17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://www.mediapool.bg/istinata-na-georgi-koritarov-news117602.html

Не бях съггласен винаги с него, но се преклахям пред интелекта, културата и знанията му! Бог да го прости!

Бог да го прости!

нагъл - не заслужава никакво изпращане

Бог да го прости! ВЕЛИК ЖУРНАЛИСТ!

Мдааа. България губи за втори път свой изтъкнат и обичан от хората журналист и водещ. След рано напусналия ни тиви водещ Милен Цветков. И двамата бяха много достойни хора. И добри професионалисти в работата си. Светла им памет!

коритаров лично е сочил с пръст в Дс по собствено желание надхвърля нормалните норми з а доноси всички с а били измислени и подло следял дали ще има ефект той и дмитри иванов са вземали по 400 лв на месец ... притиснати били -ДВГНЧ

късно пукна.. как един доносник разрушил съдбите на десетки нормални хора е величан от толкова катили?

Виж си постовете, малоумнико! Няма един грамотно написан!

Той беше един от стълбовете, фундамента на демокрацията в България. Като журналист в Свободна Европа има големи заслуги за демократизирането на България. Беше и убеден застъпник за нейната евроатлантическа ориентация. Беше стожер на демокрацията в България. Наистина неговата преждевременна смърт е голяма загуба за цялото българско общество.

Детето на Роза Коритарова дето си оправяше чорапите пред богдан Филов и принц Кирил. Тези чорапи заедно с бомбони бяха пристигнали заедно със смъртните присъди от Москво.

Интелигентен майкопродавец

за умрелите или добро или нищо,замина си най добрия лайномет

Завладяващ журналист в предаванията на Свободна Европа. Всеки ден бързах да се върна в 5 часа след обед и трескаво да наглася фреквенциите за да чуя нещо вярно, а не клишета. Мир на праха му.

и чу ли? сега жиееш в май прогнилата демокрация ровейки в 5 часа в кофите

!естота се казва на български. Фремквенции е на други езици.

"Фреквенциите"!?

в което му гостуваха хора със различни възгледи и културно и нормално спореха и всеки със своето несъгласие.Бог да го прости.Коритаров беше с една ръка разстояние от цялата подкупна българска журналистика.

Може да е бил изключително начетен и умен, изчел много книги, знаещ много неща, НО БЕШЕ ДОСНОНИК! И ще остане такъв в историята - ДОНОСНИК, като онзи наведения до чатала пред бай Тошо, петко бочаров! За комунделските доносници на ДС - НИЩО! Адът го очаква!

Както винаги,много си грешен.Единственния ДС - сътрудник който се държеше нормално,човешки ,ерудирано и в унисон със съвремието. А ти Щурев ще си останеч долен плювач,не по -малко подло и мръсно от доносник.

Много хора са били доносници по документи. Притиснати от ДС по различни начини. Не знам дали е докладвал или не, но аз мога да кажа едно - през 80-те Георги Коритаров беше много чест гост в дома на семейството ни. У нас вкъщи винаги се е говорело открито срещу комунистическия режим и въпреки, че това е ставало многократно пред него, никой не е имал проблеми с властта. Така че, винаги има нюанси. Може за хора, които не са му близки да е доносничил, нямам идея. Но така или иначе си отиде човека, какъвто и да е бил, свърши. Светла му памет. За мен, беше част от детството ми.

Да си българин и да плюеш по Левски и да си станал най-яростната турска подлога, по-голямо падение не мога да си представя.

в чужбина недоумяват как може крадец и убиец да е нац. герой убил е само българи даже поп на сватба е отрови- факти за които е и обесен ако бе за револ. дейност съдът дава 15 г.затвор

Може да е бил всякакъв, но беше изключително начетен и умен, изчел много книги, знаещ много неща. Не го слушах изобщо като говори на темите "Българска политика", "Северна Македония", "Русия", защото беше пристрастен и не считах, че е прав, но разговорите му с Нойзи по ТВ ЕВропа, бяха много забавни и интересни, и беше удоволствие да ги слушаш. Мир на праха му.

