Коментари - ЧЕЗ дава на съд намалението на цените на тока | Днес.dir.bg

ЧЕЗ дава на съд намалението на цените на тока

Енергийната компания ЧЕЗ ще се обърне към съда, за да се защити срещу решението на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране цените на тока да бъдат намалени от 1 януари.

Обратно в новината

Коментари - ЧЕЗ дава на съд намалението на цените на тока | Днес.dir.bg

Коментари

За огромното дневно намаление от 1% ли става въпрос? А някой да напише нещо за предишното скромно 30%-но увеличение? Кой превърна естествените държавни монополи в чужди такива, които само да изнасят капитали от България? Защо хората нямат избор и не могат да си пуснат ток от друго ЕРП? Защо има монопол? Къде е "анти" монополната комисия? На никой няма да му се живее в такава измислена държава...

Г-н Гл. Прокутрор на РБ, Моля Ви да се сезирате от заплахите които отправят трите ЕРТ-тата по адрес на потребителите на ток:"Според тях в крайна сметка потребителите ще платят от джоба си по друг път понижената цена". Какво означава това, държава в държавата ли? Второ,трите ЕРТ-тата имат може би механизъм да маниполират електромерите на гражданите и по този начин "законно крадът гражданите" необеоспокоявани от държавните институции! Трето, трите ЕРТ-тата ще превърнат ноща в ден/ чрез часовниковите механизми / и ще превърнат денощието от 23часа ден и 1час нощ, т.е. нощната тарифа ще важи само за 1-2часа от денонощието. Четвърто, пето и т.н. още имат 10 други закони подходи и прийоми да "крадът по корем народа ни"! A, сега нова идея! ЧЕЗ ще съди РБ! ТЕЗИ ПЛАДНЕШКИ КРАДЦИ Е ВРЕМЕ ДА СПРАТ ДА НИ КРАДЪТ! Моля Ви вземете въпроса сериозно и проверете какво количество нощна и дневна ел.енергия купуват и какви количества продават на клиентите си и т.н. тези мафиотски дружества!!!

Орешарски и компания. Тия пезевенци ще ни намаляват печалбите. Като искат ниски цени да се върнат в смрадливия соц. Сега на власт сме НИЕ, умните, богатите и красивите. Селяндурите да си ходят на село да пасат пуйки и садят компири и да си свтят с лоени свщи.

Да си таковат майната ЧЕЗ,МЕЗ ИДРУГИТЕ енергокръвосмучещи от народа исчадия.Аман от това крадливо само в България племе.

Докато господата от ЧЕЗ ни ОМАЙВАТ със "съд",КРАЖБАТА и ТРУПАНЕТО на пачки ПРОДЪЛЖАВА братя българи! Не се ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ! Вижте си СМЕТКИТЕ!

ама все пак аз питам, кога и нашата държава ще копира подвига на Албания по отношение на самодоволните розови прасенца от снимката, вярно,че коледа отмина и са ги изтървали, но все пак да опитаме като Албанците....

Директорът на ЧЕЗ за Бълхария получава заплата 16 000 евро. Това е много над заплатата на държавния ни глама. Пита се докога чехските евреи ще се гаврят с търпението ни? И що за нахалство е това да дават на съд искането на Бълхария да има ред в дейността на ЧЕЗ, която не е желана дори в страната си?

Какви чехи, какви канадци, какви чужденци??? За да съществува всичко това, тоест за да работи така както сега - ЕРП, въобще цялата Енергетика, банкова система, ВСИЧКО спазва условията зададени от "левата социална" групировка БКП(бсп). Всичко се контролира от ченгетата на ДС/БКП, тоест от комуно/мафията... под вещото "ръководство" на руснаците. Няма бизнес в България който да може да функционира без съгласието на тази мафия. Така че може само да се мечтае за истински инвеститори и инвестиции от Запада... докато тази мафия ръководи България! Я си спомнете колко от "левите специалисти" работеха в ЕРП-тата??? Работеха Сегашни министри, зам-министри, на левите вождове жените, братята... Отворете си очите и вижте кой е в дъното на нещата?!

