Демерджиев: Мигрантският натиск спада, няма съвместимост между системите на армията и МВР

Вътрешният министър отрече военният служител да е стрелял по подкреплението, което е дошло при убийството на граничния полицай Петър Бъчваров

Обратно в новината

Коментари - Демерджиев: Мигрантският натиск спада, няма съвместимост между системите на армията и МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямало съвместимост между системите? То щото е много трудно да се вдигне по един websockets сървър от всяка страна.... Да взема да им го напиша за ден-два и да им взема няколко милиона лева? Нали по толкова пари се прибират за смешни работи?

Мигрантски я спада но мафиотския на гербавата и мулташко сарайната мафия която трови българите вече толкова години се усилва!

Правят ни на балъци другарите на Радев. Хайде стига са ни лъгали. Омръзнаха ни вече. Да си вървят.

“Бях точен с парите”. Ебаси, бруталния мошеник е тоя.

Тоя как ги лъже, и тия как му верват…

пичка ви клюн, модераточетата със заплатите свещи да си купите

Украинците, каквото са взели безплатно, СТИГА им. Бежанец и мигрант означава- КРАДЕЦ... АКо някой араби, негър влезе в чужда държава, къща може да получи САМО куршум в тиква или нож в корема...

може дори да спре, защо да плащат на каналджиите имигрантите като не могат да минат границата, но има друг маршрут - в Гърция и оттам в България, навремето когато Орешарски ги беше спрял започнаха да идват през Гърция

Това е да си украинец в България... Още 4 месеца безоблачно, безплатно обгрижване по хотелите на 11000 ''бежанци'', защото техните протести са по важни от дереджето на много българи.. Изкара си лятото, безпроблемно по морето, сега и новогодишните ще да си изкарат пак безпроблемно и след 4 месеца пак ще да си протестират хилнатите и наконтени ''бежанци'' за да може още едно лято безпроблемна и безплатна почивка на черноморието да изкарат...Българите в Карлово на това дередже благодарение от ''грижата'' на властващите за българите са 9 дупка на кавала в страната си.

Държавата започна да се разпада при служебните правителства на Радев и ПП. Рашков разби силовите институции, внесе безхабберие в МвР. Никой не поддържаше граничната ограда. Тя не е вечна, иска поддръжка.

Цялото МВР са чиновници като тоя.

Ние реално нямаме МВР и армия, та да имат съвместимост.

Много добре се вижда на снимката, как президентската хунта е наредила "бухалките" Нямало мигранти, е ми няма, щом така казва хунтата!

Ето как е представена информацията и нейното значение. Дрън-дрън-дрън...украинците остават в 5 звездните СПА хотели на СЛънчев бряг и Златни пясъци още 4 месеца, за което ние ще плащаме на алчните хотелиери, вместо с тези пари да подпомогнем много повече украинци в държавните бази и парите да се върнат в държавата, а не в частни мутренски хотелиери.... дрън, дрън, дрън.... няма съвместимост между системите на МВР и армията, но е по-важно да има съвместимост между армията и САЩ и затова ще им купим чертежи на самолети и нови автомобили... дрън, дрън, дрън... има огромна корупция в пътна полиция и затова ще изберем "полицай на годината", да отчетем кой е спечелил най-много. И все в тоя дух с много думи и между тах мъничко прикрити факти, с който приспиват и без това заспалия читател. Събуди се народе, ти плащаш софрата на всички управляващи и техните кюфтета по 1,23лв. и пържола с гъби за 3,50лв.!!!

ни обираха с бухалки и беше много вълнуващо сега направо си прехваща дължимото от НАП Пълна Скука …..