17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В парламента ще броят депутатите прасета.

Някои брояха дивите зайци, други се впрегат сега пък прасетата да броят. Нищо не се променя в тази държава.

що е това "вектор на заразата"? Ето едно: "В математиката, физиката и инженерството, евклидов вектор (понякога наричан геометричен или пространствен вектор) или просто вектор е геометричен обект, който има величина (или дължина) и посока и може да бъде добавен към други вектори, съгласно с векторната алгебра. В евклидовата геометрия векторът често се представя от част от линия с определена посока. " Айде, много ви моля, стига с този "вектор на глупостта"!

Ха - ха - вие ще върнете и воената служба !!

Когато няма наборници, също както с животните.

Преди време, едни управляващи направиха държавна измяна, за което естествено не са наказани. В нея се включваше елемент където храната да бъде скрита, за да има нечувана инфлация и хората да продават имоти и каквото ценно имат, само и само да си купят кашкавал 3000лв и други такива. Хляба беше скрит и селското стопанство спря процеса да не станем като Венецуела сега т.е. пълно гражданско неподчинение с палежи и убийства. Тези тъпанари в парламента искат да махнат този момент, където е възможно да имаш прасенце на село и когато банкоматите спрат да работят и магазина е празен - да мрем ... Необслужените ипотечни кредити и евтините земи и апартаменти са манна небесна за сегашната мафия. И всичко идва от това дали имаш чувал храна, прасенце и нещо което може да изкараш година. Селото е нашето спасение, политиците са доказали че биха продали народа си по всяко време, кое не е ясно?

Искат връщане,а кой ги закри?Кой закри и противочумния институт във враца,който произвеждаше ваксини.

Днес свинете, утре хора! Ще правим 20, до 200 километрови зони, свободни от свине, от крави, кокошки, хора... Защото нямаме акъл, а и ресурси за нещо по-разумно. В селото, в което живея гледат свинете по стар български обичай в клетки, малко по-големи от самите свине, тези животни само ядат и лежат, за друго няма място, истинско угояване! Те нямат контакт със света, но свинете "в задния двор" са проблема на свиневъдите! Или липсата на пазар?! А пък колко диви свине има при нас, просто не е истина. Дайте да ги изколим всички до крак, след това и ловците, билкарите, екскурзиантите в горите, гъбарите да не забравим! Те всички са потенциални разносители на вируси от всякакъв вид, заплаха за крехката ни и така чиста и спретната цивилизация!

Едно време имаше участъкови лекари и ветеринари. Мислеше се и за хората и за животните. И тогава имаше грип по птиците и ги ваксинираха. Да не мислите, че този птичи грип е от 21-ви век. И чума по прасетата е имало. Но преди всичко е имало отговорно мислене за т.нар. обществено здраве! С други думи квалифицирани хора са преценявали на място какви мерки да се вземат и да се спре ефективно при това разпространението на заразата... Сега няма никой! Като се зададе буря хвърлят 10-тина бели гащеризона на 10 черни циганина и почва масовото избиване! Така не се работи. Но ПП гРОБ не иска, а и не може по друг начин!

Птичи грип не е имало,имаше псевдочума по птиците,срещу която се ваксинираха безплатно всички кокошеви птици в дворовете.Чума по свинете също имаше,само че не въпросната,която върлува в момента,а т.нар.,, класическа чума по свинете".И да ,до влизането ни в ЕС се ваксинираше поголовно всичко свинско против ,,класическата чума".И всички обце и говеда се ваксинираха против антракс,без пропуск.И прочее и прочее...А сега ветеринарите ,които са пред пенсия гледат и се кръстят на управленските изпълнения на тия от София...

Пълно е със бездомни котки и откачалки дето ги хранят Няма власт над болните мозъци дето хранят по градинките и около блоковите по цели стада от котки Бургас е заприличал на менажерия Не знам другаде как е

В котката няма лев - виж монопол в животновъдството - има потенциал.

Ама няма кучета, за разлика от други градове!

ДА ИЗГОНИШ НЯКОГО, ТА ДА МОЖЕ ДА ГО ВЪРНЕШ ;) И ЦИГАНИТЕ ЩЕ ИСКАТ ДА СЕ ВЪРНЕМ ТА ДА ГИ ХРАНИМ С ПОМОЩИТЕ СИ , НО ЩЕ БЪДЕ КЪСНО ! ЩЕ СИ НАМЕРЯТ ДРУГА ДЪРЖАВА ДА ГИ ХРАНИ. И ВЕТИРИНАРИ НЯМА ДА СА НУЖНИ .