Абсолютно правилно.

Съкращаването на кои разходи ги притесняват наистина?! Тези дето излизат навън под формата на "консултантски услуги" в огромни размери или други...:) Намериха наготово енергийна система, няма кой знае какви обновявания ?! Да дадат списък къде, какво са обновили/ремонтирали и на каква сума - конкретни данни, а не само приказки и разтягане на локуми!Конкретно къде и какви инвестиции са направили, без да смятат санирането, което си е за наша сметка ;)

Трябваше да се вдигнат цените на тока, а не да се намалят. Какви премии ще дадем на служителите ни ?

Има една максима,ако не ви изнася цената и печалбата никой не ви държи насила,можете да напуснете!!Енергийната компания ЧЕЗ е обявила печалба за 2013 над 1.5 милиарда евро,компанията е главно в източна и средна Европа!!Не може бай Гюнтер да иска да получава 100 хиляди заплата и да иска бедните българи да я плащат!!

Добре е повечко да чете човек... Добре е. ;)

ЧЕЗ да ВНИМАВАТ че ще ги последва УНГАРСКИЯТ вариант/събират си "крушите" и ИЗЧЕЗВАТ/!! Стига сме им пълнили гушите!!!

Hали ги гоним вече една година !!?ха ха ха !!!

Какво ще правим? Долен Продажников с пъхната отзад свещ ли,ще ни свети,а?!

Ами да се договорят за прекратяване на договора и няма проблем.

Ти ли ще обикаляш да заасичаш електромерите? Много сте ербап, ама май сами не можете да се оправите.

Няма ли най после да им се прекрати лиценза и да спре дрането на Българският данъкоплатец???

И да те дере булгарскии честнии частник - ченгенце някакво? Доходите, доходите трябва да растат и да има работа и инвестиции - това е иначе Сев. Корея и нитц мамата!

Айде договорите на масата - с ЕРП-тата, за Белене, за Южен поток, за златните концесии! А после ще видим... Трябва един като мадам Тимошенко да влезе в затвора, за да има някакво развитие тази държава. Но... нашият хуманен съд... Но нашата политическа класа, която свято тачи един едничък закон - законът на омертата...

.....малко тъп въпрос, но също толкова нагъл като тяхното изказване ....Защо ЧЕЗ не съдеха държавната комисия, като увеличаваха цените, а само като ги намаляват....цените на дадена стока или услуга могат да се повишават и да намаляват така е навсякъде.....прекалявате не мислите ли?....на който не му харесва бизнес средата да си оттегля бизнеса от България и да си заминава там от където е дошъл. Няма да сте нито първите нито последните.

Ами преди 10 годин защо ревяхте за чужди инвеститори? Защо не си инвестирахте сами?

ние не ревяхме, ревяхте вие, че сте честни и мощни "инвеститори" :-).

Така ще е, като не им отнеха лиценза, сега вече са курназ! Но ЧЕЗ трябваше да дадат под съд всички дупетати в това НС поименно, а не само тези в пленарна зала. ИзЧЕЗвайте!

Държавата да си наеме Бойко Борисов за адвокат! Той ще докаже , че няма нови цени на тока, а всичко е статистическа грешка и чист популизъм!

дадададааааа..... ;-))

wenci

ЧЕЗ, това да не ви е Чехия. Тук номера няма да мине. Айде обратно от където сте дошли.

Капитализъм. . .знаем, че си лош, но си и най добрия ! Това капитализъм ли е(?)- не, разбира се. Идват нек'ви чужденци, налагат нек'ви схеми на източване, не инвестират в нищо, освен в дистанц.управл-ми и съотв. неконтролируеми ел.мери, "прехвърлят" ни загубите, които нямат сметка да отстранят, вкл."циганското енерго"(разсл-то та НОВА-ТВ) и и и. . . Те и надписаха яко и без това безбожните ни сметки миналия февруари- знаем в чия полза, но не и срещу какво ! Няма ли кой да изхвърли т.н.ЕРП-та от Родината, след като първо ги посети с "частен съдия-изпълнител" ?!

