Десислава Атанасова: Абсолютно недопустимо е завръщането на Румен Спецов като шеф на НАП

ГЕРБ не участва в разговорите на ПП-ДБ с ДПС за конституционната реформа, всяка група може да номинира в комисията когото пожелае, каза тя

Обратно в новината

Коментари - Десислава Атанасова: Абсолютно недопустимо е завръщането на Румен Спецов като шеф на НАП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дубайска свирка с бурка

за допустимостта на едно или друго, че ще стане една

Другарко Атанасова, ако не се бяхте взели с Кирчо, сега никакъв Спецов нямаше да ви е проблем

на Гешо ще бъде в понеделник-12 юни около 13.00 Сатърът с който във залата на ВСС ще му отрежат главата вече е подготвен, дръвника също...Ще има и медицински екип, както и поп който да даде на Гешо последно причастие.. ОБЕЗГЛАВЯВАНЕТО - BEHEADING ще се предава по всички световни медии !! След като главата на Гешо се търкулне в специален леген, Боко - Мутрагеньо и Киро-харвсрфската мастия ще грабнат главата на Каскета, ще я балсамират и поставят на пиедестал на видно място в музея на Съдебната палата... Киро и Боко ще се прегърнат, целунат уста в уста и взаимно ще се изперат...

Десислава Атанасова: Абсолютно недопустимо е завръщането на Румен Спецов като шеф на НАП Ми не ми е любимка Деса, но е напълно права. Представете си, шефа на НАП, незаконен смукач на ДДС!? Имал фирма със задължение повече от 2млн лв към НАП и я е продал на безимотен неграмотен циганин!? Шефа на НАП! Все едно сутеньор на проститутки да стане министър на културата...

Ми да си разтурят коалицийката с тази кака - тя вместо да се възмущава, да беше гласувала против. Мама ви стара и млада...

Недопустимо е Делян Пеевски да е в НС и избран за комисия , за това защо не казвате нищо, По голям цирк не бяхме гледали , по - ниско ниво на мъже на средна към зряла възраст също, отличават се 15 % със знания и обрано поведение, всички останали са под минимума на елементарна култура и средно ниво на интелигентност. Та питам защо са ни толкова депутати които не могат да се изразяват правилно , бият се и създават напрежение, . Толкова ли е трудно да поддържате висок стил на изказване , или Бойковщината повече ви Харесва наред с Пеевски, Костадинов и ИТН. Още мозъци ще изчезнат от България, да знаете, ще останат само ромското население. Вие само това заслужавате.

Няма отърване на България от този Пеевски! Спешно трябва да приемем, закона магнитски да важни и в България! Само това може да го разкара от БГ политиката!

Сега се опитва да замени 150 милиона дълъг към ББР, Със заложените имоти под 100 милиона... Държавата България, при всички случаи губи от него! Тогава защо да я оправлява от парламента?

тези двата коментара ги има в абсолютно същия ред и под новината с изказването на цветан цветанов. Ало, платените орки на дЪбЪ, по колко ви хвърлят? " 2023-06-09 11:13:39 Бъдеще за България (нерегистриран) Няма отърване на България от този Пеевски! Спешно трябва да приемем, закона магнитски да важни и в България! Само това може да го разкара от БГ политиката! реплика +3 -2 2023-06-09 11:14:21 Охо (нерегистриран) Сега се опитва да замени 150 милиона дълъг към ББР, Със заложените имоти под 100 милиона... Държавата България, при всички случаи губи от него! Тогава защо да я оправлява от парламента?"

Разигравате ни номера от селски вечеринко. Нищо повече. Христо Иванов - изтеглете Пеевски, ДПС пък му отказали и той си затрая. Сега Атанасова - недопустимо била Спецов да станел шеф на НАП. Ама това било лично мнение и естествено - няма да има никакви последствия. Каго лъжете, бе?! Легнахте си с тях, а сега се правите на девственици! За пред възмутените от вас ваши избиратели се правите на много морални и съвестни. На думи. А на дело - както винаги е точно обратното. Палячовци.

