно време е да падат ракети и империята на злото ! Нека видят краварите,как се страда! Единственната държава която може да го направи това е Русия! Давай Путин,пращай ракетите в обора!

Русия ще се справи, но защо трябва да се водят войни за угодата на САЩ? Защо американските политици подлагат хората на земята на това ужасно нещо ВОЙНА само за да запазят икономиката си от срив??? Защо ние човеците сме безсилни да ги спрем??? Ще дойде ден когато на Америка ще бъде забранено да има армия и да произвежда оръжие!!!

наистина голям път измина Русия - от Сибир и пак в Сибир.

Така и няма да разберат американците как руснаците ще се справят, защото за разлика от руснаците на тях им липсват някои важни качество - национална гордост, духовност и идеализъм.

А на руснаците им липсват храни и лекарства.

лъжа. виж, на 50 милиона американци наистина им липсват.

Още по-рязък е спадът на руската рубла. Докато на 6 април едно евро се е търгувало за около 70 рубли, то днес вече трябват близо 80 рубли. Wall Street Journal отбелязва, че това е 16-месечто дъно за руската валута. Понижението дойде дни, след като САЩ обявиха санкции срещу Москва, принуждавайки американците да си продадат акциите в компаниите, свързани с руския магнат Олег Дерипаска.

Още по- добре. Значи руските стоки ще се купуват повече.

хаахахахахахахахахах...къде ще се купуват беее..хахахах...в Бангладеш???

ПРЕМИНАВАТ ПРЕЗ СМЯНАТА НА ТОВА МЕЧЕ, чиято репутация не е никак висока и създава лош имидж на Путин. Медведев е представителя на либералния модел и отстраняването му ще е знак за новата линия на Кремъл поставен в състояние на война от запада. Особенно болезнено ЗАПАДА би преживял смяната на ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР ЛАВРОВ, от чиято уста не излизаха думите "НАШИТЕ ЗАПАДНИ ПАРНЬОРИ" ДОТУК С ЛИЦЕМЕРИЕТО. ДОТУК И С ТАКИВА КАТО МЕЧЕТО!

Тъй им се пада на тия хулигани!

Разбира се че ще се справят. Те се справиха с блокадата на Петербург, ще успеят и сега. И ще наврат американо-юдейските кандидат завоеватели в кучи газ.

Петербург не е бил под блокада.

Беше глупако. По времето когато се казваше Ленинград. Къде ви намират такива неграмотници?

медведев ще се справи и другите олигарси ще се справят, да му мислят руснаците.

"Русия ще се справи с новите санкции на САЩ срещу нашите олигарси и мощни фирми".Державата ще помага на товарищ Дерипаска,Абрамович и другие заслужение капиталисти Руская федерация.

путин направи от русские богаташи! преди най голямата банкнота беше 20 рубли, днес си имат и банкноти от по 50, 100, 500, 1000, 5000 рубли! това е благоденствие! и както викат србите ово йе стандарт!

Не е верно че най -голямата банкнота е била 20 рубли.нямаха такава. Имаха 1 рубла 3рубли 5 рубли 10 рубли 25 рубли 50рубли 100 рубли

е ти си бил там, ти по знаеш

Друго си е в България където МВФ ти казва кво да правиш, нали? Супер е. Само се чуда защото от както стъпи МВФ и лева се стабилизира, ти и още 60% от българите избягаха от прекрасната България?

Дааа поредната лоша новина за Кравурниците

Лъсна ли дедовия, и пак в устата, а!

Медведев.Рублата пада,ама се компенсира благосъстоянието на олигарсите /с държавна помощ/.,а народа...какво,да пие сурогатен алкохол и да мълчи и вика по команда"Урра" за товарищ Путин.

ЩЕ-бъдеще време! Я камилата ,я камиларя!

То и да се изпуснеш прав пак си се справил (някакси :-)

Упряха ви шило до газило и почнахти да квичити.Споко ве КРИМ наш и Сыр наш

За тия "санкции" и последвалото ги развитие на руската индустрия руснаците са много благодарни на "цивилизования" свят. Такъв подарък - собствено производство без външна конкуренция и дъмпинг - Путин едва ли е очаквал и за рожденния си ден. Продължавайте в същия дух!

ще се справите също както се справихте с азбуката. Българи ви я дадоха от Ленин я чакахте

Разбира се че ще се справите, тези санкции не целят да ви ектерминират, а просто да преживявате някакси. И си вършат добре работата при това, като гледам срива на парите и икономиката ви, както и непрекъснатото мрънкане....ясно е че работят.

Ши са справи га пръдни гущера

Има си хас да не се справи. Та санкциите засягат по 10-20 олигарха. Иначе руснаците са си свикнали да живеят в мизерия. За тях е все тая дали има санкции или не.