Колониален капитализъм!Все някой трябва да се гърчи за да блести витрината!

Девизът на БКП-БСП - "Колкото по-лошо за народа, толкова по-добре за нас".

Представители на другите електроразпределителни дружества - "ЕВН България" и "Енерго-Про", също се обявиха срещу поевтиняването на тока.

Нека съди измамниците-популисти от ДКЕВР.

Сигурно си малоумен, щом си написал това! Затъпял си тотално от викане по площадите!

Че какво ревете срещу ЧЕЗ и т.н. Типично по татарски, искате да получавате, нищо да не плащате и държавата да ви дължи и услуга. Айде таковайте супата !

Да те питам само, как стана така, че научи български? Доста добре се справяш.

След като имат монополно положение, задължително трябва да обяват всичките си разходи. Обществото трябва да знае колко взимат изпълнителните директори на ЧЕЗ и максималната заплата трябва да е обвързана с тази в държавните структури. Също така е време да започнат да плащат неустойки за всяко прекъсване в електроснабдяването по тяхна вина - когато е в тяхната мрежа.

Какво общество ? Тази сбирщина и общност не може да се нарече. Насипно състояние от мързели, крадци и неудачници ! Не заслужава отчет, а състоянието в което се намира - цветущо !

Разкажи за своето общество. Интересно ми е.

На тия като им е толкова подрито доверието що не вземат да се махнат ?

булгаристанец. бегай в турция.

И все още се намират заблудени овце които да наричат ЧЕЗ и ИВН инвеститори. А те са си нагли пладнешки разбойници! И 100 тояги са им малко!

ТЕЗИ ДВАМАТА НИЩО ХУБАВО САМО КЛЕТВИ БРАТ ТВА Е. ГНИЕНЕ

ИМАШ ЛИ ТОК-ИМАШ! КАКВО ИСКАШ...ДА НЯМАШ ЕЛЕКТРОМЕР ЛИ

СТАНИШЕВ КАЗА, ЧЕ ДЕНЯ НА ПУСКАНЕТО НА АЕЦ БЕЛЕНЕ - ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕН ЗА НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК УРА ДРУГАРИ

А ТЪПИЯ БОЙКО ПА СЕ ИЗЦЕПИ И КАЗА, ЧЕ СТАНИШЕВ НЕ ИСКА ДА СТРОИ АЕЦ БЕЛЕНЕ....КОЛКО Е ПРОСТ

Ти си Трол! за 1 лев и майка си ще продадеш!

Гаргамел

НИКОГА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА БОЙКО...В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ СТАНИШЕВ ЩЕ ОТКРИЕ ЦЕНТРАЛАТА

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ! И ТИЯ СЕ ВКЛЮЧВАТ В ПРЕВРАТАДЖИЙСКАТА ГРУПА. ШЕФОВЕТЕ ВЗЕМАТ ПО 100 000 ЛВ. МЕСЕЧНИ ЗАПЛАТИ.

Другари,не искам да ви плаша но наистина няма да остане кой да ни работи тук,защо ни трябваше този европейски съюз.Все по трудно намирам работници,а давам големи заплати,по 400 лева.И ги давам на време,три месеца назад.Какво искат тия хора още....Тъкмо бях хвърлил око на едно островче и едно самолетче......

ВЪН ОТ СТРАНАТА НА КРАДЛИВИТЕ Е.Р.П. ЩОМ НЯМА ДЪРЖАВА ДА НИ ЗАЩИТИ ОТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ТРЯБВА ЗАДРУЖНО ДА ГО НАПРАВИМ. ИНЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА НИ КРАДЪТ И ДА СИ ДЕЛЯТ С ТЕЗИ КОИТО СА НА ВЛАСТ.

