17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да прости банката .

Относно данъчният измамник спецов дали ще отговорят??? И дали най накрая някой ще види някакви доказателства за всичките им приказки???

Служебното правителство на УШАКА опоска държавата няма лев

Премиерът със зимно палто по тея жеги?

Без предварителни условия и покани приемаме това : Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

Питайте го вторият фатмак Янев,заместник на главния фатмак кой подписа неприсъственото решение на правитеството за чудовищният ,пладнешки грабеж на половин милиард готови пари за автомагистрала Хемус и прехвърлянето им в незнайни офшорни сметки за борба с пандемията,като в момента ни магистрала има ,ни адекватни мерки и заразените стават все повече,благодарение на тормоза на демократичния Стойчо над медицинските професионалисти на 1 линия??

Как не разбраха тия, че без лихвите от големите кредити ББР не може да просъществува? С налагането само с дребно кредитиране те обичат банката на финансова нестабилност. А може би и това е целта, за да могат после лесно да я приватизират и да гушнат едни комисионни.

Лъжеш!