Боко е МНОООГО омърлушен,гледа като насран ...завалията,мислеше си,че като подари властта на харвардските мастии...те ще го ИЗПЕРАТ !?!? Ноооо ядец !! ДА АМА НЕ! КАСКЕТА ТВЪРДО Е РЕШЕН да вкара тиквуня в зандана....ВЪЪЪХ ЗЕМЬО ТРЕПЕРИ !!!

Ако го направи лично ще го наградя с Втора степен "Стара планина"!

На тия им дадох един месец,ама няма да изкарат и толкова май! На есен again.

SirBob

Дай Боже! Колкото по-скоро, толкова по-добре.

уруспио, много добре знаехте какво ще направят унмокрасивитета по заповед на посолствотО! трябваше да прежалите лойко!

Кой те пита тебе, Десо? Трай си, грозотийо!

като си дадохте задните части под наем какво очаквахте ??? не само спецов ще върнат, ами и всички други, които са от частната фирмичка на прост киро и мравояда . Тотално прецакване на герб, тази партийка сама се заличи, изпълнявайки заповедите на чуждите правителства и на местните избори ще се види ясно. имунитета на бойко кюлчето също ще отиде, въпреки прането. Чуждите правителства днес са с теб, а утре с друг, който им слугува по- добре. Тях не ги интересува България, а се грижат само за своите интереси. Дано следващите си научат урока.

А избиране на Пеевски не е ли провокация към българския народ

Голяма!!!

Че да не би аз да ги подкрепям тез прдадтели национални Десиславо? Вие и вашата продажна група го правите.

ПП и ДБ имат заслугата

Тежката артилерия нещо олекна....

Абсолютно.....??? А някой ебе ли те за 5 стотинки Деске?

Всичките сте шизофреници до един. Бий мъ, обичам тъ. Аз пикая върху вас, вий си мислити, че вали. Скапаняци долни.

На кокорчо му напрасках предложението отзад в стойка партер,и кокорчо каза да

“ Десислава Атанасова: Абсолютно недопустимо е завръщането на Румен Спецов като шеф на НАП” Но няма проблем Пеевски да прави Конституцията на България, а Деси:) И Борисов, който назначи Гешев за главен прокурор и сега Гешев обвинява в куп престъпления, огромна корупция и кражби и мафиотски зависимости да е във Външната комисия на Парламента…

Същият този Спецов изпра Делян Пеевски със заключенията на направените финансови ревизии! Магнитски изобщо не е критерий, защото всичко е по-донуси на платените от Америка НПО!

щом Дани може, значи всеки може.

Крадливи, герберастки,криминални ,нагли,предателски,барселонски суджуко-шкафчета.

Ай ся НАдуПестимо :)))) Те с Асенчо мой са двока уе :))

Деска, ми кво ша праим ся?!

Недопустимо е да си обуеш гащите през главата. Всичко друго е допустимо, особено когато трябва да защитиш кожата на шефа.

Кокорчо си пада по Спецов. Няма лошо ,тръпка му е. Освен, че го харесва ще си въртят далаверите заедно.

sawo

Мда, само че по времето на Спецов бяха събрани рекордни количества данъци, а по времето на служебните правителства след това единствено един среден пръст събраха от НАП. Все много знаете, ама все резултатите ви никакви ги няма.

Днес, истински финансови експерти добре обясниха това - в началото на миналата година стоките, които се облагат с ДДС, са били със значително по-високи цени,следователно и ДДС! Второ напомпаната допълнително инфлация от финансовия министър в правителството Петков - Асен Василев!

"в началото на МИНАЛАТА година стоките, които се облагат с ДДС..." Ало, УМНАТА в кавички, ПРИХОДИТЕ в Бюджета са НАРАСНАЛИ с 8 МЛРД. лв. през ПО-МИНАЛАТА година.

sawo

Брей, вече истински и неистински финансови експерти има. Сигурно ти определяш кои какви са? Говорим за събираемост на дължими данъци, данъци които преди не са били събирани, а вече са били натрупани. Като дойде служебното правителство и събираемостта спадна пак рекордно, сигурно цените са паднали рекордно, знае ли се... Иначе имаме баси финансовия министър, на целия свят напомпа инфлацията, ти да видиш... Големи специалисти сте събрани тук, спор няма.