БЪРЗО ИЗМЕСТИХА СЪЩНОСТА НА ПРОТЕСТИТЕ, ЗА ДА СПАСЯТ КОЖАТА ТА ТИЯ МОШЕНИЦИ. ПОМНИТЕ ЛИ ФЕВРУАРИ?

СЛОЖИ СИ АЛАРМА...ТЯ ЗАЩИТАВА

ЧЕЗ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

Предполагам ще се намерят Китайски инвеститори ако ЧЕЗ ЕВН и Енерго-Про се оттеглят .... Като не им отърва да събират парцалките и Алевидерчи :)

ТОЧНО ТАКА...КОЙ НЕ МУ ОТЪРВА...БАГАЖА...ТУКА МОЖЕ ОСТАНАТ 1000 ЧОВЕКА, НА ИСТИНСКИ ЧЕКЕСТИ-РЕМСИСТИ

До вчера щяха да им вземат лиценза,днес ще ни съдят!Баси наглоста!Политическите п..ки пак намазаха дупета.а!

МНОГО СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ТОЯ КАПИТАЛИЗЪМ СПОРЕД ЧЕЗ ЕВН И ЕНЕРГО-ПРО :))))

СТАНИШЕВ, ВЪРНИ 18-ТЕ МИЛИОНА...А ТОВА 1% НАМАЛЕНИЕ ГО ДАЙ НА ЦИГАНИТЕ И ДЪРТАЦИТЕ...НА НАС ДАЙ МИЛИОНИТЕ

Спрете се бе хора ! Стига сте грабили, стига сте крали, къде ще го занесете всичко това? Съберете се в името на нашата красива и мила България и работете честно и спокойно ! Всички болести идват от нерви и стрес ! Когато човек се разболее и умира, нищо не го радва !

като не имхаресва да си отиват и на нас не са ни лубими,тяхната м..а чешка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

МНОГО ПРАВИЛНО...ЩОМ НЕ СА ТИ ЛЮБИМИ - ДА СИ ХОДЯТ...ТУКА ТРЯБВА ОСТАНАТ САМА ЛЮБИМЦИТЕ ТИ!

Какви чехи, какви канадци, какви чужденци??? За да съществува всичко това, тоест за да работи така както сега - ЕРП, въобще цялата Енергетика, банкова система, ВСИЧКО спазва условията зададени от "левата социална" групировка БКП(бсп). Всичко се контролира от ченгетата на ДС/БКП, тоест от комуно/мафията... под вещото "ръководство" на руснаците. Няма бизнес в България който да може да функционира без съгласието на тази мафия

Целият свят знае, че в България управлява МАФИЯТА ! Малките бебета вече проговарят с думите мафия и оставка ! Кой ще тръгне срещу мафията ? Ха, сега да видим Цацаров !

И НА МАРС СА ДОЧУЛИ

Какви чехи, какви канадци, какви чужденци??? За да съществува всичко това, тоест за да работи така както сега - ЕРП, въобще цялата Енергетика, банкова система, ВСИЧКО спазва условията зададени от "левата социална" групировка БКП(бсп). Всичко се контролира от ченгетата на ДС/БКП, тоест от комуно/мафията... под вещото "ръководство" на руснаците. Няма бизнес в България който да може да функционира без съгласието на тази мафия. Така че може само да се мечтае за истински инвеститори и инвестиции от Запада... докато тази мафия ръководи България! Я си спомнете колко от "левите специалисти" работеха в ЕРП-тата??? Работеха Сегашни министри, зам-министри, на левите вождове жените, братята... Отворете си очите и вижте кой е в дъното на нещата?!

Pesh0

идеално , да видим чез като какво ще се представи в съда . и защо мисли че има част от България .

Да си ходят не им щем скъпия ток !

АМИ КУПИ СИ СВЕЩИ

Тази измамна игра няма край ! До кога ? В България съд няма ! Милиарди откраднаха тези комунисти и осъдени, все още няма !

ама то не е само тока, ами златните мини, за които не се пише, златото го изнася канадска фирма.