Немалко антибългари са "начетени и умни" - въпреки това ги презирам и не бих се затъжил за липсата им!

Не мисля, че беше пристрастен! Беше обективен! Беше ВЕЛИК! Алберт!

Абе то е тъжно, като тръгне ковчега към гробищата, а тия ръкопляскат, като че ли умрелия може да ги чуе. Не сте на театър, уважаеми дебили, а на погребение. Там се скърби и се плаче, ако изобщо ви пука за починалия, а не се ръкопляска - кога ще се научите племе малоумно!

Прав си колега, никъде по света не се пляска на погребения, ама нали с нещо трябва да "блеснем" - в случая, с липсата на акъл, незнание на етикета и липса на уважение към близките на починалия, които със сигурност не им става по-леко от ръкопляскания.

Настане сутрин,слънце изгрее,горчиво кафе със Свободна Зона!Светла памет на Човека-журналист Георги Коритаров.

Бегето затова и си остана в 20-век, защото продължи да се възхищава на доносници и подлеци!

В последните години беше станал за посмешище.Говореше глупости и гледаше в небето като изкукуригал селски кмет

Дори да е така. Не е момента. Елементарно възпитание е нужно.

Като човек не знам какъв е бил, но като журналист бе бoклук. Това да защитаваш другият oтпадък Местан и да си прoтурски настроен си беше върхът.

Любимата му тема напоследък бе (Северна) Македония - плюеше по всеки, който пречеше на "европейската й интеграция"!

Бог да го прости - поредна жертва на Астрата! А днес се споминал и принц Филип - също ваксиниран с Астра! Дано поне маджестито да е наред, че ще бъде голям удар за UK, за Астрата и голяма безработица!

За принца плаках, замина си толкова млад и остави децата си сираци.

Тази ваксина го уби, и колко ли още ще убива

И аз мисля, че го уби ваксината. Интересно как се е разболял след първо ваксиниране, след като не спряха да повтарят, че и с една доза много намалявал шанса да се разболееш. Смятам, че ако не се беше ваксинирал, още можеше да е жив.

Един от малкото истински журналисти, който не следваше жълтите новини а правеше истински анализи и дебати. Това че е бил в ДС не е дамга. Там не приемаха кой и да е. Такива са били времената. Бог да го прости.

БОГ да го прости ! Страхотен филолог журналист мислител и оратор .за мен беше чест да го гледам и слушам в Свободна зона..въпреки че го упрекваха че е бил сътрудник към ДС

Мислител??? Тоя кретен??? Смех

Жоро, Жоро...всяка сутрин те гледах. На моменти бе скучно, но в петък - голям майтап. Няма го вече всичко това. Сбогом!

е тая простотия с тези аплодисменти, все едно се радват че е починал.

Прост въпрос за спазването на правилата - на обикновените хора е забранено да изпратят в последния им земен път роднините си, които са починали от Ковид-19, съвсем тесен кръг се допускат. От снимките виждам, че в случая с господин Коритаров правилата не важат. Да не би неговия Ковид 19 да е по-различен от другите.

На Коритаров му докарахте някой тромб с тая АстраZeнека.

Коритаров не е ваксиниран с Астра Зенека, а с Пфайзер.

само да не му споменеш за агент Алберт, тогава избухваше.

ако не е тайна, коя година сте роден. ако сте на неговите години трябва да знаете защо някой ставаше доносник. като те притиснат в казармата до стената ЗКПЧ, ВКР и омекваш. никой да не се хвали аз не се дадох ... там няма прошка. ставаш НИКОЙ ако не се подчиниш. подлаган съм на такъв натиск - ще бъда честен. ЛЪЖЕХ най-безцеремонно, без да засягам останалите

Мир на праха му! Добър журналист беше, гледах го по-далечното минало.