Десо, ше ни хванеш за дедовия да гласуваме повече за вас!

Щом кокорчо ви хвана, пък и вие го хванахте, Ясна е работата

Щом фин.мин . се е разгонил и гъза му цъфти на майнска роза , един Специалист е нужен , спешно .

Бясното куче на Борисов.

Ами като к'ъв да се върне ма, Десиславо? В щата на МФ все още не същестува длъжност главен тъпкач на финансовия министър. Е, засега!

Това е висша форма на доверие в ПП

убедихте ли се сега че Общата е много умна жена. Може би иска за шеф на НАП да върнат тоя къде снима с дронове именията на влатниците и после ББ за награда го направи депутат, за шеф на МВР трябва да върнат охраната на Мето Илиянски, за Правосъдното министерство да върнат Барни Ръбъл, за прокурр - Цацаров а за Президент тоя къде ББ му дърпаше ушите, май Росен се казваше, на строителството тоя къде след катастрофата край Своге вместо в затвора стана зам.министър. Нали така Деси ?

Сега връщат боклуците от времето на Орешарски... Помните ли как завърши това правителство? Честито!

По препоръка на Курнелия е

От козяк казаха че се връща И точка .... Десислава целуваи Василев по ....... Знаеш къде

Мутрата от Банкя - в затвора !

Разбрахме че за прайда, Асеня няма да е сам Ще са двойка

Недопустимо е и твоето съществуване.

Тая е на всяка манджа мерудия. Разбирач от всичко, но такива обеикновенно не разбират от нищо.

Деске от какво ти се омазнява така бързо косата ?

От пичката.

Стига с тая цензура,

Независимо на някого дали му харесва или не, "господин Радев" е ПРЕЗИДЕНТЪТ Радев. И аз бих предпочел да е някой по-представителен и малко над политиката на изпълнителната власт, но това е положението.

Абе госпожо, имали нещо нормално в тази коалиция създадена и одобрена в посолството? Не мога да разбера как народа още ви търпи. На маймуни ни направихте.

Няма коалиция бе, душице златна. Има правителство на малцинството. Утре на Боце ако му се отворят хемороидите, този кабинет може да падне.

Вицето мария и тя ли е от малцинството? марийка дето се нада да стане премиер след като "роди" тоя нищоправец с претенции за академик?! Нещастник.

Спецов обича Василев отзад

Десито май и е омръзнало да я блъска охраната на баце...

Герб да спасява вожда, а не да продължават с интригите

Сладурана голяма, харесала го е и се чуди сЯ как да се надене на чадъра на Румката (на политическия чадър).

Тази кифла ако може да си напише правилното името щеше да е адвокатка в Русе , а не слугиня на Тиквата !

Тази ни омръзна да грачи и да всява неразбории

шиши спецов......

Е вече си дадохте ....под наем.Да сте мислили.

и аз съм съгласен с госпожа Атанасова!

до "Някой си" и компания МФ: "На база на данните от месечните отчети за касово изпълнение на бюджетите на първостепенните разпоредители с бюджет приходите, помощите и даренията по консолидираната фискална програма (КФП) за 2021 г. са в размер на 52 340,1 млн. лв., което представлява 103,5 % спрямо актуализираните годишни разчети2 към ЗДБРБ за 2021 година. Съпоставени с предходната година ПОСТЪПЛЕНИЯТА НАРАСТВАТ с 8,0 МЛРД. лв. (18,1 %)." ... Четете, а НЕ ПАПАГАЛСТВАЙТЕ! ... Проф. Христов е подценил %-а на ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИТЕ българи. :(

КОГА ЩЕ ОСВОБОДЯТ ШЕФА БОЙ РАН НА ИААА- ДАИ