Коментари - ЧЕЗ дава на съд намалението на цените на тока | Днес.dir.bg

ЧЕЗ дава на съд намалението на цените на тока

Енергийната компания ЧЕЗ ще се обърне към съда, за да се защити срещу решението на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране цените на тока да бъдат намалени от 1 януари.

Обратно в новината

Коментари - ЧЕЗ дава на съд намалението на цените на тока | Днес.dir.bg

Коментари

За огромното дневно намаление от 1% ли става въпрос? А някой да напише нещо за предишното скромно 30%-но увеличение? Кой превърна естествените държавни монополи в чужди такива, които само да изнасят капитали от България? Защо хората нямат избор и не могат да си пуснат ток от друго ЕРП? Защо има монопол? Къде е "анти" монополната комисия? На никой няма да му се живее в такава измислена държава...

Г-н Гл. Прокутрор на РБ, Моля Ви да се сезирате от заплахите които отправят трите ЕРТ-тата по адрес на потребителите на ток:"Според тях в крайна сметка потребителите ще платят от джоба си по друг път понижената цена". Какво означава това, държава в държавата ли? Второ,трите ЕРТ-тата имат може би механизъм да маниполират електромерите на гражданите и по този начин "законно крадът гражданите" необеоспокоявани от държавните институции! Трето, трите ЕРТ-тата ще превърнат ноща в ден/ чрез часовниковите механизми / и ще превърнат денощието от 23часа ден и 1час нощ, т.е. нощната тарифа ще важи само за 1-2часа от денонощието. Четвърто, пето и т.н. още имат 10 други закони подходи и прийоми да "крадът по корем народа ни"! A, сега нова идея! ЧЕЗ ще съди РБ! ТЕЗИ ПЛАДНЕШКИ КРАДЦИ Е ВРЕМЕ ДА СПРАТ ДА НИ КРАДЪТ! Моля Ви вземете въпроса сериозно и проверете какво количество нощна и дневна ел.енергия купуват и какви количества продават на клиентите си и т.н. тези мафиотски дружества!!!

Орешарски и компания. Тия пезевенци ще ни намаляват печалбите. Като искат ниски цени да се върнат в смрадливия соц. Сега на власт сме НИЕ, умните, богатите и красивите. Селяндурите да си ходят на село да пасат пуйки и садят компири и да си свтят с лоени свщи.

Да си таковат майната ЧЕЗ,МЕЗ ИДРУГИТЕ енергокръвосмучещи от народа исчадия.Аман от това крадливо само в България племе.

Докато господата от ЧЕЗ ни ОМАЙВАТ със "съд",КРАЖБАТА и ТРУПАНЕТО на пачки ПРОДЪЛЖАВА братя българи! Не се ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ! Вижте си СМЕТКИТЕ!

ама все пак аз питам, кога и нашата държава ще копира подвига на Албания по отношение на самодоволните розови прасенца от снимката, вярно,че коледа отмина и са ги изтървали, но все пак да опитаме като Албанците....

Директорът на ЧЕЗ за Бълхария получава заплата 16 000 евро. Това е много над заплатата на държавния ни глама. Пита се докога чехските евреи ще се гаврят с търпението ни? И що за нахалство е това да дават на съд искането на Бълхария да има ред в дейността на ЧЕЗ, която не е желана дори в страната си?

Какви чехи, какви канадци, какви чужденци??? За да съществува всичко това, тоест за да работи така както сега - ЕРП, въобще цялата Енергетика, банкова система, ВСИЧКО спазва условията зададени от "левата социална" групировка БКП(бсп). Всичко се контролира от ченгетата на ДС/БКП, тоест от комуно/мафията... под вещото "ръководство" на руснаците. Няма бизнес в България който да може да функционира без съгласието на тази мафия. Така че може само да се мечтае за истински инвеститори и инвестиции от Запада... докато тази мафия ръководи България! Я си спомнете колко от "левите специалисти" работеха в ЕРП-тата??? Работеха Сегашни министри, зам-министри, на левите вождове жените, братята... Отворете си очите и вижте кой е в дъното на нещата?!

Абсолютно правилно.

Съкращаването на кои разходи ги притесняват наистина?! Тези дето излизат навън под формата на "консултантски услуги" в огромни размери или други...:) Намериха наготово енергийна система, няма кой знае какви обновявания ?! Да дадат списък къде, какво са обновили/ремонтирали и на каква сума - конкретни данни, а не само приказки и разтягане на локуми!Конкретно къде и какви инвестиции са направили, без да смятат санирането, което си е за наша сметка ;)

Трябваше да се вдигнат цените на тока, а не да се намалят. Какви премии ще дадем на служителите ни ?

Има една максима,ако не ви изнася цената и печалбата никой не ви държи насила,можете да напуснете!!Енергийната компания ЧЕЗ е обявила печалба за 2013 над 1.5 милиарда евро,компанията е главно в източна и средна Европа!!Не може бай Гюнтер да иска да получава 100 хиляди заплата и да иска бедните българи да я плащат!!

Добре е повечко да чете човек... Добре е. ;)

ЧЕЗ да ВНИМАВАТ че ще ги последва УНГАРСКИЯТ вариант/събират си "крушите" и ИЗЧЕЗВАТ/!! Стига сме им пълнили гушите!!!

Hали ги гоним вече една година !!?ха ха ха !!!

Какво ще правим? Долен Продажников с пъхната отзад свещ ли,ще ни свети,а?!

Ами да се договорят за прекратяване на договора и няма проблем.

Ти ли ще обикаляш да заасичаш електромерите? Много сте ербап, ама май сами не можете да се оправите.

Няма ли най после да им се прекрати лиценза и да спре дрането на Българският данъкоплатец???

И да те дере булгарскии честнии частник - ченгенце някакво? Доходите, доходите трябва да растат и да има работа и инвестиции - това е иначе Сев. Корея и нитц мамата!

Айде договорите на масата - с ЕРП-тата, за Белене, за Южен поток, за златните концесии! А после ще видим... Трябва един като мадам Тимошенко да влезе в затвора, за да има някакво развитие тази държава. Но... нашият хуманен съд... Но нашата политическа класа, която свято тачи един едничък закон - законът на омертата...

.....малко тъп въпрос, но също толкова нагъл като тяхното изказване ....Защо ЧЕЗ не съдеха държавната комисия, като увеличаваха цените, а само като ги намаляват....цените на дадена стока или услуга могат да се повишават и да намаляват така е навсякъде.....прекалявате не мислите ли?....на който не му харесва бизнес средата да си оттегля бизнеса от България и да си заминава там от където е дошъл. Няма да сте нито първите нито последните.

Ами преди 10 годин защо ревяхте за чужди инвеститори? Защо не си инвестирахте сами?

ние не ревяхме, ревяхте вие, че сте честни и мощни "инвеститори" :-).

Така ще е, като не им отнеха лиценза, сега вече са курназ! Но ЧЕЗ трябваше да дадат под съд всички дупетати в това НС поименно, а не само тези в пленарна зала. ИзЧЕЗвайте!

Държавата да си наеме Бойко Борисов за адвокат! Той ще докаже , че няма нови цени на тока, а всичко е статистическа грешка и чист популизъм!

дадададааааа..... ;-))

wenci

ЧЕЗ, това да не ви е Чехия. Тук номера няма да мине. Айде обратно от където сте дошли.

Капитализъм. . .знаем, че си лош, но си и най добрия ! Това капитализъм ли е(?)- не, разбира се. Идват нек'ви чужденци, налагат нек'ви схеми на източване, не инвестират в нищо, освен в дистанц.управл-ми и съотв. неконтролируеми ел.мери, "прехвърлят" ни загубите, които нямат сметка да отстранят, вкл."циганското енерго"(разсл-то та НОВА-ТВ) и и и. . . Те и надписаха яко и без това безбожните ни сметки миналия февруари- знаем в чия полза, но не и срещу какво ! Няма ли кой да изхвърли т.н.ЕРП-та от Родината, след като първо ги посети с "частен съдия-изпълнител" ?!

Колониален капитализъм!Все някой трябва да се гърчи за да блести витрината!

Девизът на БКП-БСП - "Колкото по-лошо за народа, толкова по-добре за нас".

Представители на другите електроразпределителни дружества - "ЕВН България" и "Енерго-Про", също се обявиха срещу поевтиняването на тока.

Нека съди измамниците-популисти от ДКЕВР.

Сигурно си малоумен, щом си написал това! Затъпял си тотално от викане по площадите!

Че какво ревете срещу ЧЕЗ и т.н. Типично по татарски, искате да получавате, нищо да не плащате и държавата да ви дължи и услуга. Айде таковайте супата !

Да те питам само, как стана така, че научи български? Доста добре се справяш.

След като имат монополно положение, задължително трябва да обяват всичките си разходи. Обществото трябва да знае колко взимат изпълнителните директори на ЧЕЗ и максималната заплата трябва да е обвързана с тази в държавните структури. Също така е време да започнат да плащат неустойки за всяко прекъсване в електроснабдяването по тяхна вина - когато е в тяхната мрежа.

Какво общество ? Тази сбирщина и общност не може да се нарече. Насипно състояние от мързели, крадци и неудачници ! Не заслужава отчет, а състоянието в което се намира - цветущо !

Разкажи за своето общество. Интересно ми е.

На тия като им е толкова подрито доверието що не вземат да се махнат ?

булгаристанец. бегай в турция.

И все още се намират заблудени овце които да наричат ЧЕЗ и ИВН инвеститори. А те са си нагли пладнешки разбойници! И 100 тояги са им малко!

ТЕЗИ ДВАМАТА НИЩО ХУБАВО САМО КЛЕТВИ БРАТ ТВА Е. ГНИЕНЕ

ИМАШ ЛИ ТОК-ИМАШ! КАКВО ИСКАШ...ДА НЯМАШ ЕЛЕКТРОМЕР ЛИ

СТАНИШЕВ КАЗА, ЧЕ ДЕНЯ НА ПУСКАНЕТО НА АЕЦ БЕЛЕНЕ - ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕН ЗА НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК УРА ДРУГАРИ

А ТЪПИЯ БОЙКО ПА СЕ ИЗЦЕПИ И КАЗА, ЧЕ СТАНИШЕВ НЕ ИСКА ДА СТРОИ АЕЦ БЕЛЕНЕ....КОЛКО Е ПРОСТ

Ти си Трол! за 1 лев и майка си ще продадеш!

Гаргамел

НИКОГА НЕ ВЯРВАЙТЕ НА БОЙКО...В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ СТАНИШЕВ ЩЕ ОТКРИЕ ЦЕНТРАЛАТА

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ! И ТИЯ СЕ ВКЛЮЧВАТ В ПРЕВРАТАДЖИЙСКАТА ГРУПА. ШЕФОВЕТЕ ВЗЕМАТ ПО 100 000 ЛВ. МЕСЕЧНИ ЗАПЛАТИ.

Другари,не искам да ви плаша но наистина няма да остане кой да ни работи тук,защо ни трябваше този европейски съюз.Все по трудно намирам работници,а давам големи заплати,по 400 лева.И ги давам на време,три месеца назад.Какво искат тия хора още....Тъкмо бях хвърлил око на едно островче и едно самолетче......

ВЪН ОТ СТРАНАТА НА КРАДЛИВИТЕ Е.Р.П. ЩОМ НЯМА ДЪРЖАВА ДА НИ ЗАЩИТИ ОТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ТРЯБВА ЗАДРУЖНО ДА ГО НАПРАВИМ. ИНЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА НИ КРАДЪТ И ДА СИ ДЕЛЯТ С ТЕЗИ КОИТО СА НА ВЛАСТ.

БЪРЗО ИЗМЕСТИХА СЪЩНОСТА НА ПРОТЕСТИТЕ, ЗА ДА СПАСЯТ КОЖАТА ТА ТИЯ МОШЕНИЦИ. ПОМНИТЕ ЛИ ФЕВРУАРИ?

СЛОЖИ СИ АЛАРМА...ТЯ ЗАЩИТАВА

ЧЕЗ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

Предполагам ще се намерят Китайски инвеститори ако ЧЕЗ ЕВН и Енерго-Про се оттеглят .... Като не им отърва да събират парцалките и Алевидерчи :)

ТОЧНО ТАКА...КОЙ НЕ МУ ОТЪРВА...БАГАЖА...ТУКА МОЖЕ ОСТАНАТ 1000 ЧОВЕКА, НА ИСТИНСКИ ЧЕКЕСТИ-РЕМСИСТИ

До вчера щяха да им вземат лиценза,днес ще ни съдят!Баси наглоста!Политическите п..ки пак намазаха дупета.а!

МНОГО СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ТОЯ КАПИТАЛИЗЪМ СПОРЕД ЧЕЗ ЕВН И ЕНЕРГО-ПРО :))))

СТАНИШЕВ, ВЪРНИ 18-ТЕ МИЛИОНА...А ТОВА 1% НАМАЛЕНИЕ ГО ДАЙ НА ЦИГАНИТЕ И ДЪРТАЦИТЕ...НА НАС ДАЙ МИЛИОНИТЕ

Спрете се бе хора ! Стига сте грабили, стига сте крали, къде ще го занесете всичко това? Съберете се в името на нашата красива и мила България и работете честно и спокойно ! Всички болести идват от нерви и стрес ! Когато човек се разболее и умира, нищо не го радва !

като не имхаресва да си отиват и на нас не са ни лубими,тяхната м..а чешка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

МНОГО ПРАВИЛНО...ЩОМ НЕ СА ТИ ЛЮБИМИ - ДА СИ ХОДЯТ...ТУКА ТРЯБВА ОСТАНАТ САМА ЛЮБИМЦИТЕ ТИ!

Какви чехи, какви канадци, какви чужденци??? За да съществува всичко това, тоест за да работи така както сега - ЕРП, въобще цялата Енергетика, банкова система, ВСИЧКО спазва условията зададени от "левата социална" групировка БКП(бсп). Всичко се контролира от ченгетата на ДС/БКП, тоест от комуно/мафията... под вещото "ръководство" на руснаците. Няма бизнес в България който да може да функционира без съгласието на тази мафия

Целият свят знае, че в България управлява МАФИЯТА ! Малките бебета вече проговарят с думите мафия и оставка ! Кой ще тръгне срещу мафията ? Ха, сега да видим Цацаров !

И НА МАРС СА ДОЧУЛИ

Какви чехи, какви канадци, какви чужденци??? За да съществува всичко това, тоест за да работи така както сега - ЕРП, въобще цялата Енергетика, банкова система, ВСИЧКО спазва условията зададени от "левата социална" групировка БКП(бсп). Всичко се контролира от ченгетата на ДС/БКП, тоест от комуно/мафията... под вещото "ръководство" на руснаците. Няма бизнес в България който да може да функционира без съгласието на тази мафия. Така че може само да се мечтае за истински инвеститори и инвестиции от Запада... докато тази мафия ръководи България! Я си спомнете колко от "левите специалисти" работеха в ЕРП-тата??? Работеха Сегашни министри, зам-министри, на левите вождове жените, братята... Отворете си очите и вижте кой е в дъното на нещата?!

Pesh0

идеално , да видим чез като какво ще се представи в съда . и защо мисли че има част от България .

Да си ходят не им щем скъпия ток !

АМИ КУПИ СИ СВЕЩИ

Тази измамна игра няма край ! До кога ? В България съд няма ! Милиарди откраднаха тези комунисти и осъдени, все още няма !

ама то не е само тока, ами златните мини, за които не се пише, златото го изнася канадска фирма.